Dodaj do ulubionych

troche doskwiera mi samotność

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 01:21
jestem od paru tygodni w stolicy... myśle, że jestem ok i nic mi nie brakuje
oprócz kogoś... fajnie zeby była inteligentna, atrakcyjna, subtelna i fajna.
no i zeby nie miała mniej niz...żeby była dojrzała. tylko gdzie takich w
warszawce szukac? nie oczekuje wiele a sporo mogę dać... a jeśli to pisze to
musze być juz trochę zdesperowany. no ale nie jest wesoło.
A.
Obserwuj wątek
    • Gość: E. Re: troche doskwiera mi samotność IP: *.pl 20.10.02, 11:57
      ...Bo kobiety nie leżą na ulicy i tyle. Zwłaszcza jeżeli ma mieć wszystko i
      nic:-). A tak na poważnie, rozumiem Twój ból....nawet Warszawiacy czasami
      bywają samotni a co dopiero ktoś przyjezdny. Może wyjdź gdzieś do pubu,
      klubu..po prostu poznać ludzi..bez określania ich kategorii (zwłaszcza kobiet).
      Tak jest dużo łatwiej...coraz częściej zauważam synchroniczny objaw niedoboru
      ideałów.....nie skupiacie się na ludziach (mam na myśli tych poszukujących)!. I
      nie myśl sobie, że pisze to jakaś zdesperowana samotnica (nieatrakcyjna etc.).
      Bóstwem nie jestem ale i bóstw nie poszukuję, no chyba, że w książkach;-).
      pozdrawiam
      • forward Re: troche doskwiera mi samotność 20.10.02, 15:57
        No tak że doskwiera to jasne, mnie też, ale chyba przyzwycziłem się do tego że
        jestem sam. Wiesz całkiem sporo ludzi czyta fora Gazety, choć nie piszą, kto
        wie może ktoś do Ciebie wyśle maila albo odezwie się na forze, może ten ktoś
        właśnie co przyjechał do Wwy? Życzę Ci znalezienia tej wymarzonej.

Forward
    • Gość: puntko Re: troche doskwiera mi samotność IP: 62.233.202.* 20.10.02, 12:24
      ciesz się, że tylko trochę:-)
      pozdrówka
      P
    • Gość: ona24 Re: troche doskwiera mi samotność IP: proxy / 213.25.97.* 24.10.02, 08:45
      Czesc,
      Rozumiem, że inteligentna, atrakcyjna, fajna , ale koniecznie z Warszawy ?
    • samowolny Re: troche doskwiera mi samotność 24.10.02, 08:48
      Co to znaczy , ze kobieta jest "fajna"?..oprócz wcześniej wymienionych cech...
    • Gość: ona36 Re: troche doskwiera mi samotność IP: *.big.pl / 192.168.200.* 24.10.02, 11:03
      Chociaż mieszkam w Warszawie już ładnych parę lat, też czuję się tu bardzo
      samotna. Gdybyś czasem miał ochotę tak po prostu porozmawiać, wyjść z domu,
      potańczyć ... to odpisz
    • damuu Re: troche doskwiera mi samotność 24.10.02, 12:20
      Rowniez mieszkam w Wawie od kilku lat i mimo posiadania grona znajomych tez
      czuje sie czasem samotna. Co prawda mam dopiero 26 lat ;) ale jesli mialbys
      ochote np. porozmawiac, napisz maila na moj adres.
      Pozdrawiam
      Ewciula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka