Dodaj do ulubionych

Interesująca kobietka :)

16.12.04, 10:26
Wsród wielu interesujących kobietek na tym forum jest taka jed(y)na,
która mnie bardzo bardzo interesuje.
:)
Obserwuj wątek
    • libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:28
      i co mają zgadywac??
      Oj Dyziu marzycielu :DDD
    • m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:30
      Miejmy nadzieję, że Ona tutaj zjawi się:)

Tymczasem to tylko ja i pozdrawiam naleśniki, knedelki i szlifowane diamenty;)))
      • libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:35
        Witaj M_alina,
        Moze jakis casting??
        Ja odpadam :(
        Jestem "złą Kobietą"...Bardzo złą...:)
        • m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:38
          Ja nawet nie startuję, w kwestii castingu sama siebie "spisałam na straty":))
          Nie lubię tłoku;)
          • libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:42
            Bo to bedzie w takim razie "casting inaczej" :DDD
            A tak a`propos moze jakies polowanko ???
            • m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:44
              Eeeeee, nie, raczej nie:)) Zwierzyna łowna niech ma szanse przeżycia;)
              • libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:45
                Nie ma litości, teraz ma najlepsze "futro" :DDDD
                • m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:54
                  Letnie obserwacje skłaniają mnie ku myśli ochrony praw zwierzyny łownej:))
                  Złamałabym ustawę;) Chociaż... prawdziwe futro to nie to samo co syntetyk:)
                  Pomyślę o tym.
                  • libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 11:02
                    M_alina, spojrz szerzej, nie ograniczaj sie tylko do powierzchowności,
                    oprocz pieknego futra lubie "wytrawne" trzewia...no i te zwoje dobrze
                    ukształtowane :)
                    • m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 11:07
                      dobrze ukształtowane zwoje mózgowe oczywiście:)) Inteligencja zwierzyny łownej
                      jest cenniejsza od futer, oczywiście. Przedsięwzięcie dostarcza większych
                      emocji...czasem balansujących na granicy bezpieczeństwa:))
                      • libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 11:17
                        No i dobrze jak posiadaja instynkt samozachowawczy, nie przejawiajacy sie
                        bynajmniej spolegliwoscia, ponieważ wtedy staja sie trywialne...
                        Polowanie powinno miec swoja dramaturgie, łatwa zwierzyna to na ogól słaba,
                        tak to niech wpada w sidła "kłusownikom" :D
                        • m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 11:38
                          Libresso, muszę przyznać, z żalem co prawda, ale myśliwy ze mnie żaden:))
                          • libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 11:46
                            to tylko kwestia odpowiedniej techniki i strategii, troche treningu i sukces
                            murowany. Najpierw potrenuj na mniejszych drapieżnikach, a przyjdzie czas na
                            ustrzelenie tej własciwej...Ja po prostu wczesniej zaczełam :DDDDD
                            • m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 12:04
                              Co jakiś czas wpadnę do Ciebie na konsultację i ocenę postępów;)
                              Choc wielkich sukcesów sobie nie wróżę:))))))0
                              • libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 12:09
                                to bardzo dobry pomysł, pochlebia mi, trofeami nie bedziesz musiałą sie ze mna
                                dzielić :DDDD
                                Zmykam chwilowo :)*
                                • m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 16:43
                                  Libresso, jako kobieta zdecydowana, zdecydowanie odstępuję od wszelkich
                                  polowań, połowów itp.;)
                                  Co Ty na to?
                                  • libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 17:02
                                    Nie tyle zdecydowana, co zmienna, jak to Kobieta prawdziwa...:)
                                    A ja nie, zdecydownie popieram polowanie, chociaż przyzanm Ci sie szczerze,
                                    że jestem troche zmęczona...
                                    Szczegolnie,ze odkryłam, ze ja jako zwierzyna łowna tez mam pewna przyjemność,
                                    wiesz co i wcale nie dla futra, tylko dla tych zwojów, delikatnosci,
                                    wrazliwości, jestem obiektem polowania, to bardzo interesujace...Kto by
                                    pomyślał,moze nawet sie zaurocze na jakis czas ;)))
                                    • m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 18:31
                                      Czasem bardzo dobrze jest odwrócić role dla odmiany;)))
                                      Zmienność to nasz przywilej:)
                                      • libressa Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 18:35
                                        No własnie ,zyłam w nieswiadomosci, aż teraz takie odrycie:)
                                        Troche co prawda zamieszania, ale miłe:)
                    • ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:07
                      Witajcie dziewczyny... o czym Wy rozmawiacie?... przecież, jak obserwacje
                      przyrodnicze wskazują, naprawdę interesująca zwierzyna łowna... zapadła dawno w
                      sen zimowy i nie ma na co teraz polować...
                      ... do wiosny musicie poczekać...
                      • usmiech0 Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:11
                        pal licho zwierzynę i ich futra, na czas zimy mozna sie zająć myśliwymi z
                        ukształtowanymi zwojami
                        • ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:14
                          ... a ktoś tu kobietki szukał!...
                          • m_alina Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:17
                            poczekaj, może autor wróci...w koncu On wie na kogo tu czeka;)
                            A my tutaj tylko sobie gadamy i wyciągając co rusz wątek do góry przyciągamy
                            ewentualną adresatkę:))
                      • m_alina Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:14
                        Ewiku,jest wiele gatunków nie zapadających w zimowy sen.
                        Śpiącym o tej porze misiom, susłom i innym "leniwcom" już dziękujemy;)
                        A taki puszysty ogon lisa, albo rosomak to hoho;)
                        • ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:16
                          m_alina napisała:

> Ewiku,jest wiele gatunków nie zapadających w zimowy sen.
                          > Śpiącym o tej porze misiom, susłom i innym "leniwcom" już dziękujemy;)
                          > A taki puszysty ogon lisa, albo rosomak to hoho;)
                          ------------------------------------------------------
                          ... chcesz takie coś powiesić sobie na szyję?...
                          • m_alina Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:18
                            Jakie coś?
                            Ogon lisa? Dlaczego nie?
                            • libressa Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:21
                              A jeszcze jak taki lis potrafi ten ogon z gracja nosic , to ho, ho :DDDDDDDDD
                              No zaraz zjawi sie Larix :)
                            • usmiech0 Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:23
                              tak, tak,lisa puszczamy wolno z jego trzewiami i zwojami, a zadowolimy
                              sie.....puszystym ogonem :))))
                            • ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:24
                              ogon zatrzymasz na szyi, a co zrobisz z resztą?...
                              ... wybacz, trochę zniknę, rozejrzeć się, czego mamy więcej: zwierzyny czy
                              myśliwych...
                              • m_alina Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 11:36
                                Rozejrzyj się więc i zdaj nam relację:)
                                Choć wyniki tych obserwacji są dla mnie oczywiste:))
                                • ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 13:52
                                  Jestem na chwilkę, żeby zdać relację...
                                  ... ani zwierzyny ani myśliwych...zostali niezdecydowani, którzy nie potrafią
                                  się określić...
                                  ... a jeżeli oni tego nie umieją, to kto?...
                                  ... za to, interesujących kobietek, pełniutko...
                                  ... i one dokładnie wiedzą czego chcą...
                                  ... podobnie jak forumowe dziewczyny...
                                  ... więc czego tu jeszcze szukać?...
                                  • m_alina Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 16.12.04, 15:50
                                    Dziękuje za wyczerpującą relację:)
                                    Wnioski: niczego nie szukać, zostać i wymieniać doświadczenia w gronie
                                    interesujących dziwczyn:)
                                    • ewiku Re: Interesująca kobietka :)... do dziewczyn... 17.12.04, 08:13
                                      m_alina napisała:

> Dziękuje za wyczerpującą relację:)
                                      > Wnioski: niczego nie szukać, zostać i wymieniać doświadczenia w gronie
                                      > interesujących dziwczyn:)
                                      ------------------------------------------------------------
                                      ... masz na myśli, doświadczenia z polowań... czy kryteriów wyboru zwierzyny?...
                                      ... pozdr...
    • italy_m Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 10:45
      Dyzio to taka podpucha miala byc tak?
      A widzisz nie wyszlo dziewczyny Cie przejrzaly;))))))))

• Gość: basia Re: Interesująca kobietka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:46
      Na całe szczęście to nie ja!!!
      • dyzio.marzyciel Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 15:51
        Gość portalu: basia napisał(a):

> Na całe szczęście to nie ja!!!

-Na całe szczęście nie Ty ? Dlaczego ? :)
    • dyzio.marzyciel Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 15:50
      Była dzisiaj na forum, ale nie zaznaczyła tu swojej obecności :(.
      Czas kończyć pracę. Głooodny jestem !! Trzeba zjeść coś smacznego:).
      Ciepłego popołudnia wszystkim interesujacym kobietkom !
      • m_alina Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 15:52
        Będziemy dbali o wątek i popychali w górę, a nóż jutro tu zajrzy? Pędź na
        naleśniki:)))
      • mandaryn_ka Re: Interesująca kobietka :) 16.12.04, 20:10
        Była dzisiaj na FR i nie zajrzała do Ciebie ? Hmmm... coś mi tu nie gra ...
        Ale , nie martw się! Dzień się jeszcze nie skończył! Może jeszcze Cię tutaj
        odwiedzi! Główka do góry...:-)
    • didi83 :> 17.12.04, 19:20
      Nawet mnie to zaciekawilo....
      Dyziol!! przyznawaj sie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka