Dodaj do ulubionych

Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!!

18.12.06, 10:47
Szukam zamożnej Pani w wieku 40-60 lat, dla której zostanę przyjacielem,
kochankiem. Mam 33 lat. Zapraszam.
Obserwuj wątek
    • kaczkawrydzykach Spieprzaj dziadu ! 18.12.06, 14:39
      • monnia3 małpa w czerwonej sukience 18.12.06, 14:41
        a dziennikarka w czerwonej sukince może być?;)
        • kaczkawrydzykach musiałby jej postawić OBIAT 18.12.06, 14:48
          • monnia3 Re: musiałby jej postawić OBIAT 18.12.06, 14:55
            np. podwójego ducksburgera?;)
            • kaczkawrydzykach Re: musiałby jej postawić OBIAT 18.12.06, 15:02
              Le big ducksburgera?

www.youtube.com/watch?v=yvLkvU1m-mg
              • monnia3 Re: musiałby jej postawić OBIAT 18.12.06, 15:03
                łi;) inaczej ćwierćfunciaka;)
                • kaczkawrydzykach Re: musiałby jej postawić OBIAT 18.12.06, 15:10
                  Zobacz Monniu wywiad roku :
                  www.youtube.com/watch?v=ysr2oBGON8Y&mode=related&search=
                  • monnia3 Re: musiałby jej postawić OBIAT 18.12.06, 15:19
                    Ja pierdykam...:)) kurcze niektórzy to są wylewni....
    • Gość: to ja chyba coś dla Ciebie, he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 18:41
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=54121718
      • fanka-kochanka Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 19:29
        malinka48,czyli lat 58 może być w sam raz
        • minilux Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 20:02
          jak malinka48 bedzie chciała to sama tu zajrzy.Chyba nie potrzebuje adwokata.
          • Gość: ania Re: chyba coś dla Ciebie, he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:04
            nie zagrzałej miejsca u zamożnej 60latki?
            przedział zmieniłeś wiekowy, czy tamta kaski miała za mało?;)
          • fanka-kochanka Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 20:26
            chcesz malince odebrać taką szansę zazdrosna kobieto?zawiść to straszna
            cecha,popraw się,jeszcze przed Świętami:-(
            • Gość: ania Re: chyba coś dla Ciebie, he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:35
              nikomu szansy nie chcę odbierać;D
              ani jej ani jemu
              jestem grzeczną dziewczynką
              • fanka-kochanka Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 21:55
                i tak trzymaj Słodka Aniu i dalej bądź grzeczna,a nagroda Cię nie minie ;-)
                • Gość: ania Re: chyba coś dla Ciebie, he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 22:00
                  dziekuję fanko, a Ty badź grzeczna dla swego kochanka:)
                  • fanka-kochanka Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 22:48
                    to kochanek jest grzeczny dla mnie,dlatego jestem jego fanką,o Aniu
                    najsłodsza,tak trzeba trzymać:-)
                    • erimka Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 22:56
                      -nie ściskaj tylko za mocno :)
                      • Gość: ania Re: chyba coś dla Ciebie, he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 23:18
                        fanko badź kochanka kochanką
                        mnie nie słodź, bo przesłodzisz
                        • kobietazsercem42 Re: chyba coś dla Ciebie, he he 19.12.06, 15:47
                          Jestem dojrzała,ale średniozamozna,więc odpadam.
                          Słodzenie jednak uwielbiam.Może ktos mnie troszeczkę
                          posłodzi,osłodzi...wsjo rawno.
    • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 20.12.06, 13:20
      Dziękuję za wszystkie miłe i te mniej miłe komentarze ;) A ja nadal szukam...
    • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.12.06, 10:04
      i wciąż...
      • ewelinaf Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.12.06, 10:25
        Już wiadomo czego Ty oczekujesz od Pań. Nie wiadomo natomiast, czego Panie mogą
        spodziewać się po Tobie. Może napisz coś o sobie.
        • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.12.06, 13:20
          Jeśli jesteś zaintersowana zapraszam do korespondecji przez pocztę. To raczej
          bardziej osobiste sprawy nie do upubliczniania.
          • ewelinaf Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.12.06, 13:49
            Widzę, że marketing jest Ci obcy. Pamiętaj, że odpowiednia reklama to dźwignia
            handlu.
            • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.12.06, 12:29
              Jacy Wy wszyscy jesteście chętni do pouczań. Skoro tacy mądrzy jesteście to
              czemu tkwicie na tym forum ? Może więcej marketingu z Waszej strony.
    • zoskao Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.12.06, 14:36
      Czy ty tę panią planujesz wykończyć, żeby zaopiekoważ się jej majątkiem? Twoj
      nacisk na zamożnożć o tym właśnie świadczy. Czy sa burdeliki gdzie pracują
      młodzi panowie? Może tam się zgłoś do usług.
      • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 24.12.06, 12:43
        a może zajmij się sobą lub wstąp do takiego burdeliku. Moze nawet awansujesz
        kiedyś na burdelmame lub tate.
        • Gość: no...no...no... Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 14:12
          Hej, Miniluxie:)wyluzuj- święta idą:)
          Berettofurmane (chłopie...)- dzisiaj spełniają się życzenia wypowiedziane pod
          choinką.Spróbuj, może akurat powiedzie Ci się lepiej niż na forum, chociaż od
          siebie dodam, że życzę Ci aby Twoje poszukiwania skończyły się sukcesem.
          Bez złośliwości, a całkiem szczerze- przecież Twoje spełnione życzenie może być
          równocześnie spełnionym życzeniem jakiejś kobiety, więc dwa szczęścia razem:)))

Powodzenia!
          • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 27.12.06, 11:46
            Dziękuję. Choć jeden pozytywny post. Bardzo, bardzo dziękuję.
    • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 29.12.06, 08:57
      A ja nadal szukam...
    • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 02.01.07, 13:23
      Pozdrawiam w Nowym Roku :)
    • takajednatam Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 02.01.07, 17:49
      Minilux, wciąż szukasz, i dobrze - każdy ma prawo stawać się szczęśliwy
      poporzez uszczęśliwianie innych.
      Tylko dlaczego chcesz zostać kochankiem a nie kochanką? Dlaczego nie stawiasz
      sprawy otwarcie?
      Tego nie wiem.
      Chyba, że przy zakładniu nicka pomyliłaś się w deklarowaniu własnej
      przynależności płciowej - (nie sądzę).
      • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 03.01.07, 15:46
        :)
    • Gość: jaga Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:49
      a silny chłopcze jesteś?? bo ja już 60 mam na karku i nie zawsze mam siły
      dzwigać siaty z zakupami... by się przydał taki młody silny tragarz.
      • ermellina W jakim celu szukasz takiej pani? 03.01.07, 16:34
        • minilux Re: W jakim celu szukasz takiej pani? 04.01.07, 08:21
          W celach różnych. Ale przede wszystkim miłej znajomości.
          • ermellina Re: W jakim celu szukasz takiej pani? 04.01.07, 09:14
            To dlaczego musi być zamożna?
            • synapsa.renesansu Re: W jakim celu szukasz takiej pani? 04.01.07, 19:07
              Właśnie daczego szukasz zamożnej. Czy niezamożna nie może być miła?
    • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 08.01.07, 11:42
      zamożna przy okazji :)
    • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.01.07, 21:40
      Jesteś młodym wspaniałym mężczyzną - co z Ciebie zostanie po takiej bliższej
      znajomości w wiadomym celu?
      Czy tego chcesz na prawdę????
      Czy będziesz mógł spojrzeć w lustro? i co będziesz OK?
      Żal mi ciebie chętnie bym Cię nawróciła z tej drogi ale mam już zobowiązania.
      Pozdrawiam
      • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 09.01.07, 08:38
        Olu, wiem czego chcę. Ale jeśli chcesz wiedzieć więcej zapraszam do rozmowy
        przez pocztę. Jednak bardzo trudno mnie nawrócić ;)Co do zobowiązań to chyba nie
        przeszkadzają one w rozmowie.
        • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.01.07, 15:21
          Możemy pogadać.
          Wiesz co, Tobie nie jest potrzebna dojrzała, zamożna kobieta ale poczucie
          miłości, której Ci brakuje.
          • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 09.01.07, 17:04
            Ładnie napisane ale chyba nie do końca prawdziwe.
        • Gość: taka tam czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.aster.pl 09.01.07, 17:05
          Czy może stracieś wcześnie własną matkę?
          • minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 09.01.07, 17:08
            Moja mamusia ma sie dobrze :)
            • Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.01.07, 19:04
              A co odbiega od prawdy?
              Może przeszkodą jest wiara w samego siebie i egoizm?
              • minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 09.01.07, 20:11
                Egoistą jestem ale wiarę w siebie mam ogromną.
                • Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.01.07, 02:04
                  No tak, to egoizm. Może mógłbyś coś z tym zrobić?
                  Na początek troche go ograniczyć.
                  • minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 10.01.07, 08:24
                    Ale co w tym egoistycznego, że szukam dojrzałej i zamożnej Pani ?
                    • Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.01.07, 13:21
                      Czekasz aż zostaniesz obsłużony (dosłownie i w przenośni)bez zaangażowania(nie
                      mówię o seksie)
                      • minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 10.01.07, 21:22
                        Nie szukam służącej dosłownie i w przenośni...
                        • Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.01.07, 23:01
                          Jesteś facetem w sile wieku (ktry mnie by odpowiadał) a uganiasz się za
                          babciami?!
                          Gdzie Twoja rycerskość? (szkoda ,że to nie te czasy)
                          • minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 11.01.07, 09:54
                            Ale ja jestem rycerski, powazny, wykształcony. Po prostu lubie starsze panie.
                            • Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.01.07, 14:04
                              No dobra, dobra, szkoda ,że chodzi tylko o seks.
                              Gdybym nie była zajęta pokazałabym Ci co jest ważne i jak czerpać radość z
                              życia jak...(dużo by tego było).
                              Pozostaje mieć nadzieję, że kiedyś sam zatęsknisz do tego prawdziwego życia....
                              • minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 11.01.07, 15:24
                                Ale ja żyję naprawdę. Co innego możesz mi pokazać ?
                                • Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.01.07, 19:39
                                  Seks to nic w porównaniu z resztą.....
                                  • minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 11.01.07, 21:25
                                    a jaka jest ta reszta ?
                                    • Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.01.07, 15:56
                                      Prawdziwie żyć:to wtedy gdy ,,powietrze zapali się wokół Was,, to magnetyzm
                                      serca który pojawia się zawsze gdy coś dajesz i nie oczekujesz wzajemności
                                      (korzyści materialnych itp.)
                                      Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi...
                                      • Gość: Sanna Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:16
                                        Zgadzam się z Olą. A mnie się wydaje, że w głębi duszy tęsknisz do prawdziwej,
                                        wzajemnej miłości. Miłości, która uskrzydli, wszystko wybaczy, da schronienie
                                        przed złym światem. Życzę Ci spotkania tej jednej, jedynej i wspaniałej. Żeby
                                        stała się twoją inspiracją, natchnieniem, matką twoich dzieci. Nie wiem czemu,
                                        ale wydaje mi się, że masz jakieś ukryte kompleksy. Nie pozwoliły ci one
                                        nawiązać znajomości z dziewczyną w twoim wieku. Dlatego myślisz sobie, że
                                        starsze panie będą mniej wymagające i cię zaakceptują. Mogę się mylić. Ale tak
                                        czy inaczej życzę ci spotkania miłości swojego życia.
                                        PS.
                                        Jeśli się tak naprawdę zakochasz to będziesz śpiewał inaczej. Pozdrawiam
                                        • minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 17.01.07, 12:07
                                          Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. Ale ja naprawdę lubie starsze
                                          kobiety. Nie chce miec dzieci, nie szukam miłości. Szukam sympatycznej dojrzałej
                                          kobiety do dłuższej znajomości. Nie mam kompleksów. Mam powodzenie u kobiet w
                                          swoim wieku. Ale szukam starszej, sympatycznej i z wymaganiami kobiety.
                                          • takajednatam Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 17.01.07, 17:19
                                            minilux, nadal nie zmieniłaś deklarowanej tu płciowości.

• minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 21.01.07, 18:10
                                              nadal nie zmieniłem i nadal szukam...
                                              • takajednatam Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 22.01.07, 22:05
                                                Dlaczego nie zmieniasz? Tak ma być? Dwa w jednym?;)

Dlaczego szukasz - nie pytam. To zdaje się być jasne i nie intrygują mnie
                                                szczegóły.
    • sacsahuaman Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 21.01.07, 18:15
      a o ojcostwie nie marzysz? z taka pania,mialbys szanse?
      • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 21.01.07, 21:15
        Nie. Nie marze. Zupełnie nie interesują mnie dzieci.
        • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.01.07, 23:10
          Jestem ciekawa twojej osoby...co wpłynęło na Twoje życie , że masz takie
          poglądy jakie reprezentujesz w tej sprawie.
          Chętnie odwiodłbym Cię od takich zamiarów i coś czuje ,żeby mi się to
          udało......
          Ale niestety mam pewne zasady:))))))))))))))))))))
          • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.01.07, 08:53
            Imponujesz mi Olu.
            • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.01.07, 20:35
              Mam pomysł: porzuć pryzmat zamożności przez który patrzysz, widzę, że właśnie
              on cię zniewala.
              Wbrew pozorom, nawet jak będziesz miał zamożną starszą kobiekę, to wcale Cię
              to nie uszczęśliwi, może na początku poczujesz ,że żyjesz jak Lukullus ale
              potem to wszystko traci znaczenie, a co więcej wyplątanie się z takiego układu
              będzie bardzo trudne co spowoduje twoją niechęć do jakichkolwiek kroków
              (ostatecznie jesteś wygodny,czyż nie?)
              Wiesz, była sobie firma T..... , a w niej 2 panie(starsze-siostry) jedna z nich
              bardzo lubiła młodych chłopców, znalazła młodego pracownika (później był seks,
              awans, materialne korzyści on był zadowolony, wszystko na koszt firmy, lub tej
              pani).A potem nagłe przejrzenie na oczka miłego młodzieńca.Odszedł z jej firmy
              i chciał znaleźć inną pracę ale wtedy - groziła SZANTAŻEM starsza Pani ,żeby
              wrócił do niej jej młody atrakcyjny ogier).Gdy to nie skutkowało (bo
              młodzieniec nie wrócił)zaczęły się anonimy do US,do jego rodziny , a nawet
              uprzedziła ewentualnych pracodawców w tej branży przed nim (wymyśliła ,że to
              złodziej, oszust i niekompetentny)
        • platonia Więc przyznaj się, co cię ciągnie do takiej pani? 22.01.07, 00:33
          Wydaje się, że interesuje cie głównie jej zamożność, co nie świadczy o Tobie
          dobrze. Gdybyś pisał, że zakochałeś w jakiejś dojrzałej kobiecie, wtedy byłaby
          inna sprawa, ale Tobie chodzi o byle jaką, byle zamożną. Powiem ci,szanse masz
          małe, ale szukaj dalej, kto wie?;)
          • minilux Re: Więc przyznaj się, co cię ciągnie do takiej p 22.01.07, 08:52
            Nie szukam byle jakiej !!! Ale nie ukrywam, że szukam zamoznej. Wyraźnie to
            napisałem.
    • Gość: plum plum Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 23:24
      Hej kochaś! Czy ty przypadkiem nie jesteś tym wychudłym i przypalonym w solarium
      brunetem w sringach z podkarpacia ???
      • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.01.07, 08:51
        Hej. Nie jestem tym wychudłym i przypalonym w solarium brunetem w stringach z
        podkarpacia. Jestem z wielkopolski :)
        • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.01.07, 20:36
          Czytaj wyżej dzisiejsza odpowiedź.
          • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.01.07, 21:10
            Przeczytałem.....
            • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.01.07, 22:19
              No i co na to powiesz?
              • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 08:14
                ....że zaskakujesz mnie coraz bardziej. Tak zrozumiałem Twoje słowa.
                • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 09:00
                  Posłuchaj łagodnej muzyki ENYA, może natchnie Cię innymi pomysłami na życie.
                  • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 09:18
                    Słucham dużo dobrej muzyki.
                    • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 09:40
                      Nie wątpię.
                      Ale czasami trzeba odpowiedniego klucza by otworzyć właściwe drzwi.
                      • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 10:38
                        To powiedzmy, że zgubiłem ten klucz...
                        • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 13:28
                          A chcesz go znależć?..
                          • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 13:46
                            nie wiem gdzie go szukac.
                            • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 14:32
                              czyli chciałbyś.........
                              • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 14:49
                                a jeśli odpowiem TAK ?
                                • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 15:25
                                  a odpowiesz?.......
                                  • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 15:28
                                    TAK
                                    • Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 17:25
                                      Mogę Ci dać pewne wskazówki.
                                      • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 24.01.07, 10:40
                                        No to proszę o te wskazówki.
            • Gość: gorgol Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:27
              ...i zrozumiałem, że jestem tanim żigolo, który szuka naiwnej i nadzianej
              starszej kobiety w celu szybkiego podniesienia swojego standardu życia. To
              zapomniałes dodać.
              • hanuta1 Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.01.07, 23:09
                ...A potem chłopak (niemłody) usłyszy pożegnalny śpiew pani znudzonej jego "mini
                maxem" i nie będzie to śpiew łabędzi:

Bądz zdrów, mój mały żigolo,
                Mój dobry mąż był tobą zachwycony,
                sto złotych dawał ci, dlaczegoś nie chcial brać?
                Bądz zdrów, mój mały żigolo
                to było bardzo ładnie z twojej strony
              • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 08:12
                Jeśli jestem żigolo to takim na którego Cię nie stać. A standard życia mam
                odpowiedni. Standard który sam sobie zapewniłem, swoją pracą. Jak mnie nazywasz
                jest dla mnie mało istotne. Widzę, że same świętoszki tu piszą. Oj durny ten
                naród , co poglądów odmiennych od swoich nie szanuje. Jestem pewien, że nie
                znasz tych słów i nie wiesz kto, gdzie i kiedy je wypowiedział.
              • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 08:14
                odpowiedz na Twój tekst masz ponizej. Bądź zdrów...
                • platonia jednak jestes tanim zigolo.., 23.01.07, 17:51
                  W dodatku jestes bezwartosciowy,nie potrafisz uczciwie zarobic na zycie, tylko
                  musisz sprzedawac swe cialo. Dojrzale zamozne kobiety na ogol nie interesuja
                  sie takimi facetami. One maja zyciowa madrosc i szukaja madrych partnertow o
                  rownorzednym statusie intelektu i portfela. Wez sie lepiej za uczciwa prace,
                  jesli potrafisz cos robic w zyciu poza... Zal mi ciebie tak samo jak
                  prostytutek.
                  • minilux Re: jednak jestes tanim zigolo.., 24.01.07, 08:51
                    A Ty jesteś wredną, zarozumiałą i zakompeksioną kobietą. Co Ty myślisz, że
                    wszystko wiesz o życiu ? Ja uciwie pracuję na wysokim i ważnym stanowisku.
                    Zarabiam dość żeby godnie i wygodnie żyć. Szczerze powiem, że wiele osób może mi
                    pozazdrościć tego. A zamożenj kobiety szukam, żeby nigdy w życiu nie utrzymywac
                    takich bezmózgich pannic jak Ty. Ludzie darujcie sobie te niegrzeczne pouczania
                    mnie co jest dobre a co złe. Jedni lubią młode, inni prostytutki. Ja lubię
                    dojrzałe i zamożne. To jest mój wybór !!!
                    • Gość: ??? Re: jednak jestes tanim zigolo.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:29
                      > Ja uciwie pracuję na wysokim i ważnym stanowisku.
                      Od kiedy to posada żigolaka jest wysokim i ważnym stanowiskiem?

> A zamożenj kobiety szukam
                      a co jeżeli jest starsza a nie przy kasie???
                      • Gość: weronika8881 Re: jednak jestes tanim zigolo.., IP: *.chello.pl 24.01.07, 21:45
                        Uczciwie pracujesz na wysokim i ważnym stanowisku. Szukasz starszej i zamożnej
                        kobiety. No i to jest bardzo mądre.
                        Gorzej jakbyś szukał młodszej i ubogiej.
                        • weronika8881 Re: jednak jestes tanim zigolo.., 24.01.07, 21:50
                          No ale nie mnie szukasz, bo ja jestem jeszcze bardzo młodziutka i całkiem
                          nieźle mi się powodzi. Aha i to ja szukam starszego i zamożnego :P
                          • minilux Re: jednak jestes tanim zigolo.., 25.01.07, 08:15
                            no to mamy ze sobą wiele wspólnego :)
                            • Gość: ola Re: jednak jestes tanim zigolo.., IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.01.07, 08:34
                              Żeby znaleźć odpowiedni klucz, musisz odbyć podróż do swej duszy-otworzyć ją....
                              • minilux Re: jednak jestes tanim zigolo.., 25.01.07, 11:21
                                myślałem, że jesteś trochę inna od tych wszystkich żałosnych krytykanów -
                                świętoszków. Więc dobrze jestem tanim żigolo !!!
                                • Gość: ola Re: jednak jestes tanim zigolo.., IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.01.07, 12:20
                                  to jest twoja odpowiedź///????????//
                                  • minilux Re: jednak jestes tanim zigolo.., 25.01.07, 12:24
                                    To jest potwierdzenie, że jestem tanim zigolo skoro tak mnie nazywasz. Podobnie
                                    zresztą jak całe stadko niby romatyków, którzy próbują nawracać mnie na jedyną,
                                    słuszną wybraną przez nich drogę życiową.
                                    • Gość: Kolorowa Dama Re: jednak jestes tanim zigolo.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:34
                                      A napisz coś więcej o sobie np. czym konkretnie się w życiu zajmujesz, gdzie
                                      mieszkasz, jak mieszkasz, jakie jest Twoje spojrzenie na życie i zdradź nam
                                      swoją wizualność - jaka jest?
                                      pozdrawiam
                                      • minilux Re: jednak jestes tanim zigolo.., 25.01.07, 13:11
                                        Ale ja nie chcę robi autoprezentacji na forum. Jeśli jakaś kobieta jest
                                        zaintersowana zrobię to indywidualnie. Przecież czego tutaj pozytynego nie
                                        napiszę o sobie i tak będę tanim zigolo. Bardzo dziękuję za miłe i konkretne
                                        podejście do sprawy. Pozdrawiam serdecznie.
                                        • bettina75 Skoro juz tak dlugo szukasz..... 25.01.07, 13:47
                                          .....i zadna sie u Ciebie nie zameldowala, to znaczy, ze albo tutaj takiej nie
                                          ma, albo jest, ale nie szuka 33latka.
                                          Naturalnie mozesz jeszcze poczekac, bo mowia, ze kto szuka ten
                                          znajduje...powodzenia:)
                                          • minilux Re: Skoro juz tak dlugo szukasz..... 25.01.07, 14:16
                                            No i ja poczekam.
                                            • Gość: anonimowa Re: Skoro juz tak dlugo szukasz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:12
                                              a co oznacza "mini-lux"? Czy to jest właśnie to, co masz do zaoferowania bogatej
                                              pani?
                                              • minilux Re: Skoro juz tak dlugo szukasz..... 25.01.07, 15:29
                                                między mini a lux nie ma myślnika. Więc Twoje wywodzenie się na forum i
                                                pokazywanie swojej niby inteligencji nikomu nie imponuje. A Twoj nick
                                                "anonimowa" oznacza, że wypisujesz anonimy na ludzi w wysyłasz do urzędu
                                                skarbowego ? Bardzo brzydko !!! Wstydz się !!!
                                                • Gość: anonimowa Re: Skoro juz tak dlugo szukasz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:14
                                                  och...jak mi wstyd! chyba zapadne sie pod ziemie ze wstydu...och...miniluxsie
                                                  wybacz bo zgrzeszyłam...
                                                  • minilux Re: Skoro juz tak dlugo szukasz..... 25.01.07, 16:31
                                                    Wybaczam...
                                    • Gość: ola to ja ola IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.01.07, 19:27
                                      ja nie mam z tym nic wspólnego, to tylko ten tytuł.
                                  • weronika8881 Re: jednak jestes tanim zigolo.., 25.01.07, 17:01
                                    To nie była moja odpowiedź, tylko poprostu potrzebuję snu. Źle sypiam w nocy i
                                    moją jedyną ulgą w dzień jest sen. Wczoraj zasnęłam o drugiej dziś obudziłam
                                    się przed siódmą, dla mnie to za mało debilu. I tak jest od nie wiem ilu
                                    tygodni. Ale ty jak zwykle wszędzie węszysz jakiś podstęp. Twoje dialogi same
                                    ze sobą są bezczelne. Twoje blogi pisane przez niby ludzi są obrazą. A
                                    największą podłością jest wyznaczanie przez ciebie terminów spotkania.
                                    Wyznaczanie dat ale w ten sposób , żeby zwieść moją czujność. Jest tylko jeden
                                    problem, ja już nie jestem czujna i w te obiady czwartkowe premiera i
                                    prezydenta nie uwierzyłam :) żałosne.
    • malinka48 Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 25.01.07, 17:17
      ale,nie masz szczęścia widzę,nawet żadne starocie Cie nie chce.Biedactwo.No tak
      nie każda starsza pani lubi męskie prostytutki z netu.
      • platonia Biedny prostytutek minilux 25.01.07, 19:05
        Nie chca go bogate dojrzale panie, chca go mlode niebogate, a on nie chce
        mlodych choc bogatych. Dlaczego on boi sie mlodych bogatych i dlaczego
        preferuje bogate starsze? Czy liczy,ze pomoze im przeniesc sie na tamten swiat
        i zaopiekuje sie ich bogactwem?
        • hanuta1 Re: Biedny neurotyk - worek treningowy? 25.01.07, 19:48
          Dojrzałe i bogate panie mają widać ciekawsze oferty niż propozycja jakiegoś
          biednego neurotyka z netu,który jest moze ciężej chory, niż myśli. Forum to nie
          psycholog, sieć nie kozetka, a forumowicze wygłaszają swoje poglądy nie liczac
          się z kompleksami i ciężkim dzieciństwem miniluxa(jakby nazwa autobusu?).I co z
          takim zrobić? Lać i patrzeć czy równo puchnie? Przytulić do ogromnej
          macierzyńskiej piersi? Nie bijcie go już. Może dosyć dostał.
          • minilux Re: Biedny neurotyk - worek treningowy? 25.01.07, 22:18
            No tak minilux to chory autobus. Hanuta jakby imię wiejskiej dziewki. Tłustej,
            obleśnej z różowymi od wiatru polikami. Coż z taką zrobić ? Nic !!! Na taką i
            tak nikt nie zwróci uwagi. Ja nie mam dosyć. Wciąż szukam właśniej tej dojrzałej
            i zamożnej. I wiem, że znajdę. Możecie sobie drwić, naśmiewać się. A ja nie
            zamierzam Was więcej powstrzymywać. Wy romantycy ? Nietoleracyjna bada
            dzieciaków, którzy nie potraficie się zakochać. Wciąż tylko przesiadujecie tutaj
            i skomlecie o miłość. Nie umiecie uszanować uczuć innych ludzi. Każdy ma innym
            sposób na życie. Ja mam taki !!! A Wy ? Wy nie macie sposobu na zycie. Jesteście
            sami jak palec. To ja się z Was śmieje. Wy, właśnie wy jesteście chorzy. Chorzy
            na samotność, brak miłości. Usychacie i skomlecie tutaj, bo nik Was nie chce.
            Przepraszam Tych porządnych, których mogłem urazić. Ale nikt nie może obrażać
            mnie za moje poglądy, czy spoób na życie.
          • weronika8881 Re: Biedny neurotyk - worek treningowy? 26.01.07, 21:46
            Jeśli miałeś ciężkie dzieciństwo, to szczerze współczuję. Przykro mi nie
            widziałam twojego postu.
      • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 25.01.07, 22:25
        Malinko, czemu nie nazwiesz mnie kurwą z netu. To bardziej pasuje to TWojego
        charakteru. Kobiety, które mnie interesują nie sa dla mnie starociami. No chyba,
        że sama uważasz się za staroć. I chyba faktycznie Twoje zdjęcie, które mam
        świadczy o tym że już dawno zostałaś odstawiona do boczny tor.
        • malinka48 Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 12:17
          minilux napisała:

> Malinko, czemu nie nazwiesz mnie kurwą z netu. To bardziej pasuje to TWojego
          > charakteru. Kobiety, które mnie interesują nie sa dla mnie starociami. No
          chyba
          > ,
          > że sama uważasz się za staroć. I chyba faktycznie Twoje zdjęcie, które mam
          > świadczy o tym że już dawno zostałaś odstawiona do boczny tor.

Jeśli sobie życzysz,może być ku.. męska netowa.A to że masz moje
          zdjęcie,ciekawe:))No nic,wiedz jedno,że z całego serca Ci współczuję.A pozatym
          chyba starsze panie :))sponsorują wnuczki,albo wnuki:))lowelasów nie:)))
          • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 13:23
            Więc sponsoruj sobie wnuki. I wiec, że sa jeszcze dojrzałe kobiety które mają
            inne potrzeby niż Ty. To ja współczuję Tobie, że już tylko wnuki Ci zostały.
            Niestety nie wiem co to jest ku.. męska netowa. Pisz otwartym tekstem !!!
    • netka6666 Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 08:28
      Przyjaciel za kasę? Ale mi przyjaciel..... Jeśli już chcesz być szczery to
      nazwij rzecz po imieniu: facetem do towarzystwa za kasę zostanę. Choć dojrzałe,
      piękne i zamożne kobiety nie mają problemów z towarzystwem facetów. Ale może
      sie gdzieś upchniesz :)
      • andrexx Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 08:38
        zostawcie miniluxa - on ma taki pomysł na zycie i już
        ja mam zupełnie inny, ale nie deprecjonuje jego pomysłu
        minilux w każdym badż razie wie czego chce, jest zdecydowany i konkretny w
        przeciwieńswie do większości tu osób
        • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 08:56
          Dziękuję Ci andrexx. Właśnie o to mi chodzi. Mam swoją drogę, którą kroczę przez
          życie. Pozdrawiam Cię serdecznie.
          • Gość: Kolorowa Dama Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:11
            A no właśnie! Każdy jest inny, inne potrzeby, pragnienia i oczekiwania, co
            człowiek to inny sposób na życie. Dlaczego w Polsce wciąż widoczna jest
            nietolerancja, tak bardzo raząca? Czy słowo "inny" musi oznaczać chory,
            nienormalny, nie do zaakceptowania?
            Miniluxie do odważnych i pewnych siebie ludzi świat należy :)
            • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 15:18
              No własnie Kolorowa Damo. Chylę czoła przed Tobą i tym co napisałaś. Niestety
              niewiele osób działających na forum Romantica jest w stanie to zrozumieć. A
              wydawałoby się, że to właśnie ludzie o romantycznej duszy najszybciej potrafią
              zrozumieć drugiego człowieka. Te wiersze, wynurzenie z głębi duszy to tylko
              maska naciągnięta na złą duszę. Ta maska jest tylko po to żeby zostać
              dostrzeżonym, zauważonym przez innego człowieka. Żeby na stare lata nie zostać
              samemu. Ja pluję na taki romantyzm i miłość. Ale każdą maskę prędzej czy później
              da się ściągnąć. Dziękuję Ci Kolorowa Damo za pomoc w zdemaskowaniu tych
              kiepskich aktorów w maskach. Maski zostały Wam zdjęte !!!!
              • platonia Zadne maski! 26.01.07, 16:20
                Ludzie na tym forum pisza o prawdziwej milosci, a nie takiej kupowanej za kase.
                Za pieniadze kupuje sie prostytutke lub prostytutka, choz zapotrzebowanie na
                tych ostatnich jest znikome, o czym swiadczy fakt, ze zadna kobieta nie
                polasila sie na twoje meskie wdzieki minilux. Normalni ludzie pracuja uczciwie
                i zarabiaja na zycie, a potem kochaja sie z milosci.Ty zas platna pseudomilosc
                uczyniles zawodem. Watpie,czy znajda sie amatorki na ciebie,ale szukaj dalej.
                Mysle, ze powinenes zmienic miejsce poszukiwan. Ustaw sie w stringach przed
                klubem zon bohatych bonzow (glownie zlodziei), zaloz zielony kapelusik z
                piórkiem i zagraj na fujarce.Moze ktora pusta zona zlodzieja na ciebie
                poleci.:DDDDD
                • minilux Re: Zadne maski! 26.01.07, 16:35
                  No własnie to jest toleracja. Widzisz platonia napisała do mnie i to nie jedna
                  dojrzała pani. Nie żona złodzieja, czy bonza. Po prostu miła pani. Uściślając
                  dwie panie. A Ty dalej sobie udawaj swoją miłość aż do późnej starości. Życzę Ci
                  tylko odrobiny toleracji. Wiesz kiedyś też może świat być dla Ciebie mało
                  teleracyjny. Na przykład jak juz będziesz stara i przez nikogo nie chciana.
                  • Gość: to ja do minilux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 16:54
                    napisałam coś do Ciebie, na innym wątku, poczytaj
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=55672713&a=56158433
                    • Gość: kaszmir_klaps Re: do minilux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 21:20
                      ja też lubię dojrzałe jak owoc granatu i zamożne jak prawdziwa diva panie :)
                      • weronika8881 Re: do minilux 26.01.07, 21:58
                        Ale ja nie lubię granatów, bo są całe z bąbelków i cierpkie. I nawet ładnie nie
                        wyglądają, wyglądają jak cebula :)
    • platonia I co nie ma amatorek na miniluxa? 27.01.07, 13:52
      Trzeba widac zmienic miejsce polowan;DDD. Duzo starszych bogatych pan zyje na
      Florydzie,tam sie udaj.
    • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 27.01.07, 14:58
      nigdzie nie zamierzam sie ruszać z naszego pięknego kraju.
      • Gość: kaszmir_klaps Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 19:12
        Tak trzymaj!!!
        • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 27.01.07, 19:25
          Bądź pewien. Tak będę trzymał. Dzięki :)
          • platonia Musisz byc bardzej aktywny, chlopcze 27.01.07, 19:59
            Samo oglaszanie na tym forum Twoich poszukiwan jak widac zdalo sie psu na bude
            i wzbudza tylko smiech. Nie znasz psychologii kobiet,wiec masz male szanse.
            • minilux Re: Musisz byc bardzej aktywny, chlopcze 27.01.07, 20:48
              Psu na budę zdają się Twoje komentarze. Psu na budę zdaję się pisanie z takim
              osobami jak Ty. No niestety psychologii nie studiowałem. I na całe szczęście nie
              interesuje mnie psychologia takich bab jak Ty.
    • minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 31.01.07, 08:32
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka