Dodaj do ulubionych

zal mi ...Was

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:10
Obserwuj wątek
    • Gość: My Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:45
      Nam ciebie też.
    • domisku_21 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 17:49
      really??????:):):)zal:)
    • libby Re: zal mi ...Was 17.06.06, 17:58
      a mnie żal, że po Moskwie nie suną już sanie ................
      • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 18:46
        a mnie jest zal, ze pewne sytuacje co pachna jak wiosenny ogrod-pieknie pachna ,
        potrafie spaprac
        • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 18:47
          jakims lajnem myslowym...
          • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:54
            A mi szkoda przekwitłych bzów i akacji,i listu,który nie trafił do adresata...
            • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 20:57
              napiszę do Ciebie......;DDDDDDD
              • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:59
                Może kiedyś ,nieoczekiwanie,
                przyjdzie list ten i nic się nie stanie,
                tylko w oczy patrząc Panu Bogu
                rzeknę z cicha:"za późno mój Panie"...
                • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:00
                  nigdy nie mow nigdy,kazdy czas jest dobry.;DDDDDDD
                  • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:04
                    To tylko ta Pawlikowska:),która wciąż mi szepce do ucha:),ale ja zgodzę się z
                    Tobą-nie powiem "nigdy",gdyż życie jest pełne niespodzianek:)))
                    • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:05
                      wlascie,nigdy nie wolno odcinac sobie
                      furtki wyjścia.DDDDDD
                      • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:07
                        wyjscia odcinac, nie! ale furtki zamykac... nigdy , bo co najgorsze moze sie
                        zdarzyc to klucz zgubic;)
                        • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:08
                          aby tego uniknąc zawsze nalezy klucz połknąć;DDDDDDD
                      • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:08
                        W zasadzie nie robię tego,gdyż -wbrew pozorom-bardzo rozsądna ze mnie istota.A
                        jak już palę mosty,to przynajmniej podziwiam jak pięknie płoną:)
                        • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:10
                          Zgadza się ogień inspiruje, a niektorych
                          nawet podnieca....DDD
                          • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:11
                            bardzo zarliwe stwierdzenie;)
                            • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:12
                              i gorące.DDDDDDDD
                              • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:14
                                goraco gratuluje ghanie zwyciestwa, niemniej zarliwie wspolczuje czechom;) znam
                                bol porazki ... po Naszych
                                • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:16
                                  a ja Ci powiem oglądam mecze spokojnie,
                                  nie przyzywam za mocno bo potem nie mogę
                                  spac,a noce są gorące...DDDDDDDD
                                  • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:18
                                    Noce takie są gorące i słowiki spać nie dają...(la,la,la...)
                                    • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:18
                                      między innymi słowiki........DDDDDDD
                                      • Gość: no...no....no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:21
                                        Słowiki i....Ach, Ty szczęściarzu:)))
                                        • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:22
                                          tak na wyrost powiedziałem,ale licho nie spi.;DDDDDDD
                                          • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:24
                                            Aaaa na wyrost???A już chcialam Ci pozazdrościć:)Jednak skoro to tylko hipoteza
                                            to mogę nie zazdrościć:)))
                                            • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:25
                                              hipoteza to nie jest,bo wszystko jest
                                              w zasięgu ręki...DDDDDDDD
                                              • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:28
                                                Droczysz się ze mną?:)To w końcu jak-mam Ci zazdrościć,czy nie?!
                                                Tylko mi nie mów,że tak;/
                                                • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:29
                                                  raczej wspolczuc.bo noc jest gorąca.DDDDd
                            • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:13
                              No,no,no- tylko bez takich piromańskich zapędów proszę Państwa:)Ja rozumiem,że
                              żar się tli,kiedy noce takie ciepłe:),ale może rzeczywiście jakiś łyk na
                              ostudzenie zapałów??:))
              • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 20:59
                z tego zalu list pisze i kajam sie ze spapralam, ze zafajdalam i ze bardzo
                bardzo przepraszam
                • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:02
                  Porzuć ten żal:)Nie przejmuj się szczegółami.Dziś sobota i pora na drinka:)))
                  List napiszemy w poniedziałek-o czym tylko chcesz:)
                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:02
                    bardzo rozsądna propozycja..DDD
                    • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:05
                      :)Najważniejsze,by kompania była jednego zdania:)
                      • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:06
                        wlasnie...chodźmy Felek na kufelek,nie
                        czekajmy na niedzielę.......itd,itp.DDDDDDD
                        • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:11
                          :)Nauczę się tego na pamięć:)))Do niedzieli sporo godzin:),a tu trzeba
                          świętować zwycięstwo Ghany:)))(chociaż nic przeciwko Czechom nie mam).
                          • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:13
                            a dalsza częsć tekstu jest taka:
                            do wypitki dobry kazdy dzień........DDDDDDD
                            • Gość: no...no....no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:15
                              Nieźle...Czy trzymasz jeszcze coś w zanadrzu?Czy ten tekst może jeszcze ma
                              dalszy ciąg????
                              • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:17
                                w zasadzie nastepną czynnoscią jest
                                zajęcie się piwem.....a w trakcie tekst mozna
                                powtórzyc..DDDDDD
                                • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:18
                                  ugasic zar pragnien, byle nie cieplym piwem;))))
                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:20
                                    kiedys jechał autobusem kompletnie pijany jegomosć
                                    i tak przemiawiał.:
                                    a usta, szeptały,wołały gorzały,gorzały...DDDDDDDDD
                                • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:20
                                  Na zasadzie "Na zielonej łące pasą się zające"?Dobra ,zgadzam się:)w dobrym
                                  towarzystwie mogę śpiewać w kółko jedno i to samo:)))
                                  • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:23
                                    alez pan opalony, zwraca sie sasiad do sasiada co z wywczasow wrocil, a jestem
                                    taki ogorzaly od gorskiego slonca... tatus taki od'gorzaly jest - wtraca synek
                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:23
                                    pewnie....Kwiatkowska na festiwalu w Opolu spiewała
                                    ciagle te same zwrotki i nic sie nie stało.DDDDDDDd
                                    • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:25
                                      a placze pani slowikowa w gniazdku na akacji, bo pan slowik przed 9 mial byc na
                                      kolacji...
                                      • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:26
                                        w koncu pan słowik tez czlowiek...a moze miał
                                        jakąś kolezankę.....DDDDd
                                    • Gość: no...no...no.... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:26
                                      Ponoć bisy zostały zabronione,od kiedy Połomski śpiewał;"Cała sala tańczy z
                                      nami...",aż sam zapomniał słów ,a widownia już je znała:)))
                                      • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:27
                                        coz wpadki trafiają sie nie tylko artystom.DDD
                                        • Gość: no...no...no.. Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:29
                                          Ja też czasem lubię się zapomnieć;),ale żeby zaraz wpadki:)))
                                          • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:31
                                            podoba mi sie co pani mówisz.DDDDDDDd
                                            • Gość: no...no....no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:35
                                              :)Odbieram to jko komplement:),a że od Ciebie,więc nie ukrywam zadowolenia:)))
                                              • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:36
                                                wcale mi Was nie zal! wizytuje tylko wizyty! gubie sie w watkach! Nie miejcie
                                                zalu ze Was opuszczam!
                                                • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:39
                                                  gorącej nocy zyczę;DDDDDDDDD
                                              • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:38
                                                jestem dumny jak paw.DDDDDDDD
                                          • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:33
                                            wpasc po uszy np. w uczucie gorace, miloscia zwane ubostwiam! ale gorzej jesli
                                            sie wpadke ma co na brzemiennoscia w skutki owocuje...
                                            • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:35
                                              oj zaraz czarne scenariusze snujesz.;DDDDD
                                              • Gość: no...no...no.... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:40
                                                Kobieta -zresztą bez serca-rzeczywiście przyjęła najgorszą opcję.Skąd jej się
                                                to wzięło w taki piękny wieczór???
                                                • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:42
                                                  nic się nie stało...DDDDDd
                                                  • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:45
                                                    No ,niby nic...ale noc taka,że nic nie wiadomo.Za moim oknem jakiś ptak
                                                    (niestety nie znam się na nich)odstawia takie koncerty,że nie ma szansy na sen:)
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:46
                                                    wyjdź na balkon....moze jakis Romeo się trafi.DDDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:47
                                                    ten ptak to niewatpliwie pleszka szara:))) tak sie wtracam mimo)chodem
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:48
                                                    nie miej skrupłów,lubimy Cię....DDDDDDd
                                                  • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:49
                                                    Phi...Romeo???Wiesz,że on miał coś z głową-był rozchwiany emocjonalnie i
                                                    zupełnie nie w moim typie:)))
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:50
                                                    ale chodził po nocy..DDDDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:51
                                                    a Kalina spiewala ; Romeo cyz jestes na dole:) mimochodem
                                                  • kobietabezserca Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:52
                                                    o Romeo kochanku pokolen - spiewala
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:53
                                                    ładne teksty znała...szkoda ze tak pozno się
                                                    urodziłem.DDDDDDdd
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:52
                                                    i co odpowiedziął.......nie,,samochodem;DDDDDDDDD
                                                  • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:53
                                                    No łaził po nocach,bo właśnie nie był zrównoważony:)Przecież normalny człowiek
                                                    bierze sobie drinka i siada przed telewizorem,albo komputerem i...nie straszy
                                                    pod cudzymi balkonami:)))
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 21:54
                                                    oj kiedys prądu nie było....ciemno robiło się
                                                    o 17,00 to co gosć miał robic.DDDDDDDd
                                                  • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:58
                                                    Właściwie tak z przekory go ganię,bo tak naprawdę to chyba trochę go
                                                    rozumiem...Kiedy noc usłana gwiazdami,kiedy elektryki:)brak ,to sama nie wiem
                                                    gdzie mogłyby zawlec mnie niespełnione marzenia albo marzenia do spełnienia:)
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 22:00
                                                    dokladnie tak,..a cos go napewno prowadzało .....DDDDDDD
                                                  • Gość: no...no..no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:03
                                                    "...Idąc bez celu,nie pilnując drogi,
                                                    sam nie pojmuję,jak w twe zajdę progi;
                                                    I wchodząc sobie zadaję pytanie:
                                                    Co mnie tu wiodło? przyjaźń czy kochanie?"
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 22:04
                                                    O,o,o.....Marek G.tekst ładny.DDDDDDDd
                                                  • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:10
                                                    Też mi się podoba:)Powiem nawet,że szczególnie:)Tyle tylko,że Marek jest
                                                    wtórny,a pierwotny Adaś M.
                                                    Nieistotne...Ale rzeczywiście każda strofa z osoba ma swój wdzięk i wymowę:)Ta
                                                    jest życiowa,a Romeo miał o tyle gorzej,że tej nie znał i nie mógł Julci tego
                                                    powiedzieć pod wspomnianym balkonem,a chyba by się nadało.Jak sądzisz?
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 22:12
                                                    w koncu mogł improwizować.albo homera
                                                    cytować.DDDDDDDD
                                                  • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:17
                                                    Taaaak?Homera?
                                                    A tak szczerze...to mógłby jej recytować tabliczkę mnożenia:),ponieważ bywa
                                                    taka chwila,że w ogóle nie liczy się co mówimy,co do nas się mówi-ważny jest
                                                    tylko oczu tych blask,bliskość,która tak skutecznie odbiera nam rozum,że i tak
                                                    nie jesteśmy w stanie słyszeć co się do nas mówi...bicie serca wszystko
                                                    zagłusza:)
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 22:19
                                                    ale i tak tabliczka mnozenia jest
                                                    niezbędna....np. 3razy...DDDDDDD
                                                  • Gość: no...no...no.... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:22
                                                    3 razy...?Wybacz,ale przy matematyce jestem bezbronna jak dziecko...Jedyne 3x
                                                    kojarzę z filmem "Sami swoi"
                                                    Czy możesz mi to wytlumaczyć?
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 22:25
                                                    niestety nie mogę.....ale sprawa nie
                                                    jest skąplikowana.DDD
                                                    a co 3x ma wspolnego z filmem "sami swoi"?
                                                  • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:33
                                                    Nie wiesz?Obejrzyj pierwszą część trylogii Chęcińskiego:)dla przypomnienia:)
                                                    Myślę jednak,że to nie ma nic wspólnego z tym co chciałabym wiedzeieć,a ty nie
                                                    chcesz mi wytłumaczyć:))0
                                                    Mówisz,że sprawa nie jest skomplikowana...Dlaczego nie wiem o co chodzi?????
                                                  • grey_5 Re: zal mi ...Was 17.06.06, 22:31
                                                    heja..komu w drogę temu Orbis nie pomoze.;DD
                                                    spokojnej nocy zyczę..DDDDDDD
                                                  • Gość: no...no...no... Re: zal mi ...Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:51
                                                    Sprawdzę w encyklopedii-człowiek się uczy całe życie:)a ornitologia to bardzo
                                                    romantyczna dziedzina:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka