hrabia_potocki 12.08.04, 13:19 powróciłem dla wytrwałych i wiernych jak zawsze oddany hrabia P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baron_s aah, vitam, Mosci Hrabio! 12.08.04, 14:24 a jak przebiegla wyprawa Yachtem z owa sliczna Dama, z ktora widzialem Waszmosc w Monte Carlo? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_potocka Re: Dla moich tęsknot............................ 12.08.04, 14:24 Aaaaaach, Je suis enchantee :-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Dla moich tęsknot............................ 12.08.04, 14:41 teraz to się porobiło!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Dla moich tęsknot............................ 12.08.04, 15:13 ...ja tylko na chwilke...fanlub chwilowo sie rozjechał,ale jak wrocą wszystkie fanki drogi hrabio...to ja sie chyba zapłacze..;))) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Dla moich tęsknot............................ 12.08.04, 20:59 tak, odeszły mnie szukać...! dla wytrwałych należy się nagroda, odpoczynek w leśnej głuszy!;-) hrabia P. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 15:54 ...przyjemnie ,gdyby nie te hektolitry deszczu...i ta rynna urwana...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 16:00 ...i deszcz może być piękny, kiedy na niego patrzy się z odpowiedniej pozycji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 16:03 ...tak pozycja nie jest tu bez znaczenia...;))..tylko czemu mam katar...???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 16:06 u mnie katar pojawia się w najmniej oczekiwanym momencie;-) nawet w upalne lato Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 16:15 ...no własnie..a czy hrabia przypadkiem teraz nie ma katarku... ???;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 16:17 no właśnie teraz ma! nabawił się w pociągu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 16:18 hrabia_potocki napisał: > no właśnie teraz ma! nabawił się w pociągu;-) > >salonki nie było.? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 16:20 jechał ze starszą damą z astmą! chciał zrobić jej dobrze bo się czuła źle i było jej duszno! ot, i stąd! ale wcale tego nie żałuje! Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 16:31 ...a to wszystko kara...;(((...gdybysmy razem tym pociagiem jechali drogi hrabio ,to zapewniam ze nie byłoby takich niespodzianek..;((...no moze małe niespodzianeczki...zapewne bardziej przyjemne dla ciała i ducha...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 16:35 kamea5 napisała: > ...a to wszystko kara...;(((...gdybysmy razem tym pociagiem jechali drogi > hrabio ,to zapewniam ze nie byłoby takich niespodzianek..;((...no moze małe > niespodzianeczki...zapewne bardziej przyjemne dla ciała i ducha...;))) > >w pociągu, też bylaby kara;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 16:47 ..o przepraszam,karą była podroz z ta starsza dama...;((...podroz ze mna moze byc tylko nagrodą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 16:50 kamea5 napisała: > ..o przepraszam,karą była podroz z ta starsza dama...;((...podroz ze mna moze > byc tylko nagrodą...:) >>niechętnie, ale przynaję rację;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 17:23 tak!, to racja nie byłoby teraz kaszlu, chrząkania i posmarkiwania...!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 17:27 hrabia_potocki napisał: > tak!, to racja nie byłoby teraz kaszlu, chrząkania i posmarkiwania...!;-) > >aspirynkę i chyba pożegnamy,co hrabia mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 17:33 dziękuję!, hrabia zażył już podwójną dawkę!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 17:35 hrabia_potocki napisał: > dziękuję!, hrabia zażył już podwójną dawkę!;-) > duzo zdrowia;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 17:39 to bardzo miłe, że ktoś jest kto życzy tego jedynego upragnionego, aby było i nigdy nie ubyło!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 17:42 hrabia_potocki napisał: > to bardzo miłe, że ktoś jest kto życzy tego jedynego upragnionego, aby było i > nigdy nie ubyło!;-) > >to jest pan hrabia szczęsliwcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Dla moich tęsknot............................ 14.08.04, 19:16 alex_xc napisał: > hrabia_potocki napisał: > to bardzo miłe, że ktoś jest kto życzy tego jedynego upragnionego, aby było i > nigdy nie ubyło!;-) >> to jest pan hrabia szczęsliwcem:) widzisz sam jak niewiele arystokracie potrzeba do szczęścia, mimo tylu spekulacjom o mnie!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wójt Re: wyleczył już pan hrabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 18:49 to wstydliwe choróbsko, co złapał od tej Maryny z młyna ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: wyleczył już pan hrabia 14.08.04, 19:14 oj zmniejszę wójtowi pensyję, oj zmniejszę!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: wyleczył już pan hrabia 14.08.04, 19:35 hrabia_potocki napisał: > oj zmniejszę wójtowi pensyję, oj zmniejszę!;-) > >niech pan hrabia spróbuje spojrzec na to z przymrużeniem oka,az sie muszka ze szczerbinką zbiegnie.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wójt Re: coś sie hrabiemu popie....., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:41 wójt to urzędnik państwowy, ważna persona - nie jakiś tam bawidamek z dworu :) hrabia_potocki napisał: > oj zmniejszę wójtowi pensyję, oj zmniejszę!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 19:51 ...oj wojcie,znowu jakies problemy...znowu zazdrosc przemawia ...prosze hrabiego zostawic w spokoju ,biedaczysko dzisiaj niedomaga...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:08 kamea5 napisała: > ...oj wojcie,znowu jakies problemy...znowu zazdrosc przemawia ...prosze > hrabiego zostawic w spokoju ,biedaczysko dzisiaj niedomaga...;)) > >a to pech.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:11 ...nalezy tylko wspołczuc...;((...ale jest pewien sposob na przywrocenie hrabiemu sił... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:13 kamea5 napisała: > ...nalezy tylko wspołczuc...;((...ale jest pewien sposob na przywrocenie > hrabiemu sił... ;)) > >to do dzieła;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:13 ciekawe co to?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:14 ..jak to hrabia...znowu sie ulotnił...;(((...i jak mu pomoc...???:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:15 kamea5 napisała: > ..jak to hrabia...znowu sie ulotnił...;(((...i jak mu pomoc...???:) > >sposobem!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:15 przecież cały czas jest a chwilami niedomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:22 ...drogo hrabio...czy jakos moge ulzyc Twym cierpieniom i tej okropnej niemocy...???;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:23 a to wielkie wyzwanie! Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:24 ...dla mnie ,czy dla hrabiego...???:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:25 kamea5 napisała: > ...dla mnie ,czy dla hrabiego...???:) > >razem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:31 ..lubie wyzwania,nie mylic z wyzywaniami..;PPP...moze jakos sobie poradze...???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:33 tutaj trzeba uleczyć i ducha i ciało... dwie różne materie Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:34 ...to moze zaczniemy od ducha...???;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:42 słucham porady lub już działania! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:44 hrabia_potocki napisał: > słucham porady lub już działania! > >oj wygodnictwo pan hrabia preferuje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:48 ..drogi hrabio,prosze troche pamiec odswiezyc..jakby duchową gre wstepną mamy za sobą...te godziny spedzone w ogrodzie...:))nie ukrywam ze wiekszosc czasu spedzalismy na szukaniu siebie wzajemnie...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:50 kamea5 napisała: > ..drogi hrabio,prosze troche pamiec odswiezyc..jakby duchową gre wstepną mamy > za sobą...te godziny spedzone w ogrodzie...:))nie ukrywam ze wiekszosc czasu > spedzalismy na szukaniu siebie wzajemnie...;PPP > >chodzenie zdrowiu napewno słuzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 20:50 właśnie tak chciałem namiastkę tego dostać jeszcze, ale widzę, iż szybko przechodzisz do leczenia ciała, co mi absolutnie nie przeszkadza;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 21:08 ...drogi hrabio,powoli na wszystko przyjdzie czas...;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 21:11 z wiekiem coraz więcej części nie domaga... Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 21:17 ...a u hrabiego mam nadzieje ze w tym wieku wszystko sprawnie działa...???;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 21:18 kamea5 napisała: > ...a u hrabiego mam nadzieje ze w tym wieku wszystko sprawnie działa...???;PPP > >chyba za precyzyjne pytanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 21:21 czy porównanie do firmy DELBANA nie będzie na wyrost:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 21:23 hrabia_potocki napisał: > czy porównanie do firmy DELBANA nie będzie na wyrost:-))) > >mozna pokusic się o PATEKA ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 21:24 pozostanę wierny Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 21:22 ..czekam da odpowiedz...:PP Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 21:25 kamea5 napisała: > ..czekam da odpowiedz...:PP już była Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: coś sie hrabiemu popie....., 14.08.04, 21:26 ...to wszystko przez ten deszcz...wszystko mi sie rozmywa...;(( Odpowiedz Link Zgłoś