Gość: no...no...no... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:10 Adaś poleciał trzydziesty raz po zwycięstwo:)))) Hurrrra:)))!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobietabezserca Re: Trzydziesty raz!!! 27.01.07, 16:44 a czy to u tego naszego skocznego nie trzydziestka niedawno minela? Adas w gore!!!! Adas hop!!!! Kolejny wyskok po medalisko!!!.:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: Trzydziesty raz!!! 27.01.07, 19:18 nie widziałem - nie mam TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trzydziesty raz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 20:29 Bywają chwile, że TV ma sens istnienia:) Rzadkie to chwile, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Trzydziesty raz!!! 27.01.07, 20:55 istnieniu zawsze sens jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... 38/4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 13:45 Trzydziesty raz, to już strasznie stara historia! Ale czwarty raz, to już naprawdę wpisanie się w historię:)))))))))))))))))))) Rycerzu, tylko błagam...nie mów, że nie miałeś telewizora:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: 38/4 25.03.07, 14:58 nie miałem :(((((((((((((( ale już obejrzałem skok, koronację i Hymn na youtubie:))))))))))))))) ołłłłłł jeeeeeeeeeaaaaaaa :D Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Trzydziesty raz!!! 25.03.07, 17:57 Przepraszam, ze pytam nieskromnie (zona Adasia chyba nie slyszy) a jaki byl w tym jego zwyciestwie Twoj wspoludzial? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trzydziesty raz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:10 Wznosiłam modły do wszystkich świętych:) To chyba jakiś udział jest, no nie?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Trzydziesty raz!!! 25.03.07, 18:23 raczej do wlasciwych,bo kiedys slyszalem ze Adaś jest ewangelikiem.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trzydziesty raz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:26 Mi tam wszystko jedno, wierzę w ideę ekumenizmu! Grunt, że usłyszeli i zrozumieli o co proszę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Trzydziesty raz!!! 25.03.07, 18:28 widac przypadłaś bogom do gustu.... zresztą nie tylko im.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trzydziesty raz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:38 :)Tego wiedzieć nie mogę, gdyż jak sądzę, na pewno więcej niewinnych dusz układało kwieciste mowy do bóstw wszelakich w tej intencji:) Ale Twoja wersja podoba mi się:) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Trzydziesty raz - i w sam raz :))) 25.03.07, 18:33 caruzzo napisał: > raczej do wlasciwych,bo kiedys slyszalem ze Adaś > jest ewangelikiem.;) O Panie, to i ja wreszcie moge zaczac mowic : - nasi gora :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trzydziesty raz - i w sam raz :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:39 Jaki trzydziesty raz i w sam raz??? Trzydziesty to już historia, dziś obowiązuje szyfr: 38/4 lub 4/38 Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Trzydziesty raz - i w sam raz :))) 25.03.07, 19:26 i tym miłym akcentem......;)) Odpowiedz Link Zgłoś