kosturek 13.06.02, 07:52 ustabilizować się, stałe odwzajemnione uczucie, radość bycia, podróże i jesienne wieczory, mądre rozmowy, gorąe noce itd, itp. Chyba sie rozmażylem dziś z rana, ale miłego dnia wam życzę. Kosturek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
specjal1 Re: a moze jednak 13.06.02, 08:36 Niestety nie masz na to żadnych szans. Z różnych powodów, bo tu trafiłeś, bo masz problemy żeby to szczęście odnaleźć. Nie martw się ja też tego nie mam i nie będę miał, po prostu tak już jest i nie zmienisz tego.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: a moze jednak 13.06.02, 08:46 Ale marzenia przy porannej kawie i na jawie to dobra rzecz i głupio,ale wierzę z wyrachowania, a raczej rachunku prawdopodobienstwa, że w tej masie nas, gdzieś na tym Świecie jest spełnienie dla każdego, tylko gdzie i czy tak naprawdę szukamy ?? Kosturek PS : własnie grają IF Y'RE GOING to SAN FRANCISCO BE SURE to WEAR SOME FLOWERS IN YOUR HAIR, SUMMER TIME WILL BE A LOVING THERE, kto wie może to tam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: a moze jednak IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 09:29 Kosturku to cudownie marzyc przy porannej kawie, szczegolnie w takim dniu jak dzis. Od wczoraj pada, ale jest cudownie, czuje zapach lata, krople deszczu uderzajace o parapet i splywajace po szybie wprowadzily mnie w cudowny nastroj. Marze ... a moze jednak ... wyjade go Grecji, bede spacerowac wieczorami, rozmawiac do rana i pewnej goracej, cudownej nocy odpowiem tak ... a jak to sie spelni ... to o czym bede marzyc .... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: a moze jednak 13.06.02, 09:38 Tak, tak jeszcze dodaj bajeczkę o dwóch połóweczkach jabłka ( szkoda że nie cydru albo calvadosu) które kiedyś tam się spotkają. Potędze miłości na którą trzeba cierpliwie poczekać, i co tam jeszcze, aha jednej jedynej wymarzonej i wyśnionej i takie tam bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: a moze jednak IP: 2.4.STABLE* 13.06.02, 10:07 Żadne bzdety, nie bądź cyniczny za młodu i z rana! Pomarzyć można i grunt to jeszcze czekać. Ale prawda Ci to okrutna - od klikania na romantice szczęścia nie przybędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: a moze jednak 13.06.02, 10:43 Przepraszam babciu Pom, nie będę już taki cyniczny, za to zjem twój piernik tak z samego rana i młodu. Wnuczek Specjalny Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: a moze jednak 13.06.02, 10:49 Szczęścia nie przybędzie nam w sieci to fakt, ale chyba warto czytać o tym, że inni czują sie dobrze, nawet jeżeli jest to trochę trudne do zrealizowania w realu. Moim zdaniem grunt to dobry nastrój, dobra przedpołudniowa kawka, trochę owoców i z racji że mam chwilkę trochę może i bzdurnej pisaniny, ale to już sprawa indywidualna, bo trzeba przy tym mięć w sobie pewną aplitudę uczuć i nastrojów by móc spojrzeć na wszystko dookoła w miarę obiektywnie. Kosturek PS : SPECJAŁ ( kiedyś tak się nazywało dosyć kiepskie PIFKO ) mnie nastroju nie popsujesz, a to co piszesz mówi o TOBIE nie on nas. Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: a moze jednak 13.06.02, 10:53 Wiesz co niewiedziałem, powiadasz piwo ? a ja myślałem że płyn do mycia szyb wytwarzany przez Gminną Samopomoc Chłopską w Przeręblu. Jesteś debeściak i nie musisz tego ukrywać. Oświeć mnie jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: a moze jednak 13.06.02, 11:01 specjal1 napisał(a): > Wiesz co niewiedziałem, powiadasz piwo ? a ja myślałem że płyn do mycia szyb > wytwarzany przez Gminną Samopomoc Chłopską w Przeręblu. Jesteś debeściak i nie > musisz tego ukrywać. Oświeć mnie jeszcze. No to już wiem kim jesteś i czym Ci mamusia oczka myła. Kosturek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: a moze jednak IP: *.proxy.aol.com 14.06.02, 02:42 szkoda, ze nie przeczytalam tego rano, moze mialabym lepszy dzien....:))) w kazdym razie probuj dalej, moze kiedys sie uda:)))) kosturek napisał(a): > ustabilizować się, stałe odwzajemnione uczucie, radość bycia, podróże i > jesienne wieczory, mądre rozmowy, gorąe noce itd, itp. > Chyba sie rozmażylem dziś z rana, ale miłego dnia wam życzę. > Kosturek Odpowiedz Link Zgłoś