aanika1 15.06.06, 19:51 Poznam mężczyznę 27-35 lat, miły, inteligentny, wykształcony, przystojny, niezależny finansowo, lokalowo, najchętniej z Warszawy. Mężczyzna z klasą... - w zamian moje miłe towarzystwo i może... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szukasz sponosra? Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:41 to idz do adencji bo z twojej wypowiedzi doskonale da sie odczuc jakiego typu oferty dajesz w zamian.zaloze sie,ze jestes przybyla dziewczyna z prowincji hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.chello.pl 15.06.06, 20:53 Nie pójdę do agencji, nie jestem z prowincji, od urodzenia mieszkam w Warszawie i po prostu szukam kogoś na samotne wieczory. A te wymagania - no cóż, pierwszego lepszego to mogę mieć zawsze ;) A ja nie lubię płacić za faceta w restauracji... Bo tacy "mężczyźni" też są!!!! Koszmar!! Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaczek2510 Re: Szukam sponsora - 28 latka 20.06.06, 21:25 ale Ty to na pewno jesteś z prowincji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.chello.pl 21.06.06, 16:22 Nie ;) Samo centrum Warszawy, od urodzenia ;) Chociaż tu akurat chyba nie ma się czym chwalić... Bo ja nie mam nic do prowincji, a Ty na pewno stamtąd nie jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:32 Może i Waszawa,ale mentalnie to głęboka prowincja Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam sponsora - 28 latka 15.06.06, 20:43 Co oznacza "a może...." ? :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.chello.pl 15.06.06, 20:55 "a może" oznacza a może ;) Może wyjdzie z tego coś więcej ;) A jeśli szukasz podtekstu - tak, lubię sex i się z tym nie kryję, potrafię sprawić tym ogromną radość i sama też się dobrze bawię!! Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam sponsora - 28 latka 15.06.06, 21:03 Zdrowa z Ciebie kobieta! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może... Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:08 może powinnaś się zastanowić czy zamiesciłas swoj anons na właściwym forum?moim zdaniem sa odpowiedniejsze,a na tym to brzmi trochę wulgarnie.romantica nie wyklucza seksu,ale wypada to powiedziec trochę bardziej elegancko,a Ty to zrobiłas jak właśnie w agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam sponsora - 28 latka 15.06.06, 21:18 więc....zamieść je np. na forum "kochanki i kochankowie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.chello.pl 15.06.06, 21:19 Thx ;) Nawet nie wiedziałam, że takie jest ;) Już się przenoszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.chello.pl 15.06.06, 21:18 OK, masz rację, więc co byś zaproponował? Bo ja naprawdę nie wiem jak to inaczej nazwać... Teksty typu poznam miłego pana na wspólne wieczory nie budzą zainteresowania ;) A to - intryguje ;) Ja naprawdę mam dość samotnych wieczorów, a na biuro matrymonialne nie mam pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.hwr.Arizona.EDU 15.06.06, 21:26 taaak, ma klase; o taka dzieweczke to sie kazdy bije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:43 Wypada mi dodać:ZAPEWNE:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.chello.pl 15.06.06, 21:54 ZAPEWNE!! Widzę, że lola lubi spbie pobiegać po forach i podopisywać... Nudzisz się? Może zamiast pomocy domowej powinnaś sama się tym zająć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 22:02 Wzrok Cię zawodzi,ZAPEWNE:)widziałaś inną lolę,gdyż to popularny nick,a Ty na to nie wpadłaś.Niemniej na pewno musiałaś(-eś?) pobiegać po wielu forach, skoro mnie(?)tam ponoć widziałaś:)))Praktycznie jestem tylko tu.A tak na marginesie- zobacz ile osób pisze blogi pod tym imieniem i nie wychylaj się przedwcześnie,bo Ci nos przytną:) Odpowiedz Link Zgłoś
aanika1 Re: Szukam sponsora - 28 latka 15.06.06, 22:07 Pani już podziękujemy ;) A Ty może nie zauważyłaś, ale napisałam "28latka" co oznacza, że jestem kobietą i nie musisz wysilać się z kombinowaniem ;)) Mimo wszystko - zajmij się domem ;) Bo inne rzeczy... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 22:20 Wiem,że jesteś zdesperowana i bardzo Cię zdenerwowały wypowiedzi moich poprzedników,a moje "ZAPEWNE" dolało oliwy do ognia i jak widać, no tej klasy Ci jednak brakuje.Rozumiem,że mnie nie lubisz,bo Ty szukasz,a ja nie muszę:) Niestety, nie jest to Twój jedyny problem,bowiem wbrew obiegowym opiniom,mężczyźni lubią inteligentne kobiety,a tu Twoje szanse bardzo marne:) Nie unoś się i nie trać opanowania,bo stracisz z oczu cel jakim jest sponsoring:) I tu rzeczywiście Pani dziękuję ,ponieważ panie sponsorowane nie są dla mnie adwersażem do żadnych rozważań.Reprezentujemy inne środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.chello.pl 15.06.06, 22:59 Po prostu jeżeli nie masz dla mnie żadnej oferty - powyżywaj się na kimś innym ;)) A że Ty nie musisz?? ja też miesiąc temu nie musiałam, ale znalazła się "przyjaciółka", która mi w tym pomogła... Nie życzę nikomu takich "PRZYJACIÓŁEK"... Nie zdenerwowałaś mnie ani trochę, a inteligencja - no cóż... Ja jestem inteligentna i właśnie takich inteligentnych kobietek boją się mężczyźni. A że Ty nie musisz szukać.... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:09 Nie miałam z Tobą rozmawiać,ale czasem mam miękkie serce:)Owszem,mogę mieć dla Ciebie propozycję.Jak piszesz masz już 28 lat,więc pierwsza młodośc już jakby za Tobą,a Ty ciągle niesamodzielna(gdzie ta inteligencja-marna praca?studia zaoczne?)i poszukująca.Gdyby Ci więc nie wyszło z tym sponsoringiem,to mogę Cię przyjąć do sprzątania-jak psy będziesz wyprowadzać i nic nie gwizdniesz z biżuterii,to godziwie zapłacę,będziesz zadowolona:)))Bo wiesz,ja mam dobrą pracę,dobrze zarabiam,ale i studia też mam dzienne:)))i na brak pracy nie narzekam:),toteż mogę Cię przygarnąć do kuchni,bo ja nie mam czasu.I to na tyle dziewczyno podobno:)))inteligentan:))) Miłej nocy,szczęścia w poszukiwaniach i jakby co...to zgłoś się do mnie -miotła czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.chello.pl 15.06.06, 23:12 Niektórzy po skończeniu szkoły średniej MUSIELI iść do pracy, żeby pomóc finansowo rodzinie i dopiero później mogli pomyśleć o sobie. Nie dziękuję za pracę u Ciebie. Jeżeli od razu mnie podejrzewasz o kradzież to co z Ciebie za człowiek? Każdego tak oceniasz?? No to gratuluję, naprawdę... Nie chciałabym mieć z kimś takim do czynienia, wolę poczytać książkę w domowym zaciszu, niż zarobić na teatr u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:14 Nie każdego,ale takie co szukają sponsora i tak się motają jak TY,za nic nie budzą ani mojej sympatii,ani zaufania.Po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:15 A zapomniałam dodać-u mnie teatru miałabyś ile dusza zapragnie-mam tam świetne wejścia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:55 ej a szofera nie potrzebujesz.. ja lubie samochody a pewnie z taką posada masz fajny wózek.. Jak nieźlezapłacisz to i zakupy podzwigam, i z i mprezki dostarcze.. Oczywiście pełen etat i swiadczenioa , płatne nadgodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Szukam sponsora - 28 latka 15.06.06, 22:18 A masz swoje foto? W ciemno to pewnie nie ma chętnych, ale zdjęcie może zachęcić. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.chello.pl 15.06.06, 22:29 No z pewnością nie zamieszczę go tutaj!! A Ty masz? W końcu to ja mam wybrać ;) Ja mam ;) A co możesz mi zaoferować? Odpowiedz Link Zgłoś
domisku_21 samotna 28???? 15.06.06, 22:41 szuka sponsora?????????????????????????a jakie doswiadczenie w branzy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to nazwać IP: *.chello.pl 15.06.06, 22:45 Żadnego doświadczenia, a że samotna? No cóż, tak bywa ;) Ja szukam kogoś kto zabierze mnie do teatru, kina, może jakiś wyjazd ;) Pracuję w biurze za marne grosz, studiuję i po prostu na teatr i koncerty mnie nie stać a bardzo to lubię... JASNE??!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 22:46 no tak, ale czy nie lepiej pomyslec nad zmiana pracy na lepsza i znalezieniu kogos z milosci do niego a nie do jego konta bankowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n IP: *.chello.pl 15.06.06, 22:50 Zmiana pracy nie jest taka prosta, myślisz, że nie próbuję?? Ale nasz kraj daje nam taaaakie możliwości.... A wyjazd za granicę dopiero za rok - po mgr. Dasz mi taką ofertę pracy, która zagwarantuje mi pracę na przynajmniej rok do skończenia studiów, za godziwe pieniądze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 22:54 wiem ze nie jest proste, ale jednak jak widac sa tacy co im sie udaje, mi np udalo sie, ale i tak w koncu wyjechalem, bo sam tez malo zarabialem, przez co zostalem skreslony z listy studentow, teraz jestem tu gdzie jestem i w koncu zaczynam zyc, zaczynam nowe zycie, a za jakis czas mam zamiar skonczyc uczelnie i pomyslec nad jakas konkretna praca, ale jeszcze nie wiem czy w kraju czy moze tu gdzie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n IP: *.chello.pl 15.06.06, 23:05 A ja jednak poczekam z wyjazdem na skończenie studiów, to dla mnie bardzo ważne. No ale jednak przez ten rok chciałabym pochodzić do teatru i na koncerty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 23:06 ja nie moglem czekac, bo wojsko mnie sciga Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 22:51 oj konrado..dziewczynie nie o to chodzi...po co ma zmieniac prace.. jak moze miec dodatkowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n IP: *.chello.pl 15.06.06, 22:54 Czytaj uważniej ;) Wy myślicie, że to takie proste? Nie każdy ma w życiu szczęście, a jak się okazuje wyższe wykształcenie, kwalifikacje, znajomość języków obcych, doświadczenie kilku lat pracy nie pozwala mi przebierać w ofertach pracy... Ale Wy tego nie zrozumiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 22:56 a dlaczego tak piszesz, dlaczego uwazasz ze nie myslimy, ze nie znamy realiow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n IP: *.chello.pl 15.06.06, 23:03 Może to mylne założenie, ale ktoś kto mówi: zmień sobie pracę... Chyba nie zna realiów. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 23:07 znam realia, bo sam musialem zmienic, az w koncu wyjechalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n IP: *.chello.pl 15.06.06, 22:51 I nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym się zakochać z wzajemnością... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 22:54 w koncie bankowym :) a potem ta cala reszta jako dodatek Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 22:58 ja tez, wiec jak slysze ze dziewczyna mysli o kasie a nie o tym co facet soba reprezentuje, to sorry, ale takiej mowie dziekuje w zwiazek powinni oboje inwestowac a nie tylko jedno, w koncu jest rownouprawnienie, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 23:02 Kochani! Sama treść wątku mówi sama za siebie:) Kasa, kasa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n IP: *.chello.pl 15.06.06, 23:02 A w tym równouprawnieniu na moim stanowisku pracę dostają mężczyźni... Bo przecież kobieta na budowie?? No na pewno nie da sobie rady ;)) Dziękuję za takie rónouprawnienie... A inwestowanie w związek? najpierw musiałby jakiś być ;) Od czegoś trzeba zacząć, a przecież ja nie mówię, że ja niczego w ten "sponsoring" nie zainwestuję, można ze mną rozmawiać, śmiać się, dobrze się bawić. Po prostu - miło spędzać czas. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 23:04 Zapomiałaś dodać, że jesteś dobra w łóżku, potrafisz zadowolić każdego,etc... Dziewczyno, zmieniasz zdanie z postu na post!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 23:06 wiem, nie wszedzie jest tak jak byc powinno, ale nie ma sie co poddawac, tylko trzeba isc do przodu z usmiechem na twarzy, moze w koncu kiedys spotka nas szczescie, ktore dostyaniemy i damy tej drugiej osobie a nie kupimy lub sprzedamy, pomysl o tym, bo tak tylko mozna jeszcze gorzej trafic niz do tej pory trafilas... ale sponsoring to jest innaczej kupowanie sobie tego milego towarzystwa a czy nie lepiej spotkac sie z kims dla niego a nie dla jego kasy?? no nic, milo sie rozmawia, ale musze znikac, moze wiec do milego i milego wieczoru, oczywiscie wszystkim piszacym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 23:08 Dzięki Konrado:)) Z wzajemnością:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n IP: *.chello.pl 15.06.06, 23:10 Myślę o tym... I szukam... I naprawdę chciałabym żeby mnie też w końcu ktoś pokochał ;) Tak naprawdę. Ale brak kasy = niewychodzenie do kulturalnych miejsc publicznych = brak możliwości poznania kogoś? Bo przecież w bibliotekach teraz rzadko kto przesiaduje ;) No jedynie ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 23:11 ale ty jestes nieszczesliwa...biedactwo Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 15.06.06, 23:15 Aniko-nie mam już słów! Powtórzę raz jeszcze! Czytaj dokładnie każdy swój post po kolei i złóż w całość. Jeżeli jesteś bystra to zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: No dobrze, nie sponsora ale nie wiem jak to n 16.06.06, 14:27 zgadzam sie z Toba ze kasa jest potrzebna ale to nie oznacza ze trzeba szukac sponsora znam pary w ktorych ani facet ani kobieta nie zarabiaja kokosow ale jakos stac ich na wychodzenie z domu wiec nie rozumiem Twojego podejscia do tego, ze trzeba znalezc sponsora co do mozliwosci poznania kogos, to nie zgodze sie z Toba ze zaraz trzeba miec kupe kasy zeby gdzies wyjsc, zeby kogos poznac, bo zeby kogos poznac, to wystarcza checi, a to nic nie kosztuje... mam nadzieje ze obudzisz sie i zobaczysz ze trzeba kogos pokochac za to jakim jest czlowiekiem a nie ile ma kasy powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Brawo!! IP: *.chello.pl 16.06.06, 14:38 Kocham mojego męża za to jakim jest człowiekiem. Naprawdę. A nie za to, że nie ma tyle kasy ile ja bym chciała ;) Pozdrawiam i dziękuję. Byłeś jedyną osobą, która mnie tu nie zaszczuła. A ja tylko piszę pracę o mecenacie/sponsoringu w różnych epokach i byłam ciekawa jak ludzie to odbiorą. Bo sponsorat nie oznacza usług seksualnych za pieniądze... To się inaczej nazywa ;) Zaskoczyłeś mnie. Pozytywnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Brawo!! 18.06.06, 13:45 to zycze owocnego pisania i zaliczenia mam nadzieje ze podzielisz sie trescia i ocena? ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: Szukam sponsora - 28 latka 15.06.06, 23:09 chcesz sie dobrze bawic w zamian za platny seks...mow otwarcie ze forsa ci potrzebna..to zaraz i klienci sie odzezwa..a nie , ze studia itd itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.chello.pl 15.06.06, 23:15 A skąd ci takie rzeczy przyszły do głowy?? Sex lubię, czemu nie, ale z kimś kogo kocham, szanuję, z kim jestem. A nie z pierwszym lepszym, który mi zapłaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 DZIęKUJę!!!!!! IP: *.chello.pl 15.06.06, 23:17 Tak naprawdę byłam ciekawa reakcji ludzi po zamieszczeniu takiego postu. Tak jak się spodziewałam: kobiety mnie zaszczuły, mężczyzna starał się zrozumieć. Cenne doświadczenie ;) Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
omega29 Re: DZIęKUJę!!!!!! 15.06.06, 23:53 sponsora szuka...wyjdz na rog ulicy,moze znajdziesz...to sa te biedne studentki,co chcac nie chcac musze miec sponsora by przezyc...ku...do nauki to stypendium dostaniesz i dupy nie bedziesz musiala oddawac,...teatry?????sztuke to ty i moze znasz-ale kochanie---gdzie kochanie w cudzym-slowiu... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 aanika1 16.06.06, 10:09 kobiety/ jak i mezczyzna/ staraly ci sie uswiadomic, ze nie musisz swiadczyc uslug seksualnych / bo do tego sie twoj post sprowadza/ w zamian za kino. Osoba w twoim wieku dobrze wie / a przynajmniej powinna rozumiec slowa ktore zamieszcza/ Więc nie uzalaj sie nad soba ! Nastepnym razem swoj post lepiej zamiesc na innym forum bo platny seks nie ma nic wspolnego z romantycznoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: aanika1 - oferta pracy 16.06.06, 10:14 znaleziona na forum gw..moze cie zainteresuje i ulatwi pojscie do kona. zostań gwiazdą erotycznego show-businessu! Autor: 1sheikh Data: 16.06.06, 00:48 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz Jesli jestes atrakcyjna/y, lubisz swoje cialo i sex przed kamera to jest to oferta dla Ciebie! Mozemy zrobic z Ciebie gwiazde, jesli tylko chcesz! Mozesz rowniez spokojnie i bez rozglosu zarobic na wygodne zycie – Ty decydujesz! Zainteresowanym osobom przesylamy wszelkie szczegoly wspolpracy. Praca w 100% legalna! Doskonale warunki. Miedzynarodowa promocja! Odezwij sie! 1sheikh@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: aanika1 - oferta pracy 16.06.06, 10:31 Wszystko, czego pragnie aanika1 :)) I bez żadnych poszukiwań:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Super!! IP: *.chello.pl 16.06.06, 12:14 Naprawdę fajnie było to poczytać ;)))) i podrażnić forumowych bywalców... Rozbawiliście mnie do łez ;)) A do teatru, kina chodzę z mężem. Seksu też mi nie brakuje ;) No pierwszy raz udało mi się tak rozwinąć temat. Żaden inny nie wzbudził takich emocji ;) I nadal uważam, że jeżeli nie macie nic konkretnego do powiedzenia na temat postu - lepiej milczeć, a nie zaśmiecać, może dla kogoś ważny wątek. Taki teścik ;) Więc bardzo proszę, wypowiedzi NA TEMAT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 nie wierze 16.06.06, 12:45 Gość portalu: aanika1 napisał(a): > Naprawdę fajnie było to poczytać ;)))) i podrażnić forumowych bywalców... > Rozbawiliście mnie do łez ;)) > A do teatru, kina chodzę z mężem. Seksu też mi nie brakuje ;) > No pierwszy raz udało mi się tak rozwinąć temat. > Żaden inny nie wzbudził takich emocji ;) > I nadal uważam, że jeżeli nie macie nic konkretnego do powiedzenia na temat > postu - lepiej milczeć, a nie zaśmiecać, może dla kogoś ważny wątek. > Taki teścik ;) > Więc bardzo proszę, wypowiedzi NA TEMAT!!!! w to co powyzej.poprostu probujesz wyjsc z tej sytuacji obronna reka i to teraz wymyslasz a nie poprzednio..tylko sie do tego nie przyznasz.. ps. a wypowiedzi byly wszystkie na temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Nie musisz wierzyć ;) IP: *.chello.pl 16.06.06, 12:58 ale piszę pracę o sponsoracie w różnych epokach i ciekawa byłam jak to się ludziom kojarzy. Jak widać - jednoznacznie... A tu trzeba poszerzać swoje horyzonty a nie tylko forum ;) Od rana do wieczora... Spędziłam tu dwa dni i nie wiem jak Wy możecie tym żyć... Współczuję. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Super!! IP: *.eranet.pl 16.06.06, 12:48 ależ to załozne Pani zalożycielko tematu. gratuluje inwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cassandra Re: aanika1 - oferta pracy IP: *.bredband.comhem.se 17.06.06, 20:15 ...wiec tak... na poczatku zeszlego tygodnia mielismy spotkanie, wyklad dla mlodziezy w wieku 12-17 lat, na temat zagrozen netu. Prowadzacy nazywa sie Mats Andersson i jest przedstawicielem firmy, ktora ma za zadanie ochraniac mlodych ludzi na necie. Wspolpracuje z FBI, Scotland Yardem, i szwedzka policja. Jest ojcem trzech synow 17, i 13 - nastoletnich blizniakow, pracowal jako pedagog we fritids ( osrodek mlodziezowy). Do jego firmy podlaczeni sa specjalisci od narkotykow i mobbningu. Tych spotkan jest kilka tego dnia , oddzielnie dla dziewczyn i dla chlopakow, specjalne dla nauczycieli i wychowawcow po poludniu, wieczorem dla rodzicow. Gosc jest swietnie przygotowany, zdjecia , fakty, informacje.... .... i to co mowi, jezy wlos na glowie. Na necie wystepuje w roli 9-, 13-, i 17-to latka. Czasami jako dziewczynka, pod zdjeciem swojej niezyjacej juz babci Agdy. Jego celem jest wylawianie pedofilow, i innych dewiantow, ktorzy oszukuja i wykorzystuja nieletnich na necie. W Szwecji jest 140 sajtow dla mlodych ludzi : Luna Storm , Snyggast ( " najprzystojniejszy/a " ) , Kamrat, Skunk-spray, Pussas.se - to jedne z najbardziej popularnych. Luna Storm ma 1,5 mln czlonkow, zysku 50 mln koron rocznie. Te sajty zyja i zeruja na naiwnosci dzieci. Wszystkie testy wstawiane na te strone sa odplatnie wysylane do zainteresowanych firm, zlecajacych ich przeprowadzenie.To samo dotyczy 50 000 zdjec dziennie, ktore przerabia net na korzysc sajtu. Wiele pseudo powaznych firm, przesyla nadeslane informacje do dobrze placacych osob, czesto powiazanych z porr-przemyslem. Mats opowiada o falszywych agencjach modelek, o przebieglosci i cynizmie mezczyzn szukajacych seksualnych kontaktow z malymi dziewczynkami, mowi o technice rozmow, sposobie uwodzenia, szantazach, i tragicznych przypadkach gwaltow i smierci ofiar. Mowi, ze nikt z nas na sali nie mial tylu wielbicieli na necie , co on- 1500 ofert dla malej Agdy. Przeprowadza na naszych oczach eksperyment, wstawia na sajt propozyje 12 letniej dziewczynki ( godzina jest okolo 12.00 ), szukajacej przyjaciol , interesujacych sie konmi. Pierwszy zainteresowany " przyjaciel" , zjawia sie po okolo 4 minutach. Mats opowiada rowniez jak dzieki jego dzialalnosci " zdjeto " z sajtow i ostrzezono pastora, nauczyciela tanca, speca od koni, regionalnego polityka itp. Uswiadamia , ze na szanowanej stronie szwedzkiej TV jest gra dla dzieci, elektroniczny piesek, o ktorego dzieci maja dbac, a kiedy zapytane dziecko, czy piesek chce " para sig"/ kopulowac /z innym pieskiem odpowiada twierdzaco, dostaje obraz kochajacej sie pary pieskow, z podlaczonym dzwiekiem aktu doroslych ludzi...ale to sa male rzeczy, mowi. Dzieci sa zle chronione na necie, i rodzice sa calkowicie nieswiadomi rozmiaru niebezpieczenstw. Konsekwencja sa dramaty, o jakich nam sie nie snilo. Mats mowi rowniez o zagrozeniach, jakie niesie za soba wstawianie swoich zdjec na necie. Wiele z nich jest wykorzystywanych do nielegalnej sprzedazy zdjec, dla potrzeb porr-sajtow.Odpowiednio preparowane dopadna cie w najmniej odpowiednim momencie zycia. Szwecja od 1999 roku ma prawo o karaniu za posiadanie dzieciecej pornografii.Na dzis pracuje sie nad przygotowaniem systemu prawnego, ktory za slowne uwodzenie nieletnich na necie, wprowadzi kare do 4 lat wiezienia, tak jak w Wielkiej Brytanii. Mats przeraza, potrzasa swoja publicznoscia, kiedy mowi, ci mlodzi ludzie , w tym moi uczniowie, siedza jak trusie. Dowiaduja sie tez czegos o sobie , ze nie tylko dojrzali mezczyzni sa zagrozeniem na necie, oni sami sa zagrozeniem dla innych. Wielu mlodych ludzi, niszczy na necie swoje dziewczyny.... robia zdjecia z ukrycia, nawet z sytuacji intymnych, wstawiaja je na net, czasem do obiegu szkolnego internetu... i dochodzi do tragedii. Mats opowiada o dziewczynie z Landskorony, ktora 5 tygodnii temu powiesila sie w parku na drzewie z rozpaczy, druga skoczyla z mostu na autostradzie.... obie ofiary zdjeciowego mobbningu na necie..... Nas doroslych pyta, czy wiemy jak dzis wyglada seksualny debiut mlodych ludzi, dziewczyn?...i odpowiada, ze przed webkamerami swoich komputerow. Opowiada o dziewczynie, ktorej zyczliwy pan laduje komorke na sume 500 kr za fotografowanie na zywo swojego biustu. Przylapana przez rodzicow, nie widzi problemu w tym , ze jakis idiota placi jej 500 kr w tej samej chwili , kiedy ona pokazuje mu swoj biust. Rozbieranie sie przed kamerami za pieniadze, czy nawet dla zartu, ma powazne konsekwencje dla tych dziewczyn i konczy sie czesto prostytucja. Mats opowiada jak trudno jes poradzic sobie z lekiem, upokorzeniem, czy wykorzystywaniem na necie, powstaje nowy rodzaj ofiar, ofiary internetu. Slucham....mam dziewczyny, wlasne, sa madre, ochranialam je zawsze i ochraniam nadal, mam sympatycznych uczniow, ktorzy wiedza o necie wiecej, niz ja..... ..... dorosle kobiety, powinny byc madre....ich nikt nie chroni na necie. Czasami nie sa. aaniko 1...... badz madra ! : )) KRAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: aanika1 - oferta pracy IP: *.chello.pl 17.06.06, 20:25 Dziękuję za troskę, ale jak już napisałam - chciałam sprawdzić jaki będzie odzew i jak bardzo to ludzi rozjuszy. Poza tym, niestety wiem, że takie praktyki z dziećmi są częste, dorosłe kobiety też są pod tym względem bardzo nierozsądne. Na szczęście mnie to nie dotyczy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cassandra Re: aanika1 - oferta pracy IP: *.bredband.comhem.se 17.06.06, 20:30 To wspaniale ! : )) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Do Cassandry 20.06.06, 19:27 Co Twój post ma wspólnego z całą prowadzoną tutaj dyskusją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Szukam sponsora - 28 latka IP: *.crowley.pl 17.06.06, 17:59 A jak jestes brzydka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scandal Wanda co nie chciala Niemca IP: *.w86-194.abo.wanadoo.fr 20.06.06, 19:14 bo mazyl jej sie bogaty Bambus z dolarami i wielkim zaganiaczem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika1 Re: Wanda co nie chciala Niemca IP: *.chello.pl 20.06.06, 21:06 A czytałeś całość??!! Wulgarny człowieku?! Odpowiedz Link Zgłoś