bellima 13.07.06, 13:45 na te upały potrzebuję. zadnych gorących, zadnych płonących.. ani żarliwych nie. zimny ma być, chlodnik, z ktorym kontakt stawia na nogi orzezwiająco. moze być wodnik. uff. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Zimnego chłopa.. 13.07.06, 13:48 Wodniki to totalna beznadzieja;) Nie mogę Ci pomóc,jestem dziecko lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: Zimnego chłopa.. 13.07.06, 14:06 jeśli bałwan to tylko z własną zamrazarką, bo po co komu mokra plama? Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: Zimnego chłopa.. 13.07.06, 14:18 najnowszy model to bałwan dwuagregatowy, ale i prądu zużywa podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: Zimnego chłopa.. 13.07.06, 14:04 to dobrze, lipce bywaja nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zimnego chłopa.. 13.07.06, 14:06 Fakt-bardzo upierdliwe. Potrafią się mocno przytulić nawet w największy skwar. Brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Zimnego chłopa.. 13.07.06, 20:19 wiarusik napisał: > Wodniki to totalna beznadzieja;) > Nie mogę Ci pomóc,jestem dziecko lipca. Faceci wodniki, bo Kobitki wodniczki sa najfajniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zimnego chłopa.. 13.07.06, 20:27 Zimne jak tamci. Trzeba by tą WODĘ podgrzać do temperatury wrzenia na dużym lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Zimnego chłopa.. 13.07.06, 20:22 bellima napisała: > na te upały potrzebuję. > zadnych gorących, zadnych płonących.. > ani żarliwych nie. > > zimny ma być, chlodnik, > z ktorym kontakt stawia na nogi > orzezwiająco. Podpisuje się pod tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zimnego chłopa.. 13.07.06, 20:30 Pocałuj zimnego faceta.Co powie?: "i co mnie ty krowo ślinisz?" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Zimnego chłopa.. 13.07.06, 20:38 wiarusik napisał: > Pocałuj zimnego faceta.Co powie?: > "i co mnie ty krowo ślinisz?" > :)))) Beznadziejny jestes, wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Nie ma zimnych facetów ? 15.07.06, 01:27 Wybaczcie, że się wtrącę; podczytuję ale nigdy nie piszę. Tym razem mam coś dla szanownej Autorki wątku: U mężatki pewnej ze Spały te upały spowodowały znaczny wzrost libido. Musiał mąz jej (bidok) W zamrażarce usztywnić się cały. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorąca noc Re: Nie ma zimnych facetów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 02:05 O jejku, przeciez facet na mnie czeka, gorący czy zimy? Idę sprawdzić. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
bellima no no! ;) 17.07.06, 10:59 ira22 napisała: > Wybaczcie, że się wtrącę; podczytuję ale nigdy nie piszę. > Tym razem mam coś dla szanownej Autorki wątku: > > U mężatki pewnej ze Spały > te upały spowodowały > znaczny wzrost libido. > Musiał mąz jej (bidok) > W zamrażarce usztywnić się cały. > > ;)) > a dziekuje bardzo ;)) wreszcie jakieś konkrety koleżanka powinna wiecej sie tu udzielac bo swoj wielki talent wyszukiwania rodzynkow zmarnuje, ewidentny! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: no no! ;) 17.07.06, 11:11 bellima napisała: > > > > > > > > > > > > W zamrażarce usztywnić się cały. > > > > ;)) > > > > > > koleżanka powinna wiecej sie tu udzielac > bo swoj wielki talent > wyszukiwania rodzynkow zmarnuje, ewidentny! > > :) To nie wyszukiwarka, to mój niezbyt udany limeryk. Proszę następny na ten temat: Pani smutna nad brzegiem Pilicy na ochłodzenie dość szybkie liczy. Szuka chłopa zimnego, przy tym dosyć sztywnego. Zamierza włamać się do kostnicy. Więcej znajdziesz na FH, w wątku z limerykami. Pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań. :P Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: no no! ;) 17.07.06, 11:18 dzieki;) świetne, tym cenniej, ze z wlasnego rekawa az tak sztywnego zeby do kostnicy to jednak nie chce musze szukac dalej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: Nie ma zimnych facetów ? 17.07.06, 11:01 sereni napisała: > Nie wierzę ;)) może nawet jest jeszcze gorzej... tu nie ma zadnych facetow . Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: Nie ma zimnych facetów ? 17.07.06, 11:06 są , tylko latają między tym forum a forum "gorące kobiety " :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: Nie ma zimnych facetów ? 17.07.06, 11:08 uuuu... to już akumulator może być na wyczerpaniu... a tu środek lata dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: Nie ma zimnych facetów ? 17.07.06, 11:14 faceci działają na zasadzie zimnej syntezy a zreszta jak sie wyczerpie to zawsze można zezłomować :) Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: Nie ma zimnych facetów ? 17.07.06, 11:20 no nieee..w perspektywie: albo kostnica albo zlomowisko czy tak konczą zimni faceci skazani na gorace kobiety? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: Nie ma zimnych facetów ? 17.07.06, 11:24 jak to mówi mój kolega "trzeba być twardym a nie miętkim " :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: Nie ma zimnych facetów ? 17.07.06, 15:27 trzymam za słowo zakładając, ze się starasz być:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorąca noc Re: Zimnego chłopa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 02:14 Juz gorący! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorąca ? noc Re: Zimnego chłopa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 03:08 Niewinny żarcik :-)) Faceta wezwali do pracy, awaria systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorąca noc Re: Zimnego chłopa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 03:19 Jeszcze tylko pozdrowię moją forumową miłość: Śpij słodko abyś obudził sie wypoczęty, szczęśliwy i z głową pełną pomysłów. Pa Pa Odpowiedz Link Zgłoś
1963jr Re: Zimnego chłopa.. 21.07.06, 18:12 jest i wodnik który stawia na nogi......... Odpowiedz Link Zgłoś