Gość: Prawda IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 15:15 "Trzeba się uśmiechać zanim przyjdzie szczęście. W przeciwnym razie można umrzeć bez radości uśmiechu" Uśmiechajmy się dając szczęście innym i samym sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawda Re: Szczęście IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 16:24 trzeba kusić :) a niektórzy wolą załamywać ręce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grey56 Re: Szczęście 12.05.05, 16:32 Niestety,nie kazdy ma zacięcie do takich spraw;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Szczęście IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 16:42 lepiej załamywać usta w uśmiechu niż dłonie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grey56 Re: Szczęście 12.05.05, 20:25 Rekami mozna się narozmawiać, usmiać się trudniej,zgadzam się.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Szczęście IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 20:45 nie zapomnij o na_jedzeniu się ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grey56 Re: Szczęście 12.05.05, 20:50 Juz się na_jadłem, dzięki za przypomnienie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renalut Re: Szczęście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:38 Nie mam zaufania do ludzi którzy zawsze mają przyklejone uśmiechy. Są albo nieszczerzy, w swojej radości, albo biorą leki na poprawienie nastroju. Każdy zdrowy człowiek ma różne nastroje, jest radosny, szczęśliwy, innym razem nastrój ma gorszy, bo ma np. kłopoty Przesada w jedną albo drugą stronę, nie jest normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
grey56 Re: Szczęście 12.05.05, 20:43 Przyklejone usmiechy to tzw. zawodowe, i masz rację rzadko są one szczere a raczej maja sluzyć uśpieniu czujnosci potencjalnej ofiary.;) A nastroje u powiedzmy zwyczajnego czlowieka sa tak jak mowisz są zmienne i jest to sprawą naturalną.Każdy stan stały,radosny czy tez przygnębienia moze sugerowac jakieś objawy nienaturalne czy stan chorobowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Szczęście IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 20:44 Chodzi mi o pogodę ducha, która dodaje otuchy i poprawia nastrój a nie o obłudę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Szczęście IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 21:09 to miło :). W ogóle myślę, że Polacy mają trudności z okazywaniem pozytywnych uczuć. O wiele łatwiej dzielić się nam nieszczęściem niż szczęściem, radością... Odpowiedz Link Zgłoś
grey56 Re: Szczęście 12.05.05, 21:11 Marudzenie i narzekanie jest naszą domeną narodową,sukcesy i powodzenia są skutecznie ukrywane.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Szczęście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:33 Zależy to od środowiska w jakim się obracamy. Unikam ludzi, którzy bez przerwy narzekają i nawet takich nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Szczęście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:44 Jeśli chodzi o bliskich znajomych, to tak można to określić. Odpowiedz Link Zgłoś