dyzio.marzyciel 07.12.04, 10:45 Ha !:), dowiedziałem sie właśnie, że jestem jak brylant o wspaniałym szlifie nadanym przez inne kobiety :). I zjadam nalesniczki przygotowane przez nową "szlifierkę" :-). Pyszne ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samowolny Re: ha ! :) 07.12.04, 10:56 pozazdroscić:)) nie dość że oszlifuje to i naleśniki ugotuje jednym słowem "szlifierka" full wypas:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ha ! :) 07.12.04, 11:31 pewnie że dobrze że aż .. dobrze nam tak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: ha ! :) 07.12.04, 11:34 tak właśnie myślałam... dobrze Wam tak... niewdzięczniki... w miodziku siedzą i jeszcze nosami kręcą... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ha ! :) 07.12.04, 11:41 bo nigdy nie ma tak aby nie mogło byc lepiej... w tym wypadku powiedzenie ze "lepsze jest wrogiem dobrego" nie ma zastosowania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: ha ! :) 07.12.04, 11:45 masz rację... dążenie do doskonałości powinno być naszym codziennym mottem... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ha ! :) 07.12.04, 11:53 Bruce Lee mawiał.."trening rodzi mostrza"..i wziął i umarł.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: ha ! :) 07.12.04, 11:55 jesteś niedoinformowany... zabili mistrza... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ha ! :) 07.12.04, 11:58 ewiku napisała: > jesteś niedoinformowany... zabili mistrza... niestety... zabili nie zabili ale efekt ten sam bo nie żyje.... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: ha ! :) 07.12.04, 11:56 ewiku napisała: > masz rację... dążenie do doskonałości powinno być naszym codziennym mottem... --------------- wielkie słowa Ewiku,witam cieplo w samo poludnie.;DDDDDDDD > > Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: ha ! :) 07.12.04, 12:17 caruzzo napisał: > --------------- > wielkie słowa Ewiku,witam cieplo w samo poludnie.;DDDDDDDD ===================================================================== witam... widzisz może to Słoneczko?... tak ładnie świeci... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: ha ! :) 07.12.04, 12:21 ewiku napisała: > witam... widzisz może to Słoneczko?... tak ładnie świeci... -------------- u mnie niski pułap chmur, słońca niet.;DDDDDDDd > > Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: ha ! :) 07.12.04, 12:24 "błogosławieni ci co nie widzieli a uwierzyli..." coś w tym jest nie uważasz?... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: ha ! :) 07.12.04, 12:53 Pewnie,ze tak podobno dzisiaj słońce jest,tylko gdzie?;;;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: ha ! :) 07.12.04, 13:09 wyobraź sobie, że właśnie u nas przedziera się przez chmury... mam teraz poważny dylemat... zostać w domu, czy jechać na rower... chyba jednak pojadę... ... nie ma to jak wysmuklające ćwiczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: ha ! :) 07.12.04, 17:17 wróciłam... ... było bardzo przyjemnie, tylko krócej jak zwykle, bo w pośpiechu i zwiedziona blaskiem słońca, nie wzięłam nic na głowę... a, że powietrze mimo wszystko jest chłodne, trochę mnie przewiało i musiałam skrócić tradycyjną długość trasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: ha ! :) IP: *.udn.pl 07.12.04, 17:22 biedactwo, pewnie tak zmarzlas, ze wisialy Ci sople u nosa? Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: ha ! :) 07.12.04, 18:20 Gość portalu: hmmm... napisał(a): > biedactwo, pewnie tak zmarzlas, ze wisialy Ci sople u nosa? głupich docinków nie komentuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: ha ! :) IP: *.udn.pl 07.12.04, 19:57 Nie będę plakac z tego powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ha ! :) 07.12.04, 11:58 No, przynajmniej jeden szczęśliwy, wyszlifowany i najedzony:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio.marzyciel Re: ha ! :) 07.12.04, 14:24 m_alina napisała: > No, przynajmniej jeden szczęśliwy, wyszlifowany i najedzony:) > Pozdrowienia:) Nooo, ale knedelków nadal nikt mi nie chce zrobić :) Odpozdrawiam bardzo ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ha ! :) 07.12.04, 14:33 dyzio.marzyciel napisał: > Nooo, ale knedelków nadal nikt mi nie chce zrobić :) ale jadasz cos ? czy głodny chodzisz ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: ha ! :) IP: *.udn.pl 07.12.04, 16:53 a tobie to rece przyrosly do tylka? Nie rob z siebie siroty i zrob sobie sam! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio.marzyciel Re: ha ! :) 08.12.04, 10:45 Gość portalu: hmmm... napisał(a): > a tobie to rece przyrosly do tylka? Nie rob z siebie siroty i zrob sobie sam! Ja knedelków nie umiem, a od tego człowiek ma partnerkę by dbała o niego, z wzajemnością oczywiście :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: ha ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:35 ponieważ wszytkich ogarneła mania fast food'ów, a knedle sa bardzo smaczne. pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: ha ! :) IP: *.udn.pl 07.12.04, 16:51 No, to musisz bardzo uwazac, zeby jakis opilek z tego szlifu nie wpadl Ci w oko, bo wowczas bedziesz zapuchniety, brzydki i juz zadna szlifierka nie przygotuje ci nalesnika... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio.marzyciel Re: ha ! :) 08.12.04, 10:47 Gość portalu: hmmm... napisał(a): > No, to musisz bardzo uwazac, zeby jakis opilek z tego szlifu nie wpadl Ci w > oko, bo wowczas bedziesz zapuchniety, brzydki i juz zadna szlifierka nie > przygotuje ci nalesnika... srali muszki bedzie wiosna :) Odpowiedz Link Zgłoś