Dodaj do ulubionych

moze tutaj Balbino ..............

IP: *.sbc.com 11.10.05, 17:54
Moze tutaj Balbino znajade miejsce dla mnie dla Ciebie
Jestes moze gdzies w przestowrzach, pracuje juz od 4 godzin i strasznie mi
brak Ciebie tutaj. czyzby codziennosc ponownie nie pozwolila nam sie cieszyc
soba.
Obserwuj wątek
    • Gość: o Re: moze tutaj Balbino .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:02
      W moim śnie,cudownym śnie,tylko kocham,kocham,kocham,bawię się.....
    • Gość: balbina Re: moze tutaj Balbino .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:48
      "Wieczność za nami i wieczność przed nami,a dla nas chwila między
      wiecznościami..."Ta chwila wypełniona Tobą znów mnie znalazła i przyniosła
      Twoje słowa,za którymi tęskniłam cały dzień.Dziś o świcie chciałam posłać Ci
      porannego buziaka,ale zniechęcił mnie wątek polityczny,który nijak nie budzi we
      mnie romantyzmu i liryzmu:(
      • Gość: Motyl Re: moze tutaj Balbino .............. IP: *.sbc.com 11.10.05, 18:56
        Chwilo w mym zyciu,
        Polityka z liryzmen nie wiaze sie razem, zawsze mozesz mi slac pocalunki
        kiedy tylko chcesz bezwzgledu na polityczne orientacje,
        Jestes uzalezniony slow twych urokiem
        • Gość: balbina Re: moze tutaj Balbino .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 19:33
          Chcę teraz znów poczuć Twoją bliskość,Twój zapach i dotyk...Usłysześ te
          wyszeptane słowa,które musną mój kark i zamkną drzwi do rzeczywistości.Stanę
          się zachłanna,Ciebie głodna,tak Ciebie spragniona...
          • Gość: Motyl Re: moze tutaj Balbino .............. IP: *.sbc.com 11.10.05, 19:54
            Wiec otworz swoj szlafrok i wpusc mnie do srodka. Pozwol mi cieplo Twoje
            przyjac, i pragnienie moje dac. pozwol naszej jesienni szybko odejsc, chocby na
            chwile.. niech zawita w Tobie gorac letniej nocy, lub widok motyla na Twym
            kwiecie.....
            • Gość: balbina Re: moze tutaj Balbino .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:39
              Nic już nie oddziela mnie od Ciebie(szlafroczek marnie skończył porzucony:))
              Jesień pozostawiła tylko smugę nostalgii,a już rozkwitają kwiaty,z których
              płatków pachnących pościelimy łoże dla dwojga kochanków
              • Gość: Motyl Re: moze tutaj Balbino .............. IP: *.sbc.com 11.10.05, 22:39
                Przygraniesz mnie swomi nogami, reka zlapiesz za moj kark, i uniesiesz mnie
                soba gdzies gdzie nie wiem czy bylem, zjem kazde prosbe z Twej dloni, obsypie
                tysiacem ust, i powoli wyplyne. Na morze wzburzone Twych piersi, i ocean
                spokojny Twego brzucha, ulegne zywiolowi Twojemu, nie myslac o niczym innym
                • Gość: balbina Re: moze tutaj Balbino .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:12
                  Czas mija i chwila po chwili zapełnia ocean pustki po Tobie.Gdzieś zniknął mój
                  Motylek o przezroczystych,delikatnych skrzydełkach.Czyżbym się pomyliła?Może
                  byłeś jeszcze bardziej zmyślony niż internetowy sen.Ostatni Twój post był mało
                  motyli:((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka