atomoofka1 21.10.04, 22:47 fajnie byloby poznac kogos- dokladnie przyjaciela, jakas bratnią dusze...jesli czujecie podobnie, piszcie swoje maile;) to tyle chyba chcialam powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joan Re: tęsknie za bliskościa IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 22.10.04, 13:02 to witam w klubie bo ja czuję tak samo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: tęsknie za bliskościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:18 to chyba jest nas wiecej:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt-inny co to za klub? IP: *.aster.pl 24.10.04, 03:01 co to za klub..? czy można się zapisać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ula.z.ula Re: tęsknie za bliskościa 22.10.04, 17:12 ciekawe podejście do przyjaźni: wywieszanie ogłoszenia znalazłam przyjaciela bo go nie szukałam a i on nie szukał chyba przyjaźni po prostu gdzieś kiedyś spodobało mu się o piszę zaczął pisać do mnie i tak jakoś wyszło że mamy podobne zainteresowania gusta poczucie humoru najpierw jest znajomość wzajemne poznawanie się a potem dopiero można mówić (bądź nie) o przyjaźni ale to wymaga czasu a teraz wszyscy chcą wszystk szybko: cześć szukam przyjaciela to może sie zaprzyjaźnimy żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: tęsknie za bliskościa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.10.04, 15:24 moze i zalosne, ale samotni ludzie potrzebuja kontaktu z innymi. Byc moze internet nie jest najlepszym miejscem na zawierania przyjazni, ale po pierwsze od czegos trzeba zaczac, a po drugie nigdy nic nie wiadomo. Trzymam za was kciuki....samotnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 16:36 Z takim nickiem, kto zaryzykuje"DDDDDD Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 19:18 libressa napisała: > Z takim nickiem, kto zaryzykuje"DDDDDD > Pozdrawiam > Libressa ............................................. Oj figlarka z Ciebie Libresso.Serdecznie Cię podrawiam i życzę milego wieczoru.Dlugo się nie udzielałem na FR z uwagi na zawodność techniki. A wracając do wątku,jak ktos nie chce napisać to i tak nie napisze.Czy mojemu nickowi coś możan zarzucić, chyba nie a skrzynkę pocztową mam zawsze pustą.Widocznie mnie nikt nie lubi.......;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 19:27 Nie bądź taki "kokiet" Koszmarowski :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 19:33 Dzisiaj mam dobry dzień,a ponado lubię Cię.Nie zrozumiem więc dlaczego nie miałbym byc dla Ciebie miły......DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 19:42 Bardzo dobry dzien i noc zapowiada sie rownież...:) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 19:47 Będę szczery i powiem tak:,że Ci tej nocy zazdroszczę.Ja tez bedę mial nienajgorszą,wypadł mi dysk.Moze na jakiejś paraolimpiadzie zalapię się na medal........;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 19:49 Wspołczuje Ci bardzo, to nie był dobry pomysł, tak sobie zrobic:((( Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 19:53 Wyobraź sobie,ze diabeł mnie podkusił być gentelmenem i przy obsłudze odkurzacza dachowałem na podłoge.Lakier cały, wiec na odszkodowania nie liczę....;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 19:58 Chciałes byc lepszy od nas Czarowniczek???? Kontakt z "miotła" jest bezpieczniejszy, ale Ty nie jak kazdy facet na "łatwiznę" i technike postawiłes :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 20:00 Zgadza się miotłę mam na podorędziu ale wiesz chciałem łatwo i szybko a teraz mam trudno i to na dłużej,zycie jest pokrętne...;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 20:06 Tu masz rację,ale to nie powód żeby krzaki omijąc..;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 20:35 A ja miękkie podłoże,ogólnie naturę...;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: tęsknie za bliskościa 24.10.04, 20:22 nie wiem czy cie nie lubią ;) jedyne co wiem to to że kiedyś się polecałeś z koszmarami ale nic z tego nie wynikło;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: tęsknie za bliskościa 25.10.04, 18:40 Oj, to jest jedynie Twoje subiektywne zdanie, kto miał wiedzieć co z tych koszmarów wynika,juz dawno wie i jak wiem wogóle nie narzeka........;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś