IP: *.petrus.com.pl 11.05.06, 16:55
płacze po nocach, kocham tego z którym nie mam szans, a nie kocham tego z
którym jestem...koszmar!!!
Obserwuj wątek
    • exman Re: Be sensu 11.05.06, 19:48
      Witaj w naszym piekle........czyli witamy na Forum Romantica !!!!!!!!!
    • quickly Bez sensu... 12.05.06, 06:01
      Gość portalu: Sylwia napisał(a):

> płacze po nocach, kocham tego z którym nie mam szans, a nie kocham tego z
      > którym jestem...koszmar!!!

O rany! trzeba cos zrobic w tym temacie...

Moze tak zamordowac tego, ktorego nie kochasz i wtedy poslubisz tego, ktorego
      kochasz?
      No tak... a jak ten, ktorego kochasz jest zonaty? Hmmm, w takim razie trzeba
      zamordowac tez i zone tego kochanego... A jak kochany ma dzieci? To tez je
      zamordowac? Mordowac dzieci!? Dzieci to chyba nie... dzieci mozna adoptowac.
      Albo nie! Dzieci tez zamordowac, bo jak one pozniej dorosna, to beda chcialy
      pomscic matke i beda wtedy chcialy ciebie zamordowac, a moze nawet zdecyduja
      sie na morderstwo swojego ojca, jak sie juz porzadnie wkurza. Ale na szczescie
      bedziesz miala juz dzieci z tym kochanym i one pozniej zamorduja te dzieci,
      ktore ciebie zamordowaly...

Fajnie to wymyslilem?

• quickly Myslisz Sylawia, ze to bez sensu? 12.05.06, 06:22
        No coz, myslisz, ze te morderstwa nie wypala?

Eeee tam, drobne morderstwa zdazaja sie nawet w najlepszych rodzinach.
        Przeczytaj to ponizej:

fakty.interia.pl/news?inf=747516
      • ona_buziak Re: Bez sensu... 12.05.06, 06:58
        Noooo...a te dzieci co zamordowały tamte dzieci pójdą siedzieć i tak zakończy
        się ten polski tasiemiec z cyklu Love Story!!!!:-)))
        • quickly Re: Bez sensu... 12.05.06, 07:32
          ona_buziak napisała:

> Noooo...a te dzieci co zamordowały tamte dzieci pójdą siedzieć i tak zakończy
          > się ten polski tasiemiec z cyklu Love Story!!!!:-)))

Alez skad! Przeciez te dzieci, ktore zamorduja tamte dzieci beda juz wtedy
          sierotkami, prawda!? Nikt biednych sierotek nie bedzie wsadzal do ciupy! Kto
          wie moze nawet jedna z tych sierotek zakocha sie w kims, z kim nie jest, a nie
          bedzie kochac kogos z kim jest... No i wtedy do dziela mordowania zabiora sie
          juz wnuki.
          • quickly Jednegop nie wzielem pod uwage.... 12.05.06, 07:39
          • Gość: lola Re: Bez sensu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:39
            Nie przesadzajcie z tym mordowaniem -i tak mamy niż demograficzny!!!

W Polsce nie ma miejsca na miłość!Nam trzeba tylko prokreacji!!!
            • quickly jednego nie wzialem pod uwage... 12.05.06, 07:43
              No tak, a jak lola, ta Sylwia ma juz dzieci z tym nie kochanym. To juz bedzie
              trzecia grupka dzieci do mordowania, no bo one na pewno beda chcialy pomscic
              niekochanego, mordujac tego kochanego. A moze je jakos podpuscic, no zeby
              wczesniej zamordowlay zone kochanego, wtedy byloby mniej krwii na rekach
              Sylwii...

Sylwio masz juz jakies dzieci?
              • ona_buziak Re: jednego nie wzialem pod uwage... 12.05.06, 08:40
                A jakby tak zakatrupić tego kochanego i nie kochanego od razu to Sylwia miałaby
                problem z głowy i mogłaby poszukać "innego modelu"!!!:-)))
                To byłoby z pozytkiem dla nas bo niedługo nas wsadzą do ciupy za te knowania!!!
                Uwazajta...moze juz nas namierzają i jak tylko kochany tudzież nie-kochany
                wyciągnie nogi to będzie na nas!!!:-)))
              • Gość: aga Re: jednego nie wzialem pod uwage... IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:15
                dziewczyn ma poważny problem, a Wy sobie z niej dworujecie... gdzie podziała się
                empatia?
                • bettina75 Re: jednego nie wzialem pod uwage... 15.05.06, 11:26
                  To jest Romantica XXI wieku....
    • bettina75 I TO nazywa sie Romantica ???? 12.05.06, 08:24
      Mam na mysli wypowiedzi moich przedmowcow:)
      • Gość: no...no...no... Re: I TO nazywa sie Romantica ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:45
        Bettino-Romantica,romantica jak ....,tyle tylko,że nieco inaczej:)))
        • bettina75 Re: I TO nazywa sie Romantica ???? 15.05.06, 10:34
          Hmmm, dziwna romantyka...a moze ja bladze?
      • Gość: przecież Re: I TO nazywa sie Romantica ???? IP: 62.121.129.* 15.05.06, 10:27
        sąd orzeknie morderstwa w "afekcie":-) bardzo ramatyczne
        • bettina75 Re: I TO nazywa sie Romantica ???? 15.05.06, 10:36
          Bo Justitia slepa jest....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka