caruzzo 06.03.05, 10:01 "Jestem krezusem! Los podarował mi nasycony wszystkimi barwami miłości wielokaratowy diament szczęścia. Przytłacza mnie ten wspaniały ciężar. Oszlifuję go na wiele radosnych brylancików. Wtedy będę mógł się nim dzielić" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka48 Re: Podarunek....... 06.03.05, 11:49 ja jestem zachłanna:))i nigdy brylantu nie rozdrobiłabym na małe brylanciki:)).Lubisz namiastki?Zamiast coś wielkiego i na wdechu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Podarunek....... 06.03.05, 11:53 Witaj Pani......wpadłaś tak nagle,ze brylant mi z rąk wypadł.........;DDDDDD Nie surogaty mnie nie interesuja;))))))) Miłej niedzieli zycze.......... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Podarunek....... 06.03.05, 11:58 Nawzajem poeto:))Wszystkiego dobrego:))cmokaski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja-ciekawska Re: Podarunek....... IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.05, 11:58 To piekne ze chcesz sie podzielic z nami. Twoja "Chec" do wynajdywania, dla nas tych "strof i wierszy" ,to ten Brylant. dziekujemy i pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:11 "Przywdzieję uśmiech szczęśliwy. Zdejmę buty z betonu. Za miasto pójdę boso. Tam w ciszę traw się wsłucham, będę kaczeńcem przez moment, potem korą brzóz zajaśnieję i ziemi zjem grudkę żyzną. Odrodzę się w jej zapachu. Wrócę do miasta autobusem, a ludzie powiedzą On żyje." ------------------------- I będę dalej dla Was pisał....;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja-ciekawska Re: Podarunek....... IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.05, 12:14 bedziemy Ci wdzieczni . Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:23 caruzzo napisał: > Dzięki Pani....;;))))))))) > a moglbys powiedziec ;dziekuje Alu.... - Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:25 Bardzo Ci dziękuję Alu....;))))) Z natury jestem grzeczny,stąd moze ta przesadna ostrożność.....;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:27 caruzzo napisał: > Bardzo Ci dziękuję Alu....;))))) > Z natury jestem grzeczny,stąd moze ta > przesadna ostrożność.....;DDDDDDD > - prosze Cie bardzo , - nie badz przesadny w niczym ,badz soba . Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:31 Zapewniam Cie,ze jestem sobą i czuje sie na tym forum dobrze i spokojnie.;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:33 caruzzo napisał: > Zapewniam Cie,ze jestem sobą i czuje sie > na tym forum dobrze i spokojnie.;DDDDDD > - a wiesz co czarodzieju????? -ja tez sie jakos "spokojnie " czuje ,na tym Forum i przy Tobie . Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Podarunek....... 06.03.05, 13:01 Mozna czarodziejskie moce połaczyć....a moga wystapic efekty specjalne.......;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:26 Witaj Caruzzo, piszesz coraz piękniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:33 Witaj Wietko......:)))))) Cytuję.to jest najwłaściwsze slowo..;DDDD ale cieszę sie ze tak miło na to reagujesz.;DDDDD Milej niedzieli zyczę........... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:41 rzadko pisuję, ale czesto czytam... czasami potrzeba chwili odpoczynku, zastanowienia, poezji... dobrze, ze "cytujesz" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:54 Heja........milej lektury więc zyczę.....))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:57 dziękuję, dziękuję :)) ale nastepna dawka dopiero wieczorkiem...niedzielne, rodzinne obowiązki czekaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Podarunek....... 06.03.05, 12:59 ja tez chwilo znikam......miłego popoludnia....DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Podarunek....... 06.03.05, 13:06 Tobie tez miłej niedzieli:) ...słoneczko świeci i nastraja tak radośnie, optymistycznie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś