Gość: kicia IP: *.acn.pl 17.05.03, 11:28 Zły czas dla siengli. Piekna sobota, zielona, a tu nic....stare kobiety pielegnują gniazda, młode patrzą z zazdrością. Nawet na spacer nie ma z kim pójść. Ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunrise1 Re: Zły czas dla siengli 17.05.03, 11:38 Gość portalu: kicia napisał(a): > Zły czas dla siengli. Piekna sobota, zielona, a tu nic....stare kobiety > pielegnują gniazda, młode patrzą z zazdrością. Nawet na spacer nie ma z kim > pójść. Ehhh... A który czas dla singli jest dobry ? Sobota rzeczywiście piękna. Dzis rano w lesie widziałam dwie sarny. Były tak zajęte chrupaniem liści, że zauważyły mnie dopiero z odległości 20 m. z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Zły czas dla siengli IP: *.acn.pl 17.05.03, 12:12 sunrise1 napisała: > Gość portalu: kicia napisał(a): > > > Zły czas dla siengli. Piekna sobota, zielona, a tu nic....stare kobiety > > pielegnują gniazda, młode patrzą z zazdrością. Nawet na spacer nie ma z ki > m > > pójść. Ehhh... > > > A który czas dla singli jest dobry ? > Sobota rzeczywiście piękna. Dzis rano w lesie widziałam dwie sarny. > Były tak zajęte chrupaniem liści, że zauważyły mnie dopiero z odległości 20 m. > > z:)) Zimę mozna po prostu przespać. To cudnie, że masz wokół siebie sarny.Widzisz nawet kopytne nie sienglują. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Zły czas dla siengli 17.05.03, 12:22 Gość portalu: kicia napisał(a): > Gość portalu: kicia napisał(a): > Zły czas dla siengli. Piekna sobota, zielona, a tu nic....stare kobie > ty pielegnują gniazda, młode patrzą z zazdrością. Nawet na spacer nie ma > z kim pójść. Ehhh... > Zimę mozna po prostu przespać. To cudnie, że masz wokół siebie sarny.Widzisz > nawet kopytne nie sienglują. Marudzisz kiciu, strasznie marudzisz. Właśnie jak jest ładna pogoda, łatwiej wyść z domu na polowanie, wystarczy ubrać się seksownie, poprosić brzydszą koleżankę by ci towarzyszyła, wyznaczyć sobie jakiś cel (np. zakup 1 kg saletry amonowej) ... i już! Intuicja podpowie ci gdzie jest "zwierz", wystarczy przeszukać ogródki piwne w mieście, kościoły, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjan Re: Zły czas dla siengli IP: *.teleton.pl 17.05.03, 13:38 A co to jest siengiel???? Odpowiedz Link Zgłoś
odwazna Re: Zły czas dla siengli 17.05.03, 14:33 ee tam uważam ,że wiosna i taka pogoda jak dzis to czas wymarzony dla singli :))) jaka radosc patrzyc na ......... na różne miny, rzeczy itp :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Zły czas dla siengli 17.05.03, 22:46 Ne ma dobrego czasu dla singli, ale czasem można z tego wyjść i klucz do wyjścia jest w nas. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Zły czas dla siengli 17.05.03, 23:16 Niekt nikomu nie może nakazać, żeby z kimś był. To tego trzeba chęci dwóch osób. Dlatego nie sądzę, żeby klucz był w nas samych, to raczej zbieg różnych okoliczności. Czasem chce się za bardzo i dlatego nic z tego nie wychodzi. ja_nek napisał: > Ne ma dobrego czasu dla singli, ale czasem można z tego wyjść i klucz do > wyjścia jest w nas. Odpowiedz Link Zgłoś