Gość: piotr IP: proxy / 192.168.0.* 30.05.03, 21:18 co sie to porobiło z tą ROMANTIC(Ą) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 21:20 Nie przypisuj sobie wszechmocność do tworzenia rzeczy, które i tak istnieją. Dałeś impuls, więc się uzewnętrzniły. Nie martw się, nie takie rzeczy tu się działy i zdarzą w przyszłości.:) Pozdrv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? IP: proxy / 192.168.0.* 30.05.03, 21:24 white.falcon napisała: > Nie przypisuj sobie wszechmocność do tworzenia rzeczy, które i tak istnieją. > Dałeś impuls, więc się uzewnętrzniły. Nie martw się, nie takie rzeczy tu się > działy i zdarzą w przyszłości.:) > Pozdrv. istny bajzel na kółkacz.Hm...impuls to brzmi dumnie creator sum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 22:01 eee tam, przeciez to normalka... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 22:03 jayne napisała: > eee tam, przeciez to normalka... Nie jest przyzwyczajony.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? IP: proxy / 192.168.0.* 30.05.03, 23:13 white.falcon napisała: > jayne napisała: > > > eee tam, przeciez to normalka... > > Nie jest przyzwyczajony.;) > Pozdrv.:) no,no pomyślał greenhorn- starzy wyjadacze zęby zjeedli na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 22:36 No widzisz? Z zakochaniem będzie tak samo.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 22:42 Dawno takiego odzewu nie bylo, a on jeszcze narzeka. Bohaterem się stałeś :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 22:45 kwasna_cytryna napisała: > Dawno takiego odzewu nie bylo, a on jeszcze narzeka. Bohaterem się stałeś :- )) Romantycznym? Ooo, to Romantica zyska bohatera swoich czasów. Piękne i romantyczne. Chyba, że uderzy w pozytywizm.:) Pozdrv. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 22:51 white.falcon napisała: Piękne i romantyczne. Chyba, że uderzy w pozytywizm.:) > Pozdrv. Jakoś mi się skojarzyło z "Rozważną i romantyczną " :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 23:16 kwasna_cytryna napisała: > white.falcon napisała: > > Piękne i romantyczne. Chyba, że uderzy w pozytywizm.:) > > Pozdrv. > Jakoś mi się skojarzyło z "Rozważną i romantyczną " :-)) Ooo, a to byłoby w męskim wydaniu co najmniej ciekawe. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 22:53 Ano, romantycznym: już to widać, nie potrafi udźwignąc ciężaru sławy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 22:55 jmx napisała: > Ano, romantycznym: już to widać, nie potrafi udźwignąc ciężaru sławy... > Nie udźwignie i jeszcze może się załamać i krzywde sobie zrobić:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 22:58 kwasna_cytryna napisała: > Nie udźwignie i jeszcze może się załamać i krzywde sobie zrobić:-((( jak na rasowego romantyka przystało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr falcon& limonka& co IP: proxy / 192.168.0.* 30.05.03, 23:25 nadałem nowych barw waszemu istnieniu na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: falcon& limonka& co 30.05.03, 23:28 Gość portalu: piotr napisał(a): > > nadałem nowych barw waszemu istnieniu na tym forum Dziękujemy Ci S.C.JONHSON! jmx - w imieniu spółki (z ograniczoną odpowiedzialnośćią) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: falcon& limonka& co 30.05.03, 23:30 Gość portalu: piotr napisał(a): > > nadałem nowych barw waszemu istnieniu na tym forum Dlatego rozkwitłyśmy i skrzydła rozpostarłysmy szeroko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 23:19 jmx napisała: > Ano, romantycznym: już to widać, nie potrafi udźwignąc ciężaru sławy... Spiż jest dobry. Można zakonserwować się na wieki wieków ament.;)Kilkoro sławnych przedstawicieli gatunku człowieczego uskuteczniło tę formę "pamięci" ku czci potomności.;) Pozdrv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? IP: proxy / 192.168.0.* 30.05.03, 23:20 kwasna_cytryna napisała: > Dawno takiego odzewu nie bylo, a on jeszcze narzeka. Bohaterem się stałeś :- )) przesadzasz wydukał IZYDOR DUKA do I.Duncan Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 30.05.03, 23:28 Gość portalu: piotr napisał(a): > kwasna_cytryna napisała: > > > Dawno takiego odzewu nie bylo, a on jeszcze narzeka. Bohaterem się stałeś > :- > )) > przesadzasz wydukał IZYDOR DUKA do I.Duncan Jak chcę przesadzić to chwytam za łopatę albo widły i nie dukam, a do roboty się biorę :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chować gło IP: proxy / 192.168.0.* 30.05.03, 23:34 wę...nowa krew ...niech żyje ROMANTICA NOVA zakrzyknął słowami wieszcza Izydor Duka Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 30.05.03, 23:37 Ty się chyba zakochałeś w Izydorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 00:15 jmx napisała: > Ty się chyba zakochałeś w Izydorze... przecież mówiłem,że mam 46 lat i chcę się zakochać... > Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:17 Już przestań tak wiekiem imponować, bo nie zaimponujesz :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:19 kwasna_cytryna napisała: > Już przestań tak wiekiem imponować, bo nie zaimponujesz :PPP Hi hi on ma pewnie 64 ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz 1164 IP: 213.17.172.* 31.05.03, 10:27 Lepiej późno niż wcale... powiedziała babcia, spóźniając się minutę na pociąg. MS. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 30.05.03, 23:38 założyłeś już to prywatne forum ?? ;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: proxy / 192.168.0.* 30.05.03, 23:46 kwasna_cytryna napisała: > założyłeś już to prywatne forum ?? ;PPPPPP nie bo Izydor jest leniwy isadoro Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:07 znaczy to nie była reklama ??? Uffff :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:12 kwasna_cytryna napisała: > znaczy to nie była reklama ??? Uffff :PPP nie to tylko rozdwojenie jaźni: Piotr się nie może zdecydować czy chce być Zahedanem czy Izydorem Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:13 a jak będzie zrobniale od Izydora ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:17 kwasna_cytryna napisała: > a jak będzie zrobniale od Izydora ??? Jak to - jak?? Izo ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:19 jmx napisała: > > Jak to - jak?? Izo ;-)))) > Tak po damsku ? Czyli jednak nie do końca udowodnił, że jest płci męskiej :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:22 nnno wiesz... MI niczego nie udowadniał :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:24 Zamieszanie tylko wprowadził!!! Niech się teraz zdeklaruje !!! ;PP Odnośnie płci oczywiście :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:28 Trzeba zebrać komisje coby mu pod spodnie zajrzała ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: 213.17.172.* 31.05.03, 00:31 A jak on(a) Szkot? MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Sergio! :-))))))))))))))) 31.05.03, 00:34 Szkot w kiecce w Warszawie? Hmmmm.... Ale komisja i tak potrzebna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:34 Kilt ma ??? To ja pierwsza ... do kilta :PPPP Pod ... niech inne zagladają :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żadna kobieta Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 00:36 jmx napisała: > Trzeba zebrać komisje coby mu pod spodnie zajrzała ;-)))) nie pod spodnie ale do rozporka pomyliło Ci się cosik > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:39 To Piotr nosi swoje organy, płciowe oczywiście, na spodniach?????? Boszszszzzzzzzzzz....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: 213.17.172.* 31.05.03, 00:43 Wszystko w porządku. Chodziło o zaglądanie pod spodnie przez rozporek. Czy to ma być komisja śledcza? MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:46 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > Wszystko w porządku. Chodziło o zaglądanie pod spodnie > przez rozporek. > Czy to ma być komisja śledcza? > > MS. Myślisz, ze będzie aż tak trudno znaleźć "dowody"?? ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: 213.17.172.* 31.05.03, 00:49 Na pewno się uda. Mam dobrą lupę, dla dobra sprawy mogę pożyczyć prześwietnej komisji. ;-) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:52 A masz mikroskop elektronowy? Tak pytam, na wszelki wypadek... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: 213.17.172.* 31.05.03, 00:55 Ja bym nie ryzykował. Może dojść do dyfrakcji na jądrach... atomów, oczywiście. MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 01:05 Jaki Ty jesteś... perwersyjny! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: 213.17.172.* 31.05.03, 01:06 Nie, FIZYCZNY. MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 01:10 A nie można tak dwa w jednym? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz w uwiędłym uporze laur schowany IP: 213.17.172.* 31.05.03, 10:25 Szukasz ideału... ;-))))) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 00:20 kwasna_cytryna napisała: > a jak będzie zrobniale od Izydora ??? nie wiem wyDUNKAł zawstydzony Izydor... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:23 Dłuuuuuuuugo nad tym myslałeś......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 00:30 jmx napisała: > Dłuuuuuuuugo nad tym myslałeś......... bo siła złego babskiego na biednego (Izydora) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz a nie w uwiędły upór chowa liście IP: 213.17.172.* 31.05.03, 00:35 No bo baby to koszmar. Zakochaj się w jakimś przystojnym facecie... ;-))) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:36 Złego?? A my tak się staramy aby uprzyjemnić Ci tę letnią noc.... Żadnej wdzięczności! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 00:39 bo chłopy to koszmar :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 01:00 kwasna_cytryna napisała: > bo chłopy to koszmar :-)))) no tak: wyśmiewacie się ze mnie i mojego "małego"? <żadna kobieta nie powiedziała całej prawdy o swojej ŻYCI>Izydor Duka Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 01:07 Gość portalu: piotr napisał(a): > no tak: wyśmiewacie się ze mnie i > mojego "małego"? > <żadna kobieta nie powiedziała całej prawdy o swojej ŻYCI>Izydor Duka Nooooooooooooo posądzenie, że się wyśmiewam, to jeszcze bym zniosła, choć to nieprawda !!! Ale mnie zarzucać, że powiedziałam choć słowo o małym ???????????? Ja protestuję !!!! I oddalam się godnie w stronę łoża ..... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 01:12 Nie zauważyłaś - on stosuje odpowiedzialność zbiorową - "cie". Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa 31.05.03, 06:39 jmx napisała: > > Nie zauważyłaś - on stosuje odpowiedzialność zbiorową - "cie". > Nie dam się, jestem indywiduum :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: a nie w uwiędłych laurów liść z uporem chowa IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 00:42 dobra przepraszam.Niech będzie moje miłe :nec Hercules contra plures ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz z uporem chowa... IP: 213.17.172.* 31.05.03, 00:47 Ooooo, Herkules! Na nic me zaloty, nie chce mnie pokochać... MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: z uporem chowa... 31.05.03, 00:55 Izydor Herkules. Pewnie sie juz zakochał - to milczenie jest baaaardzo wymowne... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: z uporem chowa... IP: 213.17.172.* 31.05.03, 00:58 Cóż, jeśli Piotr mnie nie chce, przyjdzie mi się zakochać w jakiejś wstrętnej babie... ;-))) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: z uporem chowa... 31.05.03, 01:03 Przecież żadnej wstrętnej tu nie ma... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 13:13 Gwoli ścisłości i uporządkowania problematyki pytaniowej - hmm - powołanie komisji śledczej celem ustalenia w kim autor ma się zakochać, czyli kogo ma unieszczęśliwić - Pana, czy Panią, jest ze wszech miar pożyteczne. No bo jak rozkocha w sobie Panią, to potem, gdy okaże się, że gustuje w Panach i Pani mu potrzebna jak psu piąta noga, będziemy, zgodnie z cechami charakterystycznymi autora wątku, ponosić zbiorową odpowiedzialność za jej nieszczęście. Koszmarna perspektywa... Gdzie ta komisja?! Wniosek wysnuwam stąd, że wbity w dumę Piotr postanowił w tym wątku udzielić blasku promieni swej chwały maluczkim tego Forum. A coby nie powbijali się w dumę pojedynczo, pochwalił wszystkich zbiorowo. Chyba zapanował nam Jaśnie Panujący Król Izydor, czy jakoś podobnie - nie mam ochoty grzebać po nickach. P.S. Skrótem od Izydora może byc Dyzio. Pozdrv.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 13:26 nie grzeb,nie grzeb bo pazurki sobie pościerasz i ci ci wtedy zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 13:35 Gość portalu: piotr napisał(a): > nie grzeb,nie grzeb bo pazurki sobie pościerasz i ci ci wtedy zostanie? Dziękuję ślicznie za martwienie się stanem moich pazurków. Nic im nie będzie, a przyjemności grzebania nie odmówię sobie. Jeżeli coś istnieje na tym świecie, to po coś jest potrzebne i należy tego uzywać zgodnie z przeznaczeniem. A co ma się ostać? Byle nie sznur. Zdecydowanie wolę złoty róg.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 13:40 white.falcon napisała: Zdecydowanie wolę złoty róg.;) > Pozdrv.:) Zadmiesz a jak sie nie obudzą to co bedzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 14:02 kwasna_cytryna napisała: > Zadmiesz a jak sie nie obudzą to co bedzie ?? Chocholi taniec ;-PPP PS. A wiecie co dziewczyny? Może to jest ten Piotr od wytrysków? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 14:12 jmx napisała: > Chocholi taniec ;-PPP > > PS. A wiecie co dziewczyny? Może to jest ten Piotr od wytrysków? ;-))))) To po to jest rozmowa o powołaniu komisji śledczej... Wszystko się ustali, wszystko się odtajni i będziemy służyć za wzór skutecznie działających komisji śledczych. Ogólna chwała i p.t. i t.p.;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 14:13 yyyy a jak nas wezmą za lustarcyjną ????? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 14:33 A nie chciałabyś zlustrować takego gościa jak Dyzio?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 14:20 white.falcon napisała: > jmx napisała: > > > Chocholi taniec ;-PPP > > > > PS. A wiecie co dziewczyny? Może to jest ten Piotr od wytrysków? ;-))))) > > To po to jest rozmowa o powołaniu komisji śledczej... Wszystko się ustali, > wszystko się odtajni i będziemy służyć za wzór skutecznie działających komisji > śledczych. Ogólna chwała i p.t. i t.p.;))) Nie,nie jestem od wytrysków w tym momencie przynajmniej.Małe QUI PRO QUO > Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 14:31 Gość portalu: piotr napisał(a): > Nie,nie jestem od wytrysków w tym momencie przynajmniej. Bidulek...! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 14:09 kwasna_cytryna napisała: > Zadmiesz a jak sie nie obudzą to co bedzie ?? To opylę na starociach i będę miała zysk.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 14:02 white.falcon napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > nie grzeb,nie grzeb bo pazurki sobie pościerasz i ci ci wtedy zostanie? > > Dziękuję ślicznie za martwienie się stanem moich pazurków. Nic im nie będzie, a > > przyjemności grzebania nie odmówię sobie. Jeżeli coś istnieje na tym świecie, > to po coś jest potrzebne i należy tego uzywać zgodnie z przeznaczeniem. A co ma > > się ostać? Byle nie sznur. Zdecydowanie wolę złoty róg.;) > Pozdrv.:) jednym słowem jednorożec z "Wesela" Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 14:22 Gość portalu: piotr napisał(a): > jednym słowem jednorożec z "Wesela" Człowiek w ciągu swojego życia, a nawet jednego dnia swojego istnienia, w sposób nawet nieuświadomiony zakłada tysiące masek. Jedną maskę ma w pracy - n.p. jako powaźny i kompetentny urzędnik, inną - na ciemnej bezludnej ulicy (pewności siebie, by nikt nie zaczepił), jeszcze inną - w sytuacji, gdy musi spotkać się z osobą, której nie cierpi, a nie może tego po sobie pokazać. A swoje prawdziwe oblicze chowa w sobie głęboko, obwarowując zakazem "dostęp surowo wzbroniony" i ukazuje niezmiernie rzadko i tylko wobec osób, do których ma zaufanie. Przy czym zaufanie sprawdzone, a nie zaufanie kredytowe, którego udzielamy przyjaźnie nastawionym wobec nas osobom, poznając je i zaprzyjaźniając się z nimi. Nicku nie zmienię, bo jest moim alter ego od lat, ale by sprawić przyjemność autorowi wątku, mogę pobyć i jednorożcem (założyć sobie tę maskę) - też stwór ciekawy i równie jak biały sokół, prawdopodobnie nie istniejący w rzeczywistej przyrodzie.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 14:31 white.falcon napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > jednym słowem jednorożec z "Wesela" > > Człowiek w ciągu swojego życia, a nawet jednego dnia swojego istnienia, w > sposób nawet nieuświadomiony zakłada tysiące masek. Jedną maskę ma w pracy - > n.p. jako powaźny i kompetentny urzędnik, inną - na ciemnej bezludnej ulicy > (pewności siebie, by nikt nie zaczepił), jeszcze inną - w sytuacji, gdy musi > spotkać się z osobą, której nie cierpi, a nie może tego po sobie pokazać. A > swoje prawdziwe oblicze chowa w sobie głęboko, obwarowując zakazem "dostęp > surowo wzbroniony" i ukazuje niezmiernie rzadko i tylko wobec osób, do których > ma zaufanie. Przy czym zaufanie sprawdzone, a nie zaufanie kredytowe, którego > udzielamy przyjaźnie nastawionym wobec nas osobom, poznając je i > zaprzyjaźniając się z nimi. Nicku nie zmienię, bo jest moim alter ego od lat, > ale by sprawić przyjemność autorowi wątku, mogę pobyć i jednorożcem (założyć > sobie tę maskę) - też stwór ciekawy i równie jak biały sokół, prawdopodobnie > nie istniejący w rzeczywistej przyrodzie.:) > Pozdrv.:) ta...k ładnie napisane filozoficzno-psychologiczno-socjologicznie.masz u mnie piwo Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 14:37 Gość portalu: piotr napisał(a): > ta...k ładnie napisane filozoficzno-psychologiczno-socjologicznie.masz u mnie > piwo Piwo. Mniam. Lubię piwo, dziękuję.:) Szczególnie w tak gorący dzień jak dziś. Swoją drogą, gdyby moją pisaninę wyceniano piwem, to może bym nie musiała sama sobie je kupować. Hmmm, mam temat do przemysleń.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 14:44 white.falcon napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > ta...k ładnie napisane filozoficzno-psychologiczno-socjologicznie.masz u m > nie > > piwo > > Piwo. Mniam. Lubię piwo, dziękuję.:) Szczególnie w tak gorący dzień jak dziś. > Swoją drogą, gdyby moją pisaninę wyceniano piwem, to może bym nie musiała sama > sobie je kupować. Hmmm, mam temat do przemysleń.;) > Pozdrv.:) nie ma sprawy...+kiełbaska z rożna i duuuuuuuużo musztardy b.ostrej Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 15:04 Gość portalu: piotr napisał(a): > nie ma sprawy...+kiełbaska z rożna i duuuuuuuużo musztardy b.ostrej I w ten sposób rozpoczyna się kuszenie sokołka. I nikt nie reaguje.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 15:13 white.falcon napisała: > I w ten sposób rozpoczyna się kuszenie sokołka. I nikt nie reaguje.;) > Pozdrv.:) Czekamy z zapartym tchem na dalszy rozwój wypadków ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 15:17 jmx napisała: > Czekamy z zapartym tchem na dalszy rozwój wypadków ;-))))))) No bez ustosunkowania się rzeszy Forum do problematyki kuszenia sokołka specjałami, to rozwój wypadków może nie ruszyć z miejsca.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 15:21 Orły-sokoły z piwkiem, kiełbaską i musztardą bardzo ostrą ????? No takich dziwów to ja jeszcze nie widziałam . Ja tam wiem, że świeże mięsko byłoby bardziej wskazane :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 15:27 kwasna_cytryna napisała: > Orły-sokoły z piwkiem, kiełbaską i musztardą bardzo ostrą ????? > No takich dziwów to ja jeszcze nie widziałam . Ja tam wiem, że świeże mięsko > byłoby bardziej wskazane :PPP Jestem ptak postępowy, idący z duchem czasu i cywilizacji. Cywilizacja do mnie jakoś nie chciała dostosować się, więc ptak musiał dostosować się. Świeże mięsko jako tatar - tez może być. Jestem żarty sokół.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 15:29 A co Ty wiesz? Może ta kiełbaska ruchliwa jest bardzo? Jak ją sokół złapie przypiłowanymi pisaniem pazurkami na forum - jaka to będzie satysfakcja! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 15:33 jmx napisała: > > A co Ty wiesz? Może ta kiełbaska ruchliwa jest bardzo? > Jak ją sokół złapie przypiłowanymi pisaniem pazurkami na forum - jaka to będzie > > satysfakcja! > ;-) > No to wyjaśnijcie ten temat - szanowna komisjo. Satysfakcja? Dla kogo? Dla rzeszy Forum, Piotra, czy sokoła?;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 15:39 Dla WSZYSTKICH!! Czy ja jestem jednoosobową komisją? Hm..... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże po co ja to wszystko zacząłem...? 31.05.03, 15:46 jmx napisała: > > Dla WSZYSTKICH!! > Czy ja jestem jednoosobową komisją? Hm..... > ;-))))) > Nie niepokój duchów Forum. Decyzje muszą być przemyślane dogłębnie. Mamy czas.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Boże, dlaczego one jeszcze nie kończą...? IP: 213.17.172.* 31.05.03, 15:13 Gadają, gadają, a komisja nie powołana. Do lupy mogę szanownym komisjantkom dorzucić pęsetkę i kubełek - na wypadek gdyby się okazało że to jednak Piotr-Od-Wytrysków. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże, dlaczego one jeszcze nie kończą...? 31.05.03, 15:14 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > Gadają, gadają, a komisja nie powołana. > > Do lupy mogę szanownym komisjantkom dorzucić pęsetkę i > kubełek - na wypadek gdyby się okazało że to jednak > Piotr-Od-Wytrysków. Brakuje przewodniczącego, który by zebrał razem komisyję.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Boże, dlaczego one jeszcze nie kończą...? 31.05.03, 15:16 Chcesz byc honorowym członkiem... komisji? Takie dary! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże, dlaczego one jeszcze nie kończą...? 31.05.03, 15:25 jmx napisała: > > Chcesz byc honorowym członkiem... komisji? Takie dary! > ;-))) > Ewentualnie - czemu nie.;) Ale raczej zadowolę się rolą obserwatora działań takowejż. Nie mam doświadczenia w materii działań komisji i nie wiem, czy aby nie jestem przekupne ptaszysko. Nie znam siebie od strony oblicza amorale.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Boże, dlaczego one jeszcze nie kończą...? 31.05.03, 15:26 honorowy ładnie brzmi :-) a wychodzi szara eminencja :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Boże, dlaczego one jeszcze nie kończą...? 31.05.03, 15:29 kwasna_cytryna napisała: > honorowy ładnie brzmi :-) a wychodzi szara eminencja :PPP Dopiorę piórka i będzie biała eminencja. Proszek do prania dopierze wszystko oprócz kieszeni, a kieszeni nie posiadam, więc czyściutki ptak będę.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Protest! 31.05.03, 15:32 Komisja musi być w 100% damska. Nie nalezy dowierzać w tej materii mężczyznom. Oni zawsze widzą to czego nie ma :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Protest! 31.05.03, 15:36 jmx napisała: > Komisja musi być w 100% damska. Nie nalezy dowierzać w tej materii mężczyznom. > Oni zawsze widzą to czego nie ma :-PPP > Aha. Nie ma przeciwwskazań. Będzie ciekawiej.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: Protest! IP: 213.17.172.* 31.05.03, 15:40 A czy jest jakieś zagrożenie dla czystości składu komisji? Na razie nie widać żadnego kandydata na członka. Ja tylko zaproponowałem pomoce naukowe. MS. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Protest! 31.05.03, 15:45 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > A czy jest jakieś zagrożenie dla czystości składu > komisji? Na razie nie widać żadnego kandydata na członka. > Ja tylko zaproponowałem pomoce naukowe. > > MS. Zaproponowałam siebie jako przekupnego obserwatora amorale postępowań komisji.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Protest! 31.05.03, 15:56 jmx napisała: > > Tylko! Kazdy wie, czym to się może skończyć... > Ja nie wiem. Ale chętnie się dowiem.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Pro-test. IP: 213.17.172.* 31.05.03, 15:45 A może nie śledczą, nie lustracyjną, ale dyscyplinarną powołacie? MS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Protest! IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 15:46 jmx napisała: > Komisja musi być w 100% damska. Nie nalezy dowierzać w tej materii mężczyznom. > Oni zawsze widzą to czego nie ma :-PPP pewnie :jedna baba drugiej babie wsadziła do d...grabie a IZYDORY żyją,piwko sobie piją-cytrynowy dżemiczku :-P > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Protest! 31.05.03, 15:51 Widzisz, w życiu nie widziałam żeby jedna kobieta wkładała drugiej kobiecie w odbyt narzędzie ogrodnicze. A Ty - tak. To tylko potwierdza moją tezę... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Protest! 31.05.03, 15:52 jmx napisała: > > Widzisz, w życiu nie widziałam żeby jedna kobieta wkładała drugiej kobiecie w > odbyt narzędzie ogrodnicze. A Ty - tak. To tylko potwierdza moją tezę... > A może to wyobraźnia lub - nie daj Boże - marzenia.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr no dobra dziewczyny i tak Was nie... IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 15:58 white.falcon napisała: > jmx napisała: > > > Widzisz, w życiu nie widziałam żeby jedna kobieta wkładała drugiej kobieci > e w > > odbyt narzędzie ogrodnicze. A Ty - tak. To tylko potwierdza moją tezę. > nie przegadam.Ach odbyt to brzmi tak fizjologicznie-jesteśmy na romantice przecież.Ide przejechac sie na rowerze,peplajcie dalej moje miłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Ostrrrożnie!!! IP: 213.17.172.* 31.05.03, 16:01 Piotrze, w trosce o Twoje zdrowie radzę Ci się przyjrzeć, czy ktoś podstępny, zamiast siodełka, nie zamontował Ci w rowerze grabi wysmarowanych cytrynowym dżemiczkiem... MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Ostrrrożnie!!! 2 31.05.03, 16:04 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > Piotrze, w trosce o Twoje zdrowie radzę Ci się przyjrzeć, > czy ktoś podstępny, zamiast siodełka, nie zamontował Ci w > rowerze grabi wysmarowanych cytrynowym dżemiczkiem... > > MS. Najdroższy Sergiuszu - czyżbyś i Ty miał kiedyś do czynienia z owym "dżemiczkiem"? Współczujemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: Ostrrrożnie!!! 3 IP: 213.17.172.* 31.05.03, 16:09 Nie, z grabiami. W "normalnych" zastosowaniach. :-) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 31.05.03, 16:01 Gość portalu: piotr napisał(a): > Ide przejechac sie na rowerze,peplajcie dalej moje miłe Nie zapomnij o siodełku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 20:42 jmx napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > Ide przejechac sie na rowerze,peplajcie dalej moje miłe > > Nie zapomnij o siodełku... spoko nie zapomina sie takich rzeczy > Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 31.05.03, 20:44 Gość portalu: piotr napisał(a): > spoko nie zapomina sie takich rzeczy > > A jakie zapomina się? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 31.05.03, 22:01 Nie odpisał? Pewnie zapomniał.... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 31.05.03, 22:14 jmx napisała: > Nie odpisał? Pewnie zapomniał.... > Nic na tym świecie nie dzieje się ani zbyt szybko, ani zbyt wolno. Ma swoje tempo, swój czas i miejsce. Główne - znaleźć się w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu i umieć czekać. Nie ma po co przyśpieszać biegu wydarzeń, ani ich spowalniać. Jest czas na działanie i czas na czekanie. Widocznie taki czas nadszedł... Czekamy tedyż. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 31.05.03, 22:21 Oby nie na Godota!... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 31.05.03, 22:29 jmx napisała: > > Oby nie na Godota!... > Nie będzie tak źle. Trzeba mieć nadzieję... Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... IP: proxy / 192.168.0.* 01.06.03, 08:28 white.falcon napisała: > jmx napisała: > > > > > Oby nie na Godota!... > > > Nie będzie tak źle. Trzeba mieć nadzieję... > Pozdrv.:) jest czas siania i czas zbierania.wszystko ma swoje miejsce tak zostało postanowione postanowione.cierpliwość wasza nagrodzona jest.zjawiam się znów moje miłe blondaski Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 10:03 Gość portalu: piotr napisał(a): >> jest czas siania i czas zbierania.wszystko ma swoje miejsce tak zostało > postanowione postanowione.cierpliwość wasza nagrodzona jest.zjawiam się znów > moje miłe blondaski A dzień dobry :-) Jak tam wyprawa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... IP: proxy / 192.168.0.* 01.06.03, 10:29 kwasna_cytryna napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > >> jest czas siania i czas zbierania.wszystko ma swoje miejsce tak został > o > > postanowione postanowione.cierpliwość wasza nagrodzona jest.zjawiam się zn > ów > > moje miłe blondaski > > A dzień dobry :-) Jak tam wyprawa ?? jaka tam wyprawa 9km only.Ale lasek,ptaszki gazetka,piwko z puszki,robaczki,mrówki,żuczki,gąsienice,papierosek,kwitnący bez itd,itp może być > > Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 12:43 Gość portalu: piotr napisał(a): > jaka tam wyprawa 9km only.Ale lasek,ptaszki gazetka,piwko z > puszki,robaczki,mrówki,żuczki,gąsienice,papierosek,kwitnący bez itd,itp może być Dlaczego nie jadłeś kiełbasek z grilla, tylko dłubałeś w gąsienicach, żuczkach, mrówkach i innych robalach? Smakują lepiej? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 12:40 Gość portalu: piotr napisał(a): > jest czas siania i czas zbierania.wszystko ma swoje miejsce tak zostało > postanowione postanowione.cierpliwość wasza nagrodzona jest.zjawiam się znów > moje miłe blondaski > A co siałeś lub zbierałeś po nocy? Gwiazdki z nieba czy pył gwiezdny rozsiewałeś. Ooo, mam straszne podejrzenia, to nie Ty ukradłeś księżyc? I dlaczego blondynki? Pozdrv.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 13:34 white.falcon napisała: > I > dlaczego blondynki? > Pozdrv.;) Pewnie chciał nas dowartościować Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 16:28 jmx napisała: > Pewnie chciał nas dowartościować > Poczułam się mocno dowartościowana, więc idę na spacer zobaczyć, czy aby to dowartościowanie mnie cos zmieniło w otaczającym świecie. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... IP: proxy / 192.168.0.* 01.06.03, 16:57 white.falcon napisała: > jmx napisała: > > > Pewnie chciał nas dowartościować > > > Poczułam się mocno dowartościowana, więc idę na spacer zobaczyć, czy aby to > dowartościowanie mnie cos zmieniło w otaczającym świecie. > Pozdrv.:) och nie bieżcie tylko na serio tych blondasków to był tylko komplement-wiem,że sprawy maja się w rzeczywistości o wieeeeeeeeeeeeeele gorzej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 17:13 Gość portalu: piotr napisał(a): > och nie bieżcie tylko na serio tych blondasków to był tylko komplement- wiem,że > > sprawy maja się w rzeczywistości o wieeeeeeeeeeeeeele gorzej ;-) Ależ nie 'bieżemy'! Czy kto widział sokoła z blond koafiurą?? Nie wspominając o dżeimiksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... IP: proxy / 192.168.0.* 01.06.03, 17:39 jmx napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > och nie bieżcie tylko na serio tych blondasków to był tylko komplement- > wiem,że > > > > sprawy maja się w rzeczywistości o wieeeeeeeeeeeeeele gorzej ;-) > > Ależ nie 'bieżemy'! Czy kto widział sokoła z blond koafiurą?? Nie wspominając o > > dżeimiksie. sokół może być albinotyczny ....cholera jak się pisze bierzcie czy bieżcie? k...!!! ale dałem plamę,wstydze się bardzo. :-( :-( :-( > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 17:46 Gość portalu: piotr napisał(a): > sokół może być albinotyczny ....cholera jak się pisze bierzcie czy bieżcie? > k...!!! ale dałem plamę,wstydze się bardzo. :-( :-( :-( Nie pżejmój się - karzdemu zdaża się zropić litrufkę! PS. Albinotyczny sokół będzie miał białe upierzenie nie żółte. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 18:57 > Gość portalu: piotr napisał(a): > PS. Albinotyczny sokół będzie miał białe upierzenie nie żółte. I taki i taki by nie przeżył w realnym świecie.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... IP: proxy / 192.168.0.* 01.06.03, 19:30 white.falcon napisała: > > Gość portalu: piotr napisał(a): > > PS. Albinotyczny sokół będzie miał białe upierzenie nie żółte. > > I taki i taki by nie przeżył w realnym świecie.:) > Pozdrv.:) a Ty jak sobie dajesz radę? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 19:34 Gość portalu: piotr napisał(a): > a Ty jak sobie dajesz radę? Żyję niejako siłą rozpędu. Radzę sobie nieźle. Z prowadzonego przeze mnie życia sokołkowego jestem zadowolona. Cóż chcieć jeszcze? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... IP: proxy / 192.168.0.* 01.06.03, 21:00 white.falcon napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > a Ty jak sobie dajesz radę? > > Żyję niejako siłą rozpędu. Radzę sobie nieźle. Z prowadzonego przeze mnie życia > > sokołkowego jestem zadowolona. Cóż chcieć jeszcze? > Pozdrv. SO FAR SO GOOD! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 21:15 Gość portalu: piotr napisał(a): > SO FAR SO GOOD! GOD BLESS UNS! Albo GOOD SAVE THE KING. Nie wiem, co lepsze. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... IP: proxy / 192.168.0.* 01.06.03, 21:21 white.falcon napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > SO FAR SO GOOD! > > GOD BLESS UNS! Albo GOOD SAVE THE KING. Nie wiem, co lepsze. > Pozdrv.:) so far so good=oby tak dalej Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 21:26 Gość portalu: piotr napisał(a): > so far so good=oby tak dalej > Pozdrv.:) Ależ wiem!!! szukam tylko motto dla siebie. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 23:31 Motto ? Tyś nie Izydor :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 23:35 kwasna_cytryna napisała: > Motto ? Tyś nie Izydor :PPPPPP A brońcie mnie wszyscy możliwi święci. Ja się nie rozdwajam, czy roztrajam, jak niektórzy na Forum. Ja wolę być całością, składającą się i z dobrej i złej strony sokołka.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 02.06.03, 21:52 Bo najlepiej jest być sobą i tylko sobą :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 02.06.03, 21:59 kwasna_cytryna napisała: > Bo najlepiej jest być sobą i tylko sobą :-)))) Jak powiedziałam, jestem w jednej niepowtarzalnej osobie sokołka i się nie rodwajam. uznałabym to za hańbę dla ptaka.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 02.06.03, 23:17 Wiesz, nie każdy potrafi zrozumieć, że można być oryginalnym stworzeniem ;-)) Kopie są podobno w modzie, ale nie wiem, czy to moda z tego sezonu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobra dziewczyny i tak Was nie... 01.06.03, 18:54 jmx napisała: > Ależ nie 'bieżemy'! Czy kto widział sokoła z blond koafiurą?? Nie wspominając o > > dżeimiksie. > Pewno, że nie "bieżemy". Wyobraziłam sokołka z może jeszcze trwałą. Widok dość oryginalny. A już dżeimiks - może jeszcze z warkoczem blond?... Współczuję, Piotrze, aż takiej wyobraźni. Można bowiem sobie strasznych rzeczy nawyobrażać. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś