Dodaj do ulubionych

zakochać się

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:10
wiosna inspiruje
mam ochotę ponownie zakochać się, poczuć motyle
tylko... co zrobić z obecną "miłością"..
ech, zazdroszczę singlom
Obserwuj wątek
    • lucy76 Re: zakochać się 23.05.06, 20:22
      czlowiek teskni za tym, czego nie ma :)
      to ja pozazdroszcze Tobie :)))))
      • chlodnyjedwab Re: zakochać się 23.05.06, 20:46
        Zakochac się...Co to znaczy?Trzymać sie za rączki,patrzeć sobie w oczy,odlecieć
        do innego wymiaru,gdy jego usta zbyt blisko znajdą się moich ust???
        A może można zakochać się wirtualnie?A może można zakochać się w słowach?Może
        można- tak bez sensu-patrzec w duszę i odkryć w nie swoje astralne odbicie???
        A może w końcu można powiedzieć-to tylko wirtualne szaleństwo i dać sobie
        spokój???Może można,tylko dlaczego smutek jest realny???
        • konrado80 Re: zakochać się 23.05.06, 22:10
          bo moze z braku laku
          dobrze ze jest ten wirtualny?
          ale wtedy jest smutek realny
          • chlodnyjedwab Re: zakochać się 23.05.06, 22:18
            Konrado...nie rozumiesz...Nie chodzi o brak ani o lak.Chodzi o nieprzewidziane
            zdarzenie-nie szukasz,a znajdujesz.Nie wierzysz,a oto staje się...Przypadek-
            wpadasz nakogoś w wirtualnej przestrzeni,tak jak na ulicy i...Nie ,nie od
            razu,ale słowo po słowie prowadzi Cie w coraz głębsze zakamarki duszy o której
            później trudno zapomnieć...
            • konrado80 Re: zakochać się 23.05.06, 22:29
              jakos nie wierze w to...
              • chlodnyjedwab Re: zakochać się 23.05.06, 22:39
                To nie jest kwestia wiary,to kwestia przypadku(?),szczęścia(?),czy jak chcesz
                to nazwać...

A może tego nie można wytłumaczyć,gdyż pozostaje w sferze ducha,a więc raczej
                dość mrocznej.Tak czy inaczej życzę Ci niewierny Tomaszu,byś tego
                doświadczył.Było pięknie...I zostało zapisane w historii mojego życia...
                • konrado80 Re: zakochać się 23.05.06, 23:06
                  jakos mnie do tej pory nic takiego nie spotkalo, wiec dalej bede upieral sie
                  przy tym ze nie wierze w cos takiego, jak ma sie cos stac to sie stanie i nie
                  bedzie to mialo znaczenia czy bede myslal o tym czy nie...
                  • grzanka23 Re: zakochać się 23.05.06, 23:38
                    I zobaczysz,ze w najmniej spodziewanym momencie Cie dopadnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka