Dodaj do ulubionych

Coś za darmo.;-)

11.06.06, 11:59
Należy wierzyć w bezinteresowność ludzi,
często potrafią czynić gratis wiele złego..;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: :-))) Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:05
      Najbardziej boli szczera prawda.
    • Gość: kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:27
      za darmo to dzis nic nie dostajesz... szczegolnie dobrego!
      • Gość: :-))) Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 13:54
        Nieparawda.
        Dostałam koszyczek czereśni,
        są dobre i całkiem za darmo.
        Jutro poczęstuje nimi szefa.
        • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 14:02
          a ja mialem obiad za daramo;-)))
          • Gość: :-))) Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:06
            No właśnie.
          • Gość: no...no...no... Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:07
            Jak to nie ma nic za darmo?!Mój uśmiech jest całkiem
            gratis:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 14:25
              własnie,a jaki piękny;)))))
              • Gość: kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:07
                a wiec : NALEZY WIERZYC W BEZINTERESOWNOSC;)
                • Gość: kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:08
                  a co znaczy: "nie ma karesu bez interesu"?
              • Gość: no...no...no... Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:36
                ;)A jak nauczył mnie tego K.Makuszyński...uśmiech to połowa pocałunku:)
                • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 15:41
                  a ja nauczona doswiadczeniem powiadam ze co z usmiechu jesli nie wzajemny...
                  "smiej sie jak glupi do sera" - lubie ser szczegolnie ementaler!
                  • Gość: no...no...no... Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:27
                    Dlaczego niewzajemny????Czyżbyś nie uśmiechnęła się do mnie,gdybym ja to
                    zrobiła???Nie wierzę...:))))Serek też-owszem lubię:)-ale jeszcze bardziej
                    uśmiech człowieka:))))
                    • Gość: kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:40
                      bogata mysle w wartościowe cechy, ostatnio z przykroscia stwierdzam bezsens
                      okazywania dobroci coraz wiekszej liczbie osobnikow/ obserwuje ze im to jest
                      obojetne
                      • Gość: no...no...no... Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:59
                        Ależ skąd ten pesymizm????Uśmiechnij sie tylko sama dla siebie,a świat niech
                        radzi sobie sam:)))

"Kochać ludzi?Wszystkich ludzi?
                        O...jak to trudzi...":)))

Nie miej czarnych myśli,jutro będzie lepiej:))))
                        Buziaczki*****
                        • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:00
                          widziec ciemnosc to ostatecznosc jest ... jednak coraz pochmurniej sie robi w
                          ludzkiej masie :(
                          • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:09
                            a światełko w tunelu,to gdzie?;-))
                            • Gość: kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:23
                              no wlasnie sie zapala!
                              przypomnial mi sie pewien aforyzm : "Nigdy nie zapominaj najpiekniejszych dni
                              swojego zycia, a szczegolnie pamietaj o nich wtedy kiedy z cos ci sie z zyciu
                              zaczyna walic!"
                              • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:25
                                bardzo ładnie powiedziane.;D
    • duszka2 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:23
      lepiej nigdy nie byc dłużnym, bo jak cos od kogoś dostajesz zawsze masz do
      oddania, niekoniecznie to co myślisz;-)
      • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:25
        ee.nie mozna wszystkich posądzać o jakis
        interes,ja tam wszystko robę za darmo;)
        • Gość: kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:27
          hehe, grey!:) taki z Ciebie jest dobrodziej!?
          • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:29
            pewnie,mam promocję;DDD
          • duszka2 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:29
            taki szary grey, ...hm na pewno liczy wysokie odsetki;-))))
            • Gość: kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:35
              mysli :a co ja z tego bede mial"/? ech nie ... dobroczynca jest promocyjnie
              wprawdzie ale zawsze to prawie za darmo!
              • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:36
                pewnie.w promocji mogą byc nawet 2 w 1;DD
            • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:35
              jak w temacie.za darmo;DDDDDD
              • Gość: kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:37
                jakos przestalam wierzyc w promocje, zawsze jakies buble wcisna
                _
                dobrze jest-psia krew...
                • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:38
                  u mnie klient ,rzecz święta.;DDDDDDDD
                  • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:40
                    a tak swiatecznie, spytam sie : byles dzis na jakims spacerku czerwcowym? grey
                    • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:42
                      dzięki za troskliwośc.;DD
                      powiem tak..byłem się przewietrzyc dwa razy;DDDDDDD
                      • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:46
                        grey_5 napisał:

> dzięki za troskliwośc.;DD
                        > powiem tak..byłem się przewietrzyc dwa razy;DDDDDDD
                        ja sie nie troszcze zbyt wiele, pytam po prostu - ciekawosc, nic nie kosztuje
                        spytac!
                        >
                        • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:47
                          szkoda,to sobie pewne rzeczy
                          nadinterpretowałem.;)))))))))
                          • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:50
                            troche trzeba zmienic image... wiec sie nie zagolopowuje ostatnio w
                            troskliwosci , co nie znaczy ze zupelnie nietroskliwa jestem :))))
                            • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:51
                              no tak,ale nie dla pieska kiełbasa.;DDDDDDDDD
                              • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:52
                                nie mam pieska, ale mam tu greya!
                                • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:53
                                  pewnie,na bezrybiu.......;DDDDDDDD
                              • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:52
                                zapomnialam dodac
                                _dobrze jest - psia krew....
                                • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:53
                                  a zrob sobie na stałe sygnaturkę....DDDDDD
                                  • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:54
                                    a jak mi sie odwidzi witkacy , to co...?
                                    • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 20:56
                                      to zamienisz np. na Adasia Mickiewicz,;DDDDD
                                      • Gość: no...no...no... Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:00
                                        Myślałam,że Adaś z kobietami ma na pieńku,za ten "puch marny":)))
                                        • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:01
                                          widzę,ze biegła Jesteś z lit, pieknej;))
                                          ale myslę ze racji nie masz.;)))))
                                          • Gość: no...no...no... Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:03
                                            Dobrze biegła to ja jestem na "setkę",a rację to mam (no prawie) zawsze:)))
                                            • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:04
                                              ja jestem biegla na "piecdziesiatke" krotki dystans...
                                            • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:04
                                              ja tam wole dystans 2x50.;DDDDDDDDD
                                              co do reszty to się zgadzam.DDDd
                                              • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:05
                                                a reszty nie trzeba ....
                                                • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:06
                                                  i nie będzie.D
                                                  • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:07
                                                    cos w koncu za darmo....bezinteresownie znaczy sie:))))
                                                  • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:09
                                                    przecize mowią ,ze mam dzisiaj dzien dobroci i
                                                    wszystko jest za darmo;DDDDDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:10
                                                    o! to zyles do tej pory w niewiedzy?
                                                  • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:12
                                                    mysle ze kumaty trochę jestem.;DDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:13
                                                    a ja zylam w niewiedzy ad.sygnaturek . powiedz mi tak gratis jak to sie robi na
                                                    stale!
                                                  • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:16
                                                    Kliknij u gryy strony na pasku : Moje forum" a pozniej
                                                    w okienku u dolu wklej lub wpisz sygnatrukę i kliknij "ok'.;)))
                                                  • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:16
                                                    nastepnie wyłacz i włacz przeglądarkę.;DDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:17
                                                    bezmyslnosc ludzka /tu czyt.kobieca czasem granic nie ma:))))
                                                  • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:18
                                                    nie miej wyrzutów sumienia,porada jest
                                                    gratis.DDDDD
                                                • Gość: no...no...no... Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:09
                                                  Ty Greyu to wielki dyplomata jesteś:)2x50...czyli 2w1:)))
                                                  • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:10
                                                    w rzeczy samej...ale lepiej brzmi;;DDDDDD
                                                  • Gość: no...no...no.... Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:13
                                                    Szara Eminencja-wielki dyplomata ma władzę dlatego,że to co mówi po
                                                    prostu....dobrze brzmi:)))
                                                  • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:14
                                                    skoro taki wniosek.......DDDDDDD
                                                  • Gość: no...no...no... Re: Coś za darmo.;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:19
                                                    A tam zaraz wniosek,tak sobie plotę przed snem:)))Miłej nocy Wam życzę:)
                                                    tj.Kobieciebezserca i Tobie:)****
                                                  • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:20
                                                    to ja Tobie z serca zyczę;DDDDDDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:25

• grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:26
                                                    pieknie się udało.;DDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:26
                                                    oraz dobranoc, snow cala fure obsypana gwizdnym pylem....
                                                  • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:27
                                                    dzięki,wzajemnie.spokojnej nocy;DDDDDddd
                                                  • kobietabezserca Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:27
                                                    "gwiezdnym*, choc gwizdnym tez nie zle brzmi / mundialowo ciutke!na czasie wiec
                                                  • grey_5 Re: Coś za darmo.;-) 11.06.06, 21:29
                                                    pewnie,w czasie mistrzostw to na caly gwizdek;DDDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka