Gość: ADMIN IP: *.cafebitone.gdynia.pl 11.06.03, 22:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiekt Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:13 Jak będzie miało być zlikwidowane, dowiesz się o tym ode mnie. Na razie adminuj swoje podwórko. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE 11.06.03, 22:17 Może uważaj, bo Ci nosa przytrzasną, albo nóżkę podstawią... I zamiataj swoje podwórko. ;) Nie można ukraść komuś coś, co dzięki swojemu istnieniu ma twarz, a nie obojętną mordę. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE 11.06.03, 22:20 white.falcon napisała: > Może uważaj, bo Ci nosa przytrzasną, albo nóżkę podstawią... I zamiataj swoje > podwórko. ;) > Nie można ukraść komuś coś, co dzięki swojemu istnieniu ma twarz, a nie > obojętną mordę. > Pozdrv.:) Żeby było dobrze zrozumiane - odpowiedź skierowałam do ADMINA! Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE 11.06.03, 23:39 Daleko Ci admini mieszkają, a ja pomyślałem naiwny, że są może na Czerskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE 11.06.03, 23:58 ja_nek napisał: > Daleko Ci admini mieszkają, a ja pomyślałem naiwny, że są może na Czerskiej... Pomijając fakt, gdzie mieszkają, ale nas nie "lubieją". Pozrdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE IP: *.pl-net.pl 14.06.03, 14:28 CZENU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE IP: *.cafebitone.gdynia.pl 15.06.03, 21:29 czemu> Odpowiedz Link Zgłoś
quickly No i doigraliscie sie... 16.06.03, 05:32 Warszawa 14 czerwca 2003 Szanowni Panstwo, Ze wzgledu na coraz liczniejsze zazalenia skladane przez uzytkownikow Forum, administracja Gazety Wyborczej zmuszona jest do zamkniecia dzialu “Romantica”. Z nieukrywanym satysfakcja zawiadamiamy rowniez, ze zostana podane do wgladu publicznego nazwiska, adresy i numery telfonow (wraz z innym danami personalnymi) wszystkich uczestnkow tegoz forum. Z wyrazami szacunku Administracja GW Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: No i doigraliscie sie... 16.06.03, 11:27 Quickly, teraz do Ciebie będą wydzwaniać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: No i doigraliscie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 18:46 Nie za gorąco Ci tak długo trzymać głowę w piasku? Publika szaleje ......;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Re: No i doigraliscie sie... IP: *.cafebitone.gdynia.pl 16.06.03, 21:12 HH Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Obiekt... 16.06.03, 23:48 ...jadac samochodem przypomianlem sobie, ze "count" pisze sie "cunt". Juz raz kiedys popelnilem ten blad... Liczylem na to, ze tego nie zauwazysz. Stalo sie inaczej. Szczerosc? W jednym watku piszesz, ze starasz sie pisac szczerze. Szczerze? Ale czy to jest mozliwe? Do tego tematu wroce na osobnym watku. Za piec minut zaczyna sie calodniowy kurs jezyka nowogwinejskiego, czyli mieszanki j. angielskiego i jezykow lokalnych. Stad ten moj pospiech. Jak widzisz nie chowam glowy w piasek - a wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: Dla Obiekt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 22:14 No dobra, wystawiłeś na moment głowę z piasku, rozejrzałeś się wokoło, nabazgrałeś coś (żeby nie było, że cykor) i schowałeś głowę z powrotem. I kuper jak sterczał, tak sterczy. A co mam pisać o grillu? (to znaczy barbekju, niech Ci będzie). Nie masz przesytu? Jakaś rozlatująca się kiełbasa nadziana na patyk i smażona prawie do zwęglenia. Za to musztarda smaczna (sarepska). I o czym tu pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: No i doigraliscie sie... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.06.03, 03:42 > Z wyrazami szacunku > Administracja GW A...to w administracji pracujesz, a wiec wydalo sie...Australia, ha ha ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla cal (z kropeczkami)... 17.06.03, 04:48 Warszawa 17 czerwca 2003r. Szanowna Pani, Uprzejmie Pania zawiadamiamy, ze za Pani bezpodstawne oszczerstwa rzucane pod adresem naszego pracownika (czyt. wpis powyzej) zostanie wszczete postepowanie karno-wyjasniajace. Pani sprawe poprowadzi pani prokurator Obiekt (ksywa: "krwawa Manka"), ktora potrafi z jednego kilometra przeswietlic, jak ten Rentgen, kazdego "skurwiela" (Tak prosze Pani! Awansowalem juz do stopnia "skurwiela"! Oprocz tego pani prokurator uzywa innych nieprzyzwoitych slow i to po angielsku(!) tj. np. slowa "cunt"). Poza tym jest Pani w bledzie. Od poniedzialku, prosze Pani, bede sobie zamieszkiwal kraj ludozercow i nikt juz wiecej nie bedzie mnie nazywal "misiu koala", czy inny "kangur". Ja prosze Pani bardzo lubie te zwierzeta, a zwlaszcza kangury (tylko sie troche za dlugo gotuja). Serdecznie pozdrawiam, do zobaczenia w sadzie, Baltazary Quicklikowski, Nadinspektor Oddzialu Inwiligacji Uzytkownkow Forum Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: Dla ...quicklowskiego IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.06.03, 05:24 No jeśli Obiekt ma być moim prokuratorem to papuaski nie taki wcale trudny do nauczenia, mysle ze sprawa bedzie prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Calineczko, Ty sie nie ciesz... 17.06.03, 06:24 Obiekt (vel. "namierzyc, trafic, zatopic") powidziala, ze umie przeswietlac. Ona juz mnie przeswietlila, wrozka jedna. I co? No i jestem teraz dla niej przezroczysty jak ten... perg... no wlasnie, jak to bylo? Juz wiem, jak ten... papier toaletowy. Ale ja sie nie przejmuje. Nic, a nic. Nic nie napisala o grillu (nie wiem dlaczego, ale nie lubie tego slowa - a przeciez nie ma ono u mnie, zadnych negatywnych konotacji), chociaz ja o to grzecznie prosilem. Obiekt ma napewno ma duzo fajnych kolezanek, jakiegos odlotowego faceta, a ja tu biedny wysilam sie na jakies tam marne do niej umizgi. Takiej to dobrze... A u Ciebie Calineczko sadny dzien. Caly dzien myslalem o Tobie... ale o tym juz gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka nie? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.06.03, 06:56 Jednak mysle ze Obiekt miala czyste intencje. Napewno papieru toaletowego chciala użyć do wytarcia rąk po "grilu" Naprawde dużo myślałeś o tych jej Umizgach ? Ja też, ale kto ich tam wie...... Odpowiedz Link Zgłoś