troll16 08.07.06, 19:04 Czasem tak ciężko zrozumieć, że ktoś nas poprostu nie kocha... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maruda Re: naiwność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 19:39 A ty znowu zaczynasz jęczęć ? Odpowiedz Link Zgłoś
wmro Re: naiwność 08.07.06, 20:56 Ona dawno tu nie pisała, a ty marudo miej odwagę zalogować się, bo musisz tu często bywać skoro tyle wiesz o cudzym jęczeniu. Nie bój się, miejsca tu dla Ciebie nie zabraknie od cudzych jęków, które tobie najwyraźniej przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: naiwność 08.07.06, 23:53 Nie przeszkadzaj, tylko zamień się w słuch. Nie urażaj innych, bo ktoś urazi Ciebie i nie bedzie chciał słuchać Twojego płaczu, gdy zaboli świadomość istnienia lub gorsze nieszczęście, którego Ci nie życzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wmro Re: naiwność 08.07.06, 21:00 Kiedyś ktoś ładnie powiedział "dajcie czasowi czas". Na krwawiące rany serduszka czas jest lekarzem - banał, a jednak sprawdza się. Głowa do góry, potrzebujesz dużo miłości i trafisz na swojej drodze kogoś, kto ma jej dużo do dawania. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: naiwność 08.07.06, 22:37 dziekuje :-) własnie wróciłam ze spaceru z przyjaciółka, byłysmy tez na piwku i to pomogło :- )) smiejemy sie obie, ze musimy tak zawsze sobie poprawiac humor ilekroc pomyslimy o byłych facetach, tylko, ze wtedy wpadniemy w gleboki alkoholizm i klub AA murowany:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.czesiek Re: naiwność 08.07.06, 23:00 Jesli nie kocha i wiadomo że to nie ten, to chyba dobrze palnac sie kilka razy w główkę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: naiwność 08.07.06, 23:27 bez przesady, po co sie "obijac" wystarczy zdrowy rozsadek! Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: naiwność 10.07.06, 11:28 wiem jak to jest... nie przejmuj się tymi gadkami w stylu "weź go olej, weź się w garść". wiem, że tak łatwo się komuś mówi, łatwo każe się pukać w czoło... a jak boli??? Mnie też boli... Bolało rok temu, pewnie będzie bolało jeszcze nie raz w życiu... Przejdzie... Musi przejść. Naiwność? To nie jest naiwność, tylko ufność, a że się dostaje kosza? No trudno... Takie życie... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: naiwność 10.07.06, 13:33 nie ma nic gorszego jak uczuciowa "powracająca fala"... Odpowiedz Link Zgłoś