Dodaj do ulubionych

witaj smutku.;)

14.07.07, 17:45
Może będzie weselej;PPP
Obserwuj wątek
    • iwona334 przepraszam, od tego zaru 14.07.07, 18:29
      rozum trace.
      To mialo byc do Ciebie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=65908879
      • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 14.07.07, 18:31
        Oki dobrze.;))
        Nie denerwuj się;PPP
        • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 15.07.07, 21:08
          Rozumu nie tracie,szkoda by było,pomyslcie zatem co dalej?
          • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 15.07.07, 21:26
            A dalej zdarzyć moze się wszystko;PPP
            • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 15.07.07, 21:28
              a niby co? Panie Offmaat? bom ciekawa? ....moze nie za bardzo ciekawa,ale zawsze
              warto wiedziec,jak mawia mój przyjaciel...
              • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 15.07.07, 21:29
                Gość portalu: viviene napisał(a):

> a niby co? Panie Offmaat? bom ciekawa? ....moze nie za bardzo ciekawa,ale zawsz
                > e
                > warto wiedziec,jak mawia mój przyjaciel...
                >
                wszystko to wszystko i tak nalezy to rozumiec;PPPP
                • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 15.07.07, 21:32
                  no dobrze jak wszystko to wszystko,skoro Pan tak mówi nie będe się
                  upierac,opierac,nie miało byc upierac...
                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 15.07.07, 21:38

> no dobrze jak wszystko to wszystko,skoro Pan tak mówi nie będe się
                    > upierac,opierac,nie miało byc upierac...
                    >
                    Muszę Pani powiedziec,ze upierac się tez mozna opierając jednoczesne.;))
                    Mozliwosci jest wiele;PPPP
                    • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 15.07.07, 22:00
                      nie,nie,nie,na temat oporu i uporu akurat mam odmienne zdanie ale wiem,ze wcale
                      nie musimy się zgadzac..Drogi Panie..
                      • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 15.07.07, 22:51
                        Zastanawia mnie dlaczego Pan Offmaat-ek,taki optymista,mówi:Witaj smutku?
                        • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 05:56

> Zastanawia mnie dlaczego Pan Offmaat-ek,taki optymista,mówi:Witaj smutku?
                          .
                          >
                          wyłacznie z przekory,;PPP...a tak wogole,kiedys slyszałem jak na ludzi pozbawionych optymizmui humoru mowiono "smutasy". traktuj to w takich kategoriach.ZApewnima ,ze nie mam najmniejszych powodow do jakichkolwiek smutków,przynajmniej narazie;PPPP
                      • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 05:53

> nie,nie,nie,na temat oporu i uporu akurat mam odmienne zdanie ale wiem,ze wcale
                        > nie musimy się zgadzac..Drogi Panie..
                        >
                        oj traktuj to w kategoriach zartu, nie zastawiam na Ciebie zadnych sideł;))
                        i faktycznie zdania mozemy miec zupełnie rozne.;)Tak to Miła Pani traktuj.;PPP
                        • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 09:00
                          Hmm. ,jestem dużą dziewczynką i niektóre zakamarki są mi już znane.........
                          • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 09:48

> Hmm. ,jestem dużą dziewczynką i niektóre zakamarki są mi już znane.........
                            -
                            Pani Viviene.;PP W Twoją wielkosć nie wątpię.;) A zakamarki to z turystyką są związane?.. czy tez inaczej trzeba na to patrzec.;PPP
                            • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 09:54
                              Och,dreszcz przeleciał mi po plecach,jak Pan to doskonale wie,pan,mój Drogi jest
                              chyba czarodziejem a jesli tak ,to mam gorącą prosbę:
                              Bardzo proszę zaczarowac raz jeszcze,żebym mogła "wyrwac się" ponowniena te
                              szlaki turystyczne właśnie i przeżyc raz jeszcze.....
                              • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 09:59
                                I proszę jeszcze ,żeby Pan zaczarował,zebym nie musiała sie bac i żeby ogarnął
                                mnie tzw.swięty spokój i żeby jeszcze duzo innych miłych rzeczy na mnie spadło i
                                jeszcze i jeszcze i proszę niech Pan czaruje dużo,dużo...
                                • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:08
                                  I jeszcze jedno czarodzieju,chce znależc się tam,gdzie szcześciu nic nie grozi.
                                  I to chyba wszystko.Chyba.
                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:14

> I jeszcze jedno czarodzieju,chce znależc się tam,gdzie szcześciu nic nie grozi.
                                    > I to chyba wszystko.Chyba.
                                    -
                                    Myslę,ze nie jest to takie skomplikowane.;PPP
                                • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:09

> I proszę jeszcze ,żeby Pan zaczarował,zebym nie musiała sie bac i żeby ogarnął
                                  > mnie tzw.swięty spokój i żeby jeszcze duzo innych miłych rzeczy na mnie spadło
                                  > i
                                  > jeszcze i jeszcze i proszę niech Pan czaruje dużo,dużo...
                                  -
                                  Aj jakiez to miewasz lęki?;PPP zupełnie niepotrzebnie.. :PPP
                                  A co to "innych rzeczy"....to jaka ich jest lista?;PPP
                              • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:07

> Och,dreszcz przeleciał mi po plecach,jak Pan to doskonale wie,pan,mój Drogi jes
                                > t
                                > chyba czarodziejem a jesli tak ,to mam gorącą prosbę:
                                > Bardzo proszę zaczarowac raz jeszcze,żebym mogła "wyrwac się" ponowniena te
                                > szlaki turystyczne właśnie i przeżyc raz jeszcze.....
                                -
                                Raczej czarodziejem nie jestem;)) ...ale fakt, wiele rzeczy mozna sobie wyczarowac.;PPP...to tylko kwestia dobrej woli i ze tka powiem - chęci;PPP
                                • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:11
                                  Przepraszam,wycofuje wszystkie prosby,skoro Pan nie może...
                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:13

> Przepraszam,wycofuje wszystkie prosby,skoro Pan nie może...
                                    -
                                    Pospiech jest złym doradcą;PPP ..ale skoro tak Pani postanowiła;PPP
                                    • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:16
                                      a skoro Pan nie może......spełnic moich życzeń,co robic?
                                      • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:18

> a skoro Pan nie może......spełnic moich życzeń,co robic?
                                        >
                                        Ja nie wiem nawet jakie Pani dokładnie ma zyczenia.;PPP
                                        Najpierw moze warto byloby je sprecyzować,gdzie to juz rzecz
                                        rozpatrzenia....a pozniej mozna się do nich odnosić,;PPP
                                        W tje chwili nie wiem co mogę,a czego nie mogę,;PP
                                        • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:22
                                          O wszystkich już napisałam wczesniej,więcej nie posiadam,nie jestem
                                          zachłanna,wydaje mi się ale czar prysł bo nie jest Pan czarodziejem a juz
                                          ..myslałam.
                                          • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:26
                                            Przyjdzie mi samej borykac się z tymi "spełnieniami"ale zdaje sie,już jestem
                                            przyzwyczajona.
                                            Ojejku,chyba wolno troszke pomarzyc w tak upalny dzionek,
                                            • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:28

> Przyjdzie mi samej borykac się z tymi "spełnieniami"ale zdaje sie,już jestem
                                              > przyzwyczajona.
                                              > Ojejku,chyba wolno troszke pomarzyc w tak upalny dzionek,
                                              -
                                              oczywsicie, wszystko wolno, w koncu jest to dzien jak kazdy.;)PPP
                                              • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:29
                                                I wszystko jasne.............Ziemia
                                                • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:43

> I wszystko jasne.............Ziemia
                                                  -
                                                  niepotrzebnie tak szybko lądujesz/;PPP
                                                  Masz jakies przeciązenia?;PPP
                                          • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:29

> O wszystkich już napisałam wczesniej,więcej nie posiadam,nie jestem
                                            > zachłanna,wydaje mi się ale czar prysł bo nie jest Pan czarodziejem a juz
                                            > ..myslałam.
                                            -
                                            nie musisz się tak szybko wycofywać..Pani Viviene.:PPP
                                            • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:34
                                              no,no,no,szykuje się jakaś Ugoda? czy będziemy negocjowac??????????
                                              • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:37
                                                Pewnie...trzeba siadac przy okrągłym stole.;PPP
                                                KAzdą sprawę mozna "wypośrodkować".;PPP
                                                • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:39
                                                  hahhahaahaa,zgadza sie,okrągły stół ale tylko z moją
                                                  ulubioną.............kawusią..buuuuuuhahahahaha
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:42

> hahhahaahaa,zgadza sie,okrągły stół ale tylko z moją
                                                    > ulubioną.............kawusią..buuuuuuhahahahaha
                                                    -
                                                    kawa w niczym nie przeszkadza?;PPP a jaką kawusię preferujesz?
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:47
                                                    espresso,jesli mi wolno poprosic,a jesli nie ma to jaks rozpuszczalna
                                                    z...mleczkiem ,prosze..
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:49

> espresso,jesli mi wolno poprosic,a jesli nie ma to jaks rozpuszczalna
                                                    > z...mleczkiem ,prosze..
                                                    -
                                                    co za wysublimowany smak...;;PPP ... ja pijam ze tak powiem tradycyjną
                                                    kawę...
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:51
                                                    tradycyjna równie dobra pod warunkiem,że bez cukru..........
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:53

> tradycyjna równie dobra pod warunkiem,że bez cukru..........
                                                    -
                                                    - tradycyjną z cukrem ..;PPP jakis widac nietypowy jestem;PP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:55
                                                    Nie wiem,czy jest Pan nietypowy? nie znam.
                                                    Ale wiem jedno: smaku kawy nie zabija się cuktem a miłosci małzeństwem...
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:57

> Nie wiem,czy jest Pan nietypowy? nie znam.
                                                    > Ale wiem jedno: smaku kawy nie zabija się cuktem a miłosci małzeństwem...
                                                    -
                                                    Ciekawy wniosek,;PPP....ale kazda reguła ma wyjątki (to do pierwszego wniosku)
                                                    a z drugim zgadzam się i bez komentarza,;PPP
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:52
                                                    ale bez względu na to, kto jaką kawę pija...Kawa łączy.;PPP
                                                    integruje,pomaga nawiązać wiele kontaktów,rozwiązuje wiele
                                                    problemów.Kawa moze duzo.;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 11:00
                                                    Tak czy owak,zależy jeszcze z kim tą kawę się spożywa,bynajmniej dla mnie ma to
                                                    znaczenie...
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 11:00

> Tak czy owak,zależy jeszcze z kim tą kawę się spożywa,bynajmniej dla mnie ma to
                                                    > znaczenie...
                                                    -
                                                    przeciez się nie wpraszam;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 11:05
                                                    oczywiście nie to miałam na mysli,Pan zapewne też ma kogoś z kim kawusia
                                                    wyjątkowo smakuje?
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 11:09

> oczywiście nie to miałam na mysli,Pan zapewne też ma kogoś z kim kawusia
                                                    > wyjątkowo smakuje?
                                                    -
                                                    Zeby swierdzić ze kawa smakuje wyjątkowo ..trzeba miec skalę porównawczą.;)
                                                    Stąd myslę, przynajmniej ja,....ze z piciem kawy nie nalezy się zbytnio towarzysko ograniczac.;PPP
                                                    Ale kazdy postępuje, wg swoich zasad, Pani rozniez;PPP
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 11:12
                                                    Ja zeby nie komplikowac sytuacji, w tej chwili
                                                    przeszedłem na piwo;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 11:19
                                                    Hmmmmmmm,,każdemu wolno,no piwo też dobre wyjscie....,zeby nie komplikowac
                                                    oczywiście..
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 11:21

> Hmmmmmmm,,każdemu wolno,no piwo też dobre wyjscie....,zeby nie komplikowac
                                                    > oczywiście..
                                                    -
                                                    wprawdzie w ilosciach tzw. śladowych.;PPP
                                                    ale dzsiaj nie wiadomo co pić, juz na termometrze jest ponad 30 st;PPP
                                                    Do miłego;PPP ...trochę posnuję się po chatce;:)))
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 11:23
                                                    A ja wyłoze swoje ciałko gdzieś......................
                                                    Do miłego.
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 14:33
                                                    Co słonko widziało?.... taka była kiedys ksiązka
                                                    wprawdzie dla dzieci,ale była...;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:16
                                                    Gdyby słonko mogło mówic.to ojojojoj
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:21

> Gdyby słonko mogło mówic.to ojojojoj
                                                    >
                                                    -
                                                    wlasnie, wieeeelka szkoda;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:22
                                                    Czy mamy cos do ukrycia Offmaat?
                                                    Wstydzimy się czegoś?
                                                    Ej,Ty,Ty,.......
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:25

> Czy mamy cos do ukrycia Offmaat?
                                                    > Wstydzimy się czegoś?
                                                    > Ej,Ty,Ty,.......
                                                    -
                                                    Znajomym mi językiem Pani Viviene przemawia;PPP .cos w tym jest;)))
                                                    A co do drugiej kwestii to skadze, zawsze uwazam ze reklama jest dzwignią
                                                    handlu,więc o ewentualnym ukrywaniu mowy byc nie moze,;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:29
                                                    yes,yes...............
                                                    Ogólnie rzecz ujmując nie wiem co dla Pana jest "znajomym językiem" ale czyż
                                                    powinnam się nad tym zastanawiac w tak upalne popołudnie?
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:30
                                                    Albo reklamujmy sie poprostu..
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:32

> Albo reklamujmy sie poprostu..
                                                    >
                                                    Nie,wykluczam,;PPP...myslę ze jest inaczej;))
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:31

> yes,yes...............
                                                    > Ogólnie rzecz ujmując nie wiem co dla Pana jest "znajomym językiem" ale czyż
                                                    > powinnam się nad tym zastanawiac w tak upalne popołudnie?
                                                    >
                                                    własnie ,pogoda nie jest najbardziej odpowiednia aby Panią Vivienę w tajniki
                                                    zagłebiać,;PPP ..ale dla mnie znajomy,to znajomy i to b.dobrze;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:33
                                                    a ja się ciesze,ze Panu jest dobrze cokolwiek by to mało znaczyc.
                                                    Jak ludzie wokół mnie są szczęsliwi to ja też ja też ja też..........
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:35

> a ja się ciesze,ze Panu jest dobrze cokolwiek by to mało znaczyc.
                                                    > Jak ludzie wokół mnie są szczęsliwi to ja też ja też ja też..........
                                                    >
                                                    i ja, jak wyżej też...;PPP....dobrze ze masz duzo optymizmu....
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:38
                                                    hahhahahaa,,dużo,dużo,tak juz mam,ze mam dużo ale Pan też do smutasów nie
                                                    nalezy,mysle..
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:43

> hahhahahaa,,dużo,dużo,tak juz mam,ze mam dużo ale Pan też do smutasów nie
                                                    > nalezy,mysle..
                                                    >
                                                    zgadza się, trudno Twoją tezę podwazyc;PPP ..nie,absolutnie nie widzę siebie
                                                    po stronie smutasów;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:50
                                                    Ja tylko tak chciałam sie z Panem podroczyc,,,,,ale juz nie bede
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:51

> Ja tylko tak chciałam sie z Panem podroczyc,,,,,ale juz nie bede
                                                    >
                                                    coż doswiadczyłem paralaksy.;PPPP....moze to się nie powtorzy;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 17:17
                                                    hmm,kat wiedzenia zależy od?....no właśnie od czego....od zasobności portfela od
                                                    zajmowanego stanowiska od..........chyba cos popierniczyłam,Wybacz,upał
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 17:40

> hmm,kat wiedzenia zależy od?....no właśnie od czego....od zasobności portfela o
                                                    > d
                                                    > zajmowanego stanowiska od..........chyba cos popierniczyłam,Wybacz,upał
                                                    >
                                                    a nie mozna miec poprostu słabego wzroku, bez zadnych podtekstów?;P
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 17:46
                                                    mozna mozna,zwłaszcza bez podtekstów a po co się złoscisz?
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 17:51

> mozna mozna,zwłaszcza bez podtekstów a po co się złoscisz?
                                                    -
                                                    skadze,to nie mam nic wspolnego z nerwowoscią;)...byla to jedynie
                                                    uwaga na marginesie;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 17:54
                                                    Witaj smutku....
                                                    Może będzie weselej????
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 17:56

> Witaj smutku....
                                                    > Może będzie weselej????
                                                    -
                                                    zawsze na to trzeba liczyc....zakladanie ze nic juz nie moze
                                                    się zmienić jest błedem;
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:00
                                                    Błedem jest nic nie robic w tym kierunku,zeby się zmieniło na lepsze.
                                                    A co mozemy zmienic,oj jak ja chce zmieniac bardzo.......
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:04

> Błedem jest nic nie robic w tym kierunku,zeby się zmieniło na lepsze.
                                                    > A co mozemy zmienic,oj jak ja chce zmieniac bardzo.......
                                                    -
                                                    Ciekawe zapewne plany ma Pani Viviena..;).. moze podzielisz się
                                                    jakimis szczegolami.;))...czas ,sposob i okolicznosci,wszystko do
                                                    ustalenia;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:06
                                                    wszystko chce zmieniac,wszystko co się da,wszystko chce zmieniac,i duzo i
                                                    mocno..wszystko,wszystko...O,dzis wszystko pozmieniam,pozamieniam tak ,żeby było
                                                    dobrze..haha
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:08
                                                    Kiedys trzeba, a w sumie kazda zmiana wnosi cos nowego,
                                                    i to z reguł na lepsze.;PPP...dobrze robisz;P
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:10
                                                    No a Ty mój miły nie prowokuj do tych zmian bo jak się nie uda będzie płacz...
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:12
                                                    Oj V.;)) Nie prowokuję,tak sobie rozwazam rozne
                                                    warianty;)...ale tu masz rację,wsyzstko musi miec
                                                    jakies uzasadnienie........
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:15
                                                    A ja chcę znac Twoje-warianty oczywiscie..
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:15
                                                    A czy są jakies trudnosci?;PPPPPPPPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:18
                                                    żadnych ale im więcej mi Offmaat powie,tym więcej bedę wiedziała a ja się szybko
                                                    ucze,no..
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:19
                                                    W to nie wątpię,wg mnie trochę skrywasz się
                                                    za parawanikiem;))
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:22
                                                    Ojejku,skrywam,skrywam,nie potrafie aż tak...
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:23
                                                    Ty zresztą też,kazdy tutaj chyba..
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:24

> Ty zresztą też,kazdy tutaj chyba..
                                                    -
                                                    -Masz Pani V. całkowitą rację;PPP
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:23
                                                    ale robisz to sympatycznie;PPP
                                                    Do miłego,;)
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:28
                                                    dziękuję..
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 19:36
                                                    Oki...wszystko wrociło do normy;PP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 19:47
                                                    Coooo???
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 19:48

> Coooo???
                                                    -
                                                    Sympatycznie;D
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 19:53
                                                    co to znaczy sympatycznie czyli jak? jak? jak?
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 19:57
                                                    W sposob ktory mi się podoba, tak mogę to okrslic;))
                                                    Ale moze to byc odczucie subiektywne;P
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:00
                                                    Ja się skrywam??
                                                    Ty się skrywasz bardziej ode mnie,no..
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 20:10
                                                    Tak bym to okreslił.Pewien gosć systematycznie modlił się
                                                    o to aby wygrać w totka. Pewnego dnia Bóg przemowił do niego
                                                    -człowieku daj mi szansę i wyslij chociaz jeden kupon.;PPP
                                                    A wracając do Ciebie, widzę analogię....pomijac juz to modlenie się;DDD
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:13
                                                    nie mysle o tym w ten sposob....ale ?
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 20:14
                                                    Nie bierz tego Pani V. dosłownie..ale w szerokich
                                                    granicach mozna;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:18
                                                    A niech tam,,mysl co chcesz a moze jest jak mówisz?Łatwiej kogos oceniac niz
                                                    siebie-racja...
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 20:19
                                                    Zle mnie zrozumialas. Nie bylo ani nie jest
                                                    moją intencją ocenianie Ciebie...daleki jestem
                                                    od tego.Chodziło mi o to ,ze się nie logujesz... i to
                                                    wszystko...........
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:25
                                                    nie loguje? nie rozumie? wytłumacz,proszę,cos ze mna nie tak?
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 20:40
                                                    Nie skadze ,wszystko oki.......ale to niekiedy
                                                    utrudnia co nieco kontakty.;)) Nie jest to jednak
                                                    nic złego.....mozesz być spokojna........
                                                  • offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 20:40
                                                    Nie skadze ,wszystko oki.......ale to niekiedy
                                                    utrudnia co nieco kontakty.;)) Nie jest to jednak
                                                    nic złego.....mozesz być spokojna........
                                                  • Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:42
                                                    Prosze jasniej,,,,,,,,technika i leze na łopatkach,powiedz prosze..chce wiedziec
    • offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 20:44
      Czy ja wiem?........ale moze.....
      • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:46
        czego nie wiesz? powiedz prosze i juz....
        • offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 20:47
          Mowiąc szczerze, nie wiem czego mogę nie wiedziec;PPP
          To moze samo się wyjasni........
          • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:49
            dlaczego taki jestes,powiedz,,,,,bedę beczec,,,głośno....i tupac...
            • offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 20:59
              oczywsicie mozesz;PPP
              • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:00
                pokazuje Ci............jezyk,,masz oj Ty,Ty..
                • offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:01
                  Mnie się podoba..;PPP . lubię spontanicznosc;P
                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:05
                    to sobie lub............złościsz mnie bo nie chcesz nic powiedziec wiec?
                    • offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:06
                      A do czego mam się przyznac.;PPP
                      • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:09
                        przyznac?? nie do niczego,nie czytasz uważnie,ale to nic...
                        • offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:10
                          Czytam..........ale lubie psocić.;PPPPPPP
                          • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:12
                            psocic powiadasz? wiedziałam.....zartujesz sobie a ja tu całkiem poważnie..
                            • offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:13
                              wszystkiego nie mozna zrzucac na karb zartów;)
                              • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:17
                                To Pan powiedział..ja o żartach nie wspominam
                                • offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:19
                                  Pani V......zartowalem w jednej kwestiii a więc nie mozna
                                  wszystkiego podczepiac pod tę kwestię.PPP
                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:21
                                    żarty,żartami a zycie,zyciem,miły Panie
                                    • offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:22
                                      Slowa bardzo mądre...;PPP
                                      • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:23
                                        cicho.Wiem,,
                                        • offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:29
                                          A wiec idzie w dobrym kierunku;PPP
                                          • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:31
                                            a wie Pan,że idzie,własnie wychodzę do parku,buuhahhaaa
                                            • offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:32
                                              To buhahah...zyczę milego spaceru.;PPP
                                              • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 23:29
                                                Zapewniam był miły.
                                                Pozdrawiam
                                                • viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 02:50
                                                  Witaj smutku :(:(:(
                                                  Jakaś kara czy co? znowu nie spie.Mogłabym pracowac jako nocny ciec.
                                                  Pamiętam refren jakiejs piosenki,ktory brzmiał: Ach te noce te noce
                                                  nieprzespane,byle jak,byle gdzie z byle kim tylko nie wiem co było dalej..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 07:10
                                                    viviene napisała:

> Witaj smutku :(:(:(
                                                    > Jakaś kara czy co? znowu nie spie.Mogłabym pracowac jako nocny ciec.
                                                    > Pamiętam refren jakiejs piosenki,ktory brzmiał: Ach te noce te noce
                                                    > nieprzespane,byle jak,byle gdzie z byle kim tylko nie wiem co było dalej..
                                                    -
                                                    Kazdy moze sobie dopowiedziec zakonczenie, jakie mu odpowiada.;PPP
                                                    A noc rzeczywiscie byla niedozniesienia.Kto wie czy nie najgorsza w tym
                                                    roku gdyz wcale nie jest takie pewne,ze upaly takie jeszcze się powttorzą.;P
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 11:25
                                                    Akurat nie upały są powodem mojej bezsenności,rankiem za to mogłabym trolic w
                                                    łózeczku,ach.....
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 16:37
                                                    offmaat napisał:

> viviene napisała:
                                                    >
                                                    > > Witaj smutku :(:(:(
                                                    > > Jakaś kara czy co? znowu nie spie.Mogłabym pracowac jako nocny ciec.
                                                    > > Pamiętam refren jakiejs piosenki,ktory brzmiał: Ach te noce te noce
                                                    > > nieprzespane,byle jak,byle gdzie z byle kim tylko nie wiem co było dalej.
                                                    > .
                                                    > -
                                                    > Kazdy moze sobie dopowiedziec zakonczenie, jakie mu odpowiada.;PPP
                                                    > A noc rzeczywiscie byla niedozniesienia.Kto wie czy nie najgorsza w tym
                                                    > roku gdyz wcale nie jest takie pewne,ze upaly takie jeszcze się powttorzą.;P

niech trwaja jak najdłuzej i podsycaja zar w naszych oziebłych sercach...
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 19:59
                                                    viviene napisała:

> niech trwaja jak najdłuzej i podsycaja zar w naszych oziebłych sercach...
                                                    -
                                                    moje serce jest oki, mam na to nawet jakies dokumenty;PPP
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:08
                                                    Hmmmmmmmm.. to chyba z moim coś nie halo..e tam nie wiem
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:14
                                                    viviene napisała:

> Hmmmmmmmm.. to chyba z moim coś nie halo..e tam nie wiem
                                                    -
                                                    Nie przesadzaj,jakies zawirowania serduszkowe u kazdego występują i to
                                                    niekoniecznie na podlozu chorobowym;PPP
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:18
                                                    Zawirowania?powiadasz?
                                                    Tak napewno masz rację...:)
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:27
                                                    viviene napisała:

> Zawirowania?powiadasz?
                                                    > Tak napewno masz rację...:)
                                                    -
                                                    Pewnie ze mam,cos tam zycia liznąłem;P
                                                    ups..będę za 15 minut...muszę polac się wodą..;P
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:29
                                                    alez nie przeszkadzam,lej sobie,rób co chcesz byle by Ci dobrze było..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:43
                                                    juz po wszystkim;))
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:45
                                                    ciesze sie.
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:47
                                                    dziwna sprawa,ale ile zadowolenia moze dac zwyczajny
                                                    prysznic,oczywiscie pobrany w odpowiednim momencie;P
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:50
                                                    Ja równiez jestem po...prysznicu naturalnie i zgadzam się z Tobą
                                                    Wkurza mnie tylko,ze nie mam co palic,muszę zatem isc po papieroski do jakiegos
                                                    sklepu
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:53
                                                    viviene napisała:

> Ja równiez jestem po...prysznicu naturalnie i zgadzam się z Tobą
                                                    > Wkurza mnie tylko,ze nie mam co palic,muszę zatem isc po papieroski do jakiegos
                                                    > sklepu
                                                    -
                                                    skoro musisz to biegaj;P znam ten bol...ale mnie udalo się zarzucic palenie.
                                                    wcale tego nie zaluję...
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 23:02
                                                    ja tez nie musze palic,narazie chce to pale..jak długo?
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 05:51
                                                    viviene napisała:

> ja tez nie musze palic,narazie chce to pale..jak długo?
                                                    >
                                                    sluchaj to nie jest tak "chcę to palę".P
                                                    nie mozna się oszukiwac,ze się nie jest uzaleznionym.Sięganie
                                                    nawet po jednego papierosa jest niedobre...Ale to tyle teorii,
                                                    tez paliłem i rozumiem....
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 07:24
                                                    offmaat napisał:

> viviene napisała:
                                                    >
                                                    > > ja tez nie musze palic,narazie chce to pale..jak długo?
                                                    > >
                                                    > sluchaj to nie jest tak "chcę to palę".P
                                                    > nie mozna się oszukiwac,ze się nie jest uzaleznionym.Sięganie
                                                    > nawet po jednego papierosa jest niedobre...Ale to tyle teorii,
                                                    > tez paliłem i rozumiem....
                                                    Wiem,ze nie muszę palic i juz i wiem ze nie będe jesli tylko zechce,nie ma mowy
                                                    o uzaleznieniu w moim przypadku,znam siebie-taka ze mnie bestia,tylko musi
                                                    nastąpic ten czas ale...
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 07:44
                                                    viviene napisała:

> o uzaleznieniu w moim przypadku,znam siebie-taka ze mnie bestia,tylko musi
                                                    > nastąpic ten czas ale...
                                                    -
                                                    o,kobieta wamp;)) cos nowego wreszcie....
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 07:49
                                                    offmaat napisał:

> viviene napisała:
                                                    >
                                                    > > o uzaleznieniu w moim przypadku,znam siebie-taka ze mnie bestia,tylko mus
                                                    > i
                                                    > > nastąpic ten czas ale...
                                                    > -
                                                    > o,kobieta wamp;)) cos nowego wreszcie....

Okropna,powiadam Ci,czasami sama się zastanawiam jak ja z nia wytrzymuje..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 08:56
                                                    viviene napisała:

> Okropna,powiadam Ci,czasami sama się zastanawiam jak ja z nia wytrzymuje..
                                                    -
                                                    nie rób z lustra motta życiowego...życie na tyle uroków,ze mozna kiedy
                                                    tylko się da o intelekcie zapomniec..;DDD
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 10:55
                                                    lustro nie ma tu nic do rzeczy Drogi Panie a cała reszta?
                                                    Uroki zycia? Są,jednakze czasami ograniczone.. ale są..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 12:35
                                                    viviene napisała:

> lustro nie ma tu nic do rzeczy Drogi Panie a cała reszta?
                                                    > Uroki zycia? Są,jednakze czasami ograniczone.. ale są..
                                                    -
                                                    trudno zgadnąc co może stanowic "całą resztę"...raczej można
                                                    z różnym skutkiem się domyslac.;P
                                                  • viviene Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 12:50
                                                    puszczaj wodze fantazji
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 12:58
                                                    viviene napisała:

> puszczaj wodze fantazji
                                                    -
                                                    teoretycznie mozna,ale czy to ma sens..?
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 14:14
                                                    nie wiem co dla Ciebie ma sens,nie powiedziałes jeszcze...i wcale nie musisz..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 15:24
                                                    na jednym wątku forumowym historii życia sie nie opowie jak
                                                    i nie wysnuje planów i zamierzeń;P
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 15:31
                                                    słusznie,nie oczekuje tego,cofam poprzednia wypowiedz..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 15:42
                                                    ;))))
                                                    oki wszystko jest dobrze;P
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 15:47
                                                    dobrze,ze dobrze bo nie chce zeby było zle..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 16:13
                                                    mozna powiedziec, ze "złote serce"...ale czy takie
                                                    wogole bywają jeszcze......
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 16:23
                                                    moze i złote ale takie czasem obolałe,chyba czasy dla mnie nie odpowiednie albo co?
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 16:24
                                                    jedym wyjsciem jest przeczekanie kryzysu z mozliwie
                                                    jak najmniejszymi stratami wlasnymi.
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 16:30
                                                    taaak,madrze powiedziane...spróbuje naturalnie..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 16:31
                                                    nie zawsze to się udaje, niemniej nalezy do tego
                                                    dązyc.
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 16:33
                                                    no przeciez daże i nie wychodzi,sił juz nie mam,,,,ach..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 16:36
                                                    spokojnie, nic sie nie dzieje w jednej chwili
                                                    moze jdnak trzeba sprawy jakos usystmatyzowac
                                                    na początek, dzialac z jakims planem.
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 16:51
                                                    plan???to dla mnie cos nowego,,ja to zawsze spontanicznie i moze dlatego nie
                                                    wychodzi?
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 19:47
                                                    Nie w pełni slowa znaczeniu,ale co
                                                    się chce dobrze jest wiedziec...nie mozna wszystkich
                                                    spraw puszczac bez kontroli na szerokie wody.
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 20:44
                                                    wszystkich nie,,ale niektóre to chociaż troszkę,prosze....
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 20:48

> wszystkich nie,,ale niektóre to chociaż troszkę,prosze....
                                                    -
                                                    a czy ja mogę cokolwiek tutaj decydowac,chyba nie...
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 20:50
                                                    dlaczego uwazasz ze nie mozesz??? bo ??
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 20:51

> dlaczego uwazasz ze nie mozesz??? bo ??
                                                    >
                                                    bo nie czuję sie upowazniony...
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 20:58
                                                    jakies pismo trzeba złozyc czy co?????????
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 21:01
                                                    wlasnie ..zlozyc na biurku i moze się od
                                                    razu rozpatrzy.;P
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 21:07
                                                    no to spoko,na biurku i od razu,zgadzam się..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 21:08
                                                    wlasnie ...tyle afer juz bylo ,ze jedna w tą lub w tą nic
                                                    juz nie zmieni;PPPPPPPP
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 21:10
                                                    po co od razu afera? wyluzuj.......Offmaat się boi?
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 21:11
                                                    skadze..raczej wykazuję cechy walecznosci.PPP
                                                    Do miłego.......;P
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 09:02
                                                    A tak bez walki nie można?Waleczny Offmaaaat..
                                                    najgorzej to chyba jest wtedy jak walczysz ze sobą,gdy nie wiesz jak postąpic,a
                                                    nie o wszystkim można przeciez mówic innym...
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 09:23
                                                    Traktuj to raczej w kategoriach przenosni;P
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 09:36
                                                    zycie to jedna wielka przenosnia
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:14

> zycie to jedna wielka przenosnia
                                                    -
                                                    tez..ale potrafi płatać rozne figle.;P
                                                    a niekiedy i nienajlepsze niespodzianki,,
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 19:24
                                                    taak, ale ja już tam wole te "lepsze" od tych nie najlepszych...bo takich już dośc
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:26

> taak, ale ja już tam wole te "lepsze" od tych nie najlepszych...bo takich już d
                                                    > ośc
                                                    -
                                                    slusznie jak jest mozliwosc wyboru to lepiej postawic na jakosc;P
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 19:30
                                                    zawsze na jakośc choc zdarzaja się niewypały-czasem..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:31

> zawsze na jakośc choc zdarzaja się niewypały-czasem..
                                                    -
                                                    po to są "saperzy" aby takie przypadki neutralizowac;DDD
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 19:36
                                                    buhahahhahahaha,saperzy,no,no,saperzy,ładne porównanie..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:41

> buhahahhahahaha,saperzy,no,no,saperzy,ładne porównanie..
                                                    -
                                                    ktorzy szybko sprawnie i bezpiecznie rozladują napięcia;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 19:42
                                                    prosze,podrzuc jednego,,z góry dziękuje..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:44

> prosze,podrzuc jednego,,z góry dziękuje..
                                                    -
                                                    a ja jestem wykluczony z gry?;PPP
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 19:48
                                                    nie,jesli jestes saperem,,
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:53

> nie,jesli jestes saperem,,
                                                    -
                                                    poczytam sobie,szybko się uczę;PPP
                                                    Mam klopoty z przerzucaniem stronek na forum.;))
                                                    Moze trochę przerwy..pewnie sie naprawi.;P
                                                    Narazie;P
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 20:00
                                                    no własnie..nie wiem dlaczego rozpisujemy się aż tylu wątkach zamiast stworzy
                                                    jeden,czy nie byłoby wygodniej? a może tak własnie trzeba,nie wiem,powiedz,proszę..
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 21:07

> no własnie..nie wiem dlaczego rozpisujemy się aż tylu wątkach zamiast stworzy
                                                    > jeden,czy nie byłoby wygodniej? a może tak własnie trzeba,nie wiem,powiedz,pros
                                                    > zę..
                                                    -
                                                    mysli takie miewałrm...ale Pani V. to odpowiadalo więc nic nie mowilem.
                                                    Niemniej masz rację,trzeba to jakos uporządkowac... skakanie po wątkach
                                                    trochę jest uciążliwe;)
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 21:09
                                                    jestem za........za rączke i do baru...
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 20.07.07, 09:14
                                                    Wystraszyłem sie?
                                                  • offmaat Re: witaj smutku.;) 20.07.07, 09:15

> Wystraszyłem sie?
                                                    --
                                                    zalozylem nowy wątek a Ty go omijasz?;P
                                                  • Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 20.07.07, 09:29
                                                    jak sobie życzysz...........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka