Dodaj do ulubionych

szukam meza cz.2

20.09.05, 11:13
no to moze nowy zaczniemy watek..
Obserwuj wątek
    • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 20.09.05, 11:54
      ;-))))
      Dobrze. Może z czasem wątek tak się rozrośnie, że zorganizujemy jakieś
      spotkanie w Warszawie, w większym gronie?
      Teraz przez jakieś dwie godzinki mnie nie będzie, muszę załatwić sprawę na
      mieście. Ale wrócę.
      • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 20.09.05, 11:55
        ok ja do 15 pracuje jak by co..
        • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 20.09.05, 14:18
          Już jestem ;-)
          A tak swoją drogą fajnie Ci, że tak prędko kończysz pracę. Pamiętam, jak byłam
          mała, moja mama pracowała do 15.00. Teraz to mi się wydaje niemal środek dnia!
          W państwowych instytucjach tak jest, wiem. Ale jak każda praca - mają swoje
          minusy...
          • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 20.09.05, 14:20
            a Ty do ktorej pracujesz?
            no ja zaraz bede uciekac..;)
            jestes z wawy?
            • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 20.09.05, 14:45
              Tak, mieszkam w Warszawie od urodzenia. Kończę pracę przed 17.00 - ale pod
              koniec roku zdarza mi się później... A Ty skąd jesteś?
          • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 20.09.05, 14:43
            halo jak poszukiwania???
            • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 20.09.05, 14:46
              jakos kandytatow brak.. chyba sie boja:)
              • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 20.09.05, 14:49
                a mi sie zdaje ze zle zaczełas
                • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 20.09.05, 14:51
                  a jak powinnam zaczac?:)
                  • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 20.09.05, 14:54
                    napewno nie z takim tematem bo mnie by odstraszył a zajrzał bym z ciekawości co
                    czynie ... itt.
                    • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 20.09.05, 14:56
                      ja juz uciekam, moze jutro dokonczymy rozmowe..
                      narazki
                      • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 20.09.05, 15:00
                        ok jak chcesz miłego popoludnia i spotkania??
    • piotr_321 Re: szukam meza cz.2 20.09.05, 16:07
      Zalezy kto szuka :)
      • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.05, 21:42
        Ten wątek został założony, bo poprzedni za bardzo się rozrósł. Miła pogawędka z
        koleżanką spowodowała, że trzeba było przewijać strony, co było kłopotliwe. A
        tytuł jest roboczy. ;-) Jestem singlem (ona też) i chciałabym to zmienić.
        Trudno przewidzieć, czy uda się w ten sposób...
        • piotr_321 Re: szukam meza cz.2 21.09.05, 00:00
          Czy sie uda, zalezy czy spotkaja sie dwie pasujace do siebie osoby.
          A wszystko jest mozliwe :) Choc jestem realista i wiem, ze wszystkie
          atrakcyjne kobiety, dawno juz maja facetow :)
          • jmx Re: szukam meza cz.2 21.09.05, 00:57

hehe, bo te co od niedawna mają facetów można łatwiej odbić ;DDD
          • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: *.meil.pw.edu.pl 21.09.05, 08:40
            sugerujesz ze niemamy facetow bo nie jestesmy atrakcyjne????
          • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 21.09.05, 08:47
            A jeśli facet okazał się nieatrakcyjny? Różne są przyczyny rozstań, czasem mogę
            pojawić się konflikty nie do przebrnięcia.
            • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: *.meil.pw.edu.pl 21.09.05, 08:50
              witaj kolezanko
              wlasnie, atrakcyjknosc niema nic do tego.. czasem sie widzi takie maszkary i
              maja takich niekiepskich facetow i na odwrot... chodzi raczej o zgodnosc
              charakteru, porozumiewanie sie, to cos..
              • konrado80 Re: szukam meza cz.2 21.09.05, 09:29
                kazdy danego partnera/partnerke dobiera pod siebie
                a nie pod wzgledem podobania sie innym
                potencjalny partner/partnerka powinien posiadac wlasnie to cos
                co nas do siebie przyciagnie
                • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 21.09.05, 09:32
                  a kogo ty właściwie szukasz jakie wymagania
                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: *.meil.pw.edu.pl 21.09.05, 09:41
                    niewiem czy szukam.. przeczytaj wczesniejsza odpowiedz kolezanki
                    nie powiem ze nie chcialabym spotkac kogos i znow poczuc zapach milosci:) ale
                    chyba net to nie miejsce na to..
                    swojego czasu troche spotykalam sie z mężczyznami z netu i za kazdym razem
                    czulam rozczarowanie..
                    a teraz chyba chcialabym zawrzec nowe znajomosci, popoznawac troche ludzi, bo
                    niestety ale samotnosc sie okrutnie wdarla w moje zycie.. a kto wie moze przy
                    okazji spotkam tego jedynego:))
                    • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 21.09.05, 10:06
                      może spotkasz tego jedynego ???kto to wie .. . ale zozczarowania za każdym
                      razem ... chyba nie
                      • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 21.09.05, 10:07
                        no coz zycie pelne niespodzianek jest..
                        • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 21.09.05, 10:14
                          to znaczy wielki świat małych odkrywców
                          • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 21.09.05, 10:24
                            ano:)
                            • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 21.09.05, 10:48
                              W zupełności się z Tobą zgadzam. Pamiętam, w zeszłym roku byłam na imprezie dla
                              singli. Nie poznałam nikogo, ale wyjście to zaowocowało znajomością z jedną
                              fajną dziewczyną z W-wy. Niestety, po roku znajomość ta się rozwiała - inna
                              praca, brak czasu .... Szkoda. Ja uważam, że znajomych nigdy za wiele.
                              • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 21.09.05, 11:06
                                szkoda kazdej znajomosci
                                • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 21.09.05, 11:12
                                  niestety teraz takie czasy nastaly.. ze ludzie maja coraz mniej czasu na jakies
                                  spotkania..pozatym jak juz czlowiek zalozy wlasna rodzine to tez braknie czasu
                                  na znajomych
                                  • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 21.09.05, 11:17
                                    dla mnie jest to tylko tłumaczenie bo gdy zalezy nam na znajomości to ja
                                    utrzymamy po mimo przeciwnosci losu braku czasu bo wystarczy czasem 5 minut
                                    • piotr_321 Re: szukam meza cz.2 21.09.05, 16:36
                                      Kobiety, popatrzcie najpierw same na siebie, a potem zacznijcie wybrzydzac
                                      wsrod facetow :) Bo widac, ze kazda to ponizej krolewicza nie zaniza
                                      aspiracji :)
          • Gość: eml Re: szukam meza cz.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:30
            nie wszytskie :(
    • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 21.09.05, 11:27
      tak
      • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 21.09.05, 12:53
        a gdzie oprocz netu mozna poznac jakis ciekawych ludzi? moze jakas
        propozycja..i takie gdzie samotna kobieta moze czuc sie bezpiecznie
        • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 21.09.05, 13:51
          Przeczytałam, że są organizowane czasem jakieś imprezy taneczne dla samotnych.
          Zeszłej jesieni byłam. Zauważyłam, że tam przychodzą ludzie grupkami i bawią
          sięw swoim towarzystwie. Byłam też na imprezie, ale frekfencja nie dopisała.
          Siedziałam przy jednym stoliku z koleżankami, obok przy drugim stoliku
          siedzieli mężczyźni - dwóch czy trzech, dalej też jakaś grupka. Po godzinie
          wzajemnego patrzenia się na siebie, przysiedli się do nas. Pogadaliśmy z pół
          godziny i każdy rozszedł się w swoją stronę ...
          • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 21.09.05, 13:57
            uu to nie za wesolo bylo chyba raczej..ja nigdy nie bylam na takich spotkaniach
            dla samotnych, ale z tego co piszesz to raczej nie warto chodzic
            • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 21.09.05, 14:38
              Byłam zaledwie 3 razy i się trochę zniechęciałam ... Ale myslałam, że to może
              jest sposób na dotarcie do ludzi. Na dyskoteki nie chodzę.
              • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 21.09.05, 14:41
                no ja na dyskoteki tez nie..juz nie ten wiek:) zreszta nawet nie bardzo
                mialabym z kims.
                od czasu do czasu do pubu na piwo skocze ale tam tez raczej sie nie pozna
                nowych ludzi...
                • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 21.09.05, 14:46
                  to zrób to co ja i zacznij jezdzic po polsce weekendami
                • Gość: belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:47
                  obok na forum (towarzyskim) był chyba sylwester organizowany i z tego co
                  czytałem to całkiem udany.
                  Może tez się jakos "zorganizujcie" tylko zmieńńcie hasło.. szukam meża to dal
                  faceta jednoznaczne z "zdesperowana". A desperatów to mało kto lubi.
                  I było mnie tu na tyle:)
                  • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 22.09.05, 08:28
                    W takim razie to będzie test na odwagę ;-)))
                    • Gość: belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:40
                      może jeszcze przedstaw się w złym swietle.. i w razie spotkania zrób na
                      maszkare.. wtedy to będzie test na odwage.. dla obu stron!

• Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 22.09.05, 08:50
                        oj nie przesadzaj..
                        w koncu to tez jest odwaga przyznac sie ze sie jest samemu i szuka meza..:)
                        • konrado80 Re: szukam meza cz.2 22.09.05, 09:05
                          witam ;)
                          ale z tym ze szukasz meza to troche tak za szybko i wiekszosc sie boi
                          powinnas napisac ze szukasz partnera na dobre i zle
                          bo najpierw musisz poznac kogos, a raczej musicie sie poznac
                          a dopiero wtedy planowac cos wiecej, czyli slub ;)
                        • Gość: belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:07
                          ja tylko nakresliłem "męski" punkt widzenia.
                          Ale przeciez przesadzam... wy wiecie lepiej.
                          SWzuka sie miłości a nie męża!
                          • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 22.09.05, 09:11
                            Oczywiście, masz rację. Ale kiedyś, w przeszłości, małzeństwa były aranżowane
                            przez rodziców, niezaleznie od woli samych zainteresowanych. Wydaje mi się, że
                            wtedy związki były trwalsze. Zobacz, ile teraz jest rozwodów! Może miłość
                            przychodzi z czasem?
                            • konrado80 Re: szukam meza cz.2 22.09.05, 09:15
                              to dlatego ze wszystkie decyzje sa podejmowane zbyt pochopnie
                              slub jak i rozwod, a tym bardziej rozwod
                              brak rozmowy miedzy partnerami
                              • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 22.09.05, 09:39
                                ja nie wierze ze milosc moze przyjsc z czasem.. musi byc to cos, kwestia czy
                                zauroczenie przeistoczy sie w miłość..
                                a zreszta czym tak naprawde jest milosc???
                                • Gość: belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:02
                                  czyli schodzimy na filozofie?..
                                  Nie wazne czym jest.. to się czuje..
                                  A czym jest małżeństwo?
                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 22.09.05, 10:07
                                    no wlasnie ... to powinno byc scementowanie miłosci czyli...? na ogól ludzie
                                    sie pobieraja bo chca byc ze soba, chca zalozyc rodzine miec dzieci..i chyba
                                    jest to tez kwestia wiary.
                                    • Gość: belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:09
                                      więc czemu chcesz szuka.c skutku a nie przyczyny?
                                      • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 22.09.05, 10:20
                                        nie bardzo rozumiem..
                                        zreszta mam dzis bardzo ciezki dzien i moje komorki mozgowe usnely albo uciekly
                                        gdzie..
                                        ja po prostu chcialabym kogos poznac i znow poczuc to uczucie co zwie sie
                                        zakochaniem...
                                        • Gość: belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:31
                                          a szukasz męża?..
                                          • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 22.09.05, 10:37
                                            Męża - dlatego, że nie szukam przygody. Szkoda czasu. Chciałabym założyć
                                            rodzinę.
                                            • Gość: belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:38
                                              no to do agencji marsz.. tam sami desperaci co to normalnie nie umieją.
                                            • Gość: belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:39
                                              ...a potem tyle rozwodów!!!
                                              • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 22.09.05, 10:41
                                                W agencji szukałam już. Tam sami maluccy ... a ja szukam wysokiego. ;-)
                                                • Gość: belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:47
                                                  myślałem ze desperaci nie przebierają..

jakos tak mi Cie żal...

• Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 22.09.05, 10:53
                                                    a ja wole tych mniejszych:) bo sama nie jestem za wysoka..
                                                    ja w tamtym roku po rozstaniu do kolezanek powiedzialam ze jak do 30 nie
                                                    znajde meżczyzny to sie wybiore do agencji.. także mam 2 miesiace jeszcze:)
                                                  • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 22.09.05, 11:10
                                                    Skoro jesteś niewysoka, to idź śmiało. Dużo ofert, ze zdjęciami, fajne opisy.
                                                    NA pewno wartościowi ludzie. Mozę tylko zabiegani, może nie chcą liczyć na
                                                    ślepy los, tylko szukają kogoś o zbieżnych celach. Pewnie warto!
                                                  • Gość: Belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:14
                                                    tak teraz się kupuje partnera jak na targu.. dobry opis.. fajna fotka.. Pana od
                                                    marketingu mozna podpytac.. W końcu to zwykły towar.. Fajnie byc towarem?
                                                  • konrado80 Re: szukam meza cz.2 22.09.05, 11:23
                                                    Gość portalu: warszawianka napisał(a):

> Skoro jesteś niewysoka, to idź śmiało. Dużo ofert, ze zdjęciami, fajne opisy.
                                                    > NA pewno wartościowi ludzie. Mozę tylko zabiegani
                                                    jezeli zabiegani, to juz widze jak beda mieli duzo czasu dla swojej wybranki
                                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 22.09.05, 11:25
                                                    tylko wierz ja naleze raczej do osob niesmialych i takie spotkania w ciemno
                                                    mnie stresuja strasznie.. jak w tamtym roku spotykalam sie z netu to na
                                                    poczatku bylo ciezko ale to przelamalam jakos ale zaczelo mnie meczyc wiecznie
                                                    to samo czyli takie sztywne rozmowy czym sie zajmujesz co lubisz itp.. ja wiem
                                                    ze trzeba sie poznac, ale inaczej jak poznajesz kogos z przypadku albo gdzie na
                                                    imprezie czy w jakism miejscu publicznym.. troche sie zamotalam i niewiem czy
                                                    dobrze sie wyrazilam, bo dzis mam ciezki dzien i jakos myslowo jestem skołowana.
                                                  • konrado80 Re: szukam meza cz.2 22.09.05, 11:42
                                                    za duzo o tym myslisz
                                                    popatrz, ze jak pojdziesz do biura matrymonialnego, to tam tez bedziesz musiala
                                                    sie z potencjalnym kandydatem spotkac i to bedzie takie samo spotkanie jak
                                                    takie na ktore zdecydowalas sie tutaj szukajac kogos w necie na forum
                                                    nie musi byc tak sztywno, ja tez naleze do osob niesmialych
                                                    ale spotykam sie z dziewczynami i jak znajdziemy wspolny jezyk to jest o czym
                                                    rozmawiac i jakos nie jest tak strasznie jak na poczatku wyglada
                                                    ale bywa tez i tak ze nie mamy o czym rozmawiac i nastaje cisza
                                                    tak samo moze byc nawet jak kogos poznasz na imprezie, czy w biurze
                                                    matrymonialnym, na to nie ma reguly
                                                  • Gość: belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:12
                                                    jak szukasz rok to przeciez nie jest długo.. więc po co ta desperacja..
                                                    Serjo faceci sie boja zdesperowanych .. a szaleja za tymi co luzniej podchodza
                                                    do życia.. pierwszy leprzy to chyba marny kandydat na męża mimo ze i przystojny
                                                    i z oczu mu dobrze patrzy.. trzeba czegos więcej do trwałego zwiazku niz
                                                    zdesperowanie.
                                                    Przestń szukac na siłe.. otwóz sie na ludzi. Im wiećej ludzi poznajesz tym masz
                                                    wieksza szanse na tego własciwego. poznawaj ludzi spotykaj się z kolezankami,
                                                    kolegami.. kimkolwiek.. traktuj to wszystko jak byś szła do teatru.. baw się
                                                    dobrze.. i miej cicha nadzieje.. nic na siłę.
                                                    Po co ta udręka?
                                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 22.09.05, 11:21
                                                    wiesz dla kobiety w moim wieku to najwyzsza pora jest.. uwierz ze ciezko jest
                                                    spotkac odpowiedniego mężczyzne.. a pozatym jest mi smutno samej, kazdy
                                                    potrzebuje milosci, czułości itp.
                                                    a znajomi... kolezanki zazwyczaj maja swoja rodzine dzieci i ciezko jest im
                                                    znależc czas zeby isc gdziekolwiek.. i wiesz co jest okropne ze sprawdza sie ze
                                                    kobieta samotna to zagrozenie nawet jesli nie jest pieknościa..i jest problem
                                                    bo na jakies wieksze wycieczki, wakacje nie bierze sie takiej osoby pod uwage...
                                                    smutne ale prawdziwe. nigdy nie myslalam ze taki koszmar mnie spotka ale
                                                    niestety spotkał
                                                  • Gość: belbo Re: szukam meza cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:38
                                                    wiec spotykaj się w jakims celu a nie by tylko gadac.. spacer.. kino.. gdy się
                                                    cos dzieje to łatwiej się rozmawia niż gdy dwie niesmiałe osoby siedza nad
                                                    filizanka i nie waidomo co zrobic.
                                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: *.meil.pw.edu.pl 22.09.05, 11:52
                                                    zeby to wszystko bylo takie proste.. echhhhhhhhhh
                                                  • Gość: eml Re: szukam meza cz.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:59
                                                    teraz ja powiem ze to przerobiłam i znam z autopsii
                                                    myslałam ze czas singla mam za soba
                                                    a od dzis jestem z odzysku
                                                    i pomysł mam :)
                                                    dwa single nie sa zagrozeniem dla siebie :)
                                                    wiec jesli nie bedziesz miałą z kim isc do kina wal do mnie ja w dym :)
                                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: *.meil.pw.edu.pl 22.09.05, 12:15
                                                    ok:) to moze i wiecej takich singli by sie znalazło..
                                                  • konrado80 Re: szukam meza cz.2 22.09.05, 12:17
                                                    czy singielek?
                                                    bo jak cos to jestem chetny sie spotkac ;)
                                                  • Gość: eml Re: szukam meza cz.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:25
                                                    singielek od jakis 3 godzin
                                                    czemu nie? jesli tylko bedzie gerał ze mna na caly meski swiat ;)
                                                  • Gość: eml Re: szukam meza cz.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:19
                                                    a niech sie znajdzie...
                                                    bedzie weselej
                                                    chociaz teraz wole damskie towarzystwo
                                                    łatwiej na facetów gderac do kobiet
                                                  • konrado80 Re: szukam meza cz.2 22.09.05, 12:20
                                                    to nie bede Wam przeszkadzal
                                                    bawcie sie dobrze
                                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: *.meil.pw.edu.pl 22.09.05, 12:23
                                                    a to prawda.. choc troszke mozna swojej duszy ulzyc..
                                                  • Gość: eml Re: szukam meza cz.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:26
                                                    nie ma jak przyjemny kacik gderania na facetów
                                                    moze mi sie lepiej od tego zrobi
                                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 22.09.05, 12:34
                                                    napewno:)
                                                  • Gość: eml Re: szukam meza cz.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:42
                                                    no i poryczałam sie :(
                                                  • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 22.09.05, 12:45
                                                    Singielek od 3 godzin?
                                                    Ja kilka dni musiałam przemyśleć wszystko w samotności .... dopiero potem
                                                    spotykałam sięz ludźmi. Nawet do znajomych na poczatku mnie nie ciągnęło...
                                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 22.09.05, 12:46
                                                    ja po miesiacu dopiero doszlam jakos do siebie..
                                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 22.09.05, 12:45
                                                    to dobrze.. zrobi ci sie lzej na duszyczce
                                                  • Gość: Amic Re: szukam meza cz.2 IP: *.tell.pl 22.09.05, 15:03
                                                    Pomimo smutku panującego na forum mam wrażenie, że z każdym wątkiem wgłębiacie
                                                    się w problem. Proponuję zmienić tytuł forum- rzeczywiści facetów może
                                                    odstraszać:)
                                                  • piotr_321 Re: szukam meza cz.2 22.09.05, 17:01
                                                    Raczej sie powinniscie zastanowic czemu faceci Was rzucili, a nie uzalac
                                                    sie nad wlasnym losem :) By nie spotkalo to Was kolejny raz :)
                                                  • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.05, 21:03
                                                    Akurat mój ostatni związek rozpadł się z mojej inicjatywy. Ja silniej
                                                    odczuwałam, że coś nie gra .... i nie chciałam bawić się w kotka i myszkę.
                                                  • piotr_321 Re: szukam meza cz.2 22.09.05, 23:07
                                                    Ale Eml i Grazka zostaly porzucone :)
                                                    No ale u Ciebie cos nie gralo, czyli nie bylo za rozowo :) Tylko przyspieszylas
                                                    co on by zrobil :)
                                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 23.09.05, 08:55
                                                    owszem po 4 latach nagle mu sie znudziło.. nie mowie ze ja tez troche bylam bez
                                                    winy ale prawda byla taka ze bylam za bardzo ugodowa a on wygodnicki i jak
                                                    poczul ze moze w nastepne cieple gniazdko sie wcielic bez wysilku, w tym
                                                    przypadku chodzilo o dom to to zrobil.. no bo ze mna to trzeba by bylo brac
                                                    kredyt starac sie o kase itp. a pozatym ja tez mialam dosc takiego zycia bez
                                                    zobowiazan tylko ze bylam za tchorzliwa i zabardzo go kochalam zeby odejsc(
                                                    prawda jest ze milosc jest slepa)..to tak w skrocie przedstawiam...
                                                  • Gość: eml Re: szukam meza cz.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:29
                                                    a nie nie nie
                                                    raczej oszukane i moja reakcja jest oczywista
                                                    kopnełam go w dupe i tyle

• piotr_321 Re: szukam meza cz.2 23.09.05, 14:07
                                                    Z tego co piszecie Wy tez ich wcale nie kochalyscie :)
                                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 23.09.05, 14:17
                                                    a niby po czym wnosisz takie swoje poglady.. moze to ty nigdy nie kochales
                                                  • piotr_321 Re: szukam meza cz.2 23.09.05, 14:19
                                                    Wnosze po sposobie jakim o nim mowisz :)
                                                  • Gość: grazka Re: szukam meza cz.2 IP: 194.29.154.* 23.09.05, 14:21
                                                    to masz bledne myslenie...
                                                  • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 23.09.05, 14:51
                                                    Oczywiście, że błędne. W końcu nie ma co rozpaczać nad kims, kto nie jest tego
                                                    godzien.
                                                  • strzelec0001 Re: szukam meza cz.2 23.09.05, 14:53
                                                    narescie mądre słowa ...
                                                  • piotr_321 Re: szukam meza cz.2 23.09.05, 15:11
                                                    A kto Was bedzie godzien ? :) Musicie jakies eliminacje przygotowac :)
                                                  • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 23.09.05, 15:25
                                                    Eliminacje ... każdy ma swój punkt widzenia i własną ocenę.
                                                  • piotr_321 Re: szukam meza cz.2 23.09.05, 15:46
                                                    A najlepiej, zeby kandydaci przedstawili wczesniej wyciag z banku :)
                                                  • Gość: warszawianka Re: szukam meza cz.2 IP: *.localdomain / 217.198.33.* 23.09.05, 16:10
                                                    Nie, nie pytam o to. Widać Ty sięspotkałeś z dziewczynami tego pokroju. Nie
                                                    oceniaj mnie przez inną miarkę. OK?
                                                  • piotr_321 Re: szukam meza cz.2 23.09.05, 16:47
                                                    Ty moze wprost tego nie pytasz, ale markowe ciuchy przeciez kosztuja :)
                                                    Nie wspomne juz o kosmetykach, butach i bizuteri :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka