aga77ti 04.07.07, 11:13 i oczy zawisły. czy myślicie, że głupi początek może zapowiadać ciekawą dyskusję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: oczywiście..... 04.07.07, 11:31 tego nie da sie nigdy stwierdzic, bo raz tak, a innym razem moze byc innaczej tak samo z ciekawym poczatkiem, moze zakonczyc sie dosc szybko, bo jednak zabraklo tematu do dalszej rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Rzeczy wiście IP: 212.244.155.* 04.07.07, 12:17 Jesli padnie taki rozkaz, to dyskusja może się nad wyraz bujnie rozwinąć. Zdaj relację, jesli możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 ja nie w temacie, ale :) 04.07.07, 12:35 Aga odebrałaś @? :) Piszę i nie mam za wiele czasu na ploteczki z Wami... :( Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: ja nie w temacie, ale :) 04.07.07, 12:55 cześć Wam.. Ja tu tak niesmiało się witam I ... co dobrego ? zapytam Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: ja nie w temacie, ale :) 04.07.07, 13:17 wszyscy zapracowani i odpowiedzi ani ani ... idę więc kontynuować no bo ktoś musi pracować z adrenaliną i stresem się zmagać kto chętny mi pomagać ? Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: ja nie w temacie, ale :) 04.07.07, 16:04 Gabi, ja Cie wspomoge usmiechem wirtualnym. Dzisiaj wychodze o dziwo o czasie. Bo znajomi przychodza do mnie, a ja jak zwykle na ostatnia chwilke mnostwo rzeczy musze zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: ja nie w temacie, ale :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:37 Och, Gabi kochana Przestałem już wierzyć Gdym zajrzał tu z rana Że wpiszesz coś kiedyś Jam dziś pracował Bez chwili wytchnienia Gdy piszę te słowa Pot spływa z ramienia (Miało być z czoła Lecz rymu by brakło) I brzęczy tu pszczoła I zgasło mi światło Lecz jutro tu wrócę Pełen zapału A teraz już kończę Ten wierszyk pomału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Może IP: *.icm.edu.pl 04.07.07, 13:57 ale to rzadkie zjawisko też zmykam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: oczywiście..... 04.07.07, 14:59 ANUSIA, przeczytalam poczte i wyslalam Ci odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Aga 04.07.07, 15:15 ta poczta mnie kiedyś dobije... nieważne. :) Szkoda, że będziesz wyjechana, ale kiedy już wrócisz mam nadzieję, ze się spotkamy :)) Pozdr. A ja piszę, piszę dzielnie, dziś cztery strony, nie na temat, ale przynajmniej promotor będzie miał co wykreślać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Aga 05.07.07, 08:20 czeeeeść Wszystkim. ależ śpiący dzionek oj.... A Aga dokąd wyjechała ? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Aga 05.07.07, 08:58 Ooo .... a ja nie mogę wziąć urlopu, nie moge być wyjechana buuuu :( A dokąd wyjeżdżasz ? Daj pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: Aga 05.07.07, 09:11 wyjezdzam czesciowo na dzialke, czesciowo do Gdyni sluzbowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: Aga IP: 212.244.155.* 05.07.07, 09:47 Dzień dobry! Aga "wyjechana" - Koszmar językowy. Czy musicie już od rana Propagować nowomowę? To tak pół-żartem, pół-serio. Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: Aga 05.07.07, 10:08 no dobrze, to mi sie tak powiedziało, a potem Ania to przechwycila. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Aga 05.07.07, 12:12 bo mi się spodobało "wyjechanie" :) jako polonistka nie mogę wysławiać się tylko poprawnie :) Żebyście wiedzieli jak "poprawnie" mówiły studentki nauczycielki z mojego wydziału... Koszmar, jeśli one uczą dzieci to ja już nie wiem co z tym zrobić... Miłego dnia :) Gabi, ja też o urlopie wypoczynkowym mogę tylko pomarzyć :) teraz wyrwałam ze szpon szefowej tydzień na napisanie pracy a i tak usłyszałam, że rozwalam całą księgowość... Koszmar. Dlatego pracy szukam, i wcale nie żartuję... No i piszę, piszę.... A. Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: Aga 05.07.07, 13:03 ja na szczescie mam fajna prace :) wow, przynajmniej jedna sfera mego zycia jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Aga 05.07.07, 13:07 na pewno jest ich więcej :) tylko tego nie dostrzegasz. No moja praca to koszmar ale walczę dzielnie :) Reszta mogłaby być lepsza, ale głównie zależy to tylko ode mnie :) Więc muszę się postarać. I niestety trzeba pamiętać, że inni mają gorzej więc starajmy się im pomóc na ile możemy i cieszmy się tym co mamy :) Odpowiedz Link Zgłoś