Dodaj do ulubionych

Tak bardzo tęsknię....

22.06.06, 09:50
...za miłością... czasem samotność jest całkiem znośna...
Jednak serce bije, rozgląda się...i chce kochać!
Gdzie ten mój mężczyzna???

grr...chandra dnia pochmurnego...
Obserwuj wątek
    • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 22.06.06, 09:53
      Nie zawsze to czego chcemy trafia się w momencie kiedy tego chcemy.Ale zdaje
      sobie sprawę że cierpliwość w takich chwilach to abstrakcja.
      Uszy do góry-będziesz tej miłości miała jeszcze kiedyś nadmiar.
    • iwanowna Re: Tak bardzo tęsknię.... 22.06.06, 10:18
      ja też tęsknię...
      marzę sobie i wkurzam momentami...

• khinga Re: Tak bardzo tęsknię.... 22.06.06, 10:45
      mnie dziś też dopadła chandra-ogólna złość-na wszystkich i wszystko!

Grrrrrr!!!
      • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:46
        Oj, smutne, to wiecie, że tak tęsknimy, ja też tęsknię co tu kryć. Za odrobiną
        szczęścia.... Może kiedyś przyjdzie i do nas:) Tego Wam życzę!
        ps. i Sobie też.:)
        • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:47
          Kupcie sobie czekoladki i bedziecie szczesliwe :)
          • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:48
            piotr_321 napisał:

> Kupcie sobie czekoladki i bedziecie szczesliwe :)
            Ja nie lubię czekoladek. Więc czy są inne opcje?
            • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:49
              Tak :) Kup sobie nowe buty lub sukienke :)
          • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:49
            A to miała być jakaś złośliwość czy mi się tylko wydaje?:)
            • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:50
              To miala byc tylko dobra rada :) Serotonina daje poczucie szczescia
              lepsze niz jakikolwiek facet :)
              • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:50
                Dobrymi radami to wiesz co jest wybrukowane:)
                • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:52
                  Duzo czasopizm i poradnikow ;)
                  • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:53
                    Nie wiem bo chłamu nie czytuję:)
                    • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:53
                      Wiem, intelektualistka z Ciebie ;)
                      • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:55
                        A jednak jesteś dziś złośliwy:)Lewa nóżka czy ugryzienie bączką w dupcię?:)
                        • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:57
                          Jestem wkurzony, bo mialem isc na urlop od poniedzialku, a nie moge:)
                          • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:59
                            A jednak trafiłam-zły humorek:) I tak chciałeś iść na urlop i mnie tu samą
                            zostawić?Jak możesz Piotruś!;)
                            • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:00
                              Nie samym forum czlowiek zyje ;) Poszukal bym Ci jakiego faceta
                              na zewnatrz tego swiatka ;)
                              • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:02
                                Poszukał?A to nie będzies Ty????Chyba się z żalu rzuce pod duży pociąg;)

A tak z innej beczki-jakie plany na urlop?
                                • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:05
                                  Jak bys mieszkala blizej, to moglbym byc ja ;) A maly pociag to nie
                                  wystarczy ? ;)

Mialem jechac zalatwic wazne sprawy, a tu kicha.

• analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:07
                                    I znów odległość mi wmawiasz...:)
                                    Mały pociąg nie wytarczy-jestem duża kobieta to i pociąg musi być duży;)
                                    • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:09
                                      Nie wmawiam, tylko takie sa rozneglizowane fakty ;)

Nie duza tylko wysoka ;)
                                      • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:12
                                        Ty mi tu z negliżem nie wyjeźdzaj bo mi gorąco i jeszcze rozochocona się
                                        rozbiorę;)
                                        Duża wszerz,duża wzdłuż;)
                                        • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:13
                                          Oj, to bedzie na co popatrzec ;) Przyjezdzam ;)

Czyli po prostu prawdziwa kobieta, a nie jakies chucherko ;)

• analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:20
                                            Klienci się ucieszą:)I tak gapią mi się w dekolt od rana bo sobie pozwoliłam na
                                            spory:)

100% kobiety;)
                                            • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:21
                                              Trzeba bylo ubrac cos w koronke ;)

Jak bym dal 200% :)))
                                              • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:24
                                                Z koronki jest bielizna-wytarczy:)

200?łaał:)
                                                • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:27
                                                  Oj, to pewnie klienci maja problemy z podpisaniem sie na dokumentach ;))))

No, fajna babka jestes :)
                                                  • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:30
                                                    Piotruniu ten dzień po takim komplemencie będzie wspaniały;)
                                                  • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:32
                                                    Ba, nie dzien, ale conajmniej weekend :) Ja, Piotr Ci to mowie :)
                                                  • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:35
                                                    Jak ma być cały weekend taki miły to muszisz dorzucić z jeden komplemencik
                                                    gratis jakiś;) Mów Piotr,mów mi jeszcze:)
                                                  • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:39
                                                    Jestes urocza i czarujaca kobieta, ktora ma dobry charakter
                                                    i poukladane w glowie :)
                                                  • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:52
                                                    Słodki jesteś!;)
              • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:51
                Ja jedna sądzę, piszę tu o sobie, że mimo że tak kobiety narzekają na facetów,
                to jednak bez nich jest okropnie, i nic ich nie zastąpi. Co facet to facet!
                • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:52
                  Pod warunkiem że facet to będzie facet a nie ciotka;)
                  • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:53
                    To jasne, że facet taki prawdziwy..... O ciotkach nie mam mowy.
                    • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:54
                      Taki prawdziwy to ma kobiety w nosie i czesto zmienia :)
                    • analityczka Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:55
                      Niestety Ci prwdziwi to już gatunek na wymarciu-trzeba łapać jak się trafi;)
                • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:53
                  No moze tylko w lozku ich ciezko zastapic ;)
                  Wszystko inne to wykona lepiej i szybciej zmywarka lub pralka ;)
                  • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:55
                    Ja jednak mam inne zdanie na ten temat. Chociaż radzę sobie dobrze, we
                    wszystkich domowych sprawach, ale i tak brak mi wlaśnie mężczyzny, są pewne
                    sprawy w ktroych oni sa the best, przynajmniej dla mnie.
                    • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 14:58
                      No tak, przykrecic kontakt, wymienic korek, kran.
                      Ba ! Ja nawet sam wymienilem bojler :)
                      • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:00
                        Wow, domowe sprawy to jedno a zycie we dwoje to drugie.Na pewno sie je laczy,
                        ale nie o to mi chodzi, nie jakies tam wbijanie gwozdzi itp.
                        • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:03
                          Kobieta i mezczyzna zyja w zupelnie innych swiatach swoich zainteresowan, wiec
                          raczej nic ich nie laczy :)
                          • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:05
                            to dlaczego zyja w parach? mysle ze wlasnie dlatego ze sa przeciwienstwami to
                            sie przyciagaja i potrzebuja wzajemnie
                            • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:06
                              Potrzebuja zaspokojenia wlasnych instynktow. Jak sie soba znudza
                              to sie rozstaja bez rozczulen.
                              • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:09
                                czy mi sie tylko wydaje, ale osmiele sie napisac o Tobie ze jestes smutny
                                jakis, i tak piszesz o bezsensownosci byciu z kims....
                                pozdrawiam Cie cieplutko.
                                • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:10
                                  Pisze o prozie zycia :) Pozyjesz to sama sie przekonasz, ze mozesz
                                  liczyc tylko na siebie, a nie na kogos :)
                                  Pozdrawiam Ciebie rowniez :)
                                  • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:13
                                    Wiesz, ja juz przezylam, jak na swoje lata bardzo wiele, wiele bardzo zlego,
                                    ale nazwij mnie jak chcesz, ja mam jeszcze nadzieje, moze i naiwna jestem ale
                                    wierze ze jeszcze jakos mi sie ulozy. Gdybym stracila wiare, to po co tak zyc?
                                    Wiec zyje marzeniami, oczywiscie w granicach rozsadku.
                                    • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:15
                                      Po to jest romantyzm zeby wierzyc, ale trzeba byc realista, zeby zdawac
                                      sobie sprawe, ze to tylko marzenia :) Wiem, ze nie ma kobiet idealnych
                                      i dlatego lepiej bys samemu, niz sie z jakas meczyc :)
                                      • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:17
                                        Mysle ze zycie pokaze ze zmienisz zdanie. Zobaczysz. W pozytywnym tego slowa
                                        znaczeniu, tego nawet ci zycze.
                                        • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:22
                                          Moze kiedys zmienie, ale bede mial swiadomosc, ze to zlo konieczne.
                                          Kobiety maja takie wady, ze nie da sie ich przelknac prawdziwemu
                                          mezczyznie, niestety.
                                          • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:27
                                            wiesz takie zycie..... ale trzeba probowac i ryzykowac, moze jednak si da
                                            zaakceptowac........
                                            • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:28
                                              Chyba nie, mezczyzni mysla konkretnie, akobiety to bujaja w oblokach.
                                              Po prostu nie da sie porozumiec. Moze byc jakis kompromis,
                                              ale to tylko na jakis czas, a co potem ?
                                              • zwenus Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:29
                                                a co potem to zycie pokaze, nie martw sie na zapas, bo nic Ci z tego

koncze,
                                                ide do domu
                                                papa

3maj sie cieplo
                                                • piotr_321 Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:30
                                                  trzeba myslec, bo od tego glowa nie boli ;)
                                                  Papa :)
    • tapatik Re: Tak bardzo tęsknię.... 23.06.06, 15:08
      ksingu napisała:

> Gdzie ten mój mężczyzna???

Poszedł na piwo....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka