Gość: ski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 14:01 śpiewa Będziemy mieli ślub, będziemymieli ślub-mówi-On się nie ozeni Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amanda Re: Co się dostanie za niezdecydowanie....? IP: *.zapis.net.pl 10.11.01, 09:30 nie bardzo rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Ja to co? 10.11.01, 14:08 Za niezdecydowanie dostaje sie lanie!! A tak naprawde ja bym na Twoim miejscu mu powiedziala ze potrzebujesz troche czasu dla siebie do namyslu. I ze dlatego nie bedziesz sie z nim widywac jakis czas. Kiedy zorientuje sie ze moze Ciebie utracic, to moze sie zmobilizuje. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: do niegrzecznej IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 14:26 A propos lania: to jednak rączką ? Tamta mi znowu uciekła Szatanku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: Co się dostanie za niezdecydowanie....? 10.11.01, 21:18 .. No chyba tak, przynajmniej na wstepie. Ale znikam stad - ktos tu potrzebuje powaznych rad, a ja tak wszedzie mieszam. Odpowiedz Link Zgłoś
lachatte Do Amandy 10.11.01, 21:33 No mysle ze chodzi tu o jego niezdecydowanie. Chce slub, potem nie, a to niezdecydowanie jast bardzo frustrujace dla tej dziewczyny. Zgadzam sie z niegrzeczna, Twoje wycofanie (przynajmniej tymczasowe) powinno podzialac na niego jak zimny prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
brronek Re: Co się dostanie za niezdecydowanie....? 10.11.01, 21:43 No czasem gadam bzdury, ale jestem pewien ze rzeczywiscie przydalaby sie mala przerwa (jak radzi niegrzeczna). Poza tym jezeli jest bardzo mlody - to bedac niedojrzalym niebardzo wie czego chce. Jezeli jest troche starszy (chociaz to nie zawsze idzie w parze z dojrzaloscia) Moze potrzebuje takich testow jak powyzej by naprawde sie przekonac czy czuje dosyc silnie, by sie wiazac. Jezeli bardzo chcez malzenstwa z nim, a on jest niegotowy, to moze troche poczekac (dac sobie pewien okres do deklaracji), a potem nie trac czasu i go pusc. zacznij sie rozgladac gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
evag Re: Co się dostanie za niezdecydowanie....? 10.11.01, 22:15 No ja mysle ze chyba juz nic madrzejszego nie mozna wymyslec niz to co wyrazili moi poprzednicy. A ja tylko wspomne ksiazke Graya :"Kobiety z Venus, Mezczyzni z Marsa", gdzie autor tlumaczy ze mezczyzni sie czesto wycofuja, jezeli poczuja ze potrzebuja troche dla siebie przestrzeni (watek o jaskiniowcach). I ze po jakims czasie znowu pragna bliskosci. Nie wiem co o tym myslec, ale musi cos w tym byc. Ale chybe ta ksiazka by Ciebie zainteresowala. Odpowiedz Link Zgłoś
evag I dodam ze 10.11.01, 22:24 Ten watek jest zatytulowany "Mezczyzni uciekaja do jaskini" i jest na forum psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
szatanek Re: niegrzeczna 11.11.01, 02:12 Ktos mnie wywolal z glebokiego snu. Jam tylko szatanek, ale postaram sie dac dobra rade. Mysle ze chlopak sie przestraszyl (bo malzenstwo "do smierci")itd. Daj mu troche czasu - niech sie troche poboi, a potem niech sie zdecyduje "tak albo siak". Szczerze Ci zycze pomyslnego rozwiazania sprawy. Do XX : Bardzo popieram odpowiedz niegrzecznej. tylko ze sobie tego zycze, a nie temu chlopakowi...A na razie postaram sie zasnac, bo nozki bola z wysokich obcasow po tanczeniu. P.S. Jam tez niegrzeczna, ale nie z pseudonimu... Odpowiedz Link Zgłoś
szatanek A ciag dalszy? 12.11.01, 00:23 Jestem ciekawa jak sie skonczylo z niezdecydowaniem. Czy cos dobrego wyszlo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szatanek Re: lanie za niezdecydowanie 12.11.01, 01:14 No i co ? Bylo to lanie za niezdecydowanie? Odpowiedz Link Zgłoś