kobietabezserca 09.09.06, 19:10 slow pare: NIC tak nie nudzi , jak sluchanie ciagle tych samych tematow.. Nuda jest brzydka, choc mowia romantyczna , ja twierdze ze pseudoromantyczna, nawet melancholijna nie jest! Nudzie precz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whitefalcon Re: Tutaj powiem 09.09.06, 19:17 Masz racje, ze nuda jest straszna. Szczegulnie jak nikt na nas kobiety, nie zwraca uwagi. A my oczywiscie jestesmy stworzone aby nami sie interesowac i rzadac od nas poswiecen. W tedy, to od nas zalezy czy sie damy na cos namowic. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Ładna podróbka nicku... ;-) 09.09.06, 20:52 Tyle, że nieudana. ;-) Niestety przecinek zamiast kropki już został wcześniej zajęty przez innego trolla, więc wykorzystać go nie dało się. A tak wogóle, witaj Mlody71 - dość oryginalnie witasz się, ale nie szkodzi. Gdzie byłeś, gdy Ciebie nie było? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Ładna podróbka nicku... ;-) 09.09.06, 20:54 white!!!! co Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ładna podróbka nicku... ;-) 09.09.06, 20:55 Nic, tylko przypadkiem wiem i pamiętam, kto stworzył i miał dostęp do konta "whitefalcon". Ja jestem white.falcon z kropeczką. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Ładna podróbka nicku... ;-) 09.09.06, 20:56 czy ma to zwiazek z nuda? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Podróbkom precz! :-) 09.09.06, 20:59 Zgadza się, podróbkom precz. Nie, Kobieto, związku z nuda to nie ma żadnego - poprosty miły Rodak z USA nigdy nie lubił Sokółki i zawsze stara się delikatnie na jej ogon nadepnąć. Niech mu będzie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Podróbkom precz! :-) 09.09.06, 21:05 no i sie z deka zamerykanil! nie jest empatyczny, nie wie ze czasem male "depniecie" moze kogos zabolec. Sprawcom przykrosci precz! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Podróbkom precz! :-) 09.09.06, 21:11 To prawda, Kobieto. Zobacz jeszcze parę szczegółów - nie używa polskiej klawiatury, bo nie ma "ogonków" i - no Mlody jest nie do naprawienia - mógłby choćby po to, by mnie jakoś udolniej podrabiać, nauczyć się gramatyki języka polskiego.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Podróbkom precz! :-) 09.09.06, 21:16 ej! po tym oceniasz jego miejsce, white? ja tez nie uzywam polskich znakow! a jestem rdzenna polska i swojska:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Podróbkom precz! :-) 09.09.06, 21:17 i twierdze nie tylko ja/ups skromnosci wiecej /, ze moj jezyk jest polski jak zaden inny !:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Podróbkom precz! :-) 09.09.06, 21:27 Wcześniej też korzystał z tego konta przy innej sprawie i wyszło wtedy kim jest podrabiacz. Nie sądzę, by komuś innemu dał hasło do tamtego konta, a nawet jeśli - to na jego konto idzie podrabianie innych. Nic mi do tego, tylko zdziwiłam się, że zachciało mu się stare odgrzewać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Podróbkom precz! :-) 09.09.06, 21:22 hehehe Sokółko widze ze masz jakąś marną podróbke na forum:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Podróbkom precz! :-) 09.09.06, 21:28 A mam, mam. Dorobiłam się naśladowców, tylko dlaczego tak marnych? Niepocieszona jestem. To już na lepszych nie zasługuję? ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Podróbkom precz! :-) 09.09.06, 21:30 white.falcon napisała: > A mam, mam. Dorobiłam się naśladowców, tylko dlaczego tak marnych? > Niepocieszona jestem. To już na lepszych nie zasługuję? ;-/ Hehe to juz lepiej niech ci naśladowcy do Trollandii odejdą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Podróbkom precz! :-) 09.09.06, 21:32 Tak sobie nie odejdą - jak zaczęli to zaczną mieszać, chyba że z pojawią się pod własnymi nickami i zaczną znów nawracać lud forumowy na słuszne poglądy i wiarę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Podróbkom precz! :-) 09.09.06, 23:24 podrobki mieszaja!!! to wiem , ale nie myslalam ze ich az takie tlumy tu na FR:( Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Podróbkom precz! :-) 10.09.06, 01:03 Dzieki Kobietobezserca, za dobre slowa. Pewnie WF juz przeczulona jest i zdnego kawalu nie przyjmie. Nawet nie wspomniala dlaczego ten nick byl stworzony. Dal przypomnienia. W.F nie mogla przeprosic za nie ladne pomowienia i wlasnie ten podrobiony nick to zrobil w jej imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Podróbkom precz! :-) 10.09.06, 01:09 Skoro podróbka Cię przepraszała, to od niej masz jakieś przeprosiny, a nie ode mnie. Moim zdaniem, sam siebie przepraszałeś, ale to nieistotne i dawno nieważne. Zdziwiło mnie tylko, że ktoś znów ma ochotę na starocie sprzed roku czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Podróbkom precz! :-) 10.09.06, 02:07 A tak z ciekawosci poznania twojego charakteru. Czy obecnie uwazasz, ze powinnas przeprosic(lub "nie")? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Tutaj powiem 10.09.06, 12:43 taka piekna niedziela! wspomnienie lata i uroczych miejsc ktore mielismy okazje odwiedzic - warto uruchomic, bo wkrotce odejdzie na rok i tesknic bedziemy. nie mysle, ze warto powracac do dawnych nie milych zdarzen! jedno co pamietac warto - to dobre chwile! ANIMOZJE wyrzucić z pamieci! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Tutaj powiem 10.09.06, 13:38 Masz racje Kobietobezserca. Trzeba przestac sie zajmowac starymi zdazeniami. Tak mi sie zapytalo o stare przeprosiny. To wyszlo poprostu z terazniejszego tekstu, bo tak na prawde nie przywiazuje do tego wagi co sie kiedys stalo. Kazdy sie kiedys niechcaco pomyli. Ja rownierz. Ale przypomnialo mi sie, ze polskie kobiet(pisze generalnie, bo wyjatki sa) przeprosiny traktuja jak oswiadczyny i dlatego kozystajac z okazji zapytalem, ale oczywiscie nie powinienem. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Tutaj powiem 10.09.06, 13:39 najwazniejsze, ze rozumiesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Podróbkom precz! :-) 10.09.06, 00:54 Kto ciebie nie lubi? No wierz, prowokujesz, a zadnych goracych wyzna nie moze byc. A tak wogle to powinnas sie cieszyc, ze ktos probuje ciebie podrobic. Kazdy wie, ze tylo doskonale osobliwosci sa warte kopi. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Podróbkom precz! :-) 10.09.06, 01:11 A któż inny, jak nie Ty? Nikogo nie prowokuję, ani nie zamierzam nic nikomu wyznawać, tylko tu pisuję, bo lubię i tyle mojego. I nie chcę mieć swoich kopii, bo mi wystarczam sama ja, jako nick. Pozdrawiam, Sokółka Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Podróbkom precz! :-) 10.09.06, 01:31 W.F, czy ty czasmi nie jestes z kochana w sobie? Przeciez ten WF, to nie ty. Tylko wyglada podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda Re: Tutaj powiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 20:11 nic tak nie nudzi jak "stały repertuar na podryw panienek" używany przez wielu facetów :))) jak sie to czyta w necie: jeden facet, wiele kobiet, te same jego teksty do każdej i kolejne nabierające sie panienki,myslące że to tekst tylko dla niej, wyjątkowo...!.. czytać się nie daje bez ..niesmaku(!?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark slusznie. IP: *.pools.arcor-ip.net 09.09.06, 20:24 nie czytaj wiec takich tekstow. i brak niesmaku gwarantowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Tutaj powiem 09.09.06, 20:47 nic tak nie nudzi, jak nudny facet - z nim nawet komedia jest nudna!:) Precz z nudnymi facetami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Tutaj powiem 10.09.06, 01:08 Kobieto nie watpliwe z Sercem. Czy mogla bys przy tej wspomnianej okazji o nudnym facecie, podac jakies tresciwe przyklady? PS. Takiego nudnego bezjajowca oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś