Dodaj do ulubionych

Idziemy na młode wino ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:41
W czwartek znowu nas zmuszają do picia tego francuskiego sikacza beaujolais,
ja wysiadam...a wy ? pewnie ze znajomymi z firm, biznesu itp. pozbędziecie sie
nadmiaru gotówki w co lepszych knajpeczkach ...
Obserwuj wątek
    • morimoto34 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 21:28
      A pewnie, że tak. Nie liczy się ten sikacz tylko atmosfera. Ja to lubie :)
      • donkichot3 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 21:30
        ja wole sikacza od atmosfery
        • white.falcon Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 21:34
          Dobre to jest? :-)
          • donkichot3 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 21:37
            masz watpliwosci?
            • white.falcon Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 21:40
              Jak nie próbowałam sama organoleptycznie, to chcę dowiedzieć się czegoś od
              osób, które próbowały. Co w tym dziwnego? :-)
              • donkichot3 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 21:42
                dziwne jest to,ze nie probowalas
                grzech nawet, wino to napoj bogow..
                • white.falcon Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 21:46
                  Francuskiego nie próbowałam. Próbowałam gruzińskie młode wino w Gruzji - miód w
                  gębusi, a po jednym dość sporym kielichu okazało się, że moje nóżki i nóżki
                  koleżanki jakoś nie tak odbierają poczucie równowagi. Śmieszne to było, bo nie
                  sądziłyśmy, że tak łagodny napój tak ścina z nóg. Z francuskim jest podobnie?
                  • donkichot3 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 21:50
                    wszystko zalezy od stopnia wytrenowania organizmu i dyspozycji dnia
                    • white.falcon Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:00
                      Nigdy nie trenowałam organizmu w zakresie spożywania. Ale smakować dobre rzeczy
                      lubię. Łasuch jestem. :-)
                      • donkichot3 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:03
                        ja tez nigdy nie trenowalem, sam sie wytrenowal skubaniec
                        • white.falcon Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:06
                          To Wy tak w dwie różne strony? Ty - swoje, organizm - swoje? ;-)
                          • donkichot3 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:07
                            umysl i cialo, dwa rozne swiaty jak zawsze...
                            • white.falcon Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:14
                              Nie do końca różne - zazębiają się. :-)
                              • donkichot3 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:16
                                tak, z tego zazebiania to az zacinaja sie czasem
                                • white.falcon Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:18
                                  I zgrzytają? ;-)
                                  • donkichot3 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:23
                                    zgrzytaja,ze w glowie trzeszczy..
                                    • white.falcon Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:30
                                      To trzeba szybciutko poszukać tej taksówkarki z reklamy, która wszystkich
                                      karmi "Nospą". ;-)
                                      • donkichot3 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:31
                                        taxowkarke biore, nospy nie
                                        • white.falcon Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:33
                                          Mi też kobieta podoba się, jest podobna do mojej Mamy. Ale jej nie biorę,
                                          wezmę "Nospę" dla Donkichota, skoro sam nie chce w tej chwili wziąć. ;-)
                                          • donkichot3 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:41
                                            moze przyda sie na pozniej, jak juz taksowkareczka dowiezie mnie do domu..
                                            • white.falcon Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:50
                                              I jakaś kołysanka i ciepła kołderka i jasiek pod uszko (nie mylić z jakimiś
                                              Jasiami !). Późna pora, Donkichocie, a jutro do pracy. Dzięki za rozświetlenie
                                              mojej buzi uśmiechem. Dobry z Ciebie Rycerz. :-)
                                              • donkichot3 Re: Idziemy na młode wino ? 15.11.05, 22:50
                                                dobrej nocy, moja pani...
          • Gość: sikacz Re: Idziemy na młode wino ? IP: *.pools.arcor-ip.net 15.11.05, 21:43
            dobre, Sokolko :)
            wole sikacz od atmosfery, ale w sportach ekstremalnych bywa czasem odwrotnie :
            eksplor.linia.pl/porwino.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka