frutelka 23.11.03, 19:45 czy ktoras z was tam chodzi?? czy cwiczy sie na matach bez butow czy b adidasach na podlodze?? moze yo banalne pytanei ale wazne:) dzieki na info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carrie.p Re: mosir na Gwarnej we Wrocku - aerobic... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 09:31 Chodze tam od przeszło roku. Lubie to miejsce dlatego dojeżdżam z drugiego końca Wrocławia. Co do Twojego pytania, nie trzeba zdejmować butów(brrr), ani do rozgrzewki,ani do części właściwych ćwiczeń(na matach)Szczerze polecam ten klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga* Do carrie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 09:17 A który aerobic polecasz na Gwarnej ? Jest ich kilka rodzaji. JHa małam przerwę, wcześniej chodziłam na ATC i ABS, TBC. A może jakiś konkretny instruktor/ka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrie.p Re: Do carrie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 10:51 Zdecydowanie polecam wszystko,co prowadzi p.Agnieszka.Jest rewelacyjna.Od stycznia chodziłam na Shape do niej i naprawde były efekty.Dobra jest też p.Asia. ATC również jest ok.Jeżeli natomiast wolisz intensywne spalanie tłuszczu i ostry wycisk to fajny jest rower prowadzony przez p.Szymona.Odradzam zdecydowanie jakiekolwiek zajęcia prowadzone przez p. Kasię-strata czasu i pieniędzy.Inne np. tae-bo- nie wiem nie byłam,natomiast za stepem osobiście nie przepadam,ale dziewczyny sobie chwalą.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga* Re: Do carrie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 11:26 Dzięki za super informacje. Widzę, że mamy podobne upodobania, też nie lubię stepu :) Dzisiaj się dowiem, kto prowadzi jakie zajęcia , w których godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrie.p Re: Do carrie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 12:42 Powodzenia,na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś