Gość: kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:07 Mam 18 latek i chętnie poznała bym symptycznego,wesolego a przy tym inteligentnego chłopaka (18-20lat).Z którym można pogadać o sporcie,literaturze,muzyce itp.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawalerowicz Re: Poznaniacy!!!! 17.08.05, 22:12 Zycze sukcesu w Twoich poszukiwaniach. Ja szukam dziewczyny z Wielkopolski, z podobnych powodow w wieku 23-27 i jak narazie nie mam szczescia. Z Usmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 19.08.05, 04:06 Mam 27lat rodem z Poznania, ale jestem na polskie warunki nie dorozwiniety seksualnie(wygladam supe, mlodo, szczuply wysoki, nie pije, spie w nocy, sanoje starszych i nic mi nie brakuje). Na pocieche, jestem przerosniety intelektualnie. Czy chciala bys mnie poznac? Nie spieszy mi sie z rozwijaniem. Jak jestes cnotliwa, to bede Ci wdzieczny i dumny z Ciebie. Wole byc w sprawach seksu dzieckiem. Pozdrowiena. z Usmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:37 A co znaczy przerośnięty inteletualnie?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:49 Skoro jesteś nie dorozwinięty seksualnie i przerośnięty intelektualnie (cokolwiek to znaczy) to chętnie z Tobą pogadam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 00:41 Z przyjemnoscia wszystko wyjasnie. Prosze pisz do mnie na: olejkowski77@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:00 A mogę mieć pewność,że nie jesteś jakim żonatym facetem po 40,albo coś takiego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 14:19 Mozesz byc pewna. A ja moge byc pewien, ze jestes pelnoletnia dziewczyna i nie musze tego sprawdzac? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 15:21 A jak chcesz to sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 19:45 Hahahaha. No pomysl przez chwile................ OK. A teraz wiez juz, ze wiem, ze nie jestes 18(troche tobie brakoje) lub nie? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:02 I tak byś nie zgadł(hehe)!Ale Ci powiem,z początu listopada. I co teraz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 21:19 I co teraz? No chyba sie cieszysz, ze jestes taka mloda. A kolege w swoim wieku napewno znajdziesz i to w realu, ze az serce przestanie Tobie bic na chwile. Naprwde. W sumie moje zaproszenie do korespondencji, potraktoj jak zart z wielkim haczykiem. Ale mozesz zadawac pytania i w sumie rozmawiac na tym forum. Ne potrzebujesz, zadnych prywatnych korespondencji. Oficjalnie jest nawet wiecej zabawy. Jak po czasie nie ma o czym rozmawiac z jedna osoba, to wlasnie druga sie pojawi. I tak na okraglo. W reali jak niema oczym rozmawiac z partnerem, to nie doswiadczeni przechodza do seksu, aby ratowac przyjazn. A tego to chyba niechcesz robic. Prwada? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:39 Ja z góry ustaliłam,18-20 lat,ale rozmowa/znajomość z innymi nie musi sprowadzać się od razu do jedego.Przynajmniej ja tak uważam:)Poza tym uważam,że 3 miesiące nie robią większej rożnicy przy takiej różnicy wieku.Spoko,nie będę do Ciebie pisać. PS.Możesz mi w końcu wytłumaczyć co znaczy "przerośnięty intelektualnie"?Bo muszę przyznać,że brzmi to bynajmniej zabawnie:)Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 22:20 Definicje tego slowa sama sobie znajdziesz, a mi chodzilo o to, ze potrafie dobrze rozmawiac na rozne tematy, prawie w nieskonczonosc, tak ze nie musze z nudow zajmowc sie "tym jednym", jak to ujelas. To mnie wlasnie rozni od moich ruwiesnikow. W tym ich przerastam. Teraz wiedzac, to mozesz zwracac na to uwage. Mozesz wybierac bardzo rozmownego, zabawnego i interesujacego sie wieloma rzeczami chlopaka, a unikniesz wielu rozczarowan z seksem, bo on nie bedzie robiony dla "zabicia czasu". Nie musisz sie bac, ze Ty czegos nie wiesz. Nie wstydz sie pytac. Twoje zainteresowanie tym czy interesuje sie Twoj przyszly chlopak, bedie go zachecalo do jeszcze wiekszego szukania nowych informacji/wiedzy. W sumie oboje na tym wygracie, bo z pewnoscia zarobienie pieniedzy na wasze utrzymanie bedzie dla wasz latwe(wiedza pomaga zdobyc swiat). Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:46 Rzeczywiście,chyba ich przerastasz(piszę chyba,bo znam niewielu Twoich rówieśników i są to jeszcze studenci,więc sam rozumiesz).A ty też studiujesz,czy może zajmujesz się czymś innym(jeśli oczywiście nie boisz się,że wiedza ta będzie odwrócona przeciwko Tobie:)Bo mnie w przyszłym roku czeka ważna decyzja,tzn.wybór kierunku-masakra,bo mam dylemat.A gadać o seksie mi się nie chce,bo wystarczą mi "problemy" moich znajomych.pozdro i chyba już dobranoc (bo małe dzieci idą już spać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 23:10 Studia sa wazne, ale to nie jedyny srodek na wiedze. Wielu wiesza dyplom na scianie i juz im to wystarczy. Ja juz nie studjuje, ale ciagle sie ucze sam, tak z wlasnej ciekawosci. Jak wybieralem kierunek, to wiedzialem aby, nie tracic czasu na kierunki humanistyczne. Po ich skonczeniu jest sie wiezniem wlasnego wyksztalcenia. Licza sie one tylko w Polsce. Z "tym jednym", to gratuloje rozsadku. Wyglanda, ze juz jestes dorosla. Powinnas byc dumna, ze ominely Ciebie te problemy znajomych. Pozdrowienia, Dobrej Nocy i Do Jutra. U mnie jest dopiero 17:08. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:47 Ale,jeśli masz ochotę pogadać (bez żadnych podtekstów) to bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 23:20 Jak tak to dla Ciebie wygladalo, to przepraszam. Nie mialem takiego zamiaru. Pewnie, ze mozemy pogadac. Co jest tematem dzisiejszej dyskusji? Np. co sie dzieje w naszym pieknym miescie? Ja wyjechalem z rodzicami jak mialem prawie 7lat. I bylo to 20+lat temu. Wiec mam tyly. Moja wiedza, to w wiekszosci z drugiej reki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:31 Co?!17.08?W takim razie skąd jesteś jeśli mogę to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 23:33 Connecticut, USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:59 ??????? To mnie załamałeś!Powaga?Nie znam nikogo ze Stanów.A jak tam jest? Jak jest w naszym mieście,bo mniemam,że pochodzisz z Poznania.Według mych skromnych i zarazem odkrywczych obliczeń,wnioskuję,że wyjechałeś zanim się urodziłam,więc nie bardzo wiem co pamiętasz.Ale powiem Ci jedno, na przestrzeni okresu mojej żywotności-bardzo się tu zmieniło.Wiesz co?Chyba odzywa się już we mnie dziecko:) i idę juz spać,bo tu już 12,ale jesli chcesz to odezwe sie jutro.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 00:16 Hmmmm. Ty nie mysl o Ameryce. Masz studia do zaliczenia. Good Night. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:39 A kto tu myśli o Ameryce?Tak tylko się zapytałam,bo jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 15:20 To dobrze, ze nie myslisz o Ameryce. To moze byc choroba, obserwojac innych. Ja nie bylem dlugo w Poznanu, a juz wogle nie pracowalem tam. Ostatnio bylem w naszym miescie jakies 10lat temu na wakacjach. Wogle nie chodzilem po miescie bez kogos z rodziny. Tak dla bespieczestwa mowili mi. Nie moge porownac Ameryki do chociaz Poznania lub kraju za duzo. Osobiscie podoba mi sie w Ameryce i nie wiem co bym robil poza jej granicami. Czy masz jakie specyficzne pytanie co do stanow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:24 Dla bezpieczeństwa?To dobre,ale niestety tak jest. A o co chodzi z tą chorobą,bo nie za bardzo kapuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 16:52 Z tym bespieczestwem. Ja tutaj pracowalem zaraz po szkole sredniej jako security guard w nocy bez pistoletu i pilnowalem budynku gdzie aktorzy mieszkali na czas wystepow w tutejszym teatrze. W nocy czesto musialem wyjsc z nimi z budynku na parking samochodowy jak komus chcialo sie gdzies jechac i wszystko bylo OK. A kolorowych pelno w tej czesci miasta. W Poznanu mysle, ze sie bali, ze nie bede wiedzial jak sie mam zachowac, jak ktos zapyta o zlotowke. Czy mu dam ja i pokaze slabosc i on zapyta o wiecej, czy nie dam i bedzie klopot. A juz w tedy bylo duzo emigrantow na miescie. A z ta "choroba na Ameryke" jest cos tak. Osoba np. w Polsce wbija sobie w glowe, ze wszystko jest zle w tym kraju, a dla odmiany w niby w Ameryce jest wszystko dobrze/super. Nie chodzi do szkoly, nie uczy sie, nie szuka lepszej pracy, nie inwestuje itd. Cale swoje mysli ustawia w strone USA i tylko czeka na wyjazd. Tutaj sie to nazywa "czekanie na moj statek". I tak zycie mija dla tej osoby. Nic nie jest zrobione i wszystko jest zaniedbane. Dlatego Tobie nie wolno myslec o USA, bo nie skonczysz studiow. Przy pierwszych nie powodzeniach(a zawsze sa) mogla bys zrezygnowac z nauki, bo ludzila bys sie, ze gdzies tam bedzie lepiej lub jakis ksiaze za Towja "bezgraniczna milosc", zabierze i sprawi, ze bedziesz szczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:13 Sorry,że tak późno.O to się nie martw.Żadna Ameryka mi nie w głowie.Co to,to nie.Najpierw studia!I tu właśne mam mały dylemat,bo sama już nie wiem co wybrać.A co ty radzisz?Archeologia czy histora?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 19:59 Ja historie, archologie, religie swiata, astonomie, astrologie tak sobie przerabiam dla zabawy. Nic nie wiem jak mozna na tym zarobic dopuki sie nie napisze kasiazki i dobrze spreda. Albo jest sie nauczycielem, ale po setkach godzin spedzonych z nieukami, mysli sie o sobie, ze wie sie wszystko. Co wcale nie jest zdrowe. Ja nie moge Tobie poradzic, bo nie wiem jakie masz zdolnosci, czy zainteresowania. Moj zawod to komputerowa elektoronika(nauki scisle). Mialem pare przedmiotow humanistycznych, ale to tak dla zalatania diury. W zdnych z nich nie mialem byc prefekt, jak sie to wymaga w przedmiotach do wybranego kierunku. A co rodzice Tobie radza? Oni znaja Ciebie najlepiej i wychowali Ciebie, wiec musi im zalezec na Tobie. W szkolach ucza straszne rzeczy o nich, ale wiez, ze to propaganda, zebys nie kozystala z ich doswiadczenia(zebys nie miala tradycji), a raczej sluchala rzadowych biurokratow z EU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:20 No tak,jesteś umysłem ścisłym:) w przeciwieństwie do mnie,bo mnie tow ogóle nie interesuje,chociaz z tych przedmiotów mam b.dobre oceny(nie chwalac się hehe).No właśnie i jest problem-PRACA.Po historii nie ma za bardzo pracy,no chyba, że nauczyciel,a po archeologii tym bardziej.I ja dobrze o tym wiem.A to jest właśnie czarna dziura dzisiejszego świata-nie można studiować tego co się chce,bo później jest problem ze znalezienem pracy-dolina!!!Nie to,że się użalam,tylko to jest wkurzające:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 21:30 W moim zawodzie sa podobne problemy, bo jest coraz mniej fabryk tutaj i elektronika jest tania. Bardziej oplaca sie ja wymienic niz naprawiac. Ale jest to zawod, co jeszcze daje pieniadze, jak sie dostanie prace. Ja dopiero pracuje w zawodzie NA STALE od roku. Nastepne co jest w tym zawodzie, to to, ze mozna pracowac bezposrednio u klijeta dla siebie na boczku(mniej sie zarabia, ale jest to cos). Prawie wszyscy maja komputery i czasmi maja problem. Takze jestem troche nie zalezny od mojej stalej pracy. Po czasie sie troche przestaje lubiec wlasny zawod i zostaje rutyna, potem potrzeba posiadania pieniedzy. Wiec czy lubialem moj zawod sie uczyc, czy nie, nie ma znaczenia, bo obecnie liczy sie zarobek. Ja mam ten zawod, bo moj ojciec ma podobny. Z tymi Twoimi kieronkami i wiedza jak posiadzesz moze byc problem, jak wyjawisz cos co propaganda nie pozwala wiedziec, to zdyskredytoja Twoja osobe. Znam amerykanskiego historyka, o ktorym nie uslyszysz nigdzie po za jego prywatna strona. A jest nim od ponad 40lat i jest super. Jak bedzisz sie utrzymywac, jak nikt nie zatrudni ciebie, za prawde, ktora bedzisz znala? Jaka przyjemnosc w tedy bedziesz mial z nauczania historii lub archologii jak tyklo bedziesz nauczala co pozwalaja? Ja naprawde nie wiem co powinnas studiowac. Naprwde jestes dobra z nauk scislych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:54 Zależy co przez to rozumiesz,czy jestem dobra ze ścisłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 23:10 No, czy mialas dobre oceny z matematyki, fizyki, chemi i calej reszty? Piszesz, ze tak. To czy sprwadzilas katalog kierunkow studiow na Polibudzie? Czy nic Ciebie tam nie zinteresowalo, chociaz troche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 23:45 Zuziaj, zuziaj ta malenka dziewczyneczke co jeszcze nie spi, zuziaj, zuziaj, ulala, ulala, ulala........... Niech poduszeczka Tobie mila bedzie. Pisz na mojego e-mila. Odpowiem po 21:00 polskiego czasu. Dobrej Nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:03 Hey. Sorry,ze się nie odzywałam.Z matmy mam 5,z fizyki też(nawet bede to mieć wpisane na maturalnym),reszta 4.Mam takie ocenki,bo uczę się tego co wymagają.Ale nie sądzę,bym z mą wiedzą z tych przedmiotów dostała się na polibudę,zresztą te kierunki są mi obce.Chcę zdawać maturkę z matmy i jeśli ją zdam to będe geniuszem:)(mamy takie zaległości,że do wszystkiego muszę dochodzić sama). Poźniej Ci napiszę na maila,a teraz muszę lecieć na mecz.Nie wiem czy możesz tam oglądać,alejakby co to Wisła gra z Panaithinakosem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łobuzzz Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:40 A może być ciutek starszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:46 Ciutek może być. Odpowiedz Link Zgłoś
sonopaolo Re: Poznaniacy!!!! 23.08.05, 23:18 czy "k;" musi tyle pisac? czytac sie tego nie chce :P sukcesow zycze w poszukiwaniach, moze i mi sie cos trafi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:12 W takim razie i ja życzę tego samego;) Odpowiedz Link Zgłoś