Gość: Beella IP: *.tosa.pl 15.03.05, 23:47 Mój mąż chce zrobić pare zdjęć pod prysznicem jak się kąpie-chyba się niezgodze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Twój mąż Re: Mój mąż IP: *.pool.mediaWays.net 15.03.05, 23:56 nie zgodzisz, dlaczego....? Odpowiedz Link Zgłoś
szamanica Re: Mój mąż 16.03.05, 10:49 kobieto, a wiesz jak fajnie bedzie Ci ogladac te zdjecia jak bedziesz miala 100 lat? ja tam mam takich caly album i z przyjemnoscia do neigo zagladam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beella Re: Mój mąż IP: *.tosa.pl 17.03.05, 00:02 Niewiem gdzie mąż chce film wywołać,a poza tym jak dostaną się w niepowołane ręce,może za X lat będzie fajnie pooglądać ale jeszcze niewiem.A jak ty sobie poradziłaś z wywołaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Mój mąż 17.03.05, 12:52 Droga szamanico wątpliwa to w twoim przypadku przyjemnośc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta-29 Re: Mój mąż 17.04.05, 19:07 a nie boisz sie ze nieuczciwy pracownik ktory bedzie te zdjecia obrabial pusci je do internetu?i wszyscy cie beda mogli poogladac?ja namawialam meza na taka sesje-sama chce ale cyfrowki sie jeszcze nie dorobilam niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Mój mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:40 Pamiętaj że nalepsza komisja jest na tym forum, więc przed wywołaniem prześlij nam kilka fotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Mój mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:28 Skarbie, Zgadzaj się i nie tylko pod prysznicem. nie bój się internetu nie będzie problemu. myślę, że takich zdjęc wywołuje się tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Nawet komórki z aparatem nie masz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:50 Gdybyście mieli - to nie tylko pod prysznicem możecie sobie porobić ...a potem na cały monitor wyświetlić na przykład mmmmmmmmmm coś pięknego - muszelka na cały ekran ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Nawet komórki z aparatem nie masz? 19.04.05, 08:24 Zboczenie do kwadratu! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Nawet komórki z aparatem nie masz? IP: *.teleton.pl 19.04.05, 09:21 Masz rację mandaryn-ka, większość to zboczeńcy do 1-potęgi. A taki do kwadratu od razu się rzuca w oczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Nawet komórki z aparatem nie masz? 19.04.05, 09:55 :-) Bez dwóch zdań! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś