Gość: zgubiona IP: 213.76.173.* 27.03.02, 21:24 ..a teraz serca mam dwa, smutki dwa... i miłość po kres i radość do łez wieczory długie i złe......... krótkie dnie... wiec całuj mnie częściej bo nie wiem jak będzie.. ( gdy odejdziesz ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: messja Re: Serca mam dwa..smutki dwa.. IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 02:58 ech, wszycsy jestesmy troche czasami zagubieni... Gość portalu: zgubiona napisał(a): > ..a teraz serca mam dwa, smutki dwa... > i miłość po kres > i radość do łez > wieczory długie i złe......... > krótkie dnie... > wiec całuj mnie częściej bo nie wiem jak będzie.. ( gdy odejdziesz ) Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: Serca mam dwa..smutki dwa.. 28.03.02, 08:26 Raduj się póki można, bo jutro jest złudą. Odpowiedz Link Zgłoś
ona12 Re: Serca mam dwa..smutki dwa.. 28.03.02, 09:26 niektórzy powiadają, że jutro - to nadzieja, a myślę, że należy żyć dniem dzisiejszym, no i dobra jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgubiona Re: Serca mam dwa..smutki dwa.. IP: 213.76.173.* 28.03.02, 10:18 ..wieczory długie i złe.. krótkie dnie..:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Serca mam dwa..smutki dwa.. IP: 212.244.106.* 28.03.02, 13:51 ...skąd ja to znam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Serca mam dwa..smutki dwa.. 28.03.02, 13:58 smutki wrzucić w kąt niech już idą stąd wy mi się uśmiechać dobrych czasów czekać :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: Serca mam dwa..smutki dwa.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 02:08 Gość portalu: zgubiona napisał(a): > ..a teraz serca mam dwa, smutki dwa... > i miłość po kres > i radość do łez > wieczory długie i złe......... > krótkie dnie... > wiec całuj mnie częściej bo nie wiem jak będzie.. ( gdy odejdziesz ) Chciałbym wyjasnic wszystkim paniom w tym watku ze piosenka ta dotyczy miłości matki do swojego mężczyzny oraz do nowonarodzonego dziecka. Nie trzeba sie było silić na komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś