Gość: uli IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:00 mam 28 lat, panna, bezdzietna, wykształcenie wyższe. Szukam kandydata na męża - lekarz, prawnik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_321 Re: prawdopodobnie mąż 06.10.05, 15:26 Ten lekarz to pewnie od najlepiej seksuolog :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uli Re: prawdopodobnie mąż IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:08 ...Kali być, Kali mieć.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne Re: prawdopodobnie mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:11 Kobieto, ani prawnik ani lekarz nie nadają się na męża, przerabiałam to, sama jestem prawnikiem i znam środdowisko prawników od podszewki. spotykałam się i z prawnikami i z jednym lekarzem, to nie to...odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
samo.zycie Re: prawdopodobnie mąż 06.10.05, 23:15 Pelna zgoda. Ale dla wielu kobiet - nie znajacych mentalnosci lekarzy i prawnikow, te zawody sa synonimem pieniedzy i solidnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: prawdopodobnie mąż 06.10.05, 23:19 ale lekarz jak i prawnik, więcej siedzi poza domem, czyli w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: prawdopodobnie mąż 06.10.05, 23:25 Prawnik - świerny kandydat na męża. Szerokie horyzonty myślowe, duża wiedza o świecie, łatwy kontakt z ludźmi, znajomość psychiki ludzkiej,znajomośc prawa przydatna w codziennym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: prawdopodobnie mąż 06.10.05, 23:34 och! jula 09 - ale jestes, no!naprawde znawczyni plci przeciwnej ... TOBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne Re: prawdopodobnie mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:43 jula09 napisała: Prawnik - świerny kandydat na męża. Szerokie horyzonty myślowe, duża wiedza o świecie, łatwy kontakt z ludźmi, znajomość psychiki ludzkiej,znajomośc prawa przydatna w codziennym życiu. Może dla kobiety, która sama nie jest prawnikiem...Ale np. dwoje prawników w domu to makabra. Poza tym prawnicy są najbardziej zadufanymi i zapatrzonymi w siebie ludźmi, oczywiście nie wszyscy i mają niesamowity pęd do kariery... Odpowiedz Link Zgłoś
beata888 Re: prawdopodobnie mąż 07.10.05, 16:15 moja znajoma ma męż prawnika i ją leje,więc nie kazdy prawnik to złoto Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Panowie... 07.10.05, 08:08 BAAAAAAAAAAAAAAACZNOŚĆ. W szeregu zbiórka :-) A ja to bym chciał jednak dziewczynę, która mnie pokocha, zrozumie (nie wiem, czy to możliwe), będzie dla mnie wsparciem, a nie taką, która będzie miała określony zawód, nie wiem czemu kojarzący mi się z kasą. Ale to tylko ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dipsy Re: prawdopodobnie mąż IP: *.eranet.pl 07.10.05, 16:57 Kobieto, Ty nie szukasz męża (czyli człowiek, którego pokochasz, będzie czuły, dobry, będzie mieć o czym rozmawiać, etc.) tylko człowieka, którego zawód ma Ci dodać "prestiżu". :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
frankhestain Re: prawdopodobnie mąż 11.10.05, 11:03 UUUUU ale niskie poczucie wartości Odpowiedz Link Zgłoś