29.09.10, 14:03
Hej dziewczyny) Pisze do was w takiej oto sprawie - mianowicie chciałabym gdzieś pojechać z moim narzeczonym na parę dni tylko nie mam totalnie pomysłu gdzie. Chodzi mi o jakiś romantyczny wyjazd, bo nie widziałam się z nim dosyć długo i chcę jakoś ten czas fajnie nadrobić;) Doradzicie coś?
Obserwuj wątek
    • fabiani Re: Gdzie? 29.09.10, 14:09
      a ja jako mężczyzna mogę sie wypowiedzieć?

dodaj też mniej wiecej zakres? Polska? Europa? Świat?
    • oh_wowam_azing Re: Gdzie? 29.09.10, 14:12
      Może jedźcie nad polskie morze? :) W Jastrzębiej Górze jest fajny hotel Primavera:) Możecie tam ciekawie spędzić czas korzystając ze spa :) To ciekawy i oryginalny sposób spędzenia czasu z ukochanym relaksując się ;) W dodatku teraz mają jakąś ofertę andrzejkową, więc jeżeli szukasz czegoś w tym terminie to będziecie mieli jeszcze fajną imprezę ;)
    • fabiani Re: Gdzie? 29.09.10, 14:51
      na mazurach Dwór Kaliszki...romantycznie...ciekawie...
      Poza tym polecam Hotel SPA w Puszczykowie otraz Pałac Odrowążów za Radomiem... nie pamietam miejscowości..ale polecam. I pod Warszawą mniej więcej w kierunku na Lublin -Dwór Chotynia.

w Europie to zawsze Paryż..utarty , wytarty ale wciaz urokliwy dla mnie...jeśli to jest to , to wóczas podam namiar na fajny hotelik w centrum z w miarę ładnym widokiem na Sacre Coeur, wieżę itd.
      Na Chorwacji miejscowosc Rovinj a może wyprawa promem do Szwecji - też bym polecił jako romantyczne i fajne. To tak na początek.
      Jeśli potrzeba spoędzenia romatycznego wypadu poza Europę... to także podam coś ciekawego.
      Udanych powitań życzę oczywiście :) !!
      • Gość: abc Re: Gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 18:53
        Jesienią proponuję góry. Te kolory jesieni wprost porażają. A gdzie, to już Wasza inwencja.
    • gocha033 idac za tymi radami 18.10.10, 12:18
      wychodzi, ze cala Polska stoi do Twojej dyspozycji.

zatem nie sluchaj ich wiecej - tylko (losowo) rzucaj monete na mape kraju :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka