Dodaj do ulubionych

Poszukuję mężczyzny, który...

06.03.06, 09:52
ze mną wytrzyma...

Może być ciężko, ale wierzę, że kiedyś mi się uda...
Że pewnego dnia, pojawi się na drodze mej - On, po jednym wnikliwym
spojrzeniu, będę wiedziała, że to Ten i On będzie wiedział, że to Ja...

Obserwuj wątek
    • wieruszeczka Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 09:59
      Nie podejmowalabym sie tak trudnych zadan. Szkoda twojego zdrowia.
      Wyznacz sobie jakis latwiejszy cel :)
      • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:06
        powiedz ze jestes z wrocławia.....
      • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:11
        rany... przecież to było ironiczne...
        • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:16
          jaka ironia??/
        • wieruszeczka Poszukuję igly na powidly :) 06.03.06, 10:18
          iwanowna napisała:

> rany... przecież to było ironiczne...

A moje strasznie powazne...
          Oj, nie doceniasz Ty dobrych rad i dobrego serca, nie doceniasz :)
          • nonmolto Re: Poszukuję igly na powidly :) 06.03.06, 10:20
            wieruszeczka napisała:

> iwanowna napisała:
            >
            > > rany... przecież to było ironiczne...
            >
            > A moje strasznie powazne...
            > Oj, nie doceniasz Ty dobrych rad i dobrego serca, nie doceniasz :)
            gdzie tam wystepowała aronia????
    • kinyoo Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:07
      jak Piotr się zjawi na forum, to będzie miał używanie w tym wątku i znowu
      będzie awantura
      • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:10
        Nie sądzę, bo ja postanowiłam się nie wdawać w dyskusje z nim.
        Założyłam ten wątek, licząc na Wasze poczucie humoru...
        • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:10
          na moje zawsze
          • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:13
            To się cieszę.
            Postanowiłam się dużo śmiać i uśmiechać, to podobno działa na mężczyzn...
            • wieruszeczka Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:19
              iwanowna napisała:
              > Postanowiłam się dużo śmiać i uśmiechać, to podobno działa na mężczyzn...

Ale tylko wtedy, jak ma sie proste i rowne zeby.
              Inaczej lepiej grac role zatroskanej romantyczki :)
              • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:23
                a rola niedostępnej złośnicy, kiedy?
                przy jakich niedostatkach urody?
                • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:32
                  a ja te usmiechy odzajemnie
                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:37
                    Podobno warto się uśmiechać i śmiać z tego, co prawi mężcyzna...
                    My wtedy cieszymy się z jego opowieści, a On jest dumny, że potrafi tak
                    rozbawić kobietę...

Wszystko byłoby GITES, gdyby to, co pada z męskich ust było w istocie zabawne,
                    a nie tylko śmiechu warte...
                    • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:40
                      jako facet przyznam tobie racjie szkoda ze tak niewielu io tym wie :-))
                      i wyczuwa ten moment....
                      • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:46
                        Gdy tylko zauważacie, że wasze gadanie robi to wrażenie, nie potraficie wyczuć,
                        kiedy przeginacie pałę...

U mnie pojawia się wówczas niesmak.
                        Jakby taki "delikwent" myślał, że się śmieje ze wszystkiego...
                        • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:49
                          ale dlaczego ty uwazasz ze ja nie potrafie???
                          • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:54
                            Nie, skąd mogę wiedzieć, że nie potrafisz, czy potrafisz?
                            Przecież Cię nie znam...
                            Mogę tylko zakwestionować taką umiejętność na podstawie znanych mi mężczyzn.
                            Wysuwam tę teze "tak se", po prostu...
                            • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:58
                              tak se poprostu to bardzo miłe...;-))
                              • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 11:11
                                samo życie...
                                • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 11:27
                                  to teraz o serialach bedziemy klikac?
                                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 11:29
                                    hehehe...
                                    nie oglądam żadnego...
                                    • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 11:31
                                      to dobrze :-)) cos nas łaczy :-))
                                      • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 11:35
                                        o nie... skłamałam, podobał mi się serial "Lost".

To teraz już nas chyba nic nie łączy!!! heheh

• nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 11:43
                                          kiedys obejrzałem ....
                                          • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 11:45
                                            Nie podobał się, co?

Kochasz platonicznie?
                                            Podobno najlepszym plastrem na taką miłość, jest nowa...
                                            • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 11:54
                                              nie powiem ze mi sie nie podobał bo ogladałem .... kawałkami

a czy czas na nowa ... czekam na odzajemnienie
                                              • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 11:56
                                                jak długo?

Bo wiesz, ja już nie czekam na jego powrót.
                                                • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 12:04
                                                  jak długo co
                                                  ogladałem serial
                                                  czy jak długo czekam
                                                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 12:05
                                                    Jak długo czekasz?

(dajmy spokój serialom).
                                                  • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 12:14
                                                    pare długich miesiecy.....
                                                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 12:23
                                                    Czekasz, żeby wróciła, czy żeby wogóle coś poczuła?
                                                  • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 12:35
                                                    czekam by wróciała.....
                                                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 13:04
                                                    O rany...

To prawie tak jak ja...
                                                    Czekałam pół roku, z myślami: a może wróci, a może tęskni, a może to czy siamto.
                                                    Bez sensu.
                                                    Czekałam do momentu, w którym mi powiedział, że mógłby spędzić ze mną nawet
                                                    całe życie, gdyby mnie poznał teraz, a nie 6 lat temu.

Zrozumiałam "WRESZCIE", że mam sobie dać spokój.
                                                    Lepiej późno niż wcale.
                                                  • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 13:34
                                                    i dlatego wole kochac platonicznie i byc wierny
                                                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 13:36
                                                    Zmarnujesz się, ale jak chcesz...
                                                  • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 13:46
                                                    to poczekam za tem na kogos odpowiedniego
                                                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 13:54
                                                    eeeeeeeeee...
                                                    Ile Ty masz lat?
                                                  • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 14:32
                                                    juz wiesz...?
                                                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 14:34
                                                    acha...
                                                    Już wiem.
                                                  • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 14:43
                                                    :-))
                                                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 14:45
                                                    sorry pomyliłam się...

Dałabym sobie rekę uciąć, żeś młodszy...
                                                  • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 14:59
                                                    :-)) bo tak wygladam
                                                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 15:01
                                                    najwyraźniej romantyzm itp. nie zależy od wieku...
                                                    Jakoś zbyt wcześnie sie zestarzałam.
                                                  • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 15:04
                                                    :-))
                                                    jak tak mozesz mówiec ze za szybko .....
                                                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 15:08
                                                    eee, szkoda gadać.
                                                  • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 15:09
                                                    juz mnie z kwitkiem odprawiasz....?
                                                  • iwanowna Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 15:11
                                                    nie, absolutnie...
                                                    Nie odprawiam Cię.

Nawet mi to przez myśl nie przeszło.
                                                    Chodziło mi o podejście do życia, które zbyt szybko zrobiło się "realistyczne".
                                                  • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 15:38
                                                    ok :-))
      • nonmolto Re: Poszukuję mężczyzny, który... 06.03.06, 10:10
    • analityczka I najlepiej... 06.03.06, 10:14
      gdyby miał brata bliźniaka z równie wnikliwym spojrzeniem a wtedy"Mój ci on!":)
      • nonmolto Re: I najlepiej... 06.03.06, 10:18
        nie mam brata blizniaka ale mam za to chyba dwóch podobno kiedys sie zenili?
        • analityczka Re: I najlepiej... 06.03.06, 10:19
          jak żonaci to odpada!A może przynajmniej masz jakiegoś stosownego kolege???
          • nonmolto Re: I najlepiej... 06.03.06, 10:20
            tak i 11 kwietnia ma przysiege
            • analityczka Re: I najlepiej... 06.03.06, 10:22
              jaki rejon Polski?;)
              • iwanowna Analityczko! 06.03.06, 10:26
                Mam pytanie, z czystej babskiej ciekawości.
                Tam niżej, jest jakiś koleś, który poszukuje "kobiety na stałe" z Łodzi.
                Reagowałaś jakoś?
                • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 10:27
                  Nie reagowałam i nie zareaguję:)
                  • iwanowna Re: Analityczko! 06.03.06, 10:29
                    No i dobrze...
                    Tylko to chciałam przeczytać.
                    A gdy On zareaguje i zaczepi Ciebie?
                    • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 10:32
                      Własnie tak "dla jaj" dopisałam lekko sarkastyczny komentarz:)
                      Ale na komentarzu się zakończy:)
                      • iwanowna Re: Analityczko! 06.03.06, 10:38
                        mogę się tam dopisać słowami...
                        ONA JEST Z ŁODZI???

Żartuję, oczywiście...
                        • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 10:46
                          Dzisiaj jest mi wszystko obojętne...rób co chcesz i ja na to pozwalam hihi:)
                          • iwanowna Re: Analityczko! 06.03.06, 10:47
                            No coś Ty...

Stało się coś?
                            • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 10:50
                              Nic się nie stało,a właściwie stało już jakiś czas temu i w związku z tym mam
                              świetny humor dlatego nie zwracam uwagi na pewne rzeczy:)))
                              • iwanowna Re: Analityczko! 06.03.06, 10:55
                                zakochałaś sie?

Powiedz szczerze!!!!
                                Będę mogła Ci troche pozazdrościć!!!
                                • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 11:00
                                  Wiesz co Iwanowna...ja kochałam tak naprawde raz do tej pory i jeszcze to
                                  pamiętam jak bolało"po".
                                  Skoro na jego widok moje serducho bije szybciej...to nazwijmy to sobie że
                                  jestem w stanie "euforii":)
                                  • nonmolto Re: Analityczko! 06.03.06, 11:03
                                    jak ja....:-(
                                    • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 11:04
                                      Że kochałeś czy że jesteś w "euforii"?:)
                                      • iwanowna Re: Analityczko! 06.03.06, 11:10
                                        Ja też kochałam raz.
                                        Ale jeszcze nikt, od tamtej pory, nie wzbudził we mnie efektu bijącego serducha.

Na pewno, teraz jesteś ostrożniejsza, czujniejsza itp.
                                        Czas pokaże, jak się sprawy potoczą...
                                        • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 11:19
                                          Cierpliwośc w tym przypadku się przydaje.Mam czas-poczekam jak się sprawy
                                          potoczą.
                                          A tak swoją drogą to całkiem fajne kiedy serducho wali a w brzuchu
                                          czuć "motylki"-zapomniałam całkiem jakie to uczucie...
                                          • iwanowna Re: Analityczko! 06.03.06, 11:24
                                            Normalnie Ci zazdroszczę...

Tylko nie kontroluj się zbytnio, im więcej samokontroli, tym mniej przyjemności
                                            oraz szczęścia będziesz czerpać.
                                            Przerabiałam to ostatnio z moją przyjaciółką, nie chciała się dać porwać
                                            uczuciu, z obawy przed rozczarowaniem! A teraz? Jest w siódmym niebie.

• analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 11:26
                                              Lepiej się jednak miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować:)Pozostanę delikatnie
                                              ostrożna nadal...
                                              • iwanowna Re: Analityczko! 06.03.06, 11:30
                                                Od czasu do czasu zdradź nam nieco sekretów...
                                                • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 11:38
                                                  Nie opowiadam szerszej publiczności o swym prywatnym życiu,ale receznję masz u
                                                  mnie "jak w banku":)
                                                  • iwanowna Re: Analityczko! 06.03.06, 11:44
                                                    "Podsumowanie"...
                                                    Gdy coś ciekawego mnie spotka, też się podzielę.
                                                    Na razie jestem "niczyja".
                                                  • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 12:11
                                                    Żeby się przypadkiem nie okazało że Ty szybciej i więcej będziesz miała tych
                                                    nowych,dobrych wiadomości niż ja;)
                                                  • iwanowna Re: Analityczko! 06.03.06, 12:23
                                                    Nie sądzę, nie mam nawet żadnego na oku... hehe
                                                  • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 12:31
                                                    Oj tam na oku!To podobno wystarczy jedno spojrzenie aby wybuchło
                                                    nagłe,niekontrolowane uczucie;)
                                                  • iwanowna Re: Analityczko! 06.03.06, 12:34
                                                    Oj, bardzo chętnie będę szastać spojrzeniami na boki, ale jakoś sceptycznie do
                                                    tego podchodzę.

Muszę przyznać Ci rację, że lepiej nie utrzymywać znajomości z byłymi
                                                    facetami...
                                                  • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 15:07
                                                    To że nie warto utrzymywaćto wiadomo nie od dziś-ale wiem że to niełatwe.

Rozglądaj się,rozglądaj i koniecznie uśmiechaj-wiosna idzie a to podobno działa
                                                    cuda...
                                      • nonmolto Re: Analityczko! 06.03.06, 11:28
                                        ze kochałem....
                                        • iwanowna Re: Analityczko! 06.03.06, 11:31
                                          I co teraz?
                                        • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 11:37
                                          i skończyło się?
                                        • nonmolto Re: Analityczko! 06.03.06, 11:42
                                          kocham nadal ale platonicznie
                                          • analityczka Re: Analityczko! 06.03.06, 11:47
                                            To może zamiast skupiać uczucie na tym co już nie wróci lepiej poszukać czegoś
                                            wartego uczuć?
                                          • nonmolto Re: Analityczko! 06.03.06, 11:54
                                            prawdopodobnie jest to nie mozliwe
                • nonmolto Re: Analityczko! 06.03.06, 10:37
                  tak bo mam dosys swego miasta
    • Gość: kazik777 Re: Poszukuję mężczyzny, który... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:36
      ale Księżniczka, księcia poszukuje, a może to Ty spróbuj z kims wytrzymać.
      czyzbyz az taką jędza była. Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka