Dodaj do ulubionych

a moze jednak

13.06.02, 07:52
ustabilizować się, stałe odwzajemnione uczucie, radość bycia, podróże i
jesienne wieczory, mądre rozmowy, gorąe noce itd, itp.
Chyba sie rozmażylem dziś z rana, ale miłego dnia wam życzę.
Kosturek
Obserwuj wątek
    • specjal1 Re: a moze jednak 13.06.02, 08:36
      Niestety nie masz na to żadnych szans. Z różnych powodów, bo tu trafiłeś, bo
      masz problemy żeby to szczęście odnaleźć. Nie martw się ja też tego nie mam i
      nie będę miał, po prostu tak już jest i nie zmienisz tego.Amen.
      • kosturek Re: a moze jednak 13.06.02, 08:46
        Ale marzenia przy porannej kawie i na jawie to dobra rzecz i głupio,ale wierzę
        z wyrachowania, a raczej rachunku prawdopodobienstwa, że w tej masie nas,
        gdzieś na tym Świecie jest spełnienie dla każdego, tylko gdzie i czy tak
        naprawdę szukamy ??
        Kosturek
        PS : własnie grają IF Y'RE GOING to SAN FRANCISCO BE SURE to WEAR SOME FLOWERS
        IN YOUR HAIR, SUMMER TIME WILL BE A LOVING THERE, kto wie może to tam !!
    • Gość: madzia Re: a moze jednak IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 09:29
      Kosturku to cudownie marzyc przy porannej kawie, szczegolnie w takim dniu jak
      dzis. Od wczoraj pada, ale jest cudownie, czuje zapach lata, krople deszczu
      uderzajace o parapet i splywajace po szybie wprowadzily mnie w cudowny nastroj.
      Marze ... a moze jednak ... wyjade go Grecji, bede spacerowac wieczorami,
      rozmawiac do rana i pewnej goracej, cudownej nocy odpowiem tak ... a jak to sie
      spelni ... to o czym bede marzyc .... :))
      • specjal1 Re: a moze jednak 13.06.02, 09:38
        Tak, tak jeszcze dodaj bajeczkę o dwóch połóweczkach jabłka ( szkoda że nie
        cydru albo calvadosu) które kiedyś tam się spotkają. Potędze miłości na którą
        trzeba cierpliwie poczekać, i co tam jeszcze, aha jednej jedynej wymarzonej i
        wyśnionej i takie tam bzdety.
        • Gość: Pom Re: a moze jednak IP: 2.4.STABLE* 13.06.02, 10:07
          Żadne bzdety, nie bądź cyniczny za młodu i z rana! Pomarzyć można i grunt to
          jeszcze czekać. Ale prawda Ci to okrutna - od klikania na romantice szczęścia
          nie przybędzie.
          • specjal1 Re: a moze jednak 13.06.02, 10:43
            Przepraszam babciu Pom, nie będę już taki cyniczny, za to zjem twój piernik tak
            z samego rana i młodu.

Wnuczek Specjalny
    • kosturek Re: a moze jednak 13.06.02, 10:49
      Szczęścia nie przybędzie nam w sieci to fakt, ale chyba warto czytać o tym, że
      inni czują sie dobrze, nawet jeżeli jest to trochę trudne do zrealizowania w
      realu. Moim zdaniem grunt to dobry nastrój, dobra przedpołudniowa kawka, trochę
      owoców i z racji że mam chwilkę trochę może i bzdurnej pisaniny, ale to już
      sprawa indywidualna, bo trzeba przy tym mięć w sobie pewną aplitudę uczuć i
      nastrojów by móc spojrzeć na wszystko dookoła w miarę obiektywnie.
      Kosturek
      PS : SPECJAŁ ( kiedyś tak się nazywało dosyć kiepskie PIFKO ) mnie nastroju nie
      popsujesz, a to co piszesz mówi o TOBIE nie on nas.
      • specjal1 Re: a moze jednak 13.06.02, 10:53
        Wiesz co niewiedziałem, powiadasz piwo ? a ja myślałem że płyn do mycia szyb
        wytwarzany przez Gminną Samopomoc Chłopską w Przeręblu. Jesteś debeściak i nie
        musisz tego ukrywać. Oświeć mnie jeszcze.
        • kosturek Re: a moze jednak 13.06.02, 11:01
          specjal1 napisał(a):

> Wiesz co niewiedziałem, powiadasz piwo ? a ja myślałem że płyn do mycia szyb
          > wytwarzany przez Gminną Samopomoc Chłopską w Przeręblu. Jesteś debeściak i nie
          > musisz tego ukrywać. Oświeć mnie jeszcze.

No to już wiem kim jesteś i czym Ci mamusia oczka myła.
          Kosturek
    • Gość: messja Re: a moze jednak IP: *.proxy.aol.com 14.06.02, 02:42
      szkoda, ze nie przeczytalam tego rano, moze mialabym lepszy dzien....:)))
      w kazdym razie probuj dalej, moze kiedys sie uda:))))

kosturek napisał(a):

> ustabilizować się, stałe odwzajemnione uczucie, radość bycia, podróże i
      > jesienne wieczory, mądre rozmowy, gorąe noce itd, itp.
      > Chyba sie rozmażylem dziś z rana, ale miłego dnia wam życzę.
      > Kosturek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka