06.09.02, 10:47
Jestem Kochanie
Obserwuj wątek
    • Gość: m_ona Re: Mud 06.09 IP: 217.153.4.* 06.09.02, 10:49
      Przecieram oczy ze zdumienia...
      Zabagniacie nam romantike? Pogonili z towarzyskiego?
      Zeby tylko meliorowac nie trzeba bylo :)))
      • shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 10:57
        Dzieki za załacznik, był super.
    • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 10:49
      Ja też Kochanie. Mam już serdecznie dość towarzyskiego.
      Tęsknię strasznie.
      • shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 10:53
        Mam nadzieje, ze tu sa normalni ludzie.
        Ja tez Kochenie tesknie, dzisiaj zaszalejemy chociaz wirtualnie.
        zobaczymy moze zostaniemy tu dłużej.

Czesc Mona:-)), nie wygonili tylko przeszkadzaja
        • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 10:57
          Zostaniemy bo tu chyba nie jest tak jak na tow.
          Ale świństewka poopowidam Ci dopiero na czacie :)))
          A wiesz kto się chyba śmiertelnie obraził???
          • shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:00
            Chyba wiem Skarbie. Ostatnio mnie wkurzał
            Bardzo go lubiłem i miałem nadzieje, ze sie jakos przełamie.
            Ale on mnie nienawidzi, jak dłudo mozna być miłym
        • Gość: m_ona Re: Mud 06.09 IP: 217.153.4.* 06.09.02, 10:57
          shreczek napisał:

> Czesc Mona:-)), nie wygonili tylko przeszkadzaja

No to ja spadam i juz Wam nie przeszkadzam :)
          Pisalam przecie, ze tu goscinni ludzie,
          i nie przejmujcie sie jak Wam sie trafi knunojad (nazwa wlasna-tutejsza,
          takiego co psuje watki ;) ) z obcego forum.
          Milego dnia bajkowe postacie
          • shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:02
            Miłego dnia Monika. Musimy kiedyś pogadać
          • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:05
            M_ona, bagno otarte dla wszystkich, tylko chamów nie lubumy. Poza tym to
            zapraszamy :))))
            Kochanie, tego kogoś chyba mamy z głowy, zresztą jakoś mi nie żal. Poczytała
            pewnie nasze wczorajsze bagno i hi hi hi w końcu się zorientował że naprawdę
            chcemy....filmy oglądać :))))
            Ale te rzemyki....mmm....poproszę!!!
            • shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:11
              Niech robi co chce, on już ołtarz widział Kochenie.
              Wiedziałe, że tak sie skończy, przykro że cierpi.
              Rzemyki, trzcinka, oliwka......ale nie możesz mnie podrapać,
              bo bedzie wpadka na całego :-))))
              • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:16
                Postaram się choć czasem jest to kompletnie ode mnie niezależne :)))
                Będę za to jeszcze głośniej krzyczeć niż zwykle :))
                Jeeeezuuu, jak ja mam wytrzymać????
                • shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:21
                  W dodatku przez niego odsuwa nam sie w czasie.....
                  Ile mozna czekać Fiono?????? to nas do obłedu doprowadzi.
                  Napisz mi dzis wieczorem wszystko, może musze sie
                  specjalnie przygotować :-)))
                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:26
                    Nie Kochanie, specjalne przygotwania nie są potrzebne, prawdę mowiąc akcesoriów
                    nie używałam :))
                    A co do nieszczęsnego, to fakt, zapi....olił nam sprawe na maxa, mogliśmy
                    szaleć już za dwa tygodnie!!!
                    Teraz długo tu będę pod kontrolą, ale jak tylko zdarzy się weekend że you know
                    who wyjedzie to mam nadzieję że uda Ci się wyrwać :)))
                    I wtedy...mmmmmm......
                    • shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:40
                      Musze wiedzieć ze dwa tygodnie wczesniej.
                      Daj mi znać kiedy i z mojej strony nie bedzie
                      problemów. Wyrwe sie ;-))). Ciekawe co mi napiszesz wieczorem????
                      • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:43
                        No dwa tygodnie to powinnam dać radę dopiero jak poleci do tego kraju na
                        drugiej półkuli :)))
                        Czyli ok. października. Ale wcześniej i tak tyłka nie ruszę, bo znowu by było.
                        Co ja Ci napiszę? Hmmm.... mam nadzieję że cokolwiek bo czasem sie wstydze :)))
                        Najwyżej trochę wypiję na odwagę :)))
                        I wtedy...mmmmm.....najskrytsze fantazje które do tej pory tylko Tommy znał...
                        • shreczek Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:49
                          Kochanie szczerze wal, wszystko. Nie przejmuj sie.
                          Wiesz, ze ja jestem otwarty. Dla mnie nie ma tematów
                          tabu. Wieczorem ja tez bede miał w niezły humorek.
                          Na weekend zawsze kupuje po butelce wina na wieczór
                          • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 11:55
                            O, Kotku to tak jak ja!!!! Winko przy kompie, i po godzince humorek mam super i
                            moge napisać wszystko!!
                            I nie będę musiała wysłuchiwać romantycznego bełkotu!!!!
                            Tylko dziki seks :)))
                            • shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:00
                              Ze mną Kotku wszystko możesz zrobić.
                              Dziki, ostry sex, swintuszyć moge na każdy temat.
                              Zabawimy sie dzisiaj i o kwiatkach nie bedziemy gadać:-)))
                              Jak sie spotkamy zrobimy wszystko co chcesz:-)))
                              • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:03
                                No.... to mi się podoba!!!
                                Tylko ten m...l powinien mieć dzwiękoszczelne ściany :))))
                                Mmmm.... na czacie dzisiaj to może być....mokro :)))
                                • shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:08
                                  Problem beda mieli sąsiedzi Kochanie :-)))))
                                  Nam to nie bedzie przeszkadzało, ale sie nasłuchaja.
                                  Wieczorem bede bez...wiesz czego, zawsze tak chodze wieczorem
                                  jak wszyscy spia ;-)))
                              • shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:04
                                Chcesz moja droga powiedzieć, ze wiesz kto..zanudzał
                                Cie romantycznymi gadkami?. To dlaczego to ciagnęłaś?
                                • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:11
                                  Tzn. w sieci było jeszcze w miare znośnie, troche uwielbienia nikomu nie
                                  zaszkodziło a ja sie tym tez karmię :)))
                                  Ale bez przesady!!!! W realu oczy kundelka i non stop teksty z Love story
                                  doprowadzają mnie do PASJI!!!!!!! Niestety, jak ktoś nie reaguje na wyraźne
                                  jasne ostrzeżenie że tego nie lubię, i dalej to może się liczyć że mnie więcej
                                  nie zobaczy. Easy.
                                  A chciałam go poznać bo wg mnie był (jest) inteligentny (choć chyba go
                                  przeceniłam) a ja strasznie lubie rozmawiać. Pasjami uwielbiam dyskusje, tylko
                                  nie o miłości!!!
                                  No i lubię filmy, ale to z Tobą!!
                                  • shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:16
                                    Tez Kochanie lubie rozmawiać, na wszystkie tematy.
                                    Chyba wiem jak to wygladało, znam to, tez to przeżyłem.
                                    Obawiam sie, ze my za wiele nie pogadamy Skarbie.
                                    w przerwach jezyk bede miał zajety:-))))))))))))))
                                    • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:22
                                      Hi hi hi!!!!!! Nie no bez przesady, chyba wyjdziemy czasem gdzieś coś
                                      zjeść??? :))))
                                      A poza tym to rzeczywiście nie będziemy marnować czasu :))))

Buziaki Skarbeńku, chciałabym Cię wreszcie naprawdę pocałować....wszędzie.....
                                      • shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:30
                                        No tak jesc trzeba:-)))).
                                        Tez chciałbym Cie miec w ramionach, całować
                                        wszędzie i filmy oglądać. Podgrzalismy atmosfere
                                        na maxa. Powiedz jak wytrzymać tyle dni.
                                        • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:33
                                          No właśnie. Jak już się w koncu spotkamy to chyba rzucimy się na siebie bez
                                          opamiętania. Tez nie wiem jak wytrzymać, najchętniej dzisiaj wsiadłabym w
                                          samochód i pojechała sie z Tobą spotkać, ale coż..... za głupotę trzeba
                                          płacić...
                                          Ale moge Ci pisać że Cie kocham? :)))))
                                          • shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:41
                                            Skarbie pisz ile wlezie :-))). Ja tez Ciebie kocham.
                                            Tez tak mysle, rzucimy sie na siebie i nie bedzie
                                            czasu na jezyczki :-))). Później to nadrobimy
                                            Kochanie. Miejsce naszego spotkania musze
                                            wybrać, przez te problemy zaniedbałem to.
                                            • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:46
                                              Tak mi się wydaje, że najpierw będzie dziko i bez wstępów a dopiero potem
                                              przerobimy wszystkie filmy :)))
                                              Co do miejsca jest jeszcze trochę czasu coś znajdziemy. Szkoda, że tak daleko
                                              mieszkasz, tu niedaleko w górach jest super hotel, apartament z jacuzzi,
                                              ogromne łóżko i cena w miarę ok.
                                              Ale myślę że w Wawie też coś znajdziemy.
                                              Także najpierw to tylko zdążymy zamknąć drzwi :))))
                                              • shrek_ Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:53
                                                Zamkniemy drzwi i zrobimy to na podłodze,
                                                alebo na stojaco, albo jak wyjdzie. Szkoda, że mieszkamy daleko
                                                znajdziemy coś odpowiedniego. Mam kilka adresów, zobaczymy.
                                                Kochanie, mam teraz narade. Pewnie nie bedzie mnie z godzine,
                                                moze troche dłużej. wysla Ci SMS-a jak wrócę.
                                                Bardzo mocno całuje
                                                • ksiezniczka_fiona Re: Mud 06.09 06.09.02, 12:54
                                                  Całuje Kochanie i czekam.
    • Gość: belbo do kiochanie i kochanie 2. IP: 195.116.222.* 06.09.02, 12:06
      nie macie dzieci poczty elektronicznej?

Bo jesli juz tu piszecie to swinstewka tez prosiemy..
      • shrek_ Re: do kiochanie i kochanie 2. 06.09.02, 12:10
        Poczta wolno chodzi. tu mamy siebie na bieząco.
        Świntuszyć tez potrafimy, to zależy od nastroju.
    • szarywilk Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:13
      Tu aż zawedrowaliście???:) Tęskniłem za wami bo jak wiecie lubie troche napsuć
      krwi, moze jakąś babcie bym zjadł, może Twoja księzniczko?:)))) A szrek stanie
      w jej obronie i Ty wniebowzięta że masz takiego obrońce rzucisz mu sie na szyję
      a ja uciekne do lasu, hę??:)))
      • zebro_adama Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:22
        No tak, Szary Wilku, to naprawdę są dzieci, bardzo infantylne na dodatek. Nie
        wiem dlaczego, ale mam pejoratywne uczucia czytając ich "wyznania". To jest
        bardzo, bardzo żenujące. To nie jest autokreacja - to jest głupota po prostu:)))
        • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:33
          Hm...mnie to nie przeszkadza, bo po prostu nie czytam tego, jak zagadam i ktoś
          odpowie to wtedy ok, ale każdy rozmawia jak chce... rozumiem tez że każdy może
          sie o tym wypowiedzieć i szanuje jego zdanie. Jednak nie potępiam nikogo w
          czambuł nawet bajerfula, choć lubie sie z nim droczyć, hehehe jedyne co mnie
          martwi to nagonka na każdego co to ma inny styl pisania niż starzy...lub
          nowi:))) A co do tych dzieci to każdy z nas ma cos z nich choc niektórzy
          chowają się za murem dorosłości by nadac swej osobie powagi i respektu u
          innych, niektórzy robia to za pomocą wulgarnosci i pyskowania ale tak to już
          jest. Jakbyśmy byli tacy sami to bym sie powiesił z nudów:))
          pzdrw.
          • zebro_adama Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:43
            Powodzenia w "nieczytaniu". Oczywiście, że każdy ma prawo pisać jak chce, kiedy
            chce i z kim chce. Ale to to - to jest ewenement idiotyzmu. Zajrzałam na
            towarzyski i muszę powiedzieć, że choć z niesmakiem, ale rozumiem reakcje
            innych na tą przegłupią pisaninę.
            Jestem zniesmaczona.
            I to by było moje podsumowanie.
            Baw sie dobrze:-)
            • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:03
              Ironie schowaj do kieszeni czy też przekąs jak zwał tak zwał, to że ty czytasz
              ich posty nie oznacza jeszcze że robi to każdy, mnie to poprostu nudzi jeśli
              nie tyczy mnie w jakiś sposób lubnie jest to nic co by mnie zainteresowało. Jak
              widze watek szreka to wiem że dotyczy on fiony i mnie tam nie ma choć przez
              wzgląd na dawne nasze postowanie czasem zachodze do nich i zaczepiam z głupia
              frant bez wnikania o czym o ni pisali, wtedy jest ciekawiej. I dziekuje za
              życzenia dobrej zabawy, mam taki zamiar.
              Ja Tobie życze miłego czytania interesujących wątkow.
      • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:23
        Kochanie widziałeś co się dzisiaj działo na towarzyskim? Dlatego tu uciekliśmy.
        Ale Ty zawsze jestes mile widziany!
        Buziaki
        • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:35
          Niestety nie ale zerknę i zobacze co tam sie działo...całuski Fionko:) cmok:)))
          Ciesze sie że mnie jeszcze nie skreśliliście ze swej listy znajomych:)))))
        • piotr_c Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 13:45
          Na Plaży pojawiła sie ostatnio Norma_jean, z podobnej co wy przyczyny. Tam też
          zawsze możecie znaleźć miejsce bez latającego mięsa i szamba :)
          • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:03
            Hej Piotruś :)))
            Dzięki, Towarzyskie to powoli naprawdę szambo.
            Do zobaczenia na plaży :)))
          • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:04
            jeden rozsądny...i miły...
            • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:08
              Ostatnio niewielu takich :)))
              Jak tam przed 14.09??? Masz juz tremę????
              • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:17
                jeszcze nie dziś mam wieczór kawalerski -woda jest żarcie bedzie jakies a
                kobiety nie ma jeszcze, hehehehe
              • piotr_c Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:18
                Tremę to nie , to juz trzecie i czwarte spotkanie jakie organizuję. I zawsze
                raczej wielka ciekawość mnie ogarniała kto jest po drugiej stonie ekranu niż
                trema. I za każdym razem była świetna zabawa i kupa śmiechu
                • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:21
                  Sorry Piotruś, to było do Wilczka :)))))
                  Stan cywilny biedaczyna niedługo zmieni :)))
                  Wilczku, jak ja w autko wsiądę to po 3 godz. u Ciebie jestem, mogę z tortu
                  wyskoczyć???
                  :))))
                  • piotr_c Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:32
                    Takie wcięcia daja dużo zabawy szczególnie jak wiecej osób pisze. :)

Do zobaczenia , lecę na piasek

• szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:50
                    Z tortu to nie ale z rurką to możesz zatańczyć:))))))Więc przyjeżdżaj:))))
                    • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:00
                      Ok, może byc i przy rurce :)))
                      Strój szkolny jak rozumiem obowiązuje???
                      :)))
                      • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:03
                        Bez dwóch zdań i warkoczyki:)))
                        • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:13
                          I białe podkolanówki :)))
                          • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:14
                            no bielizne wogóle białą:))) i lizaczka:)))
                      • shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:08
                        Jestem moja Ksiezniczko. Widzę, ze nie nudziłas sie, to dobrze:-)))
                        Dzisiaj bedziemy mieli jazde jak cholera Fiono, majteczek proponuje
                        nie zakładać:-)))
                        • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:11
                          A czym doczyszczę fotele hi hi hi ???
                          A, widziałeś znowu jakaś krytykantka siem pojawiła. Plaga jakaś czy co?
                          Zazdrość?
                          • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:13
                            fionka znaczy sie z wieczoru nici, no cóż miłego dnia (wieczoru) w takim razie
                            życze i trzymajta sie:)))
                            • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:17
                              Buziaczki :)))
                              Wieczorem jesteś?
                              • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:20
                                Gdzie???albo raczej kogo pytasz???
                                • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:23
                                  W sieci i pytam Wlczka :))
                                  Randke ze Shrekiem mam juz dawno ustaloną ale ja mam podzielna uwagę :)))
                                  • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:26
                                    jak moge byc w sieci skoro mam wieczór???:)
                                    • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:33
                                      Aaaa.. cos dzis słabo kojarzę :)))
                            • shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:20
                              Szary, Ty jestes zawsze mile widziany.
                              • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:23
                                hehehehe nawet jak Ciem zaczepiam Twojom kobietę:))))
                                • shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:27
                                  Ona mnie kocha i wierna jezd :-)))
                                  • szarywilk Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:34
                                    Dobra lecę bo już czas na mnie siemka szreku:))) Narka Fionko buziaczki,
                                    aczkolwiek szkoda że nie bedzie Cię na wieczorze:))))))))))
                                    • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:44
                                      Shrek Kochanie zostalismy sami, pora ostry seks????
                                      • shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:48
                                        To jedziemy:-))))
                                        Nózki na boczek (jakie one piekne), i wslizguje sie.....
                                        ale mokro........jak miło Cie czuć, jak mnie oblapiasz ze wszystkich stron
                                    • shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:51
                                      Czesc Szary, Fiona dzisiaj jest moja :-))), chyba :-)))
                          • shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:18
                            Oni wszyscy nam zazdroszczą naszej milosci Kochanie.
                            W takim razie bedziesz musiała zmieniac majteczki Skarbie.
                            • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:21
                              Kochanie, tylko jak ja zasnę potem???
                              Baw się sama????
                              :)))
                              • shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:25
                                Ja tez bede miał problem z zasnieciem.
                                Bede siedział tylko w koszuli, wiesz co sie tam bedzie działa
                                tam nizej.......:-)))
                                • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:29
                                  Ale kochanie żeby się to nie skończyło szybkim wyjściem z domu i szaloną
                                  wyprawą przez pól Polski :)))
                                  • shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:31
                                    To może lepiej od razu jedzmy do wawy. Po co
                                    nam sieć:-)))). wirtualne rzniecie jest też miłe:-)))
                                    • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:36
                                      Ah, gybym ja mogła!!!!
                                      A tu juz widze te setki telefonów sprawdzające czy jestem w domu...
                                      Ale ja i wirtualnie moge poszaleć :))
                                      • shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:42
                                        Narazie to musi nam wystarczyć:-(((.
                                        Bede pewnie około 23-ej, daj znać gdzie

Bardzo Cie kocham
                                        • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:47
                                          Ok Skarbnie wyślij smsa.
                                          Kocham Cie bardzo.
                                          • shrek_ Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:49
                                            Lubisz interie???
                                            może tam, pokoj w SMS-e
                                            • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 15:57
                                              Nie nie, ja gdzie indziej czatuję, napisze Ci wieczorem ok?
                            • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 16:09
                              Kochanie do zobaczenia wieczorem, musze trochę popracować.
                              Kocham Cię tęsknię buziaki
            • piotr_c Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:10
              Dziekuję i zapraszam. Przy okazji, szykujemy właśnie spotkaniA (dwa)
              • ksiezniczka_fiona Re: Dzieci Moje:))) 06.09.02, 14:18
                Wiem, czytałam :))))
                A gdzie się mój Shrek podziewa? Widział kto zielonego?

Bo tęsknię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka