Gość: Robert Re: Do Roberta IP: *.zlotow.net.pl / *.in.zlotow.net.pl 24.11.04, 14:31 To miłe.Tylko o jakiego Roberta tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
derco Re: Do Roberta 24.11.04, 18:57 może tak napisze do ciebie Iza! nie zmarnuj tego co moze byc! Odpowiedz Link Zgłoś
kurdebelemax Re: Do Roberta 24.11.04, 21:15 I zaraz pojawi sie tu tlum robertow liczacych na to ze bez wiekszego wysilku znajda termofor na zime ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:50 Niestety nie ma Go. Wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert2 Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:48 Co to Robert?? Jestem niezmiernie ciekaw? Określ choć w przybliżeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna4 Re: Do Roberta 26.11.04, 14:07 k0bieta napisała: > nadal Cie kocham! ____________ Ja Ciebie też! Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Re: Do Roberta 26.11.04, 16:08 Mój Robert pewnie tu nie napisze ale musiłam jakoś z siebie wyrzucić ten dręczacy mnie ból,tęsknotę która dusi mnie od ponad 1,5 roku, od czasu naszego rozstania. Teraz nie mam nawet szans na spotykanie Cie , mieszkamy oddaleni od siebie jakby lata świetlne. Tęsknię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 13:00 a gdybyś miała szanse na spotkanie byłoby lżej? Gdybyśmy sie mijali nie zwracając na siebie uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Re: Do Roberta 29.11.04, 17:34 Z pewnościa nie byłoby lżej gdyby to spotkanie miało być tylko mijaniem sie na ulicy. Po takim mijaniu miałam doła przez miesiąc! Ale byłoby mi lżej gdybysmy mogli pogadać wyjasnić sobie tyle spraw które zostały tajemnica i pewnie tajemnica zostana do grobowej deski pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:55 zapomnij, nie wspominaj, nie warto. Jestem wyrachowany, zły, samolubny. I mam inną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: Do Roberta IP: *.kom.pl 30.11.04, 17:05 I tak chyba najlepiej myslec...tylko szkoda tych wspolnych lat, kiedy wcale taki nie byles.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:44 A ja myślę, że ci się zdawało, zawsze byłem taki sam, może trochę udawałem, bo tak było wygodniej... A czy szkoda? Sama wiesz najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Re: Do Roberta 01.12.04, 11:27 Hm Ty z pewnościa moim Robertem nie jestes! Nawet gdyby to była prawda on nigdy by sie nie przyznał! Etap wmawianie sobie jaki to on jest zły mam za soba, niestety nie był skuteczny, kocham i tesknie nadal a wszystkie zale jakoś uchichły. ale pozdrawiam Cie serdecznie skoro jestes Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:48 pokochaj mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaA Re: Do Roberta IP: *.kom.pl 04.12.04, 22:16 Jesli jestem tym kiedys moim - to juz, nie wciaz kocham.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta2 Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:36 Ja też kocham i nic z tego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do Roberta IP: *.kom.pl 26.11.04, 20:48 Ja tez i tez Roberta i to tez minal jzu dobry rok:( A teskota zotala, zalu juz nie czuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna4 Re: Do Roberta 27.11.04, 11:48 Gość portalu: kobieta2 napisał(a): > Ja też kocham i nic z tego nie wynika. _ Na razie,ale moze..kto to wie.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Do Roberta IP: *.kom.pl 26.11.04, 20:50 Chyba tez tak powinnam powiedzic pewnemu Robertowi....gdyby choc chcial jeszcze tego posluchac....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Do Roberta 28.11.04, 13:50 a juz nie kocham! i jestem szcześliwa z tego powodu! i wdzięczna i pełna współczucia dla tej przebojowej kobiety, która nie zważając na moją obecność, postanowiła być z tobą :D Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna4 Re: Do Roberta 29.11.04, 17:45 oleena napisała: > a juz nie kocham! > i jestem szcześliwa z tego powodu! > i wdzięczna i pełna współczucia dla tej przebojowej kobiety, która nie zważając na moją obecność, postanowiła być z tobą :D .................................... A dlaczego jej współczujesz? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Do Roberta 06.12.04, 19:43 bo on kłamie, zdradza i nie widzi dalej niż koniec własnego qtasa Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Re: Do Roberta 01.12.04, 11:33 zazdroszcze Ci umiejętności przestawania kochac, mnie idzie ciężko, bardzo cięzko! A trwa to juz troszke, choc i mnie wydawało sie ze przestałam kochać ale to były tylko etapy popuszczania bólu, teraz gdy ból minąl wiem z całą świadomościa ze nie ulotniło sie uczucie ono jest....ja dalej kocham tesknie szukam mysle marze ... kiedy to sie wreszcie skończy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:50 Ja jednego takigo ciągle lubię, pogadałabym, pośmiała się, ale on mnie nie chce znać. ;-) Taki ciągle zajęty i nie ma dla mnie czasu. Ech życie życie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta z raju...... Re: Do Roberta IP: *.abhsia.telus.net 04.12.04, 06:23 Usmiechnij sie raz jeszcze..........tak bardzo kocham Twoj usmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słaby Re: Do Roberta IP: *.eranet.pl 04.12.04, 08:22 przepraszam, ze pytam, ale powiedz (jezeli mozesz) ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...ta z raju Re: Do Roberta IP: *.abhsia.telus.net 04.12.04, 16:40 Wystarczajaco duzo........by kochac Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Do słabego 05.12.04, 22:10 czy chcesz sprawdzić czy to ja? Nie jestem nastolatka, mam juz swoje lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do kobiety Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:52 Ja Ciebie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta2 Re: Do Roberta IP: *.abhsia.telus.net 05.12.04, 18:39 Kocham Cie Robercie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:38 i ja Cię kocham Robercie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:41 aż tu iskrzy od miłości ;-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta x Re: Do Roberta IP: *.abhsia.telus.net 06.12.04, 02:38 Robercie...swiat jest malutki znajde Cie wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany3 Re: Do Roberta 06.12.04, 17:06 Czy przez jakiś czas pracowaliśmy razem w tym samym dziale? Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Re: Do Roberta 06.12.04, 18:15 hej no juz nie wiem kto kogo o co pyta wyglada jakby wszyscy byli Robertami i wszyscy kogos szukali ale odpowiadajac ,to z moim Robertem nie pracowalismy nigdy razem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:44 tak, pracowaliśmy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:38 a ile to już trwa? ile czasu kochasz tego Roberta? Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Re: Do Roberta 09.12.04, 21:47 kocham go całą wieczność a tak na serio ponad dwa lata,gdzies dwa lata i 6 miesięcy ale czy to ma jakies znaczenie w obliczu mego ciepienia? Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Do Roberta 09.12.04, 21:54 fak:)))))))) a ja mialam powiedziec od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Do Roberta IP: *.ericsson.net 21.12.04, 20:58 Do A W jakiej branży wtedy pracowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Do Roberta IP: *.kom.pl 21.12.04, 20:24 Ja tez tesknie, kocham. Zostal zal .... ze Ci tu nie ma:( Mimo wszystko spokojnych i zdrowych swiat - moze tez zatesknisz....wystarczy jedno zlowo, moze jednoz dluzsze zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: Do Roberta IP: *.kom.pl 01.01.05, 19:41 Jest tu moze jakis nieszczesliwy Robetr? Czy oni (mezczyzni o tym imieniu) to tylko ci nieswiadomi, winni, lamiacy serca...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 07:56 Świadomi, winni i łamiący... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:22 Bo świadome łamanie serc niewieścich jakże przyjemne jest. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: Do Roberta IP: *.kom.pl 08.01.05, 12:45 Kiedys i twoje zlamane zostanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Re: Do Roberta 08.01.05, 17:45 Dzisiaj była taka piękna pogoda ,a Ciebie nie ma przy mnie-:( Jesteś gdzieś daleko odległy nieosiągalny... A ja myślałam o Tobie, myślałam jaki byłby to cudowny dzień gdybyś był tutaj blisko, tutaj przy moim boku, gdybys patrzył w moje oczy i wziął za rękę... Tak tęsknie do Ciebie... Wiesz, już zapomniałam jak wymawia sie słowo : kocham! Twoja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:57 Zajmij się kimś innym, po co ci on? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Do Roberta IP: *.kom.pl 24.01.05, 18:58 Moze to wlasnie milosc i ...ten jedyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Re: Do Roberta 01.02.05, 18:07 Kochanie wciąż Cię KOCHAM! wciąż tęsknie za Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Do Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:43 Kobieto, idź do knajpy, poderwij kogoś, prześpij się z nim. Baw się, śmiej, w d.. z tym Robertem Odpowiedz Link Zgłoś