dyzio.marzyciel 16.12.04, 10:26 Wsród wielu interesujących kobietek na tym forum jest taka jed(y)na, która mnie bardzo bardzo interesuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:28 i co mają zgadywac?? Oj Dyziu marzycielu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:30 Miejmy nadzieję, że Ona tutaj zjawi się:) Tymczasem to tylko ja i pozdrawiam naleśniki, knedelki i szlifowane diamenty;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:35 Witaj M_alina, Moze jakis casting?? Ja odpadam :( Jestem "złą Kobietą"...Bardzo złą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:38 Ja nawet nie startuję, w kwestii castingu sama siebie "spisałam na straty":)) Nie lubię tłoku;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:42 Bo to bedzie w takim razie "casting inaczej" :DDD A tak a`propos moze jakies polowanko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:44 Eeeeee, nie, raczej nie:)) Zwierzyna łowna niech ma szanse przeżycia;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:45 Nie ma litości, teraz ma najlepsze "futro" :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:54 Letnie obserwacje skłaniają mnie ku myśli ochrony praw zwierzyny łownej:)) Złamałabym ustawę;) Chociaż... prawdziwe futro to nie to samo co syntetyk:) Pomyślę o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 11:02 M_alina, spojrz szerzej, nie ograniczaj sie tylko do powierzchowności, oprocz pieknego futra lubie "wytrawne" trzewia...no i te zwoje dobrze ukształtowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 11:07 dobrze ukształtowane zwoje mózgowe oczywiście:)) Inteligencja zwierzyny łownej jest cenniejsza od futer, oczywiście. Przedsięwzięcie dostarcza większych emocji...czasem balansujących na granicy bezpieczeństwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 11:17 No i dobrze jak posiadaja instynkt samozachowawczy, nie przejawiajacy sie bynajmniej spolegliwoscia, ponieważ wtedy staja sie trywialne... Polowanie powinno miec swoja dramaturgie, łatwa zwierzyna to na ogól słaba, tak to niech wpada w sidła "kłusownikom" :D Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 11:38 Libresso, muszę przyznać, z żalem co prawda, ale myśliwy ze mnie żaden:)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 11:46 to tylko kwestia odpowiedniej techniki i strategii, troche treningu i sukces murowany. Najpierw potrenuj na mniejszych drapieżnikach, a przyjdzie czas na ustrzelenie tej własciwej...Ja po prostu wczesniej zaczełam :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 12:04 Co jakiś czas wpadnę do Ciebie na konsultację i ocenę postępów;) Choc wielkich sukcesów sobie nie wróżę:))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 12:09 to bardzo dobry pomysł, pochlebia mi, trofeami nie bedziesz musiałą sie ze mna dzielić :DDDD Zmykam chwilowo :)* Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 16:43 Libresso, jako kobieta zdecydowana, zdecydowanie odstępuję od wszelkich polowań, połowów itp.;) Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 17:02 Nie tyle zdecydowana, co zmienna, jak to Kobieta prawdziwa...:) A ja nie, zdecydownie popieram polowanie, chociaż przyzanm Ci sie szczerze, że jestem troche zmęczona... Szczegolnie,ze odkryłam, ze ja jako zwierzyna łowna tez mam pewna przyjemność, wiesz co i wcale nie dla futra, tylko dla tych zwojów, delikatnosci, wrazliwości, jestem obiektem polowania, to bardzo interesujace...Kto by pomyślał,moze nawet sie zaurocze na jakis czas ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 18:31 Czasem bardzo dobrze jest odwrócić role dla odmiany;))) Zmienność to nasz przywilej:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 18:35 No własnie ,zyłam w nieswiadomosci, aż teraz takie odrycie:) Troche co prawda zamieszania, ale miłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:07 Witajcie dziewczyny... o czym Wy rozmawiacie?... przecież, jak obserwacje przyrodnicze wskazują, naprawdę interesująca zwierzyna łowna... zapadła dawno w sen zimowy i nie ma na co teraz polować... ... do wiosny musicie poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:11 pal licho zwierzynę i ich futra, na czas zimy mozna sie zająć myśliwymi z ukształtowanymi zwojami Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:14 ... a ktoś tu kobietki szukał!... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:17 poczekaj, może autor wróci...w koncu On wie na kogo tu czeka;) A my tutaj tylko sobie gadamy i wyciągając co rusz wątek do góry przyciągamy ewentualną adresatkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:14 Ewiku,jest wiele gatunków nie zapadających w zimowy sen. Śpiącym o tej porze misiom, susłom i innym "leniwcom" już dziękujemy;) A taki puszysty ogon lisa, albo rosomak to hoho;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:16 m_alina napisała: > Ewiku,jest wiele gatunków nie zapadających w zimowy sen. > Śpiącym o tej porze misiom, susłom i innym "leniwcom" już dziękujemy;) > A taki puszysty ogon lisa, albo rosomak to hoho;) ------------------------------------------------------ ... chcesz takie coś powiesić sobie na szyję?... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:18 Jakie coś? Ogon lisa? Dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:21 A jeszcze jak taki lis potrafi ten ogon z gracja nosic , to ho, ho :DDDDDDDDD No zaraz zjawi sie Larix :) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:23 tak, tak,lisa puszczamy wolno z jego trzewiami i zwojami, a zadowolimy sie.....puszystym ogonem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:24 ogon zatrzymasz na szyi, a co zrobisz z resztą?... ... wybacz, trochę zniknę, rozejrzeć się, czego mamy więcej: zwierzyny czy myśliwych... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:36 Rozejrzyj się więc i zdaj nam relację:) Choć wyniki tych obserwacji są dla mnie oczywiste:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 13:52 Jestem na chwilkę, żeby zdać relację... ... ani zwierzyny ani myśliwych...zostali niezdecydowani, którzy nie potrafią się określić... ... a jeżeli oni tego nie umieją, to kto?... ... za to, interesujących kobietek, pełniutko... ... i one dokładnie wiedzą czego chcą... ... podobnie jak forumowe dziewczyny... ... więc czego tu jeszcze szukać?... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 15:50 Dziękuje za wyczerpującą relację:) Wnioski: niczego nie szukać, zostać i wymieniać doświadczenia w gronie interesujących dziwczyn:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 17.12.04, 08:13 m_alina napisała: > Dziękuje za wyczerpującą relację:) > Wnioski: niczego nie szukać, zostać i wymieniać doświadczenia w gronie > interesujących dziwczyn:) ------------------------------------------------------------ ... masz na myśli, doświadczenia z polowań... czy kryteriów wyboru zwierzyny?... ... pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:45 Dyzio to taka podpucha miala byc tak? A widzisz nie wyszlo dziewczyny Cie przejrzaly;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Interesująca kobietka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:46 Na całe szczęście to nie ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio.marzyciel Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 15:51 Gość portalu: basia napisał(a): > Na całe szczęście to nie ja!!! -Na całe szczęście nie Ty ? Dlaczego ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio.marzyciel Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 15:50 Była dzisiaj na forum, ale nie zaznaczyła tu swojej obecności :(. Czas kończyć pracę. Głooodny jestem !! Trzeba zjeść coś smacznego:). Ciepłego popołudnia wszystkim interesujacym kobietkom ! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 15:52 Będziemy dbali o wątek i popychali w górę, a nóż jutro tu zajrzy? Pędź na naleśniki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 20:10 Była dzisiaj na FR i nie zajrzała do Ciebie ? Hmmm... coś mi tu nie gra ... Ale , nie martw się! Dzień się jeszcze nie skończył! Może jeszcze Cię tutaj odwiedzi! Główka do góry...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 :> 17.12.04, 19:20 Nawet mnie to zaciekawilo.... Dyziol!! przyznawaj sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś