Gość: m_ona Re: Mud 06.09 IP: 217.153.4.* 06.09.02, 10:49 Przecieram oczy ze zdumienia... Zabagniacie nam romantike? Pogonili z towarzyskiego? Zeby tylko meliorowac nie trzeba bylo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 10:49 Ja też Kochanie. Mam już serdecznie dość towarzyskiego. Tęsknię strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 10:53 Mam nadzieje, ze tu sa normalni ludzie. Ja tez Kochenie tesknie, dzisiaj zaszalejemy chociaz wirtualnie. zobaczymy moze zostaniemy tu dłużej. Czesc Mona:-)), nie wygonili tylko przeszkadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 10:57 Zostaniemy bo tu chyba nie jest tak jak na tow. Ale świństewka poopowidam Ci dopiero na czacie :))) A wiesz kto się chyba śmiertelnie obraził??? Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:00 Chyba wiem Skarbie. Ostatnio mnie wkurzał Bardzo go lubiłem i miałem nadzieje, ze sie jakos przełamie. Ale on mnie nienawidzi, jak dłudo mozna być miłym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Mud 06.09 IP: 217.153.4.* 06.09.02, 10:57 shreczek napisał: > Czesc Mona:-)), nie wygonili tylko przeszkadzaja No to ja spadam i juz Wam nie przeszkadzam :) Pisalam przecie, ze tu goscinni ludzie, i nie przejmujcie sie jak Wam sie trafi knunojad (nazwa wlasna-tutejsza, takiego co psuje watki ;) ) z obcego forum. Milego dnia bajkowe postacie Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:02 Miłego dnia Monika. Musimy kiedyś pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:05 M_ona, bagno otarte dla wszystkich, tylko chamów nie lubumy. Poza tym to zapraszamy :)))) Kochanie, tego kogoś chyba mamy z głowy, zresztą jakoś mi nie żal. Poczytała pewnie nasze wczorajsze bagno i hi hi hi w końcu się zorientował że naprawdę chcemy....filmy oglądać :)))) Ale te rzemyki....mmm....poproszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:11 Niech robi co chce, on już ołtarz widział Kochenie. Wiedziałe, że tak sie skończy, przykro że cierpi. Rzemyki, trzcinka, oliwka......ale nie możesz mnie podrapać, bo bedzie wpadka na całego :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:16 Postaram się choć czasem jest to kompletnie ode mnie niezależne :))) Będę za to jeszcze głośniej krzyczeć niż zwykle :)) Jeeeezuuu, jak ja mam wytrzymać???? Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:21 W dodatku przez niego odsuwa nam sie w czasie..... Ile mozna czekać Fiono?????? to nas do obłedu doprowadzi. Napisz mi dzis wieczorem wszystko, może musze sie specjalnie przygotować :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:26 Nie Kochanie, specjalne przygotwania nie są potrzebne, prawdę mowiąc akcesoriów nie używałam :)) A co do nieszczęsnego, to fakt, zapi....olił nam sprawe na maxa, mogliśmy szaleć już za dwa tygodnie!!! Teraz długo tu będę pod kontrolą, ale jak tylko zdarzy się weekend że you know who wyjedzie to mam nadzieję że uda Ci się wyrwać :))) I wtedy...mmmmmm...... Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:40 Musze wiedzieć ze dwa tygodnie wczesniej. Daj mi znać kiedy i z mojej strony nie bedzie problemów. Wyrwe sie ;-))). Ciekawe co mi napiszesz wieczorem???? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:43 No dwa tygodnie to powinnam dać radę dopiero jak poleci do tego kraju na drugiej półkuli :))) Czyli ok. października. Ale wcześniej i tak tyłka nie ruszę, bo znowu by było. Co ja Ci napiszę? Hmmm.... mam nadzieję że cokolwiek bo czasem sie wstydze :))) Najwyżej trochę wypiję na odwagę :))) I wtedy...mmmmm.....najskrytsze fantazje które do tej pory tylko Tommy znał... Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:49 Kochanie szczerze wal, wszystko. Nie przejmuj sie. Wiesz, ze ja jestem otwarty. Dla mnie nie ma tematów tabu. Wieczorem ja tez bede miał w niezły humorek. Na weekend zawsze kupuje po butelce wina na wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:55 O, Kotku to tak jak ja!!!! Winko przy kompie, i po godzince humorek mam super i moge napisać wszystko!! I nie będę musiała wysłuchiwać romantycznego bełkotu!!!! Tylko dziki seks :))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:00 Ze mną Kotku wszystko możesz zrobić. Dziki, ostry sex, swintuszyć moge na każdy temat. Zabawimy sie dzisiaj i o kwiatkach nie bedziemy gadać:-))) Jak sie spotkamy zrobimy wszystko co chcesz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:03 No.... to mi się podoba!!! Tylko ten m...l powinien mieć dzwiękoszczelne ściany :)))) Mmmm.... na czacie dzisiaj to może być....mokro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:08 Problem beda mieli sąsiedzi Kochanie :-))))) Nam to nie bedzie przeszkadzało, ale sie nasłuchaja. Wieczorem bede bez...wiesz czego, zawsze tak chodze wieczorem jak wszyscy spia ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:04 Chcesz moja droga powiedzieć, ze wiesz kto..zanudzał Cie romantycznymi gadkami?. To dlaczego to ciagnęłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:11 Tzn. w sieci było jeszcze w miare znośnie, troche uwielbienia nikomu nie zaszkodziło a ja sie tym tez karmię :))) Ale bez przesady!!!! W realu oczy kundelka i non stop teksty z Love story doprowadzają mnie do PASJI!!!!!!! Niestety, jak ktoś nie reaguje na wyraźne jasne ostrzeżenie że tego nie lubię, i dalej to może się liczyć że mnie więcej nie zobaczy. Easy. A chciałam go poznać bo wg mnie był (jest) inteligentny (choć chyba go przeceniłam) a ja strasznie lubie rozmawiać. Pasjami uwielbiam dyskusje, tylko nie o miłości!!! No i lubię filmy, ale to z Tobą!! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:16 Tez Kochanie lubie rozmawiać, na wszystkie tematy. Chyba wiem jak to wygladało, znam to, tez to przeżyłem. Obawiam sie, ze my za wiele nie pogadamy Skarbie. w przerwach jezyk bede miał zajety:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:22 Hi hi hi!!!!!! Nie no bez przesady, chyba wyjdziemy czasem gdzieś coś zjeść??? :)))) A poza tym to rzeczywiście nie będziemy marnować czasu :)))) Buziaki Skarbeńku, chciałabym Cię wreszcie naprawdę pocałować....wszędzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:30 No tak jesc trzeba:-)))). Tez chciałbym Cie miec w ramionach, całować wszędzie i filmy oglądać. Podgrzalismy atmosfere na maxa. Powiedz jak wytrzymać tyle dni. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:33 No właśnie. Jak już się w koncu spotkamy to chyba rzucimy się na siebie bez opamiętania. Tez nie wiem jak wytrzymać, najchętniej dzisiaj wsiadłabym w samochód i pojechała sie z Tobą spotkać, ale coż..... za głupotę trzeba płacić... Ale moge Ci pisać że Cie kocham? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:41 Skarbie pisz ile wlezie :-))). Ja tez Ciebie kocham. Tez tak mysle, rzucimy sie na siebie i nie bedzie czasu na jezyczki :-))). Później to nadrobimy Kochanie. Miejsce naszego spotkania musze wybrać, przez te problemy zaniedbałem to. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:46 Tak mi się wydaje, że najpierw będzie dziko i bez wstępów a dopiero potem przerobimy wszystkie filmy :))) Co do miejsca jest jeszcze trochę czasu coś znajdziemy. Szkoda, że tak daleko mieszkasz, tu niedaleko w górach jest super hotel, apartament z jacuzzi, ogromne łóżko i cena w miarę ok. Ale myślę że w Wawie też coś znajdziemy. Także najpierw to tylko zdążymy zamknąć drzwi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:53 Zamkniemy drzwi i zrobimy to na podłodze, alebo na stojaco, albo jak wyjdzie. Szkoda, że mieszkamy daleko znajdziemy coś odpowiedniego. Mam kilka adresów, zobaczymy. Kochanie, mam teraz narade. Pewnie nie bedzie mnie z godzine, moze troche dłużej. wysla Ci SMS-a jak wrócę. Bardzo mocno całuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo do kiochanie i kochanie 2. IP: 195.116.222.* 06.09.02, 12:06 nie macie dzieci poczty elektronicznej? Bo jesli juz tu piszecie to swinstewka tez prosiemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: do kiochanie i kochanie 2. 06.09.02, 12:10 Poczta wolno chodzi. tu mamy siebie na bieząco. Świntuszyć tez potrafimy, to zależy od nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:13 Tu aż zawedrowaliście???:) Tęskniłem za wami bo jak wiecie lubie troche napsuć krwi, moze jakąś babcie bym zjadł, może Twoja księzniczko?:)))) A szrek stanie w jej obronie i Ty wniebowzięta że masz takiego obrońce rzucisz mu sie na szyję a ja uciekne do lasu, hę??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zebro_adama Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:22 No tak, Szary Wilku, to naprawdę są dzieci, bardzo infantylne na dodatek. Nie wiem dlaczego, ale mam pejoratywne uczucia czytając ich "wyznania". To jest bardzo, bardzo żenujące. To nie jest autokreacja - to jest głupota po prostu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:33 Hm...mnie to nie przeszkadza, bo po prostu nie czytam tego, jak zagadam i ktoś odpowie to wtedy ok, ale każdy rozmawia jak chce... rozumiem tez że każdy może sie o tym wypowiedzieć i szanuje jego zdanie. Jednak nie potępiam nikogo w czambuł nawet bajerfula, choć lubie sie z nim droczyć, hehehe jedyne co mnie martwi to nagonka na każdego co to ma inny styl pisania niż starzy...lub nowi:))) A co do tych dzieci to każdy z nas ma cos z nich choc niektórzy chowają się za murem dorosłości by nadac swej osobie powagi i respektu u innych, niektórzy robia to za pomocą wulgarnosci i pyskowania ale tak to już jest. Jakbyśmy byli tacy sami to bym sie powiesił z nudów:)) pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
zebro_adama Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:43 Powodzenia w "nieczytaniu". Oczywiście, że każdy ma prawo pisać jak chce, kiedy chce i z kim chce. Ale to to - to jest ewenement idiotyzmu. Zajrzałam na towarzyski i muszę powiedzieć, że choć z niesmakiem, ale rozumiem reakcje innych na tą przegłupią pisaninę. Jestem zniesmaczona. I to by było moje podsumowanie. Baw sie dobrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:03 Ironie schowaj do kieszeni czy też przekąs jak zwał tak zwał, to że ty czytasz ich posty nie oznacza jeszcze że robi to każdy, mnie to poprostu nudzi jeśli nie tyczy mnie w jakiś sposób lubnie jest to nic co by mnie zainteresowało. Jak widze watek szreka to wiem że dotyczy on fiony i mnie tam nie ma choć przez wzgląd na dawne nasze postowanie czasem zachodze do nich i zaczepiam z głupia frant bez wnikania o czym o ni pisali, wtedy jest ciekawiej. I dziekuje za życzenia dobrej zabawy, mam taki zamiar. Ja Tobie życze miłego czytania interesujących wątkow. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:23 Kochanie widziałeś co się dzisiaj działo na towarzyskim? Dlatego tu uciekliśmy. Ale Ty zawsze jestes mile widziany! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:35 Niestety nie ale zerknę i zobacze co tam sie działo...całuski Fionko:) cmok:))) Ciesze sie że mnie jeszcze nie skreśliliście ze swej listy znajomych:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:45 Na Plaży pojawiła sie ostatnio Norma_jean, z podobnej co wy przyczyny. Tam też zawsze możecie znaleźć miejsce bez latającego mięsa i szamba :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:03 Hej Piotruś :))) Dzięki, Towarzyskie to powoli naprawdę szambo. Do zobaczenia na plaży :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:08 Ostatnio niewielu takich :))) Jak tam przed 14.09??? Masz juz tremę???? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:17 jeszcze nie dziś mam wieczór kawalerski -woda jest żarcie bedzie jakies a kobiety nie ma jeszcze, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:18 Tremę to nie , to juz trzecie i czwarte spotkanie jakie organizuję. I zawsze raczej wielka ciekawość mnie ogarniała kto jest po drugiej stonie ekranu niż trema. I za każdym razem była świetna zabawa i kupa śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:21 Sorry Piotruś, to było do Wilczka :))))) Stan cywilny biedaczyna niedługo zmieni :))) Wilczku, jak ja w autko wsiądę to po 3 godz. u Ciebie jestem, mogę z tortu wyskoczyć??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:32 Takie wcięcia daja dużo zabawy szczególnie jak wiecej osób pisze. :) Do zobaczenia , lecę na piasek Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:50 Z tortu to nie ale z rurką to możesz zatańczyć:))))))Więc przyjeżdżaj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:00 Ok, może byc i przy rurce :))) Strój szkolny jak rozumiem obowiązuje??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:14 no bielizne wogóle białą:))) i lizaczka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:08 Jestem moja Ksiezniczko. Widzę, ze nie nudziłas sie, to dobrze:-))) Dzisiaj bedziemy mieli jazde jak cholera Fiono, majteczek proponuje nie zakładać:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:11 A czym doczyszczę fotele hi hi hi ??? A, widziałeś znowu jakaś krytykantka siem pojawiła. Plaga jakaś czy co? Zazdrość? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:13 fionka znaczy sie z wieczoru nici, no cóż miłego dnia (wieczoru) w takim razie życze i trzymajta sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:17 Buziaczki :))) Wieczorem jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:20 Gdzie???albo raczej kogo pytasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:23 W sieci i pytam Wlczka :)) Randke ze Shrekiem mam juz dawno ustaloną ale ja mam podzielna uwagę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:26 jak moge byc w sieci skoro mam wieczór???:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:33 Aaaa.. cos dzis słabo kojarzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:20 Szary, Ty jestes zawsze mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:23 hehehehe nawet jak Ciem zaczepiam Twojom kobietę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:34 Dobra lecę bo już czas na mnie siemka szreku:))) Narka Fionko buziaczki, aczkolwiek szkoda że nie bedzie Cię na wieczorze:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:44 Shrek Kochanie zostalismy sami, pora ostry seks???? Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:48 To jedziemy:-)))) Nózki na boczek (jakie one piekne), i wslizguje sie..... ale mokro........jak miło Cie czuć, jak mnie oblapiasz ze wszystkich stron Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:51 Czesc Szary, Fiona dzisiaj jest moja :-))), chyba :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:18 Oni wszyscy nam zazdroszczą naszej milosci Kochanie. W takim razie bedziesz musiała zmieniac majteczki Skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:21 Kochanie, tylko jak ja zasnę potem??? Baw się sama???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:25 Ja tez bede miał problem z zasnieciem. Bede siedział tylko w koszuli, wiesz co sie tam bedzie działa tam nizej.......:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:29 Ale kochanie żeby się to nie skończyło szybkim wyjściem z domu i szaloną wyprawą przez pól Polski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:31 To może lepiej od razu jedzmy do wawy. Po co nam sieć:-)))). wirtualne rzniecie jest też miłe:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:36 Ah, gybym ja mogła!!!! A tu juz widze te setki telefonów sprawdzające czy jestem w domu... Ale ja i wirtualnie moge poszaleć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:42 Narazie to musi nam wystarczyć:-(((. Bede pewnie około 23-ej, daj znać gdzie Bardzo Cie kocham Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:47 Ok Skarbnie wyślij smsa. Kocham Cie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:49 Lubisz interie??? może tam, pokoj w SMS-e Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:57 Nie nie, ja gdzie indziej czatuję, napisze Ci wieczorem ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 16:09 Kochanie do zobaczenia wieczorem, musze trochę popracować. Kocham Cię tęsknię buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:10 Dziekuję i zapraszam. Przy okazji, szykujemy właśnie spotkaniA (dwa) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:18 Wiem, czytałam :)))) A gdzie się mój Shrek podziewa? Widział kto zielonego? Bo tęsknię... Odpowiedz Link Zgłoś