malinka48 10.02.07, 19:40 gdzie jesteście???????matko kochana,czyżby niedoczekali?:((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KbS Re: Kochani emeryci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:49 jestem, ale nie emerytka ani nawet emeryt! _ poznacie mnie po... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Kochani emeryci 10.02.07, 21:47 :)))wiedziałam:((((((,a ja szukam emeryta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Re: Kochani emeryci IP: *.hsd1.ct.comcast.net 10.02.07, 22:10 Dlaczego szukasz emeryta? Twoj nick wskazuje, ze masz ok. 48lat, a emeryt najczesciej ma skonczone 65+lat. Moze u ciebie ma szanse recista, calkiem na chodzie? Nie ja oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt sa w lozku z kochanka... 10.02.07, 21:57 lub w grobie... przeciez jednak nie na forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Re: sa w lozku z kochanka... IP: *.hsd1.ct.comcast.net 10.02.07, 22:04 Bez przesady i uprasza sie nie drwic z kobiety w potrzebie. Co jak by sie tobie przytrafila taka samotnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt milosc jest piekna... 10.02.07, 22:15 w kazdym wieku ... powiedz Ty Malince , by nie kpila z emerytow :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: milosc jest piekna... 10.02.07, 23:03 dlaczego ludzie nie wierzą w szczere intecje????????????wiem brak wiary w siebie to czyni.Nigdy nikomu nie ubliżałam:))no chyba że w swojej obronie.Ale ja naprawdę szukam emeryta,a to dlatego że będzie miał dużo czasu dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Re: milosc jest piekna... IP: *.hsd1.ct.comcast.net 10.02.07, 23:04 Sorry, nie wiedzialem, ze jestes potecjalny i urazony. Sorry!!!!!!!! PS.Ja z ta Pania nie mam prywatnego kontaktu poza tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: milosc jest piekna... 10.02.07, 23:06 Gość portalu: jeden napisał(a): > Sorry, nie wiedzialem, ze jestes potecjalny i urazony. Sorry!!!!!!!! > > PS.Ja z ta Pania nie mam prywatnego kontaktu poza tym forum. :))no proszę umiesz pisać PS::)))))nie masz nawet stałego nicka to co możesz mieć do zaoferowania?????boisz się???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Re: milosc jest piekna... IP: *.hsd1.ct.comcast.net 10.02.07, 23:17 Nie, ja mam stalego nicka, ale po co go teraz uzywac. Ja lubie jak moje stare wypowiedzi nie mozna znalesc w arhiwum gazeta.pl. A z tym "co boisz sie", to takie kobiece. Ile to tych "maczo" sie dalo na to nabrac? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Kochani emeryci 10.02.07, 23:10 3396070gg:))no może jakiś człowiek napisze,ale taki prawdziwy nie taki ,sama skórka. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Kochani emeryci 11.02.07, 09:11 O witam moją sympatię. Witam malinko.......no nie jestem chudy.....moze sie na cos nadam...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Kochani emeryci 11.02.07, 15:14 doskonale wiesz,że siedzisz w pierwszym rzędzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Kochani emeryci 11.02.07, 17:08 malinka48 napisała: > doskonale wiesz,że siedzisz w pierwszym rzędzie:)) ------------- rozmiękczyłaś mnie zupełnie.;) ech masz te swoje sposoby;) Odpowiedz Link Zgłoś