Dodaj do ulubionych

Poznaniacy!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:07
Mam 18 latek i chętnie poznała bym symptycznego,wesolego a przy tym
inteligentnego chłopaka (18-20lat).Z którym można pogadać o
sporcie,literaturze,muzyce itp.Pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • kawalerowicz Re: Poznaniacy!!!! 17.08.05, 22:12
      Zycze sukcesu w Twoich poszukiwaniach. Ja szukam dziewczyny z Wielkopolski, z
      podobnych powodow w wieku 23-27 i jak narazie nie mam szczescia. Z Usmiechem.
    • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 19.08.05, 04:06
      Mam 27lat rodem z Poznania, ale jestem na polskie warunki nie dorozwiniety
      seksualnie(wygladam supe, mlodo, szczuply wysoki, nie pije, spie w nocy, sanoje
      starszych i nic mi nie brakuje). Na pocieche, jestem przerosniety
      intelektualnie. Czy chciala bys mnie poznac? Nie spieszy mi sie z rozwijaniem.
      Jak jestes cnotliwa, to bede Ci wdzieczny i dumny z Ciebie. Wole byc w sprawach
      seksu dzieckiem. Pozdrowiena. z Usmiechem.
      • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:37
        A co znaczy przerośnięty inteletualnie?Pozdrawiam.
      • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:49
        Skoro jesteś nie dorozwinięty seksualnie i przerośnięty intelektualnie
        (cokolwiek to znaczy) to chętnie z Tobą pogadam:)))
        • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 00:41
          Z przyjemnoscia wszystko wyjasnie. Prosze pisz do mnie na:
          olejkowski77@yahoo.com
          • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:00
            A mogę mieć pewność,że nie jesteś jakim żonatym facetem po 40,albo coś takiego?
            Pozdrawiam
            • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 14:19
              Mozesz byc pewna. A ja moge byc pewien, ze jestes pelnoletnia dziewczyna i nie
              musze tego sprawdzac? Pozdrowienia.
              • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 15:21
                A jak chcesz to sprawdzić?
                • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 19:45
                  Hahahaha. No pomysl przez chwile................ OK. A teraz wiez juz, ze wiem,
                  ze nie jestes 18(troche tobie brakoje) lub nie? Pozdrowienia.
                  • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:02
                    I tak byś nie zgadł(hehe)!Ale Ci powiem,z początu listopada. I co teraz?
                    Pozdrawiam
                    • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 21:19
                      I co teraz? No chyba sie cieszysz, ze jestes taka mloda. A kolege w swoim wieku
                      napewno znajdziesz i to w realu, ze az serce przestanie Tobie bic na chwile.
                      Naprwde. W sumie moje zaproszenie do korespondencji, potraktoj jak zart z
                      wielkim haczykiem. Ale mozesz zadawac pytania i w sumie rozmawiac na tym forum.
                      Ne potrzebujesz, zadnych prywatnych korespondencji. Oficjalnie jest nawet
                      wiecej zabawy. Jak po czasie nie ma o czym rozmawiac z jedna osoba, to wlasnie
                      druga sie pojawi. I tak na okraglo. W reali jak niema oczym rozmawiac z
                      partnerem, to nie doswiadczeni przechodza do seksu, aby ratowac przyjazn. A
                      tego to chyba niechcesz robic. Prwada? Pozdrowienia.
                      • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:39
                        Ja z góry ustaliłam,18-20 lat,ale rozmowa/znajomość z innymi nie musi
                        sprowadzać się od razu do jedego.Przynajmniej ja tak uważam:)Poza tym uważam,że
                        3 miesiące nie robią większej rożnicy przy takiej różnicy wieku.Spoko,nie będę
                        do Ciebie pisać. PS.Możesz mi w końcu wytłumaczyć co znaczy "przerośnięty
                        intelektualnie"?Bo muszę przyznać,że brzmi to bynajmniej zabawnie:)Pozdro
                        • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 22:20
                          Definicje tego slowa sama sobie znajdziesz, a mi chodzilo o to, ze potrafie
                          dobrze rozmawiac na rozne tematy, prawie w nieskonczonosc, tak ze nie musze z
                          nudow zajmowc sie "tym jednym", jak to ujelas. To mnie wlasnie rozni od moich
                          ruwiesnikow. W tym ich przerastam. Teraz wiedzac, to mozesz zwracac na to
                          uwage. Mozesz wybierac bardzo rozmownego, zabawnego i interesujacego sie
                          wieloma rzeczami chlopaka, a unikniesz wielu rozczarowan z seksem, bo on nie
                          bedzie robiony dla "zabicia czasu". Nie musisz sie bac, ze Ty czegos nie wiesz.
                          Nie wstydz sie pytac. Twoje zainteresowanie tym czy interesuje sie Twoj
                          przyszly chlopak, bedie go zachecalo do jeszcze wiekszego szukania nowych
                          informacji/wiedzy. W sumie oboje na tym wygracie, bo z pewnoscia zarobienie
                          pieniedzy na wasze utrzymanie bedzie dla wasz latwe(wiedza pomaga zdobyc
                          swiat). Pozdrowienia.
                          • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:46
                            Rzeczywiście,chyba ich przerastasz(piszę chyba,bo znam niewielu Twoich
                            rówieśników i są to jeszcze studenci,więc sam rozumiesz).A ty też
                            studiujesz,czy może zajmujesz się czymś innym(jeśli oczywiście nie boisz się,że
                            wiedza ta będzie odwrócona przeciwko Tobie:)Bo mnie w przyszłym roku czeka
                            ważna decyzja,tzn.wybór kierunku-masakra,bo mam dylemat.A gadać o seksie mi się
                            nie chce,bo wystarczą mi "problemy" moich znajomych.pozdro i chyba już dobranoc
                            (bo małe dzieci idą już spać:))
                            • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 23:10
                              Studia sa wazne, ale to nie jedyny srodek na wiedze. Wielu wiesza dyplom na
                              scianie i juz im to wystarczy. Ja juz nie studjuje, ale ciagle sie ucze sam,
                              tak z wlasnej ciekawosci. Jak wybieralem kierunek, to wiedzialem aby, nie
                              tracic czasu na kierunki humanistyczne. Po ich skonczeniu jest sie wiezniem
                              wlasnego wyksztalcenia. Licza sie one tylko w Polsce. Z "tym jednym", to
                              gratuloje rozsadku. Wyglanda, ze juz jestes dorosla. Powinnas byc dumna, ze
                              ominely Ciebie te problemy znajomych. Pozdrowienia, Dobrej Nocy i Do Jutra. U
                              mnie jest dopiero 17:08.
                          • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:47
                            Ale,jeśli masz ochotę pogadać (bez żadnych podtekstów) to bardzo prosze.
                            • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 23:20
                              Jak tak to dla Ciebie wygladalo, to przepraszam. Nie mialem takiego zamiaru.
                              Pewnie, ze mozemy pogadac. Co jest tematem dzisiejszej dyskusji? Np. co sie
                              dzieje w naszym pieknym miescie? Ja wyjechalem z rodzicami jak mialem prawie
                              7lat. I bylo to 20+lat temu. Wiec mam tyly. Moja wiedza, to w wiekszosci z
                              drugiej reki.
                              • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:31
                                Co?!17.08?W takim razie skąd jesteś jeśli mogę to wiedzieć?
                                • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.08.05, 23:33
                                  Connecticut, USA.
                                  • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:59
                                    ??????? To mnie załamałeś!Powaga?Nie znam nikogo ze Stanów.A jak tam jest? Jak
                                    jest w naszym mieście,bo mniemam,że pochodzisz z Poznania.Według mych skromnych
                                    i zarazem odkrywczych obliczeń,wnioskuję,że wyjechałeś zanim się urodziłam,więc
                                    nie bardzo wiem co pamiętasz.Ale powiem Ci jedno, na przestrzeni okresu mojej
                                    żywotności-bardzo się tu zmieniło.Wiesz co?Chyba odzywa się już we mnie
                                    dziecko:) i idę juz spać,bo tu już 12,ale jesli chcesz to odezwe sie
                                    jutro.Pozdrowionka
                                    • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 00:16
                                      Hmmmm. Ty nie mysl o Ameryce. Masz studia do zaliczenia. Good Night.
                                      • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:39
                                        A kto tu myśli o Ameryce?Tak tylko się zapytałam,bo jestem ciekawa.
                                        • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 15:20
                                          To dobrze, ze nie myslisz o Ameryce. To moze byc choroba, obserwojac innych. Ja
                                          nie bylem dlugo w Poznanu, a juz wogle nie pracowalem tam. Ostatnio bylem w
                                          naszym miescie jakies 10lat temu na wakacjach. Wogle nie chodzilem po miescie
                                          bez kogos z rodziny. Tak dla bespieczestwa mowili mi. Nie moge porownac Ameryki
                                          do chociaz Poznania lub kraju za duzo. Osobiscie podoba mi sie w Ameryce i nie
                                          wiem co bym robil poza jej granicami. Czy masz jakie specyficzne pytanie co do
                                          stanow?
                                          • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:24
                                            Dla bezpieczeństwa?To dobre,ale niestety tak jest. A o co chodzi z tą
                                            chorobą,bo nie za bardzo kapuję.
                                            • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 16:52
                                              Z tym bespieczestwem. Ja tutaj pracowalem zaraz po szkole sredniej jako
                                              security guard w nocy bez pistoletu i pilnowalem budynku gdzie aktorzy
                                              mieszkali na czas wystepow w tutejszym teatrze. W nocy czesto musialem wyjsc z
                                              nimi z budynku na parking samochodowy jak komus chcialo sie gdzies jechac i
                                              wszystko bylo OK. A kolorowych pelno w tej czesci miasta. W Poznanu mysle, ze
                                              sie bali, ze nie bede wiedzial jak sie mam zachowac, jak ktos zapyta o
                                              zlotowke. Czy mu dam ja i pokaze slabosc i on zapyta o wiecej, czy nie dam i
                                              bedzie klopot. A juz w tedy bylo duzo emigrantow na miescie. A z ta "choroba na
                                              Ameryke" jest cos tak. Osoba np. w Polsce wbija sobie w glowe, ze wszystko jest
                                              zle w tym kraju, a dla odmiany w niby w Ameryce jest wszystko dobrze/super. Nie
                                              chodzi do szkoly, nie uczy sie, nie szuka lepszej pracy, nie inwestuje itd.
                                              Cale swoje mysli ustawia w strone USA i tylko czeka na wyjazd. Tutaj sie to
                                              nazywa "czekanie na moj statek". I tak zycie mija dla tej osoby. Nic nie jest
                                              zrobione i wszystko jest zaniedbane. Dlatego Tobie nie wolno myslec o USA, bo
                                              nie skonczysz studiow. Przy pierwszych nie powodzeniach(a zawsze sa) mogla bys
                                              zrezygnowac z nauki, bo ludzila bys sie, ze gdzies tam bedzie lepiej lub jakis
                                              ksiaze za Towja "bezgraniczna milosc", zabierze i sprawi, ze bedziesz
                                              szczesliwa.
                                              • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:13
                                                Sorry,że tak późno.O to się nie martw.Żadna Ameryka mi nie w głowie.Co to,to
                                                nie.Najpierw studia!I tu właśne mam mały dylemat,bo sama już nie wiem co
                                                wybrać.A co ty radzisz?Archeologia czy histora?Pozdrawiam
                                                • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 19:59
                                                  Ja historie, archologie, religie swiata, astonomie, astrologie tak sobie
                                                  przerabiam dla zabawy. Nic nie wiem jak mozna na tym zarobic dopuki sie nie
                                                  napisze kasiazki i dobrze spreda. Albo jest sie nauczycielem, ale po setkach
                                                  godzin spedzonych z nieukami, mysli sie o sobie, ze wie sie wszystko. Co wcale
                                                  nie jest zdrowe. Ja nie moge Tobie poradzic, bo nie wiem jakie masz zdolnosci,
                                                  czy zainteresowania. Moj zawod to komputerowa elektoronika(nauki scisle).
                                                  Mialem pare przedmiotow humanistycznych, ale to tak dla zalatania diury. W
                                                  zdnych z nich nie mialem byc prefekt, jak sie to wymaga w przedmiotach do
                                                  wybranego kierunku. A co rodzice Tobie radza? Oni znaja Ciebie najlepiej i
                                                  wychowali Ciebie, wiec musi im zalezec na Tobie. W szkolach ucza straszne
                                                  rzeczy o nich, ale wiez, ze to propaganda, zebys nie kozystala z ich
                                                  doswiadczenia(zebys nie miala tradycji), a raczej sluchala rzadowych
                                                  biurokratow z EU.
                                                  • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:20
                                                    No tak,jesteś umysłem ścisłym:) w przeciwieństwie do mnie,bo mnie tow ogóle nie
                                                    interesuje,chociaz z tych przedmiotów mam b.dobre oceny(nie chwalac się
                                                    hehe).No właśnie i jest problem-PRACA.Po historii nie ma za bardzo pracy,no
                                                    chyba, że nauczyciel,a po archeologii tym bardziej.I ja dobrze o tym wiem.A to
                                                    jest właśnie czarna dziura dzisiejszego świata-nie można studiować tego co się
                                                    chce,bo później jest problem ze znalezienem pracy-dolina!!!Nie to,że się
                                                    użalam,tylko to jest wkurzające:/
                                                  • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 21:30
                                                    W moim zawodzie sa podobne problemy, bo jest coraz mniej fabryk tutaj i
                                                    elektronika jest tania. Bardziej oplaca sie ja wymienic niz naprawiac. Ale jest
                                                    to zawod, co jeszcze daje pieniadze, jak sie dostanie prace. Ja dopiero pracuje
                                                    w zawodzie NA STALE od roku. Nastepne co jest w tym zawodzie, to to, ze mozna
                                                    pracowac bezposrednio u klijeta dla siebie na boczku(mniej sie zarabia, ale
                                                    jest to cos). Prawie wszyscy maja komputery i czasmi maja problem. Takze jestem
                                                    troche nie zalezny od mojej stalej pracy. Po czasie sie troche przestaje lubiec
                                                    wlasny zawod i zostaje rutyna, potem potrzeba posiadania pieniedzy. Wiec czy
                                                    lubialem moj zawod sie uczyc, czy nie, nie ma znaczenia, bo obecnie liczy sie
                                                    zarobek. Ja mam ten zawod, bo moj ojciec ma podobny. Z tymi Twoimi kieronkami i
                                                    wiedza jak posiadzesz moze byc problem, jak wyjawisz cos co propaganda nie
                                                    pozwala wiedziec, to zdyskredytoja Twoja osobe. Znam amerykanskiego historyka,
                                                    o ktorym nie uslyszysz nigdzie po za jego prywatna strona. A jest nim od ponad
                                                    40lat i jest super. Jak bedzisz sie utrzymywac, jak nikt nie zatrudni ciebie,
                                                    za prawde, ktora bedzisz znala? Jaka przyjemnosc w tedy bedziesz mial z
                                                    nauczania historii lub archologii jak tyklo bedziesz nauczala co pozwalaja? Ja
                                                    naprawde nie wiem co powinnas studiowac. Naprwde jestes dobra z nauk scislych?
                                                  • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:54
                                                    Zależy co przez to rozumiesz,czy jestem dobra ze ścisłych
                                                  • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 23:10
                                                    No, czy mialas dobre oceny z matematyki, fizyki, chemi i calej reszty? Piszesz,
                                                    ze tak. To czy sprwadzilas katalog kierunkow studiow na Polibudzie? Czy nic
                                                    Ciebie tam nie zinteresowalo, chociaz troche?
                                                  • Gość: k. Re: Poznaniacy!!!! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 21.08.05, 23:45
                                                    Zuziaj, zuziaj ta malenka dziewczyneczke co jeszcze nie spi, zuziaj, zuziaj,
                                                    ulala, ulala, ulala........... Niech poduszeczka Tobie mila bedzie. Pisz na
                                                    mojego e-mila. Odpowiem po 21:00 polskiego czasu. Dobrej Nocy.
                                                  • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:03
                                                    Hey. Sorry,ze się nie odzywałam.Z matmy mam 5,z fizyki też(nawet bede to mieć
                                                    wpisane na maturalnym),reszta 4.Mam takie ocenki,bo uczę się tego co
                                                    wymagają.Ale nie sądzę,bym z mą wiedzą z tych przedmiotów dostała się na
                                                    polibudę,zresztą te kierunki są mi obce.Chcę zdawać maturkę z matmy i jeśli ją
                                                    zdam to będe geniuszem:)(mamy takie zaległości,że do wszystkiego muszę
                                                    dochodzić sama).

Poźniej Ci napiszę na maila,a teraz muszę lecieć na mecz.Nie wiem czy możesz
                                                    tam oglądać,alejakby co to Wisła gra z Panaithinakosem.

Pozdrawiam.
    • Gość: łobuzzz Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:40
      A może być ciutek starszy?
      • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:46
        Ciutek może być.
    • sonopaolo Re: Poznaniacy!!!! 23.08.05, 23:18
      czy "k;" musi tyle pisac? czytac sie tego nie chce :P sukcesow zycze w
      poszukiwaniach, moze i mi sie cos trafi :D
      • Gość: kiki Re: Poznaniacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:12
        W takim razie i ja życzę tego samego;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka