Gość: Sylwia IP: *.petrus.com.pl 11.05.06, 16:55 płacze po nocach, kocham tego z którym nie mam szans, a nie kocham tego z którym jestem...koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Be sensu 11.05.06, 19:48 Witaj w naszym piekle........czyli witamy na Forum Romantica !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Bez sensu... 12.05.06, 06:01 Gość portalu: Sylwia napisał(a): > płacze po nocach, kocham tego z którym nie mam szans, a nie kocham tego z > którym jestem...koszmar!!! O rany! trzeba cos zrobic w tym temacie... Moze tak zamordowac tego, ktorego nie kochasz i wtedy poslubisz tego, ktorego kochasz? No tak... a jak ten, ktorego kochasz jest zonaty? Hmmm, w takim razie trzeba zamordowac tez i zone tego kochanego... A jak kochany ma dzieci? To tez je zamordowac? Mordowac dzieci!? Dzieci to chyba nie... dzieci mozna adoptowac. Albo nie! Dzieci tez zamordowac, bo jak one pozniej dorosna, to beda chcialy pomscic matke i beda wtedy chcialy ciebie zamordowac, a moze nawet zdecyduja sie na morderstwo swojego ojca, jak sie juz porzadnie wkurza. Ale na szczescie bedziesz miala juz dzieci z tym kochanym i one pozniej zamorduja te dzieci, ktore ciebie zamordowaly... Fajnie to wymyslilem? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Myslisz Sylawia, ze to bez sensu? 12.05.06, 06:22 No coz, myslisz, ze te morderstwa nie wypala? Eeee tam, drobne morderstwa zdazaja sie nawet w najlepszych rodzinach. Przeczytaj to ponizej: fakty.interia.pl/news?inf=747516 Odpowiedz Link Zgłoś
ona_buziak Re: Bez sensu... 12.05.06, 06:58 Noooo...a te dzieci co zamordowały tamte dzieci pójdą siedzieć i tak zakończy się ten polski tasiemiec z cyklu Love Story!!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Bez sensu... 12.05.06, 07:32 ona_buziak napisała: > Noooo...a te dzieci co zamordowały tamte dzieci pójdą siedzieć i tak zakończy > się ten polski tasiemiec z cyklu Love Story!!!!:-))) Alez skad! Przeciez te dzieci, ktore zamorduja tamte dzieci beda juz wtedy sierotkami, prawda!? Nikt biednych sierotek nie bedzie wsadzal do ciupy! Kto wie moze nawet jedna z tych sierotek zakocha sie w kims, z kim nie jest, a nie bedzie kochac kogos z kim jest... No i wtedy do dziela mordowania zabiora sie juz wnuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Bez sensu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:39 Nie przesadzajcie z tym mordowaniem -i tak mamy niż demograficzny!!! W Polsce nie ma miejsca na miłość!Nam trzeba tylko prokreacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly jednego nie wzialem pod uwage... 12.05.06, 07:43 No tak, a jak lola, ta Sylwia ma juz dzieci z tym nie kochanym. To juz bedzie trzecia grupka dzieci do mordowania, no bo one na pewno beda chcialy pomscic niekochanego, mordujac tego kochanego. A moze je jakos podpuscic, no zeby wczesniej zamordowlay zone kochanego, wtedy byloby mniej krwii na rekach Sylwii... Sylwio masz juz jakies dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
ona_buziak Re: jednego nie wzialem pod uwage... 12.05.06, 08:40 A jakby tak zakatrupić tego kochanego i nie kochanego od razu to Sylwia miałaby problem z głowy i mogłaby poszukać "innego modelu"!!!:-))) To byłoby z pozytkiem dla nas bo niedługo nas wsadzą do ciupy za te knowania!!! Uwazajta...moze juz nas namierzają i jak tylko kochany tudzież nie-kochany wyciągnie nogi to będzie na nas!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jednego nie wzialem pod uwage... IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:15 dziewczyn ma poważny problem, a Wy sobie z niej dworujecie... gdzie podziała się empatia? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: jednego nie wzialem pod uwage... 15.05.06, 11:26 To jest Romantica XXI wieku.... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 I TO nazywa sie Romantica ???? 12.05.06, 08:24 Mam na mysli wypowiedzi moich przedmowcow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: I TO nazywa sie Romantica ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:45 Bettino-Romantica,romantica jak ....,tyle tylko,że nieco inaczej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: I TO nazywa sie Romantica ???? 15.05.06, 10:34 Hmmm, dziwna romantyka...a moze ja bladze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecież Re: I TO nazywa sie Romantica ???? IP: 62.121.129.* 15.05.06, 10:27 sąd orzeknie morderstwa w "afekcie":-) bardzo ramatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: I TO nazywa sie Romantica ???? 15.05.06, 10:36 Bo Justitia slepa jest.... Odpowiedz Link Zgłoś