minilux 18.12.06, 10:47 Szukam zamożnej Pani w wieku 40-60 lat, dla której zostanę przyjacielem, kochankiem. Mam 33 lat. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia3 małpa w czerwonej sukience 18.12.06, 14:41 a dziennikarka w czerwonej sukince może być?;) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: musiałby jej postawić OBIAT 18.12.06, 14:55 np. podwójego ducksburgera?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Re: musiałby jej postawić OBIAT 18.12.06, 15:02 Le big ducksburgera? www.youtube.com/watch?v=yvLkvU1m-mg Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: musiałby jej postawić OBIAT 18.12.06, 15:03 łi;) inaczej ćwierćfunciaka;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Re: musiałby jej postawić OBIAT 18.12.06, 15:10 Zobacz Monniu wywiad roku : www.youtube.com/watch?v=ysr2oBGON8Y&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: musiałby jej postawić OBIAT 18.12.06, 15:19 Ja pierdykam...:)) kurcze niektórzy to są wylewni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja chyba coś dla Ciebie, he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 18:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=54121718 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka-kochanka Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 19:29 malinka48,czyli lat 58 może być w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 20:02 jak malinka48 bedzie chciała to sama tu zajrzy.Chyba nie potrzebuje adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: chyba coś dla Ciebie, he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:04 nie zagrzałej miejsca u zamożnej 60latki? przedział zmieniłeś wiekowy, czy tamta kaski miała za mało?;) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka-kochanka Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 20:26 chcesz malince odebrać taką szansę zazdrosna kobieto?zawiść to straszna cecha,popraw się,jeszcze przed Świętami:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: chyba coś dla Ciebie, he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:35 nikomu szansy nie chcę odbierać;D ani jej ani jemu jestem grzeczną dziewczynką Odpowiedz Link Zgłoś
fanka-kochanka Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 21:55 i tak trzymaj Słodka Aniu i dalej bądź grzeczna,a nagroda Cię nie minie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: chyba coś dla Ciebie, he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 22:00 dziekuję fanko, a Ty badź grzeczna dla swego kochanka:) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka-kochanka Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 22:48 to kochanek jest grzeczny dla mnie,dlatego jestem jego fanką,o Aniu najsłodsza,tak trzeba trzymać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: chyba coś dla Ciebie, he he 18.12.06, 22:56 -nie ściskaj tylko za mocno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: chyba coś dla Ciebie, he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 23:18 fanko badź kochanka kochanką mnie nie słodź, bo przesłodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazsercem42 Re: chyba coś dla Ciebie, he he 19.12.06, 15:47 Jestem dojrzała,ale średniozamozna,więc odpadam. Słodzenie jednak uwielbiam.Może ktos mnie troszeczkę posłodzi,osłodzi...wsjo rawno. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 20.12.06, 13:20 Dziękuję za wszystkie miłe i te mniej miłe komentarze ;) A ja nadal szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.12.06, 10:04 i wciąż... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaf Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.12.06, 10:25 Już wiadomo czego Ty oczekujesz od Pań. Nie wiadomo natomiast, czego Panie mogą spodziewać się po Tobie. Może napisz coś o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.12.06, 13:20 Jeśli jesteś zaintersowana zapraszam do korespondecji przez pocztę. To raczej bardziej osobiste sprawy nie do upubliczniania. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaf Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.12.06, 13:49 Widzę, że marketing jest Ci obcy. Pamiętaj, że odpowiednia reklama to dźwignia handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.12.06, 12:29 Jacy Wy wszyscy jesteście chętni do pouczań. Skoro tacy mądrzy jesteście to czemu tkwicie na tym forum ? Może więcej marketingu z Waszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
zoskao Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.12.06, 14:36 Czy ty tę panią planujesz wykończyć, żeby zaopiekoważ się jej majątkiem? Twoj nacisk na zamożnożć o tym właśnie świadczy. Czy sa burdeliki gdzie pracują młodzi panowie? Może tam się zgłoś do usług. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 24.12.06, 12:43 a może zajmij się sobą lub wstąp do takiego burdeliku. Moze nawet awansujesz kiedyś na burdelmame lub tate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 14:12 Hej, Miniluxie:)wyluzuj- święta idą:) Berettofurmane (chłopie...)- dzisiaj spełniają się życzenia wypowiedziane pod choinką.Spróbuj, może akurat powiedzie Ci się lepiej niż na forum, chociaż od siebie dodam, że życzę Ci aby Twoje poszukiwania skończyły się sukcesem. Bez złośliwości, a całkiem szczerze- przecież Twoje spełnione życzenie może być równocześnie spełnionym życzeniem jakiejś kobiety, więc dwa szczęścia razem:))) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 27.12.06, 11:46 Dziękuję. Choć jeden pozytywny post. Bardzo, bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 29.12.06, 08:57 A ja nadal szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 02.01.07, 13:23 Pozdrawiam w Nowym Roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
takajednatam Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 02.01.07, 17:49 Minilux, wciąż szukasz, i dobrze - każdy ma prawo stawać się szczęśliwy poporzez uszczęśliwianie innych. Tylko dlaczego chcesz zostać kochankiem a nie kochanką? Dlaczego nie stawiasz sprawy otwarcie? Tego nie wiem. Chyba, że przy zakładniu nicka pomyliłaś się w deklarowaniu własnej przynależności płciowej - (nie sądzę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:49 a silny chłopcze jesteś?? bo ja już 60 mam na karku i nie zawsze mam siły dzwigać siaty z zakupami... by się przydał taki młody silny tragarz. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: W jakim celu szukasz takiej pani? 04.01.07, 08:21 W celach różnych. Ale przede wszystkim miłej znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
ermellina Re: W jakim celu szukasz takiej pani? 04.01.07, 09:14 To dlaczego musi być zamożna? Odpowiedz Link Zgłoś
synapsa.renesansu Re: W jakim celu szukasz takiej pani? 04.01.07, 19:07 Właśnie daczego szukasz zamożnej. Czy niezamożna nie może być miła? Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 08.01.07, 11:42 zamożna przy okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.01.07, 21:40 Jesteś młodym wspaniałym mężczyzną - co z Ciebie zostanie po takiej bliższej znajomości w wiadomym celu? Czy tego chcesz na prawdę???? Czy będziesz mógł spojrzeć w lustro? i co będziesz OK? Żal mi ciebie chętnie bym Cię nawróciła z tej drogi ale mam już zobowiązania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 09.01.07, 08:38 Olu, wiem czego chcę. Ale jeśli chcesz wiedzieć więcej zapraszam do rozmowy przez pocztę. Jednak bardzo trudno mnie nawrócić ;)Co do zobowiązań to chyba nie przeszkadzają one w rozmowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.01.07, 15:21 Możemy pogadać. Wiesz co, Tobie nie jest potrzebna dojrzała, zamożna kobieta ale poczucie miłości, której Ci brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 09.01.07, 17:04 Ładnie napisane ale chyba nie do końca prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka tam czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.aster.pl 09.01.07, 17:05 Czy może stracieś wcześnie własną matkę? Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 09.01.07, 17:08 Moja mamusia ma sie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.01.07, 19:04 A co odbiega od prawdy? Może przeszkodą jest wiara w samego siebie i egoizm? Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 09.01.07, 20:11 Egoistą jestem ale wiarę w siebie mam ogromną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.01.07, 02:04 No tak, to egoizm. Może mógłbyś coś z tym zrobić? Na początek troche go ograniczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 10.01.07, 08:24 Ale co w tym egoistycznego, że szukam dojrzałej i zamożnej Pani ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.01.07, 13:21 Czekasz aż zostaniesz obsłużony (dosłownie i w przenośni)bez zaangażowania(nie mówię o seksie) Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 10.01.07, 21:22 Nie szukam służącej dosłownie i w przenośni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.01.07, 23:01 Jesteś facetem w sile wieku (ktry mnie by odpowiadał) a uganiasz się za babciami?! Gdzie Twoja rycerskość? (szkoda ,że to nie te czasy) Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 11.01.07, 09:54 Ale ja jestem rycerski, powazny, wykształcony. Po prostu lubie starsze panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.01.07, 14:04 No dobra, dobra, szkoda ,że chodzi tylko o seks. Gdybym nie była zajęta pokazałabym Ci co jest ważne i jak czerpać radość z życia jak...(dużo by tego było). Pozostaje mieć nadzieję, że kiedyś sam zatęsknisz do tego prawdziwego życia.... Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 11.01.07, 15:24 Ale ja żyję naprawdę. Co innego możesz mi pokazać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.01.07, 19:39 Seks to nic w porównaniu z resztą..... Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 11.01.07, 21:25 a jaka jest ta reszta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.01.07, 15:56 Prawdziwie żyć:to wtedy gdy ,,powietrze zapali się wokół Was,, to magnetyzm serca który pojawia się zawsze gdy coś dajesz i nie oczekujesz wzajemności (korzyści materialnych itp.) Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sanna Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:16 Zgadzam się z Olą. A mnie się wydaje, że w głębi duszy tęsknisz do prawdziwej, wzajemnej miłości. Miłości, która uskrzydli, wszystko wybaczy, da schronienie przed złym światem. Życzę Ci spotkania tej jednej, jedynej i wspaniałej. Żeby stała się twoją inspiracją, natchnieniem, matką twoich dzieci. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że masz jakieś ukryte kompleksy. Nie pozwoliły ci one nawiązać znajomości z dziewczyną w twoim wieku. Dlatego myślisz sobie, że starsze panie będą mniej wymagające i cię zaakceptują. Mogę się mylić. Ale tak czy inaczej życzę ci spotkania miłości swojego życia. PS. Jeśli się tak naprawdę zakochasz to będziesz śpiewał inaczej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 17.01.07, 12:07 Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. Ale ja naprawdę lubie starsze kobiety. Nie chce miec dzieci, nie szukam miłości. Szukam sympatycznej dojrzałej kobiety do dłuższej znajomości. Nie mam kompleksów. Mam powodzenie u kobiet w swoim wieku. Ale szukam starszej, sympatycznej i z wymaganiami kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednatam Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 17.01.07, 17:19 minilux, nadal nie zmieniłaś deklarowanej tu płciowości. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 21.01.07, 18:10 nadal nie zmieniłem i nadal szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
takajednatam Re: czy szukasz mamy, która się tobą zaopiekuje? 22.01.07, 22:05 Dlaczego nie zmieniasz? Tak ma być? Dwa w jednym?;) Dlaczego szukasz - nie pytam. To zdaje się być jasne i nie intrygują mnie szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 21.01.07, 18:15 a o ojcostwie nie marzysz? z taka pania,mialbys szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 21.01.07, 21:15 Nie. Nie marze. Zupełnie nie interesują mnie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.01.07, 23:10 Jestem ciekawa twojej osoby...co wpłynęło na Twoje życie , że masz takie poglądy jakie reprezentujesz w tej sprawie. Chętnie odwiodłbym Cię od takich zamiarów i coś czuje ,żeby mi się to udało...... Ale niestety mam pewne zasady:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.01.07, 08:53 Imponujesz mi Olu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.01.07, 20:35 Mam pomysł: porzuć pryzmat zamożności przez który patrzysz, widzę, że właśnie on cię zniewala. Wbrew pozorom, nawet jak będziesz miał zamożną starszą kobiekę, to wcale Cię to nie uszczęśliwi, może na początku poczujesz ,że żyjesz jak Lukullus ale potem to wszystko traci znaczenie, a co więcej wyplątanie się z takiego układu będzie bardzo trudne co spowoduje twoją niechęć do jakichkolwiek kroków (ostatecznie jesteś wygodny,czyż nie?) Wiesz, była sobie firma T..... , a w niej 2 panie(starsze-siostry) jedna z nich bardzo lubiła młodych chłopców, znalazła młodego pracownika (później był seks, awans, materialne korzyści on był zadowolony, wszystko na koszt firmy, lub tej pani).A potem nagłe przejrzenie na oczka miłego młodzieńca.Odszedł z jej firmy i chciał znaleźć inną pracę ale wtedy - groziła SZANTAŻEM starsza Pani ,żeby wrócił do niej jej młody atrakcyjny ogier).Gdy to nie skutkowało (bo młodzieniec nie wrócił)zaczęły się anonimy do US,do jego rodziny , a nawet uprzedziła ewentualnych pracodawców w tej branży przed nim (wymyśliła ,że to złodziej, oszust i niekompetentny) Odpowiedz Link Zgłoś
platonia Więc przyznaj się, co cię ciągnie do takiej pani? 22.01.07, 00:33 Wydaje się, że interesuje cie głównie jej zamożność, co nie świadczy o Tobie dobrze. Gdybyś pisał, że zakochałeś w jakiejś dojrzałej kobiecie, wtedy byłaby inna sprawa, ale Tobie chodzi o byle jaką, byle zamożną. Powiem ci,szanse masz małe, ale szukaj dalej, kto wie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Więc przyznaj się, co cię ciągnie do takiej p 22.01.07, 08:52 Nie szukam byle jakiej !!! Ale nie ukrywam, że szukam zamoznej. Wyraźnie to napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum plum Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 23:24 Hej kochaś! Czy ty przypadkiem nie jesteś tym wychudłym i przypalonym w solarium brunetem w sringach z podkarpacia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.01.07, 08:51 Hej. Nie jestem tym wychudłym i przypalonym w solarium brunetem w stringach z podkarpacia. Jestem z wielkopolski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.01.07, 20:36 Czytaj wyżej dzisiejsza odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.01.07, 21:10 Przeczytałem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.01.07, 22:19 No i co na to powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 08:14 ....że zaskakujesz mnie coraz bardziej. Tak zrozumiałem Twoje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 09:00 Posłuchaj łagodnej muzyki ENYA, może natchnie Cię innymi pomysłami na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 09:18 Słucham dużo dobrej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 09:40 Nie wątpię. Ale czasami trzeba odpowiedniego klucza by otworzyć właściwe drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 10:38 To powiedzmy, że zgubiłem ten klucz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 13:28 A chcesz go znależć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 13:46 nie wiem gdzie go szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 14:32 czyli chciałbyś......... Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 14:49 a jeśli odpowiem TAK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 15:25 a odpowiesz?....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.01.07, 17:25 Mogę Ci dać pewne wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 24.01.07, 10:40 No to proszę o te wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorgol Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:27 ...i zrozumiałem, że jestem tanim żigolo, który szuka naiwnej i nadzianej starszej kobiety w celu szybkiego podniesienia swojego standardu życia. To zapomniałes dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
hanuta1 Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 22.01.07, 23:09 ...A potem chłopak (niemłody) usłyszy pożegnalny śpiew pani znudzonej jego "mini maxem" i nie będzie to śpiew łabędzi: Bądz zdrów, mój mały żigolo, Mój dobry mąż był tobą zachwycony, sto złotych dawał ci, dlaczegoś nie chcial brać? Bądz zdrów, mój mały żigolo to było bardzo ładnie z twojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 08:12 Jeśli jestem żigolo to takim na którego Cię nie stać. A standard życia mam odpowiedni. Standard który sam sobie zapewniłem, swoją pracą. Jak mnie nazywasz jest dla mnie mało istotne. Widzę, że same świętoszki tu piszą. Oj durny ten naród , co poglądów odmiennych od swoich nie szanuje. Jestem pewien, że nie znasz tych słów i nie wiesz kto, gdzie i kiedy je wypowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 23.01.07, 08:14 odpowiedz na Twój tekst masz ponizej. Bądź zdrów... Odpowiedz Link Zgłoś
platonia jednak jestes tanim zigolo.., 23.01.07, 17:51 W dodatku jestes bezwartosciowy,nie potrafisz uczciwie zarobic na zycie, tylko musisz sprzedawac swe cialo. Dojrzale zamozne kobiety na ogol nie interesuja sie takimi facetami. One maja zyciowa madrosc i szukaja madrych partnertow o rownorzednym statusie intelektu i portfela. Wez sie lepiej za uczciwa prace, jesli potrafisz cos robic w zyciu poza... Zal mi ciebie tak samo jak prostytutek. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: jednak jestes tanim zigolo.., 24.01.07, 08:51 A Ty jesteś wredną, zarozumiałą i zakompeksioną kobietą. Co Ty myślisz, że wszystko wiesz o życiu ? Ja uciwie pracuję na wysokim i ważnym stanowisku. Zarabiam dość żeby godnie i wygodnie żyć. Szczerze powiem, że wiele osób może mi pozazdrościć tego. A zamożenj kobiety szukam, żeby nigdy w życiu nie utrzymywac takich bezmózgich pannic jak Ty. Ludzie darujcie sobie te niegrzeczne pouczania mnie co jest dobre a co złe. Jedni lubią młode, inni prostytutki. Ja lubię dojrzałe i zamożne. To jest mój wybór !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: jednak jestes tanim zigolo.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:29 > Ja uciwie pracuję na wysokim i ważnym stanowisku. Od kiedy to posada żigolaka jest wysokim i ważnym stanowiskiem? > A zamożenj kobiety szukam a co jeżeli jest starsza a nie przy kasie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika8881 Re: jednak jestes tanim zigolo.., IP: *.chello.pl 24.01.07, 21:45 Uczciwie pracujesz na wysokim i ważnym stanowisku. Szukasz starszej i zamożnej kobiety. No i to jest bardzo mądre. Gorzej jakbyś szukał młodszej i ubogiej. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika8881 Re: jednak jestes tanim zigolo.., 24.01.07, 21:50 No ale nie mnie szukasz, bo ja jestem jeszcze bardzo młodziutka i całkiem nieźle mi się powodzi. Aha i to ja szukam starszego i zamożnego :P Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: jednak jestes tanim zigolo.., 25.01.07, 08:15 no to mamy ze sobą wiele wspólnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: jednak jestes tanim zigolo.., IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.01.07, 08:34 Żeby znaleźć odpowiedni klucz, musisz odbyć podróż do swej duszy-otworzyć ją.... Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: jednak jestes tanim zigolo.., 25.01.07, 11:21 myślałem, że jesteś trochę inna od tych wszystkich żałosnych krytykanów - świętoszków. Więc dobrze jestem tanim żigolo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: jednak jestes tanim zigolo.., IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.01.07, 12:20 to jest twoja odpowiedź///????????// Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: jednak jestes tanim zigolo.., 25.01.07, 12:24 To jest potwierdzenie, że jestem tanim zigolo skoro tak mnie nazywasz. Podobnie zresztą jak całe stadko niby romatyków, którzy próbują nawracać mnie na jedyną, słuszną wybraną przez nich drogę życiową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolorowa Dama Re: jednak jestes tanim zigolo.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:34 A napisz coś więcej o sobie np. czym konkretnie się w życiu zajmujesz, gdzie mieszkasz, jak mieszkasz, jakie jest Twoje spojrzenie na życie i zdradź nam swoją wizualność - jaka jest? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: jednak jestes tanim zigolo.., 25.01.07, 13:11 Ale ja nie chcę robi autoprezentacji na forum. Jeśli jakaś kobieta jest zaintersowana zrobię to indywidualnie. Przecież czego tutaj pozytynego nie napiszę o sobie i tak będę tanim zigolo. Bardzo dziękuję za miłe i konkretne podejście do sprawy. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Skoro juz tak dlugo szukasz..... 25.01.07, 13:47 .....i zadna sie u Ciebie nie zameldowala, to znaczy, ze albo tutaj takiej nie ma, albo jest, ale nie szuka 33latka. Naturalnie mozesz jeszcze poczekac, bo mowia, ze kto szuka ten znajduje...powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowa Re: Skoro juz tak dlugo szukasz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:12 a co oznacza "mini-lux"? Czy to jest właśnie to, co masz do zaoferowania bogatej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Skoro juz tak dlugo szukasz..... 25.01.07, 15:29 między mini a lux nie ma myślnika. Więc Twoje wywodzenie się na forum i pokazywanie swojej niby inteligencji nikomu nie imponuje. A Twoj nick "anonimowa" oznacza, że wypisujesz anonimy na ludzi w wysyłasz do urzędu skarbowego ? Bardzo brzydko !!! Wstydz się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowa Re: Skoro juz tak dlugo szukasz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:14 och...jak mi wstyd! chyba zapadne sie pod ziemie ze wstydu...och...miniluxsie wybacz bo zgrzeszyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola to ja ola IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.01.07, 19:27 ja nie mam z tym nic wspólnego, to tylko ten tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika8881 Re: jednak jestes tanim zigolo.., 25.01.07, 17:01 To nie była moja odpowiedź, tylko poprostu potrzebuję snu. Źle sypiam w nocy i moją jedyną ulgą w dzień jest sen. Wczoraj zasnęłam o drugiej dziś obudziłam się przed siódmą, dla mnie to za mało debilu. I tak jest od nie wiem ilu tygodni. Ale ty jak zwykle wszędzie węszysz jakiś podstęp. Twoje dialogi same ze sobą są bezczelne. Twoje blogi pisane przez niby ludzi są obrazą. A największą podłością jest wyznaczanie przez ciebie terminów spotkania. Wyznaczanie dat ale w ten sposób , żeby zwieść moją czujność. Jest tylko jeden problem, ja już nie jestem czujna i w te obiady czwartkowe premiera i prezydenta nie uwierzyłam :) żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 25.01.07, 17:17 ale,nie masz szczęścia widzę,nawet żadne starocie Cie nie chce.Biedactwo.No tak nie każda starsza pani lubi męskie prostytutki z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
platonia Biedny prostytutek minilux 25.01.07, 19:05 Nie chca go bogate dojrzale panie, chca go mlode niebogate, a on nie chce mlodych choc bogatych. Dlaczego on boi sie mlodych bogatych i dlaczego preferuje bogate starsze? Czy liczy,ze pomoze im przeniesc sie na tamten swiat i zaopiekuje sie ich bogactwem? Odpowiedz Link Zgłoś
hanuta1 Re: Biedny neurotyk - worek treningowy? 25.01.07, 19:48 Dojrzałe i bogate panie mają widać ciekawsze oferty niż propozycja jakiegoś biednego neurotyka z netu,który jest moze ciężej chory, niż myśli. Forum to nie psycholog, sieć nie kozetka, a forumowicze wygłaszają swoje poglądy nie liczac się z kompleksami i ciężkim dzieciństwem miniluxa(jakby nazwa autobusu?).I co z takim zrobić? Lać i patrzeć czy równo puchnie? Przytulić do ogromnej macierzyńskiej piersi? Nie bijcie go już. Może dosyć dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Biedny neurotyk - worek treningowy? 25.01.07, 22:18 No tak minilux to chory autobus. Hanuta jakby imię wiejskiej dziewki. Tłustej, obleśnej z różowymi od wiatru polikami. Coż z taką zrobić ? Nic !!! Na taką i tak nikt nie zwróci uwagi. Ja nie mam dosyć. Wciąż szukam właśniej tej dojrzałej i zamożnej. I wiem, że znajdę. Możecie sobie drwić, naśmiewać się. A ja nie zamierzam Was więcej powstrzymywać. Wy romantycy ? Nietoleracyjna bada dzieciaków, którzy nie potraficie się zakochać. Wciąż tylko przesiadujecie tutaj i skomlecie o miłość. Nie umiecie uszanować uczuć innych ludzi. Każdy ma innym sposób na życie. Ja mam taki !!! A Wy ? Wy nie macie sposobu na zycie. Jesteście sami jak palec. To ja się z Was śmieje. Wy, właśnie wy jesteście chorzy. Chorzy na samotność, brak miłości. Usychacie i skomlecie tutaj, bo nik Was nie chce. Przepraszam Tych porządnych, których mogłem urazić. Ale nikt nie może obrażać mnie za moje poglądy, czy spoób na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika8881 Re: Biedny neurotyk - worek treningowy? 26.01.07, 21:46 Jeśli miałeś ciężkie dzieciństwo, to szczerze współczuję. Przykro mi nie widziałam twojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 25.01.07, 22:25 Malinko, czemu nie nazwiesz mnie kurwą z netu. To bardziej pasuje to TWojego charakteru. Kobiety, które mnie interesują nie sa dla mnie starociami. No chyba, że sama uważasz się za staroć. I chyba faktycznie Twoje zdjęcie, które mam świadczy o tym że już dawno zostałaś odstawiona do boczny tor. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 12:17 minilux napisała: > Malinko, czemu nie nazwiesz mnie kurwą z netu. To bardziej pasuje to TWojego > charakteru. Kobiety, które mnie interesują nie sa dla mnie starociami. No chyba > , > że sama uważasz się za staroć. I chyba faktycznie Twoje zdjęcie, które mam > świadczy o tym że już dawno zostałaś odstawiona do boczny tor. Jeśli sobie życzysz,może być ku.. męska netowa.A to że masz moje zdjęcie,ciekawe:))No nic,wiedz jedno,że z całego serca Ci współczuję.A pozatym chyba starsze panie :))sponsorują wnuczki,albo wnuki:))lowelasów nie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 13:23 Więc sponsoruj sobie wnuki. I wiec, że sa jeszcze dojrzałe kobiety które mają inne potrzeby niż Ty. To ja współczuję Tobie, że już tylko wnuki Ci zostały. Niestety nie wiem co to jest ku.. męska netowa. Pisz otwartym tekstem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
netka6666 Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 08:28 Przyjaciel za kasę? Ale mi przyjaciel..... Jeśli już chcesz być szczery to nazwij rzecz po imieniu: facetem do towarzystwa za kasę zostanę. Choć dojrzałe, piękne i zamożne kobiety nie mają problemów z towarzystwem facetów. Ale może sie gdzieś upchniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 08:38 zostawcie miniluxa - on ma taki pomysł na zycie i już ja mam zupełnie inny, ale nie deprecjonuje jego pomysłu minilux w każdym badż razie wie czego chce, jest zdecydowany i konkretny w przeciwieńswie do większości tu osób Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 08:56 Dziękuję Ci andrexx. Właśnie o to mi chodzi. Mam swoją drogę, którą kroczę przez życie. Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolorowa Dama Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:11 A no właśnie! Każdy jest inny, inne potrzeby, pragnienia i oczekiwania, co człowiek to inny sposób na życie. Dlaczego w Polsce wciąż widoczna jest nietolerancja, tak bardzo raząca? Czy słowo "inny" musi oznaczać chory, nienormalny, nie do zaakceptowania? Miniluxie do odważnych i pewnych siebie ludzi świat należy :) Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 26.01.07, 15:18 No własnie Kolorowa Damo. Chylę czoła przed Tobą i tym co napisałaś. Niestety niewiele osób działających na forum Romantica jest w stanie to zrozumieć. A wydawałoby się, że to właśnie ludzie o romantycznej duszy najszybciej potrafią zrozumieć drugiego człowieka. Te wiersze, wynurzenie z głębi duszy to tylko maska naciągnięta na złą duszę. Ta maska jest tylko po to żeby zostać dostrzeżonym, zauważonym przez innego człowieka. Żeby na stare lata nie zostać samemu. Ja pluję na taki romantyzm i miłość. Ale każdą maskę prędzej czy później da się ściągnąć. Dziękuję Ci Kolorowa Damo za pomoc w zdemaskowaniu tych kiepskich aktorów w maskach. Maski zostały Wam zdjęte !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
platonia Zadne maski! 26.01.07, 16:20 Ludzie na tym forum pisza o prawdziwej milosci, a nie takiej kupowanej za kase. Za pieniadze kupuje sie prostytutke lub prostytutka, choz zapotrzebowanie na tych ostatnich jest znikome, o czym swiadczy fakt, ze zadna kobieta nie polasila sie na twoje meskie wdzieki minilux. Normalni ludzie pracuja uczciwie i zarabiaja na zycie, a potem kochaja sie z milosci.Ty zas platna pseudomilosc uczyniles zawodem. Watpie,czy znajda sie amatorki na ciebie,ale szukaj dalej. Mysle, ze powinenes zmienic miejsce poszukiwan. Ustaw sie w stringach przed klubem zon bohatych bonzow (glownie zlodziei), zaloz zielony kapelusik z piórkiem i zagraj na fujarce.Moze ktora pusta zona zlodzieja na ciebie poleci.:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Zadne maski! 26.01.07, 16:35 No własnie to jest toleracja. Widzisz platonia napisała do mnie i to nie jedna dojrzała pani. Nie żona złodzieja, czy bonza. Po prostu miła pani. Uściślając dwie panie. A Ty dalej sobie udawaj swoją miłość aż do późnej starości. Życzę Ci tylko odrobiny toleracji. Wiesz kiedyś też może świat być dla Ciebie mało teleracyjny. Na przykład jak juz będziesz stara i przez nikogo nie chciana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja do minilux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 16:54 napisałam coś do Ciebie, na innym wątku, poczytaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=55672713&a=56158433 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszmir_klaps Re: do minilux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 21:20 ja też lubię dojrzałe jak owoc granatu i zamożne jak prawdziwa diva panie :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronika8881 Re: do minilux 26.01.07, 21:58 Ale ja nie lubię granatów, bo są całe z bąbelków i cierpkie. I nawet ładnie nie wyglądają, wyglądają jak cebula :) Odpowiedz Link Zgłoś
platonia I co nie ma amatorek na miniluxa? 27.01.07, 13:52 Trzeba widac zmienic miejsce polowan;DDD. Duzo starszych bogatych pan zyje na Florydzie,tam sie udaj. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 27.01.07, 14:58 nigdzie nie zamierzam sie ruszać z naszego pięknego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszmir_klaps Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 19:12 Tak trzymaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Wciąż szukam dojrzałej, zamożnej Pani !!! 27.01.07, 19:25 Bądź pewien. Tak będę trzymał. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
platonia Musisz byc bardzej aktywny, chlopcze 27.01.07, 19:59 Samo oglaszanie na tym forum Twoich poszukiwan jak widac zdalo sie psu na bude i wzbudza tylko smiech. Nie znasz psychologii kobiet,wiec masz male szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
minilux Re: Musisz byc bardzej aktywny, chlopcze 27.01.07, 20:48 Psu na budę zdają się Twoje komentarze. Psu na budę zdaję się pisanie z takim osobami jak Ty. No niestety psychologii nie studiowałem. I na całe szczęście nie interesuje mnie psychologia takich bab jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś