Gość: niskosodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:10 wiosna inspiruje mam ochotę ponownie zakochać się, poczuć motyle tylko... co zrobić z obecną "miłością".. ech, zazdroszczę singlom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy76 Re: zakochać się 23.05.06, 20:22 czlowiek teskni za tym, czego nie ma :) to ja pozazdroszcze Tobie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnyjedwab Re: zakochać się 23.05.06, 20:46 Zakochac się...Co to znaczy?Trzymać sie za rączki,patrzeć sobie w oczy,odlecieć do innego wymiaru,gdy jego usta zbyt blisko znajdą się moich ust??? A może można zakochać się wirtualnie?A może można zakochać się w słowach?Może można- tak bez sensu-patrzec w duszę i odkryć w nie swoje astralne odbicie??? A może w końcu można powiedzieć-to tylko wirtualne szaleństwo i dać sobie spokój???Może można,tylko dlaczego smutek jest realny??? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: zakochać się 23.05.06, 22:10 bo moze z braku laku dobrze ze jest ten wirtualny? ale wtedy jest smutek realny Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnyjedwab Re: zakochać się 23.05.06, 22:18 Konrado...nie rozumiesz...Nie chodzi o brak ani o lak.Chodzi o nieprzewidziane zdarzenie-nie szukasz,a znajdujesz.Nie wierzysz,a oto staje się...Przypadek- wpadasz nakogoś w wirtualnej przestrzeni,tak jak na ulicy i...Nie ,nie od razu,ale słowo po słowie prowadzi Cie w coraz głębsze zakamarki duszy o której później trudno zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnyjedwab Re: zakochać się 23.05.06, 22:39 To nie jest kwestia wiary,to kwestia przypadku(?),szczęścia(?),czy jak chcesz to nazwać... A może tego nie można wytłumaczyć,gdyż pozostaje w sferze ducha,a więc raczej dość mrocznej.Tak czy inaczej życzę Ci niewierny Tomaszu,byś tego doświadczył.Było pięknie...I zostało zapisane w historii mojego życia... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: zakochać się 23.05.06, 23:06 jakos mnie do tej pory nic takiego nie spotkalo, wiec dalej bede upieral sie przy tym ze nie wierze w cos takiego, jak ma sie cos stac to sie stanie i nie bedzie to mialo znaczenia czy bede myslal o tym czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: zakochać się 23.05.06, 23:38 I zobaczysz,ze w najmniej spodziewanym momencie Cie dopadnie. Odpowiedz Link Zgłoś