justiz Re: White_falcon 13.09.06, 22:48 Tak, potwierdzam! To urocza dziewczyna! :-))) Mogę to podpisać krwią (własną!) ;-D A, kim Ty jesteś 'Soleo'? Bo, ja mam osobiste kontakty z Łajciczką, więc jeśli będziesz miły - to coś się może da załatwić... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: White_falcon 13.09.06, 22:50 justiz to juz drugi apsztyfikant Sokółki:) także kolejka obowiązuje;))) Pozdrawiam-:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: White_falcon 13.09.06, 22:55 Jak nie było żadnego, to nie było. A teraz jakiś worek rozpruł się, czy jak? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: White_falcon 13.09.06, 22:55 Hi hi cóż poradzisz? Twój urok i moc przyciągania jest niezaprzeczalny;))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: White_falcon 13.09.06, 22:57 I posłużył do rozprucia się worka. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: White_falcon 13.09.06, 22:57 Mam satysfakcję, że jako pierwsza wychwyciłam taki "news"! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: White_falcon 13.09.06, 22:58 Wykazałaś się refleksem. Wygrałaś... lutownicę w tym konkursie. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: White_falcon 13.09.06, 23:02 A co tam! Każdy prezent mnie cieszy! Teraz, co prawda, nie wiem do czego może mi się przydać lutownica, ale pewnie będzie taki moment, że będzie "jak znalazł"! Dawaj lutownicę!!! hehe Oczywiście, serdecznie dziękuję! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: White_falcon 13.09.06, 23:09 Od przybytku głowa nie boli, a darowana lutownica zębó nie ma, więc nie ma w co zajrzeć. Masz, na forum dziwne rzeczy przydają się! ;-D A teraz huczne brawa i proszę kłaniać się, prezentując lutownicę. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: White_falcon 13.09.06, 22:56 Cześć Monisiu! Ładne zdjęcie, ładnej dzieczyny (w Twojej wizytówce, oczywiście)! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: White_falcon 13.09.06, 23:01 justiz napisała: > Cześć Monisiu! > Ładne zdjęcie, ładnej dzieczyny (w Twojej wizytówce, oczywiście)! :-))) Kurcze aż sie zaczerwieniłam:))) taaa o gustach sie ponoć nie dyskutuje więc przemilczę...ale milutko mi że napisała to kobieta:))) cieszę sie ktoś zagląda do mojej wizytówki:)Twoją też widziałam wcześniej;) na fotce jesteś z córeczką czy synkiem? czy rodzeństwem?;) śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: White_falcon 13.09.06, 23:06 Nieeeee! Że też Tobie muszę się tłumaczyć, że na tym zdjęciu to nie ja! Podoba mi się to zdjęcie, bo oddaje istotę mojego "stanu ducha", czyli luźny, szczęśliwy, radosny i spokojny styl życia, który cenię i do którego zmierzam... A poza tym, babka trochę mnie przypomina.. (tyle, że ja jestem w kolorze blond)! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: White_falcon 13.09.06, 23:09 Czemu właśnie mi? Czy ja o czymś nie wiem? Myslałam że takie ładniutkie zdjęcie to napewno Twoje;) baaardzo sympatyczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 incognito?;) 13.09.06, 23:11 Super że cichy wielbiciel odpowiedział kim zacz jest? Wystraszył sie konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: White_falcon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 23:11 Nie omijam Jej wypowiedzi, sympatycznie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: White_falcon 13.09.06, 23:12 Sokołko,podobno 13 jest niefartownym dniem,a tu tyle sympatycznych wpisow;) poczekamy do jutra;D Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: White_falcon 13.09.06, 23:16 Mmmm worek wielbicieli się rozwiązał, choć ja_soleo zamilkł:)). Choć mnie się zdaje sie ze w tym wątku on miał iście demaskatorskie zamiary:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: White_falcon 13.09.06, 23:17 wielbiciele knuja plan podboju Sokołki,odlotowa bestia;D Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: White_falcon 13.09.06, 23:20 kamea5 napisała: > Sokołko,podobno 13 jest niefartownym dniem,a tu tyle sympatycznych wpisow;) > poczekamy do jutra;D Nie spodziewałam się tego, Kameo i jest mi miło, choć nijak to nie wpływa na wbijanie się w dumę, czy podobne rzeczy. Sława jest rzeczą ulotną, na pstrym koniu jeździ i nie ma po co do niej przywiązywać znaczenie. Dla mnie pechową jest 11-ka. 13-ka nie jest zła, a w piątki 13-ego z reguły coś ciekawego wydarza się. Wprawdzie nie jest dziś piątek, ale może być. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: White_falcon 13.09.06, 23:33 ja mam miłe wspomniania z 13 piatkiem,zdałam ustna mature z niemieckiego...a nie było łatwo;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: White_falcon 13.09.06, 23:39 Domyślam się, że nie było łatwo. Ja teraz próbuję podszkolić się z angielskiego, bo odczuwam dyskomfort pewnego rodzaju. W kilku innych językach porozumiewam się swobodnie, a gdy coś chcę powiedziec po angielsku, stawiając sobie tę samą poprzeczkę, zaczynam popełniać błędy lub brakuje mi słówek. Uparłam się to naprawić. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: White_falcon 13.09.06, 23:48 moze zamiast Włoch,kraj anglojezyczny..."potrzeba,matka wynalzku";D Odpowiedz Link Zgłoś