Dodaj do ulubionych

FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE

IP: *.cafebitone.gdynia.pl 11.06.03, 22:00
Obserwuj wątek
    • Gość: Obiekt Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:13
      Jak będzie miało być zlikwidowane, dowiesz się o tym ode mnie. Na razie adminuj
      swoje podwórko.
    • white.falcon Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE 11.06.03, 22:17
      Może uważaj, bo Ci nosa przytrzasną, albo nóżkę podstawią... I zamiataj swoje
      podwórko. ;)
      Nie można ukraść komuś coś, co dzięki swojemu istnieniu ma twarz, a nie
      obojętną mordę.
      Pozdrv.:)
      • white.falcon Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE 11.06.03, 22:20
        white.falcon napisała:

> Może uważaj, bo Ci nosa przytrzasną, albo nóżkę podstawią... I zamiataj swoje
        > podwórko. ;)
        > Nie można ukraść komuś coś, co dzięki swojemu istnieniu ma twarz, a nie
        > obojętną mordę.
        > Pozdrv.:)

Żeby było dobrze zrozumiane - odpowiedź skierowałam do ADMINA!
        Pozdrv.:)
        • ja_nek Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE 11.06.03, 23:39
          Daleko Ci admini mieszkają, a ja pomyślałem naiwny, że są może na Czerskiej...
          • white.falcon Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE 11.06.03, 23:58
            ja_nek napisał:

> Daleko Ci admini mieszkają, a ja pomyślałem naiwny, że są może na Czerskiej...

Pomijając fakt, gdzie mieszkają, ale nas nie "lubieją".
            Pozrdrv.:)
          • Gość: ANIA Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE IP: *.pl-net.pl 14.06.03, 14:28
            CZENU?
            • Gość: ania Re: FORUM ZOSTANIE ZLIKWIDOWANE WKRÓTCE IP: *.cafebitone.gdynia.pl 15.06.03, 21:29
              czemu>
              • quickly No i doigraliscie sie... 16.06.03, 05:32
                Warszawa
                14 czerwca 2003

Szanowni Panstwo,

Ze wzgledu na coraz liczniejsze zazalenia skladane przez uzytkownikow Forum,
                administracja Gazety Wyborczej zmuszona jest do zamkniecia dzialu “Romantica”.
                Z nieukrywanym satysfakcja zawiadamiamy rowniez, ze zostana podane do wgladu
                publicznego nazwiska, adresy i numery telfonow (wraz z innym danami
                personalnymi) wszystkich uczestnkow tegoz forum.

Z wyrazami szacunku
                Administracja GW
                • ja_nek Re: No i doigraliscie sie... 16.06.03, 11:27
                  Quickly, teraz do Ciebie będą wydzwaniać:)))
                • Gość: Obiekt Re: No i doigraliscie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 18:46
                  Nie za gorąco Ci tak długo trzymać głowę w piasku? Publika szaleje ......;-)

• Gość: HH Re: No i doigraliscie sie... IP: *.cafebitone.gdynia.pl 16.06.03, 21:12
                    HH
                    • quickly Dla Obiekt... 16.06.03, 23:48
                      ...jadac samochodem przypomianlem sobie, ze "count" pisze sie "cunt". Juz raz
                      kiedys popelnilem ten blad... Liczylem na to, ze tego nie zauwazysz. Stalo sie
                      inaczej.

Szczerosc? W jednym watku piszesz, ze starasz sie pisac szczerze. Szczerze?
                      Ale czy to jest mozliwe?

Do tego tematu wroce na osobnym watku. Za piec minut zaczyna sie calodniowy
                      kurs jezyka nowogwinejskiego, czyli mieszanki j. angielskiego i jezykow
                      lokalnych. Stad ten moj pospiech.

Jak widzisz nie chowam glowy w piasek - a wrecz przeciwnie.
                      • Gość: Obiekt Re: Dla Obiekt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 22:14
                        No dobra, wystawiłeś na moment głowę z piasku, rozejrzałeś się wokoło,
                        nabazgrałeś coś (żeby nie było, że cykor) i schowałeś głowę z powrotem. I kuper
                        jak sterczał, tak sterczy.

A co mam pisać o grillu? (to znaczy barbekju, niech Ci będzie). Nie masz
                        przesytu? Jakaś rozlatująca się kiełbasa nadziana na patyk i smażona prawie do
                        zwęglenia. Za to musztarda smaczna (sarepska). I o czym tu pisać?
                • Gość: cal.....ka Re: No i doigraliscie sie... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.06.03, 03:42
                  > Z wyrazami szacunku
                  > Administracja GW

A...to w administracji pracujesz, a wiec wydalo sie...Australia, ha ha ;)))))
                  • quickly Dla cal (z kropeczkami)... 17.06.03, 04:48
                    Warszawa
                    17 czerwca 2003r.

Szanowna Pani,

Uprzejmie Pania zawiadamiamy, ze za Pani bezpodstawne oszczerstwa rzucane pod
                    adresem naszego pracownika (czyt. wpis powyzej) zostanie wszczete postepowanie
                    karno-wyjasniajace. Pani sprawe poprowadzi pani prokurator Obiekt
                    (ksywa: "krwawa Manka"), ktora potrafi z jednego kilometra przeswietlic, jak
                    ten Rentgen, kazdego "skurwiela" (Tak prosze Pani! Awansowalem juz do
                    stopnia "skurwiela"! Oprocz tego pani prokurator uzywa innych nieprzyzwoitych
                    slow i to po angielsku(!) tj. np. slowa "cunt").

Poza tym jest Pani w bledzie. Od poniedzialku, prosze Pani, bede sobie
                    zamieszkiwal kraj ludozercow i nikt juz wiecej nie bedzie mnie nazywal "misiu
                    koala", czy inny "kangur". Ja prosze Pani bardzo lubie te zwierzeta, a
                    zwlaszcza kangury (tylko sie troche za dlugo gotuja).

Serdecznie pozdrawiam,
                    do zobaczenia w sadzie,

Baltazary Quicklikowski,
                    Nadinspektor Oddzialu
                    Inwiligacji Uzytkownkow Forum
                    Gazety Wyborczej

• Gość: cal.....ka Re: Dla ...quicklowskiego IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.06.03, 05:24
                      No jeśli Obiekt ma być moim prokuratorem to papuaski nie taki wcale trudny do
                      nauczenia, mysle ze sprawa bedzie prosta.
                      • quickly Calineczko, Ty sie nie ciesz... 17.06.03, 06:24
                        Obiekt (vel. "namierzyc, trafic, zatopic") powidziala, ze umie przeswietlac.
                        Ona juz mnie przeswietlila, wrozka jedna. I co? No i jestem teraz dla niej
                        przezroczysty jak ten... perg... no wlasnie, jak to bylo? Juz wiem, jak ten...
                        papier toaletowy.

Ale ja sie nie przejmuje. Nic, a nic.

Nic nie napisala o grillu (nie wiem dlaczego, ale nie lubie tego slowa - a
                        przeciez nie ma ono u mnie, zadnych negatywnych konotacji), chociaz ja o to
                        grzecznie prosilem.

Obiekt ma napewno ma duzo fajnych kolezanek, jakiegos odlotowego faceta, a ja
                        tu biedny wysilam sie na jakies tam marne do niej umizgi. Takiej to dobrze...

A u Ciebie Calineczko sadny dzien. Caly dzien myslalem o Tobie... ale o tym juz
                        gdzie indziej.
                        • Gość: cal.....ka nie? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.06.03, 06:56
                          Jednak mysle ze Obiekt miala czyste intencje. Napewno papieru toaletowego
                          chciala użyć do wytarcia rąk po "grilu"

Naprawde dużo myślałeś o tych jej Umizgach ? Ja też, ale kto ich tam wie......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka