Gość: Lucy.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 07:28 wiersza nie chcialo mnie sie wymyslac, ale ale .....to dzis spiewam, posluchaj se...: www.youtube.com/watch?v=mXw-nPKlPLc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endywia-44 Re: Mily moj 21.10.09, 08:02 dla mego miłego, może sobie posłucha... www.youtube.com/watch?v=gbS2JeIxCPc Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: Mila moja 21.10.09, 08:22 Wszyscy mili panowie ciężko pracują albo śpią o tej porze, ach te baby....faceci najczęściej głusi są to wzrokowcy :) www.youtube.com/watch?v=1KWeom0Qx1I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy.............. Re: Mila moja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 08:29 Steczkowska jakas smutna a ten gostek wyzej, co o milej spiewa to badziewie totalne ;D nawet prosta kiczowata muzyka powinła byc w dobrym stylu dosc, jak ta np: www.youtube.com/watch?v=RU-bMtPz1cY&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy.............. Re: Mila moja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 08:32 acha...Falleus jak chcesz se popatrzec to masz tu energetyczne proste ale smaczne : www.youtube.com/watch?v=ZqiBP7vpyX8 Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: Mila moja 21.10.09, 09:29 Gość portalu: Lucy.............. napisał(a): > acha...Falleus jak chcesz se popatrzec to masz tu energetyczne > proste ale smaczne : > > www.youtube.com/watch?v=ZqiBP7vpyX8 Dziękuję Lucy no to teraz jak już sobie popatrzałem to po męsku idziemy z chłopakami na jednego, jeszcze bardziej proste , smaczne i jakie energetyczne :) www.youtube.com/watch?v=hPEIeeGoeS0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy.............. Re: Mila moja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 13:56 Prosze Falleus, nie ma za co, wiezowce gutnajt fri Dzis... takie cos dla odmiany www.youtube.com/watch?v=EjAoBKagWQA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy.............. Re: Mily moj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 20:35 dzis tak ladnie se spiewam znow i ogladam jak oni w tych szlafrokach... www.youtube.com/watch?v=2GmVajkqLNU Odpowiedz Link Zgłoś