Gość: moloko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: My Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:45 Nam ciebie też. Odpowiedz Link Zgłoś
libby Re: zal mi ...Was 17.06.06, 17:58 a mnie żal, że po Moskwie nie suną już sanie ................ Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 18:46 a mnie jest zal, ze pewne sytuacje co pachna jak wiosenny ogrod-pieknie pachna , potrafie spaprac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:54 A mi szkoda przekwitłych bzów i akacji,i listu,który nie trafił do adresata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:59 Może kiedyś ,nieoczekiwanie, przyjdzie list ten i nic się nie stanie, tylko w oczy patrząc Panu Bogu rzeknę z cicha:"za późno mój Panie"... Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:00 nigdy nie mow nigdy,kazdy czas jest dobry.;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:04 To tylko ta Pawlikowska:),która wciąż mi szepce do ucha:),ale ja zgodzę się z Tobą-nie powiem "nigdy",gdyż życie jest pełne niespodzianek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:05 wlascie,nigdy nie wolno odcinac sobie furtki wyjścia.DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:07 wyjscia odcinac, nie! ale furtki zamykac... nigdy , bo co najgorsze moze sie zdarzyc to klucz zgubic;) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:08 aby tego uniknąc zawsze nalezy klucz połknąć;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:08 W zasadzie nie robię tego,gdyż -wbrew pozorom-bardzo rozsądna ze mnie istota.A jak już palę mosty,to przynajmniej podziwiam jak pięknie płoną:) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:10 Zgadza się ogień inspiruje, a niektorych nawet podnieca....DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:14 goraco gratuluje ghanie zwyciestwa, niemniej zarliwie wspolczuje czechom;) znam bol porazki ... po Naszych Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:16 a ja Ci powiem oglądam mecze spokojnie, nie przyzywam za mocno bo potem nie mogę spac,a noce są gorące...DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:18 Noce takie są gorące i słowiki spać nie dają...(la,la,la...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no....no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:21 Słowiki i....Ach, Ty szczęściarzu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:22 tak na wyrost powiedziałem,ale licho nie spi.;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:24 Aaaa na wyrost???A już chcialam Ci pozazdrościć:)Jednak skoro to tylko hipoteza to mogę nie zazdrościć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:25 hipoteza to nie jest,bo wszystko jest w zasięgu ręki...DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:28 Droczysz się ze mną?:)To w końcu jak-mam Ci zazdrościć,czy nie?! Tylko mi nie mów,że tak;/ Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:29 raczej wspolczuc.bo noc jest gorąca.DDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:13 No,no,no- tylko bez takich piromańskich zapędów proszę Państwa:)Ja rozumiem,że żar się tli,kiedy noce takie ciepłe:),ale może rzeczywiście jakiś łyk na ostudzenie zapałów??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 20:59 z tego zalu list pisze i kajam sie ze spapralam, ze zafajdalam i ze bardzo bardzo przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:02 Porzuć ten żal:)Nie przejmuj się szczegółami.Dziś sobota i pora na drinka:))) List napiszemy w poniedziałek-o czym tylko chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:05 :)Najważniejsze,by kompania była jednego zdania:) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:06 wlasnie...chodźmy Felek na kufelek,nie czekajmy na niedzielę.......itd,itp.DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:11 :)Nauczę się tego na pamięć:)))Do niedzieli sporo godzin:),a tu trzeba świętować zwycięstwo Ghany:)))(chociaż nic przeciwko Czechom nie mam). Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:13 a dalsza częsć tekstu jest taka: do wypitki dobry kazdy dzień........DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no....no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:15 Nieźle...Czy trzymasz jeszcze coś w zanadrzu?Czy ten tekst może jeszcze ma dalszy ciąg???? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:17 w zasadzie nastepną czynnoscią jest zajęcie się piwem.....a w trakcie tekst mozna powtórzyc..DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:18 ugasic zar pragnien, byle nie cieplym piwem;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:20 kiedys jechał autobusem kompletnie pijany jegomosć i tak przemiawiał.: a usta, szeptały,wołały gorzały,gorzały...DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:20 Na zasadzie "Na zielonej łące pasą się zające"?Dobra ,zgadzam się:)w dobrym towarzystwie mogę śpiewać w kółko jedno i to samo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:23 alez pan opalony, zwraca sie sasiad do sasiada co z wywczasow wrocil, a jestem taki ogorzaly od gorskiego slonca... tatus taki od'gorzaly jest - wtraca synek Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:23 pewnie....Kwiatkowska na festiwalu w Opolu spiewała ciagle te same zwrotki i nic sie nie stało.DDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:25 a placze pani slowikowa w gniazdku na akacji, bo pan slowik przed 9 mial byc na kolacji... Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:26 w koncu pan słowik tez czlowiek...a moze miał jakąś kolezankę.....DDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no.... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:26 Ponoć bisy zostały zabronione,od kiedy Połomski śpiewał;"Cała sala tańczy z nami...",aż sam zapomniał słów ,a widownia już je znała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:27 coz wpadki trafiają sie nie tylko artystom.DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no.. Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:29 Ja też czasem lubię się zapomnieć;),ale żeby zaraz wpadki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no....no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:35 :)Odbieram to jko komplement:),a że od Ciebie,więc nie ukrywam zadowolenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:36 wcale mi Was nie zal! wizytuje tylko wizyty! gubie sie w watkach! Nie miejcie zalu ze Was opuszczam! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:33 wpasc po uszy np. w uczucie gorace, miloscia zwane ubostwiam! ale gorzej jesli sie wpadke ma co na brzemiennoscia w skutki owocuje... Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:35 oj zaraz czarne scenariusze snujesz.;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no.... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:40 Kobieta -zresztą bez serca-rzeczywiście przyjęła najgorszą opcję.Skąd jej się to wzięło w taki piękny wieczór??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:45 No ,niby nic...ale noc taka,że nic nie wiadomo.Za moim oknem jakiś ptak (niestety nie znam się na nich)odstawia takie koncerty,że nie ma szansy na sen:) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:46 wyjdź na balkon....moze jakis Romeo się trafi.DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:47 ten ptak to niewatpliwie pleszka szara:))) tak sie wtracam mimo)chodem Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:48 nie miej skrupłów,lubimy Cię....DDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:49 Phi...Romeo???Wiesz,że on miał coś z głową-był rozchwiany emocjonalnie i zupełnie nie w moim typie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:51 a Kalina spiewala ; Romeo cyz jestes na dole:) mimochodem Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:52 o Romeo kochanku pokolen - spiewala Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:53 ładne teksty znała...szkoda ze tak pozno się urodziłem.DDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:52 i co odpowiedziął.......nie,,samochodem;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:53 No łaził po nocach,bo właśnie nie był zrównoważony:)Przecież normalny człowiek bierze sobie drinka i siada przed telewizorem,albo komputerem i...nie straszy pod cudzymi balkonami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:54 oj kiedys prądu nie było....ciemno robiło się o 17,00 to co gosć miał robic.DDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:58 Właściwie tak z przekory go ganię,bo tak naprawdę to chyba trochę go rozumiem...Kiedy noc usłana gwiazdami,kiedy elektryki:)brak ,to sama nie wiem gdzie mogłyby zawlec mnie niespełnione marzenia albo marzenia do spełnienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 22:00 dokladnie tak,..a cos go napewno prowadzało .....DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no..no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:03 "...Idąc bez celu,nie pilnując drogi, sam nie pojmuję,jak w twe zajdę progi; I wchodząc sobie zadaję pytanie: Co mnie tu wiodło? przyjaźń czy kochanie?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:10 Też mi się podoba:)Powiem nawet,że szczególnie:)Tyle tylko,że Marek jest wtórny,a pierwotny Adaś M. Nieistotne...Ale rzeczywiście każda strofa z osoba ma swój wdzięk i wymowę:)Ta jest życiowa,a Romeo miał o tyle gorzej,że tej nie znał i nie mógł Julci tego powiedzieć pod wspomnianym balkonem,a chyba by się nadało.Jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 22:12 w koncu mogł improwizować.albo homera cytować.DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:17 Taaaak?Homera? A tak szczerze...to mógłby jej recytować tabliczkę mnożenia:),ponieważ bywa taka chwila,że w ogóle nie liczy się co mówimy,co do nas się mówi-ważny jest tylko oczu tych blask,bliskość,która tak skutecznie odbiera nam rozum,że i tak nie jesteśmy w stanie słyszeć co się do nas mówi...bicie serca wszystko zagłusza:) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 22:19 ale i tak tabliczka mnozenia jest niezbędna....np. 3razy...DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no.... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:22 3 razy...?Wybacz,ale przy matematyce jestem bezbronna jak dziecko...Jedyne 3x kojarzę z filmem "Sami swoi" Czy możesz mi to wytlumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 22:25 niestety nie mogę.....ale sprawa nie jest skąplikowana.DDD a co 3x ma wspolnego z filmem "sami swoi"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:33 Nie wiesz?Obejrzyj pierwszą część trylogii Chęcińskiego:)dla przypomnienia:) Myślę jednak,że to nie ma nic wspólnego z tym co chciałabym wiedzeieć,a ty nie chcesz mi wytłumaczyć:))0 Mówisz,że sprawa nie jest skomplikowana...Dlaczego nie wiem o co chodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 22:31 heja..komu w drogę temu Orbis nie pomoze.;DD spokojnej nocy zyczę..DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:51 Sprawdzę w encyklopedii-człowiek się uczy całe życie:)a ornitologia to bardzo romantyczna dziedzina:))) Odpowiedz Link Zgłoś