Dodaj do ulubionych

TOTALNY ODLOT!!!!!!!

13.06.02, 15:43
No własnie chciałam cos Wam opowiedziec!!!

Poznałam w internecie faceta, pieknie mówił, pieknie pisał sms-y, a jeszcze
piekniejsze pisał e-maile. Nic innego tylko sie zakochac , a w dodatku WOLNY!!!
No to juz dla mnie było super, dla mnie samotnej potrzebujacej uczucia.
No dobra mniejsza o to.
Otóż mielismy sie spotkac w realu, miał przyjechac do Warszawy wczoraj, nie
przyjechał , nie dał znaku zycia.
A ja sobie dzis wchodze na jakiś czat, tak z rana na chwilke , a tu zaczepia
mnie pewna dziewczyna ze poszukuje no tego nigy mojego wymarzonego.
Co sie okazało, ze i jej obiecywa to samo, w te same miejsca miał ja zabrać i
podobnie do niej mówił, do niej - kochanie .., do mnie - słoneczko.

To co w tej chwili przezywam, to nie smutek, czy zal, ....ale troche sie z tego
smieje i zastanawiam sie co tu by zrobic takiego, aby było jeszcze zabawniej!!

pomożecie mi w tym
prosze, bardzo Was wszystkich szanuje, bez wyjatku, dlatego licze na WAS

pozdrawiam ciepło
Obserwuj wątek
    • roseland Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 13.06.02, 15:51
      Jest na to tyle sposobów, ale czy warto je w takiej sytuacji stosować ? Czy on
      jest Ciebie wart ? Potraktuj to: było, minęło i już :)
      • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 13.06.02, 16:01
        roseland napisał(a):

> Jest na to tyle sposobów, ale czy warto je w takiej sytuacji stosować ? Czy on
        > jest Ciebie wart ? Potraktuj to: było, minęło i już :)

Ok, nie jest mnie wart!!!!!!! to juz wiemy, ale czy ma prawo do nasmiewania sie z
        uczuc, przeciez kokietujac pieknymi słówkami on sie w ten sposób bawi, mysle że
        to nie jest fair!!!!
        Co innego jak bysmy sie spotkali.
        Spotkałam sie kiedys z kims w realu z tego forum, bardzo wartosciowy facet,
        kochany szczery, po spotkaniu wyjasnilismy sobie wiele spraw, rozmawialismy - i
        to jest załatwienie sprawy jak należy!!!
        ps.dziekuje Ci za to spotkanie

A nie igranie, wrecz nasmiewanie sie z kogos. To nie jest w porzadku!!!

Nie cierpie sie mscic, przeciez nie o to chodzi, ale może jakiś mały numerek mu
        wykrecic, pobawić sie, co Wy na to!!

PRZECIEZ KAŻDY LUBI MAŁĄ INTRYGE!! hihi

pozdrawiam
        • Gość: belbo Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: 195.116.222.* 13.06.02, 16:30
          a ty nie bylas jeszcze chwile temu szczesliwie zakochana?.. albo ja juz
          wszystko pomylilem?
        • Gość: Anna Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 13.06.02, 16:40
          Kochana, daj namiar na ludka: jaki czat, jaki nick:) Obiecuje, ze krzywdy mu
          nie zrobie.
          A przy okazji: ostatnio tez poznalam podobnego goscia. Gadalam z nim moze dwie
          godziny i koniecznie chcial sie umowic ze mna, chociaz splawialam go dosyc
          chamsko. Na koniec rozmowy powiedzial, ze i tak by nie przyszedl na to
          spotkanie. Ze wiele razy umawial sie z dziewczynami z netu i zawsze mial ubaw
          jak widzial taka dziewczyne stojaca w miejscu spotkania i rozgladajaca sie
          niepewnie.
    • Gość: zxc1973 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 17:26
      :-/ Zadziwiejace jest to, ze niektore kobiety
      (wszystkie?) potrafia sie "zauroczyc" tylko na
      podstawie wirtualnego kontaktu :-/ - chat'u, email'a,
      sms'a... chyba nigdy tego nie zrozumiem.
    • apf Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 13.06.02, 17:50
      Elektroniczne formy komunikacji (e-mail, chat, SMS, forum) między ludźmi wcale
      nie sprawiają, że ludzie stają się lepsi, spotkałaś e-kasanowe, heheheee.

I tak jak w życiu, trzeba nauczyć się rozróżniać tych dobrych od tych złych:)

Ale ty kochliwa jesteś, niestety
      • Gość: Pom Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 18:34
        Z wirtualnymi znajomościami trzeba jak z jeżem. Baaardzo odstrożnie.
        Ja nauczyłam się jednego: jeżeli mężczyzna od razu namawia na spotkanie a przy
        tym zachowuje się dość bezpardonowo i większość czasu nawiązuje do ogólnie to
        nazwijmy, cielesności, jest dla mnie skończony.
        Słoneczka, buziaczki, piękne słówka, komplementy, pozorne uważanie na drugą
        osobę... na drzewo!!!!
        • szwejku Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 13.06.02, 21:17
          Gość portalu: Pom napisał(a):

> Z wirtualnymi znajomościami trzeba jak z jeżem. Baaardzo odstrożnie.
          > Ja nauczyłam się jednego: jeżeli mężczyzna od razu namawia na spotkanie a przy
          > tym zachowuje się dość bezpardonowo i większość czasu nawiązuje do ogólnie to
          > nazwijmy, cielesności, jest dla mnie skończony.
          > Słoneczka, buziaczki, piękne słówka, komplementy, pozorne uważanie na drugą
          > osobę... na drzewo!!!!

Cześć,a w realu inaczej się zachowujesz?.Tutaj większe szanse mają ludzie bez
          idealnego wyglądu, ale z rozumem.
          • Gość: Pom Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 22:08
            Hmmm... przede wszystkim mężczyźni inaczej się zachowują. Nie mają tyle odwagi,
            na tak bezpardonowe aluzje. Przynajmniej ja tak to odbieram...
            Zaś co do ruzumu - zgadzam się. Tutaj wygląd przesuwa się na plan dalszy, na
            jakiś czas. I uważam, że to jest akurat bardzo pożądane i dobre.
        • apf Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 10:10
          chyba, że facet jest tak uczciwy jak ja.

Wtedy nie należy się bać.
    • apf Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 13.06.02, 23:10
      Bo Mnie jeszcze NIE poznałaś?

no problemo
      • kusy3x6 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 07:42
        Kazdy ma to na co zasluzyl, to jest kara za Twoje grzechy Veno, facet zabawil
        sie Twoim kosztem i pewnie mial niezly ubaw ze zrobil z Ciebie idiotke,
        przygladajac Ci sie jak stoisz przebierajac nozkami z podniecenia.To jest
        skurw.....two z jego strony, ale powinnas sie z tym liczyc.Zapamietaj to jest
        net tu kazdy jest tym co napisze, a real to zupelnie inna sprawa.Ja zawsze
        bylem przeciwnikiem spotkan netowych i nadal jestem, co nie oznacza ze nie
        spotkalem sie nikim z netu.
        Zawsze zachowuj dystans to wtedy mniej boli.

Prof.Kusy-Inkwizytor
        Amen
        • Gość: Una Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: 62.233.135.* 14.06.02, 08:22
          Kusy ma rację, zawsze przy zawieraniu nowej znajomości powinna się zapalić
          czerwona lampka zanim się zakochasz, zaangażujesz itp., a już zwłaszcza przy
          znajomości netowej. Anonimowość i miejsca gdzie możesz poznać drugą osobę niby
          ułatwiają życie i sprawiają, że jest ciekawiej, ale i niebezpieczniej. Tym
          razem skończyło się śmiechem i dobrze. Na Twoim miejscu odpuściłabym sobie
          słodką zemstę - nie warto. Wygląda na to, że chcesz sobie, albo jemu udowodnić,
          że wcale Cię to nie zabolało.
        • roseland Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 09:53
          a jakie grzechy popełniła Vena ? Już przebieram nóżkami z podniecenia.. tfu - z
          ciekawości.
        • apf Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 10:12
          3x6 nie mów mi, że na piwo się nie namówisz !!!
          • roseland Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 10:23
            ja tam nie jestem six six six i dziś taki ziąb, ale grzane piffffko, dlaczegoby
            nie ?
    • wkurzona13 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 09:12
      Ja tam lubie spotkania netowego towarzystwa. Znajac poglady ludzi "zza
      monitorka" mozna poznac w realu naprawde wartosciowych, fajnych ludzi. Ale,
      Kusy ma racje, do tego trzeba podchodzic z duuuuzym dystansem. Nie wiem jaki na
      to jest sposob? Moze tak jak radzono Monik przed spotkaniem z szefem (zeby
      sobie wyobrazila go w smiesznej sytuacji), nalezaloby zalozyc z gory ze napewno
      jest tu gdzies jakis haczyk? A moze nalezaloby sie umawiac w wiekszym gronie?
      Co ma zaiskrzyc - zaiskrzy, a jesli jakis palant ma sie zabawic czyims kosztem,
      to chociaz w wiekszym gronie mniej bolesnie to odczujesz.
      A piekne slowka, maile, smsy? Coz, kazdy chcialby je slyszec czy dostawac, ale
      kurde, ludzie - to wielokrotnie jest FIKCJA na potrzeby wrazliwego,
      spragnionego odbiorcy. Nie dajcie sie na to tak latwo nabrac!
      • kusy3x6 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 11:25
        Do Roseland:
        Ty to jestes sex sex sex i gorace uda
        Do Apf:
        Piwo jak najbardziej aktualne tylko musze skonczyc nocowanie w robocie
        Do wszystkich netowcow:
        Anonimowosc netu powoduje ze pojawia sie tu sporo pokretow i nieudacznikow,
        zaleca sie szczegolna ostroznosc, no chyba ze ktos sie obnarzy jak def ostatnio
        plujacy tu jadem(Ci sa najmniej grozni bo tylko robia to z przed PC-ta a w
        realu sa tchorzami bojacymi sie wlasnego cienia).Najgorsi sa Ci co wykorzystuja
        to ze obnazamy sie na tym forum i steruja nami tak jak sobie to wybrazamy jak w
        naszym zyciu powinno byc(romantycznie,subtelnie,wziosle itp, itd).
        Podsumowujac:
        Podwojne czerwone swiatlo, oczy szeroko otwarte, ostroznosc na kazdym kroku.

Prof.Kusy-Inkwizytor
        • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 11:50

> Podwojne czerwone swiatlo, oczy szeroko otwarte, ostroznosc na kazdym kroku.

oj racja, racja
      • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 11:48
        ALE JESTESCIE KOCHANI!!!!!!!!!

WIEDZIAŁAM, ŻE TEN TEMACIK SIE JAKOS ROZKRECI I TO TYLKO DZIEKI WAM!!!

BUZIAKI!!!!

Belbo, nie sadze abym mówiła, że byłam zakochana,czy sie zakachałam - do tego
        jednak potrzeba czasu, nie tak ot co!!! tylko to był stan niezwykłego
        zadowolenia, uniesienia, podekscytowania, no wiecie taki fajny stan, co nie
        znaczy ze on się skonczył, teraz juz wiem wiecej, że on próbował na dwa fronty i
        czy to nie jest i teraz ekscytujace, choć juz nie dotyczy bezposrednio mojej
        osoby.

Anna, dziekuje Ci za ciepłe słowa , ale wybacz nie podam ani czatu, ani nicku, to
        sie wiaze z moim charakterem, i mimo wszystko nie chce aby cierpiał, bo bedzie
        jak Ci podam, wiem o tym hihi.
        Jak to sie mówi *****MY KOBIETKI POWINNYSMY SIE TRZYMAĆ RAZEM***** hihi

zxc1973, no własnie ja tez chyba nie zrozumiem co to znaczy zauroczyc sie
        wyłacznie przez kontakt wirtualny, ale ...to fajny stan myslec o kims, jeżeli
        oczywiscie na to myślenie zasługuje

Pom, masz oczywiscie racje , ale facet , którego poznałam nie zachowywał sie
        ordynarmie i dosc pretensjonalnie, był delikatny, czuły.....choc nigdy nie dał mi
        swojego tel.komórkowego a sms-y słał z internetu, a-ha zapomniałam ,dał mi
        jeszcze tel. do swojej pracy......., no własnie z tym tel. komórkowym, powinnam
        sie zastanowic, czy to nornalne, ze dorosły facet nie ma komórki?

Kusy3x6, moje grzechy, ??, mam za nie płacic??? , hihi, a co ja takiego zrobiłam??
        I jeszcze jedno, do planowanego spotkania nie doszło, tak wiec nie mógł mnie
        widziec jak podniecajaco hihi stapam i przeskakuje z nózki na nózkę.
        ps.Znam wiele bardziej podniecajacych rzeczy niz stapanie!!!! hihi

Una, nie chce udowadniac nikomu, przeciez nie ma wcale po co, natomiast chciała
        bym mu pokazac iz to nie jest fair( no ale ja juz o tym pisałam wczesniej )

Roseland, no własnie ja tez z podniecenia nie moge wytrzymac, jakie to ja grzechy
        przeskrobałam hihi

Wkurzona13, dziekuje za to co napisałas, masz oczywiscie racje, całkowita

Apf, no własnie tu chciała bym sie troszke dłużej zatrzymać,
        Napisałes , ze jestem kochliwa ...niestety.
        Moze nie kochliwa a pragnaca uczucia, pragnaca ciepłego słowa, objecia, wiesz
        takich tam róznych rzeczy. Co do miłosci , to no....niestety, aby ktos zdobył
        moje serce potrzreba oczywiscie czasu i tego czegos, nie jestem małolatka, która
        skacze z kwiatka na kwiatek, troszke juz przezyłam, wiec nie potrafie sie
        zakochac tak ot co, po kilku słowach, A ciepłe słowa...nie ukrywam to na pewno
        jest jakis poczatek.
        Jezeli kocham to na całego, jezeli nie chce juz z kims byc, to nie krece, nie
        oszukuje, tyko mówie to, co czuje, taka jestem, moze źle ...pewnie tak bo co po
        niekrórzy z mojej przeszłosci w fantastyczny sposób potrafili to wykorzystać.
        No własnie, piszesz o swojej uczciwosci...hmmmm...zastanawiam sie nad tym,
        piszesz że nie powinnam sie bac, czy może inni nie powinni sie bac Ciebie...
        A co do spotkania, tak rzeczywiscie masz racje JA CIEBIE JESZCZE NIE POZNAŁAM.
        To nie byłes Ty, ale.....

pozdrawiam Was kochani ciepło, jestescie SUPER
        • kusy3x6 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 11:57
          Oj masz Ty grzeszkow na swoim sumieniu, wiem cos o tym jako wyslannik podziemia.
          • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 12:02
            kusy3x6 napisał(a):

> Oj masz Ty grzeszkow na swoim sumieniu, wiem cos o tym jako wyslannik podziemia

Podziemie czasami informuje szyfrem, stad moze sle odczytałes niektóre znaki
            hihi, jak chcesz to podsune Ci prawidłowe rozszyfrowanie, a grzeszki ...ups.....
            dlaczego ja o nich nie wiem!!!!

• vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 11:59
          Poczekajcie , jest dalszy ciag mojej historyjki!!!!

Otóz, tak jak pisałam wczesniej, albo nie - mielismy sie spotkac, pierwszy raz we
          srode, do spotkania nie doszło, do umówienia tym bardziej, a tu wczoraj dostałam
          kolejnego sms-a, oczywiscie z internetu:
          "Pani.......( tu moje imie), pan.......( tu jego imie)prosił przekazać ze jest na
          granicy..........( tu wpisz nawee granicy) bardzo cieżka sprawa, jak tylko bedzie
          mógł to zadzwoni i zeby sie pani...........( tu sms sie skończył, ale chyba
          chodziło o wyraz nie denerwowała)"
          koniec sms-a.
          Wiem że rzeczywiscie cos takiego mogło sie stac, wiem co robi, i rozumiem, ale
          dlaczego Ktos mi to napisał.
          A i jeszcze jedno, jestem chyba teraz w lepszej sytuacji, bo ja wiem że on
          nadawał na 2 fronty, a on nie wie ze ja wiem.

No no to jest coraz ciekawsze, bede was informowała na biezaco, gdyz coraz
          bardziej mi sie zaczyna to podobac.
          Tylko prosze nie piszcie ze jestem paskudna

pozdrawiam ciepło
          • Gość: monik Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 14.06.02, 12:02
            jestes paskudna, wredna - nie, bo jedna wredna juz mamy:)
            pisz dalej, lepsze od brazylijskich seriali
            :)))
            • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 12:05
              Gość portalu: monik napisał(a):

> jestes paskudna, wredna - nie, bo jedna wredna juz mamy:)
              > pisz dalej, lepsze od brazylijskich seriali
              > :)))

Ciesze sie Monik, ze Ci sie podoba, przyznam sie ze mnie zaczyna to naprawde
              nieźle rajcowac hihi

wiec bede pisała, ale moze nie bo bedziecie mieli zaległosci w tych serialach
              • Gość: monik Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 14.06.02, 12:13
                eee, czasami drukuja streszczenia:), a zreszta przegapisz sto, a jakbyc wcale
                telewizora nie wylaczala:)))

ale badz delikatna i romantyczna w swoich dzialaniach. paskudna - tak, ale z
                uczuciem:))))
                • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 12:23

> ale badz delikatna i romantyczna w swoich dzialaniach. paskudna - tak, ale z
                  > uczuciem:))))

Przeciez jestem, swiadczy o tym fakt, że Ani nie podałam namiarów na niego.
                  Ale kurcze potrzebuje rad, co zrobic, jak zrobic aby było jeszcze ciekawiej.

romantyczna - tak ale juz tyklko czasami chciaz to we mnie nadal jest,
                  delikatna - no cóz staram sie jak moge i niektórym sie nawet podoba hihi, bez
                  głupich skojarzeń
                  paskudna - oczywiscie , ale z wyczuciem

pozdrawiam
                  • Gość: monik Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 14.06.02, 13:14
                    w zemstach nie jestem najlepsza, zgodnie z przyslowiem: kto dolki kopie, ten
                    sam w nie wpada:).
                    niezle listy pisze. jesli to zamierzone - zawsze trafiaja w czuly punkt.
                    podobno bardzo boli...
            • wkurzona13 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 12:56

> jestes paskudna, wredna - nie, bo jedna wredna juz mamy:)
              > pisz dalej, lepsze od brazylijskich seriali
              > :)))

He, he, he, o mnie mowa powyzej?
              Znow Belbo powie ze za pepek swiata sie uwazam, ale niech tam.
              Pozdrawiam Wkurzona13 (ale nie zawsze wredna :) )

• Gość: monik Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 14.06.02, 13:12
                bo jestes jedyna i wyjatkowa:) a ja mam skleroze:(
          • 1an Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 13:57
            Zniszcz go, należy mu się....no może wystarczy jak zabawisz się jego kosztem

vena111 napisał(a):

> Poczekajcie , jest dalszy ciag mojej historyjki!!!!
            >
            > Otóz, tak jak pisałam wczesniej, albo nie - mielismy sie spotkac, pierwszy raz
            > we
            > srode, do spotkania nie doszło, do umówienia tym bardziej, a tu wczoraj dostała
            > m
            > kolejnego sms-a, oczywiscie z internetu:
            > "Pani.......( tu moje imie), pan.......( tu jego imie)prosił przekazać ze jest
            > na
            > granicy..........( tu wpisz nawee granicy) bardzo cieżka sprawa, jak tylko bedz
            > ie
            > mógł to zadzwoni i zeby sie pani...........( tu sms sie skończył, ale chyba
            > chodziło o wyraz nie denerwowała)"
            > koniec sms-a.
            > Wiem że rzeczywiscie cos takiego mogło sie stac, wiem co robi, i rozumiem, ale
            > dlaczego Ktos mi to napisał.
            > A i jeszcze jedno, jestem chyba teraz w lepszej sytuacji, bo ja wiem że on
            > nadawał na 2 fronty, a on nie wie ze ja wiem.
            >
            > No no to jest coraz ciekawsze, bede was informowała na biezaco, gdyz coraz
            > bardziej mi sie zaczyna to podobac.
            > Tylko prosze nie piszcie ze jestem paskudna
            >
            > pozdrawiam ciepło

• Gość: zxc1973 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 12:37
          vena111 napisał(a):

> sie zastanowic, czy to nornalne, ze dorosły facet nie
          ma komórki?

Szarej? Faktycznie dziwne ;')))
          • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 12:54
            Gość portalu: zxc1973 napisał(a):
            > Szarej? Faktycznie dziwne ;')))

Co znaczy szarej?- kurcze nie rozumiem tego

A co do komórki, jasne, że dziwne!!!, a moze ma.........ale......
            • ja_nek Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 13:18
              Nieważne czy ma, ważne czy używa!
              • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 13:35
                ja_nek napisał(a):

> Nieważne czy ma, ważne czy używa!

Janku o czym Ty piszesz hihi, bo jakos dziwnie mi sie skojarzyło!!
                kurcze chyba za duzo pije tej kawy
              • 1an Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 13:53
                ja_nek napisał(a):

> Nieważne czy ma, ważne czy używa!

Ten facet komórkę to pewnie ma , ale TEJ właściwej nie używa - to pewne niech więc vena111 wykręci
                mu jakiś numer (bez błędnych skojarzeń)
                • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 13:57
                  1an, ale jaki numerek???????????
                  • 1an Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 14:00
                    vena111 napisał(a):

> 1an, ale jaki numerek???????????

Taki który rozbawi Ciebie i nas a jego nieszczególnie

• vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 14:08

> Taki który rozbawi Ciebie i nas a jego nieszczególnie

No to ja juz to wiem, ale moze jakies przykłady proszę.

• 1an Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 14.06.02, 14:18
                        Pamiętasz film "O Karol" ? Zorganizujcie mu "raj na ziemi", a może znajdziesz jeszcze jakąś wystawioną
                        przez niego (zobacz wątek "randka w ciemni...nie wyszła" hahahaha .......)

vena111 napisał(a):

>
                        > > Taki który rozbawi Ciebie i nas a jego nieszczególnie
                        >
                        > No to ja juz to wiem, ale moze jakies przykłady proszę.
                        >

• vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! ZADZWONIŁ!! 14.06.02, 14:27
      Kochani mam nastepne informacje!!!!!!!!!

Jestescie ciekawi, hihi, mam nadzieje że tak!

Otóz przed chwila zadzwonił do mnie i wyjasnił co sie stalo na tej granicy, ok,
      to rzeczywiscie była bardzo powazna sprawa, rozumiem go.
      Powiedział tez ze prosił kolege, aby on mi wysłał ta informacje , no wiecie ten
      sms, przez internet no i zebym sie nie martwiła.
      A-ha i jeszcze jedno , zostawił mi włanie przed chwila telefon, jak on to
      powiedział
      "zostawiam Ci telefon........( tu numer) (oczywiscie stacjonarny), pod nim bede
      az do rana".
      Ciekawa jestem po co to zrobił, co abym zadzwoniła.......przeciez i tak tego
      nie zrobie ....pamietacie przeciez ja go juz rozgryzłam

pozdrawiam
      • roseland Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! ZADZWONIŁ!! 14.06.02, 15:11
        VENA111 - Dzięki za relację - tak trzymaj :))))))
        • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! ZADZWONIŁ!! 14.06.02, 15:13
          roseland napisał(a):

> VENA111 - Dzięki za relację - tak trzymaj :))))))

Ciesze sie, że sie podoba, kurcze mam nadzieje ze nie zanudzam??????

pozdrawiam
      • ann.k Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! ZADZWONIŁ!! 14.06.02, 15:16
        chcesz sie odgryzc? wykorzystaj to co wiesz; chyba ze nie bedziesz umiala sie
        NIE zaangazowac w znajomosc z nim, wowczas odpusc sobie wszystko, bo sama sobie
        skopiesz d..., za przeproszeniem;

mozesz sprobowac pogadac z tamta dziewczyna (a w ogole dlaczego ona zaczepila
        Ciebie, skad wiedziala, ze i z Toba byl umowiony?) i jak ktos tu podrzucil
        przyklad filmowy, umowcie sie razem; facet sie zdziwi;

inna sprawa, ze z tego co napisalas byloby mi szkoda czasu i pieniedzy na
        odgrywanie sie na takim chamie; moze sie myle, ale mnie zawsze mowiono, zeby
        odwolywac spotkania przed faktem, a nie po fakcie; jesli mogl zadzwonic z tej
        granicy do kolegi, mogl rowniez do Ciebie...

ps. alez Ty masz, Veno, o mnie zdanie:(
        ps2. do innego watku, ktorym rozmawialysmy, bylo jak chcialam i z jego
        inicjatywy:)
        • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! ZADZWONIŁ!! 14.06.02, 15:35

skad wiedziala, ze i z Toba byl umowiony?) i jak ktos tu podrzucil
          > przyklad filmowy, umowcie sie razem; facet sie zdziwi;

skad wiedziała - bo widziała jak razem tzn ja i on rozmawialismy, jak mnie na
          ogóle nazwał "o przyszła własnie moja gwiazdeczka"
          nie wiedziała, ze był umówiony, tylko zaczeła ze mna rozmawiac ze go szuka i czy
          nie mam do niego nr.tel, bo musi koniecznie z nim porozmawiac
          a ja wtedy- po co
          ona - bo mam sprawe
          no i gadu gadu i wszystko wyspiewała, ja natomiast o sobie nic

I jeszcze jedno szkoda mi tej dziewczyny, ona na 20 lat i wiecie co mi
          powiedziała, że sie W NIM ZAKOCHAŁA. ups...ale smutne...dla niej oczywiscie

; moze sie myle, ale mnie zawsze mowiono, zeby
          > odwolywac spotkania przed faktem, a nie po fakcie; jesli mogl zadzwonic z tej
          > granicy do kolegi, mogl rowniez do Ciebie...

swieta racja!!!

> ps. alez Ty masz, Veno, o mnie zdanie:(

Aniu, przeciez znamy sie juz troszke hihi i moge sie domyslac tylko co bys
          zrobiła!! My kobietki przeciez musimy trzymac sie razem, hihi

> ps2. do innego watku, ktorym rozmawialysmy, bylo jak chcialam i z jego
          inicjatywy:)

to było to o co pytałas w watku???, ale jestem ciekawa, powiedz
    • Gość: mg Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: *.nik.gov.pl / 212.160.156.* 14.06.02, 14:43
      Nie mscij się. nie ma sensu. Poza tym zło zawsze wraca.
      A że oszukuje? Hmmm, w necie o to nie trudno. Mnie samej tez było przykro kilka
      razy, jak netowa znajomośc zakpiła ze mnie
      pozdrawiam
      malutka gruszeczka
      • kusy3x6 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 15.06.02, 07:00
        Veno grzesznico, sama pokazujesz mi swoje grzechy:
        Nie czyn drugiemu co Tobie nie mile.
        To byla mala dygresja od diabelka
        A ode mnie to mu dokop niech przytemperuje swoje erotyczne zapedy.
        pzdr.
        • Gość: tak Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.06.02, 13:04
          Vena,
          1. jesteś w 100% pewna, że ta dziewczyna nie zrobiła Cię w konia, ona przecież
          nie miała jego telefonu (a w ogóle jesteś pewna, że to była dziewczyna, a nie
          jakiś twój zazdrosny adorator) i mogła budowac swoje opowiadanie na częściowo
          od Ciebie wyciągnietych wiadomościach, mimo ze nie operowałas konkretami, on
          mógł równieZ byc na czacie z nickiem uzywanym przez kogos innego...rozważ to

2. jeżeli tylko nie przyszedł to lepiej niz gdyby przyszedł, a po kilku
          miesiącach, kiedy byłabys juz mocno zaangażowana okazao się, ze ma zone i na
          dokładkę kilkuletnie dziecko (mimo ze wcześniej na twoje pytanie wprost
          odpowiadał przecząco)

3. to że umawia się niezobowiazująco z kilkoma to jeszcze nie przestępstwo,
          szuka tej właściwej, gdybyście się spotykali od dawna, zapewniał Cię, że jesteś
          jego jedyną miłościa i jednocześnie z inną to wtedy należałoby go potepiać

Czasami wrażliwemu człowiekowi można zrobić krzywdę osądzajac go po pozorach.
          Rozważ to zanim zaczniesz ...
          Życzę szczęścia (ale nie wynikającego z zemsty czy krzywdzenia innych)
          • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 16.06.02, 13:35
            Gość portalu: tak napisał(a):

> Vena,
            > 1. jesteś w 100% pewna, że ta dziewczyna nie zrobiła Cię w konia

Mysle ze nie, sprawdziłam to wczesniej.

> 3. to że umawia się niezobowiazująco z kilkoma to jeszcze nie przestępstwo,
            > szuka tej właściwej, gdybyście się spotykali od dawna, zapewniał Cię, że jesteś
            >jego jedyną miłościa i jednocześnie z inną to wtedy należałoby go potepiać

swieta racja, ale niech nie umawia sie z dwoma kobietami dokładnie w tem sam
            sposób, to jest przeciez żenujace ( kurcze jak to sie pisze?)

Tak mysle ze masz troche racji, moze nawet więcej niz troche, juz pisalam
            wczesniej ze nie cierpie wielkich zemst, ale.....to nie znaczy zeby mu czegos nie
            zrobic.

dzieki i pozdrawiam
        • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! 16.06.02, 13:31
          kusy3x6 napisał(a):

> Veno grzesznico, sama pokazujesz mi swoje grzechy:

KUSY!!!!!, juz Ci nic więcej nie pokazę, ale Ty czuwasz i wiesz doskonale gdzie
          jestem.
          Moja lwia natura mówi mi :nie kop, bo pózniej sama dostaniesz kopa,
          ale............no cóz lwia natura jest czasami przewrotna.

pozdrawiam
    • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! 16.06.02, 13:40
      Wczoraj przysłał mi sms-a o nastepujacej tresci:
      "Brak mi Ciebie, tesknie juz Twój.........( tu wpisz jego imie)"

No ale on jest słodki, tylko dlaczego ja juz mu nie wierze, kurcze jak mało
      potrzeba aby kogos zaczać zauwazac w innym
      swietle...............................a może to ja sie jednak myle!!!!!!

cholera o co tu chodzi
      • foxik Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! 16.06.02, 14:54
        Proponuje szklankae wody nie przed nie po ale zamiast! TY ZBYT CHCESZ- a to zly
        doradca!!!
        • Gość: zxc1973 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 15:23
          foxik napisał(a):

> Proponuje szklankae wody nie przed nie po ale
          zamiast! TY ZBYT CHCESZ- a to zly doradca

To prawda. Vena111, zle sie stalo bo:
          a/ To chyba nie ciekawosc, ale Tobie najwyrazniej juz
          zalezy,
          b/ Dowiedzialas sie, ze nie jestes / bylas jedyna - on
          najprawdopodobniej szuka, i na pewnym etapie nie ma tej
          jedynej. Inna sprawa, ze czytajac jego korespondencje
          do Ciebie, mozna pomyslec, ze juz jestes jedyna, i to
          jest w tym wszystkim nieladne, niemile i smierdzace.

• vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! 17.06.02, 12:29

NIC Z TEGO, POMYŁKA, JA CHCE??????? CHYBA ZARTUJECIE!!!!!!

Jak mozna wierzyc komus, kto postepuje z Toba właśnie w taki sposób. U mnie on
            juz jest na przegranej pozycji, nie potrafie tak łatwo wybaczyc i zaufac na nowo
            facetowi, który cos kombinuje, i to nie całkiem uczciwego.
            A i jeszcze jedno, mysle ze jestem niezwykła kobieta, bo mam pewien dar
            przeczuwania czegos, a jak nie przeczuwam, to hihi po prostu samo wychodzi.

Inna sprawa, ze czytajac jego korespondencje
            > do Ciebie, mozna pomyslec, ze juz jestes jedyna, i to
            > jest w tym wszystkim nieladne, niemile i smierdzace.

Dokładnie, ona, ta korespondencja jest jak dla mnie, na poczatek zbyt otwarta
            mówiaca za duzo, to jest rzeczywiscie nieładne i smierdzi.

pozdrawiam

• kusy3x6 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! 17.06.02, 12:55
              Veno ma gwiazdo poranna,
              wybaczysz mi moje niecne wystepki.
              • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! 17.06.02, 13:41
                Na wybaczenie trzeba zasłuzysz, a Ty mnie zaczynasz prowokowac i podpuszczac ....
                ale wybaczam tylko cicho sza i miałes nie mówic, ze Ty cos mozesz miec wspólnego
                z tym wszystkim.....pamietasz
                • kusy3x6 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! 17.06.02, 13:44
                  Jakbym mogl zapomiec Veno, tego sie nigdy nie zapomina, tylko wspomina i wdycha.
                  • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! 17.06.02, 13:45
                    kusy3x6 napisał(a):

> Jakbym mogl zapomiec Veno, tego sie nigdy nie zapomina, tylko wspomina i wdycha
                    > .

Czyli podobało Ci sie????
                    • kusy3x6 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! 17.06.02, 13:48
                      Czego sie nie dotkniesz staje sie piekne,
                      Gdzie stapasz tam kwiaty zakwitaja,
                      Gdzie sie znajdujesz tam slonce swieci dla Ciebie,
                      I wszystkie ptaki zlatuja i siadaja na Tych rekach wesolo cwierkajac.
                      • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! 17.06.02, 13:55
                        kusy3x6 napisał(a):

> Czego sie nie dotkniesz staje sie piekne,
                        > Gdzie stapasz tam kwiaty zakwitaja,
                        > Gdzie sie znajdujesz tam slonce swieci dla Ciebie,
                        > I wszystkie ptaki zlatuja i siadaja na Tych rekach wesolo cwierkajac.

A ja Ciebie naprawde nie poznaje, moze przy mnie uwalniasz to co dawno
                        ukrywałes..hihi........to miłe
            • apf Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! 17.06.02, 14:14
              > A i jeszcze jedno, mysle ze jestem niezwykła kobieta, bo mam pewien dar
              > przeczuwania czegos, a jak nie przeczuwam, to hihi po prostu samo wychodzi.

Odwołam się, tą myślą, do twojego daru, tych pięknych wyobrażeń, które o sobie
              masz. Łyżeczka nie istnieje.
              • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! jest sms!!!!! 17.06.02, 14:19
                Apf, a Tobie co sie ostatnio dzieje!!!!
                Nie mam pieknych wyobrazen na swój temat, jak mogłes to własnie tak zrozumiec,
                chodziło mi o przeczucia.......Apf, prosze, dlaczego tyle złosci w Tobie
                ostatnio!!!

pozdrawiam
    • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! kolejny kontakt 17.06.02, 14:31
      No właśnie wczoraj była niedziela, a On sie znowu odezwał.
      najpierw przysłał mi słodkiego sms-a:
      "Jestes, brak mi Ciebie, tesknie, weź mnie stad i nie puszczaj, całuję twój.......
      ( tu wpisz jego imie)"
      Troszke popisalismy, poźniej jak on to okreslił nie mógł wytrzymac - zadzwonił.
      No jak zwykle był słodki jak miód....

Własnie sie zastanawiam, czy powinnam tutaj po:
      1.ciagnac ten watek
      2.pisac tak o nim

Wielu Panów zaraz powie ze jestem paskudna, wyrafinowana iz nie ma uczuc.
      Otóz , bład ...mam uczucia, ale czy warto je inwestowac w kogos , kto moze i gra??

A moze macie juz dosyc tego tematu wiec prosze, powiedzcie.

ps.Czy facet, który nawet nie widział kobiety ma prawo do pisania jej takich
      rzeczy???

pozdrawiam
      • Gość: writer Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! kolejny kontakt IP: *.pool8017.interbusiness.it 17.06.02, 14:44
        piasc kazdy moze.... Bylo wielu slynnych pisarzy, Sienkiewicz, Mickiewicz no i
        ten Twoj... (tutaj wpisz jego imie)
    • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! dzis znowu dał znac!!!! 17.06.02, 15:01
      Wiecie, moze ja rzeczywiscie nie powinnam tego robic, mam jakies takie dziwne
      przeczucia, moze mnie jedynie usprawiedliwiac to, ze chciała bym po prostu
      zrozumiec, co to oznacza jak facet zachowuje sie własnie w taki sposób, i
      przypominam, ze nie wiedzielismy się jeszcze.

Dzis znowu napisał:
      "Jak sie masz gwiazdeczko moja kochana, umieram bez Ciebie, mam nadzieje ze to co
      sie stworzyło miedzy nami trwa i bedzie trwac i przetrwa wiecznie, najgorsze to
      ze brakuje mi Ciebie, stałas sie dla mnie wszystkim, nie wiem jak to działa, ale
      tak jest. Całuje mocno. Jeszcze 2 ciezkie dni przede mna. Jeszce raz całuje i
      powiedz mi ze jestes i bedziesz, Twój........."

To było rzeczywiscie słodkie, ale czy prawdziwe????

Co o tym sadzicie???
      • apf Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! dzis znowu dał znac!!!! 17.06.02, 15:07
        To już się stało nieznośne i obrzydliwe, nie lubię ludzi, którzy treść
        intymnych rozmów (smsów, maili, etc.) rozpowszechniają.

Jesteś głupią źle wychowaną panienką, która swoim pisaniem przekroczyła granicę
        umiaru. Rzygać się chce, zastanów się. Nie rób tego nigdy więcej.
        • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! dzis znowu dał znac!!!! 17.06.02, 15:26
          apf napisał(a):

> To już się stało nieznośne i obrzydliwe, nie lubię ludzi, którzy treść
          > intymnych rozmów (smsów, maili, etc.) rozpowszechniają.
          >
          > Jesteś głupią źle wychowaną panienką, która swoim pisaniem przekroczyła granicę
          >
          > umiaru. Rzygać się chce, zastanów się. Nie rób tego nigdy więcej.

Apfiku, a mi sie rzygac chce, jak próbujesz zagrac twardziela, choc oboje wiemy
          iz tak naprawde jestes zupelnie inny.

A ha i wybacz mi kochany, ale nie bedziesz mi mówił co mam robic, a czego mam nie
          robic...........słodki buziaczek w Twojego pysiaczka złosliwego sle!!!!

• apf Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! dzis znowu dał znac!!!! 17.06.02, 15:35
            Vena, ja ciebie od razu w pupę ugryzę, zaraz jak tylko ciebie spotkam,
            • vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! dzis znowu dał znac!!!! 17.06.02, 15:48
              apf napisał(a):

> Vena, ja ciebie od razu w pupę ugryzę, zaraz jak tylko ciebie spotkam,

O widze, ze masz nadzieje na spotkanko!!!!!
        • Gość: m_ona Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! dzis znowu dał znac!!!! IP: 217.153.4.* 17.06.02, 15:40
          apf napisał(a):

> To już się stało nieznośne i obrzydliwe, nie lubię ludzi, którzy treść
          > intymnych rozmów (smsów, maili, etc.) rozpowszechniają.
          >
          > Jesteś głupią źle wychowaną panienką, która swoim pisaniem przekroczyła granicę
          >
          > umiaru. Rzygać się chce, zastanów się. Nie rób tego nigdy więcej.

Calkowicie zgadzam sie z Apfem (no moze poza tym rzyganiem :) ). Wiem, ze
          czlowiek ma nature wscibska, dlatego niesamowita furore robia progamy typu BB,
          ale sa pewne granice ktorych, IMHO nie powinno sie przekraczac. A przekroczeniem
          wg mnie jest publikowanie intymnych wyznan. Byc moze ten facet zrobil (robi) Ci
          krzywde, ale moze to zwykly zbieg okolicznosci?
          Pomysl, jak Ty bys sie poczula, gdybys przeczytala na publicznym forum, cos co
          pisalas tylko i wylacznie do NIEGO ? Nie czulabys sie obnazona, czy w pewien
          sposob ponizona? Istnieje mozliwosc, ze tak pisze nie tylko do Ciebie, ale czy
          uwazaz, ze powinnas znizac sie do jego poziomu w ten sposob? Czy to ma byc kara
          dla niego?

• vena111 Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! dzis znowu dał znac!!!! 17.06.02, 15:52
            OK!!!!!

Pisałam, ze czuje sie juz z tym źle, moze rzeczywiscie przesadziłam, przyznaje
            sie do grzechu, przepraszam wszystkich których obraziłam....i KONIEC Z TYM!!!!!!
      • Gość: ann.k Re: TOTALNY ODLOT!!!!!!! dzis znowu dał znac!!!! IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 17.06.02, 15:33
        kochana veno, jako osoba, ktorej sie kiedys zdarzylo podrywac kogos z czystego
        wyrachowania i z checi odegrania sie na kims, powiem Ci, ze jak najbardziej
        mozna pisac takie teksty, bedac kobieta, sadze wiec, ze i mezczyznom nie
        przychodziloby to z trudem; zwlaszcza typom zimnym i cynicznym, a tych jest
        wiekszosc, przynajmniej z pozoru; fakt faktem, ze kiedy sie przejrzy gre takiej
        osoby (sama tez kiedys bylam tak podrywana), mdli kiedy sie czyta takie bzdety;
        jesli sil starcza i humoru, mozna sie setnie posmiac;

moim zdaniem powinnas z nim sprawe wyjasnic, zaproponowac spotkanie, moze sie
        okaze, ze po nim sam da Ci spokoj; jedno spotkanie o niczym nie swiadczy; nie
        musisz tez do tego podchodzic z urazona duma, bo ja juz powiedzialam Ci
        wczesniej, moze faktycznie to dziwny zbieg okolicznosci; zaraz ktos mi powie,
        ze nie ma czegos takiego, ale ja od niedawna wiem, ze jest;
        niedawno podejrzewalam mojego chlopaka o zdrade: jechal nad jezioro beze mnie;
        przy okazji dowiedzialam sie, ze dziewczyna, z ktora, podejrzewalam, ze mnie
        zdradza rowniez jedzie w te okolice co on; niby trudno uwierzyc, ze to
        przypadek, a jednak byl; ona jechala nad inne jezioro ze swoim chlopakiem(!);
        jesli sadzisz, ze jest wart tego, sprobuj wyjsc poza krag smsow i maili;

a! i jeszcze cos; czasami ludzie pisza rzeczy, ktore innym wydaja sie nie na
        miejscu; kiedys poczulam sie zazdrosna, ze kolezanka mojego chlopaka poslala
        mu "caluski w moje ulubione miejsce"; niedlugo pozniej dowiedzialam sie, ze
        dziewcze po prostu ma taki styl bycia i te caluski w ogole nie byly z niczym
        zwiazane; byc moze i ten ON ma zwyczaj pisac takie slowa...

ale chyba rzeczywiscie nie powinnas juz pisac na forum wszystkich jego tekstow;
        moze sie zdarzyc, ze i on to czyta ;
        • vena111 TO JUZ KONIEC!!!! 17.06.02, 15:45
          Wiem Aniu, własnie jak zreszta zauwazyłas, zastanawiam sie czy powinnam to dalej
          kontynuowac, czy powinnam wszystko pisac, moze z malymi wyjatkami??. Nie czuje
          sie z tym dobrze, zreszta i o tym tez pisałam......ale moja ciekaosc
          przezwyciezyla.
          Ciekawosc, iz Wy faceci, przede wszystkim pomozecie mi zrozumiec, jak mozna
          interpretowac Jego zachowanie........................................ no cóz
          niektórzy to zrobili, za co wielkie dzieki, niektórzy wyzwali mnie od najgorszych.
          A swoja droga nikt nie ma prawa kogokolwiek obczerniac bezpodstawnie nie znajac
          jaki jest naprawde, co czuje, jak mysli. Nikt nie ma takiego prawa,
          ale..........no cóz moze niektórych to po prostu rajcuje.

Aniu,i dla innych, którzy byli tu ze mna : DZIEKUJE BARDZO ......, i obiecuje ze
          ten mój problem postaram sie rozwiazac w samotnosci, lub przy pomocu ludzi....no
          ale to juz bedzie niewielka grupka.

ps.Przed chwila znowu cos mi przysłał, znowu dzwonił.........i przyznam sie ze to
          mimo wszystko miłe uczucie.

pozdrawiam bardzo ciepło all

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka