gszesznica 28.07.06, 08:55 chwileczke zapomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: mam ochote na 28.07.06, 09:03 Hmmm, a jakie zapomnienie masz na myśli? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 mam ochote na 28.07.06, 09:46 zamknij oczy wsłuchaj się w siebie albo w to, co szeptem jest w Twych uszkach i odpłyniesz ... na chwileczkę zapomnienia ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: mam ochote na 28.07.06, 11:02 wlasnie,rozne mogą byc powody tzw. "chwileczki zapomnienia",zawsze mozna cos wymyslec;) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: mam ochote na 30.07.06, 13:18 ka_27 napisał: > zamknij oczy > wsłuchaj się w siebie -tam same glupoty slychac:)) > albo w to, co szeptem jest w Twych uszkach > i odpłyniesz ... na chwileczkę zapomnienia ... :-) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: mam ochote na 30.07.06, 13:17 khinga napisała: > Hmmm, a jakie zapomnienie masz na myśli? :D > > > dokladnie nie wiedzialam .. ale wczoraj sie zapomnialam i wypilam o jedno piwo za duzo,i dzisiaj mnie glowa boli.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: zdaje się jt drink 28.07.06, 11:26 oj kazdy drink bez względu na nazwę ma takie zbawcze działanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: zdaje się jt drink 30.07.06, 13:19 grey_5 napisał: > oj kazdy drink bez względu na nazwę ma > takie zbawcze działanie;) > tutaj bym sie nie zgodzila... to srodek do uczucia ciezkiej glowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: zdaje się jt drink 30.07.06, 13:19 menk.a napisała: > o takiej lub podobnej nazwie;) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: mam ochote na 28.07.06, 13:11 gszesznica napisała: > chwileczke zapomnienia... ... ja też, ale to nie jest grzech. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rines Re: mam ochote na 28.07.06, 13:15 masz racje to jest sama przyjemnosc chwila zapomnienia z 2 osoba utrata rzeczywistosci lewitacja w innym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: mam ochote na 30.07.06, 13:21 nom73 napisał: > gszesznica napisała: > > > chwileczke zapomnienia... > ... ja też, ale to nie jest grzech. :-) ja sie zastanawiam..dlaczego to co ludziom przyjemnosc przynosi,najczesciej nazywane jest grzechem albo jest wrwrecz zabronione.. przeciez czlowiek zyje dla przyjemnosci..czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś