offmaat 14.07.07, 17:45 Może będzie weselej;PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona334 przepraszam, od tego zaru 14.07.07, 18:29 rozum trace. To mialo byc do Ciebie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=65908879 Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 14.07.07, 18:31 Oki dobrze.;)) Nie denerwuj się;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 15.07.07, 21:08 Rozumu nie tracie,szkoda by było,pomyslcie zatem co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 15.07.07, 21:26 A dalej zdarzyć moze się wszystko;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 15.07.07, 21:28 a niby co? Panie Offmaat? bom ciekawa? ....moze nie za bardzo ciekawa,ale zawsze warto wiedziec,jak mawia mój przyjaciel... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 15.07.07, 21:29 Gość portalu: viviene napisał(a): > a niby co? Panie Offmaat? bom ciekawa? ....moze nie za bardzo ciekawa,ale zawsz > e > warto wiedziec,jak mawia mój przyjaciel... > wszystko to wszystko i tak nalezy to rozumiec;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 15.07.07, 21:32 no dobrze jak wszystko to wszystko,skoro Pan tak mówi nie będe się upierac,opierac,nie miało byc upierac... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 15.07.07, 21:38 Gość portalu: viviene napisał(a): > no dobrze jak wszystko to wszystko,skoro Pan tak mówi nie będe się > upierac,opierac,nie miało byc upierac... > Muszę Pani powiedziec,ze upierac się tez mozna opierając jednoczesne.;)) Mozliwosci jest wiele;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 15.07.07, 22:00 nie,nie,nie,na temat oporu i uporu akurat mam odmienne zdanie ale wiem,ze wcale nie musimy się zgadzac..Drogi Panie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 15.07.07, 22:51 Zastanawia mnie dlaczego Pan Offmaat-ek,taki optymista,mówi:Witaj smutku? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 05:56 Gość portalu: viviene napisał(a): > Zastanawia mnie dlaczego Pan Offmaat-ek,taki optymista,mówi:Witaj smutku? . > wyłacznie z przekory,;PPP...a tak wogole,kiedys slyszałem jak na ludzi pozbawionych optymizmui humoru mowiono "smutasy". traktuj to w takich kategoriach.ZApewnima ,ze nie mam najmniejszych powodow do jakichkolwiek smutków,przynajmniej narazie;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 05:53 Gość portalu: viviene napisał(a): > nie,nie,nie,na temat oporu i uporu akurat mam odmienne zdanie ale wiem,ze wcale > nie musimy się zgadzac..Drogi Panie.. > oj traktuj to w kategoriach zartu, nie zastawiam na Ciebie zadnych sideł;)) i faktycznie zdania mozemy miec zupełnie rozne.;)Tak to Miła Pani traktuj.;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 09:00 Hmm. ,jestem dużą dziewczynką i niektóre zakamarki są mi już znane......... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 09:48 Gość portalu: viviene napisał(a): > Hmm. ,jestem dużą dziewczynką i niektóre zakamarki są mi już znane......... - Pani Viviene.;PP W Twoją wielkosć nie wątpię.;) A zakamarki to z turystyką są związane?.. czy tez inaczej trzeba na to patrzec.;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 09:54 Och,dreszcz przeleciał mi po plecach,jak Pan to doskonale wie,pan,mój Drogi jest chyba czarodziejem a jesli tak ,to mam gorącą prosbę: Bardzo proszę zaczarowac raz jeszcze,żebym mogła "wyrwac się" ponowniena te szlaki turystyczne właśnie i przeżyc raz jeszcze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 09:59 I proszę jeszcze ,żeby Pan zaczarował,zebym nie musiała sie bac i żeby ogarnął mnie tzw.swięty spokój i żeby jeszcze duzo innych miłych rzeczy na mnie spadło i jeszcze i jeszcze i proszę niech Pan czaruje dużo,dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:08 I jeszcze jedno czarodzieju,chce znależc się tam,gdzie szcześciu nic nie grozi. I to chyba wszystko.Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:14 Gość portalu: viviene napisał(a): > I jeszcze jedno czarodzieju,chce znależc się tam,gdzie szcześciu nic nie grozi. > I to chyba wszystko.Chyba. - Myslę,ze nie jest to takie skomplikowane.;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:09 Gość portalu: viviene napisał(a): > I proszę jeszcze ,żeby Pan zaczarował,zebym nie musiała sie bac i żeby ogarnął > mnie tzw.swięty spokój i żeby jeszcze duzo innych miłych rzeczy na mnie spadło > i > jeszcze i jeszcze i proszę niech Pan czaruje dużo,dużo... - Aj jakiez to miewasz lęki?;PPP zupełnie niepotrzebnie.. :PPP A co to "innych rzeczy"....to jaka ich jest lista?;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:07 Gość portalu: viviene napisał(a): > Och,dreszcz przeleciał mi po plecach,jak Pan to doskonale wie,pan,mój Drogi jes > t > chyba czarodziejem a jesli tak ,to mam gorącą prosbę: > Bardzo proszę zaczarowac raz jeszcze,żebym mogła "wyrwac się" ponowniena te > szlaki turystyczne właśnie i przeżyc raz jeszcze..... - Raczej czarodziejem nie jestem;)) ...ale fakt, wiele rzeczy mozna sobie wyczarowac.;PPP...to tylko kwestia dobrej woli i ze tka powiem - chęci;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:11 Przepraszam,wycofuje wszystkie prosby,skoro Pan nie może... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:13 Gość portalu: viviene napisał(a): > Przepraszam,wycofuje wszystkie prosby,skoro Pan nie może... - Pospiech jest złym doradcą;PPP ..ale skoro tak Pani postanowiła;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:16 a skoro Pan nie może......spełnic moich życzeń,co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:18 Gość portalu: viviene napisał(a): > a skoro Pan nie może......spełnic moich życzeń,co robic? > Ja nie wiem nawet jakie Pani dokładnie ma zyczenia.;PPP Najpierw moze warto byloby je sprecyzować,gdzie to juz rzecz rozpatrzenia....a pozniej mozna się do nich odnosić,;PPP W tje chwili nie wiem co mogę,a czego nie mogę,;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:22 O wszystkich już napisałam wczesniej,więcej nie posiadam,nie jestem zachłanna,wydaje mi się ale czar prysł bo nie jest Pan czarodziejem a juz ..myslałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:26 Przyjdzie mi samej borykac się z tymi "spełnieniami"ale zdaje sie,już jestem przyzwyczajona. Ojejku,chyba wolno troszke pomarzyc w tak upalny dzionek, Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:28 Gość portalu: viviene napisał(a): > Przyjdzie mi samej borykac się z tymi "spełnieniami"ale zdaje sie,już jestem > przyzwyczajona. > Ojejku,chyba wolno troszke pomarzyc w tak upalny dzionek, - oczywsicie, wszystko wolno, w koncu jest to dzien jak kazdy.;)PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:29 I wszystko jasne.............Ziemia Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:43 Gość portalu: viviene napisał(a): > I wszystko jasne.............Ziemia - niepotrzebnie tak szybko lądujesz/;PPP Masz jakies przeciązenia?;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:29 Gość portalu: viviene napisał(a): > O wszystkich już napisałam wczesniej,więcej nie posiadam,nie jestem > zachłanna,wydaje mi się ale czar prysł bo nie jest Pan czarodziejem a juz > ..myslałam. - nie musisz się tak szybko wycofywać..Pani Viviene.:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:34 no,no,no,szykuje się jakaś Ugoda? czy będziemy negocjowac?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:37 Pewnie...trzeba siadac przy okrągłym stole.;PPP KAzdą sprawę mozna "wypośrodkować".;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:39 hahhahaahaa,zgadza sie,okrągły stół ale tylko z moją ulubioną.............kawusią..buuuuuuhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:42 Gość portalu: viviene napisał(a): > hahhahaahaa,zgadza sie,okrągły stół ale tylko z moją > ulubioną.............kawusią..buuuuuuhahahahaha - kawa w niczym nie przeszkadza?;PPP a jaką kawusię preferujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:47 espresso,jesli mi wolno poprosic,a jesli nie ma to jaks rozpuszczalna z...mleczkiem ,prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:49 Gość portalu: viviene napisał(a): > espresso,jesli mi wolno poprosic,a jesli nie ma to jaks rozpuszczalna > z...mleczkiem ,prosze.. - co za wysublimowany smak...;;PPP ... ja pijam ze tak powiem tradycyjną kawę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:51 tradycyjna równie dobra pod warunkiem,że bez cukru.......... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:53 Gość portalu: viviene napisał(a): > tradycyjna równie dobra pod warunkiem,że bez cukru.......... - - tradycyjną z cukrem ..;PPP jakis widac nietypowy jestem;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 10:55 Nie wiem,czy jest Pan nietypowy? nie znam. Ale wiem jedno: smaku kawy nie zabija się cuktem a miłosci małzeństwem... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:57 Gość portalu: viviene napisał(a): > Nie wiem,czy jest Pan nietypowy? nie znam. > Ale wiem jedno: smaku kawy nie zabija się cuktem a miłosci małzeństwem... - Ciekawy wniosek,;PPP....ale kazda reguła ma wyjątki (to do pierwszego wniosku) a z drugim zgadzam się i bez komentarza,;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 10:52 ale bez względu na to, kto jaką kawę pija...Kawa łączy.;PPP integruje,pomaga nawiązać wiele kontaktów,rozwiązuje wiele problemów.Kawa moze duzo.;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 11:00 Tak czy owak,zależy jeszcze z kim tą kawę się spożywa,bynajmniej dla mnie ma to znaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 11:00 Gość portalu: viviene napisał(a): > Tak czy owak,zależy jeszcze z kim tą kawę się spożywa,bynajmniej dla mnie ma to > znaczenie... - przeciez się nie wpraszam;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 11:05 oczywiście nie to miałam na mysli,Pan zapewne też ma kogoś z kim kawusia wyjątkowo smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 11:09 Gość portalu: viviene napisał(a): > oczywiście nie to miałam na mysli,Pan zapewne też ma kogoś z kim kawusia > wyjątkowo smakuje? - Zeby swierdzić ze kawa smakuje wyjątkowo ..trzeba miec skalę porównawczą.;) Stąd myslę, przynajmniej ja,....ze z piciem kawy nie nalezy się zbytnio towarzysko ograniczac.;PPP Ale kazdy postępuje, wg swoich zasad, Pani rozniez;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 11:12 Ja zeby nie komplikowac sytuacji, w tej chwili przeszedłem na piwo;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 11:19 Hmmmmmmm,,każdemu wolno,no piwo też dobre wyjscie....,zeby nie komplikowac oczywiście.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 11:21 Gość portalu: viviene napisał(a): > Hmmmmmmm,,każdemu wolno,no piwo też dobre wyjscie....,zeby nie komplikowac > oczywiście.. - wprawdzie w ilosciach tzw. śladowych.;PPP ale dzsiaj nie wiadomo co pić, juz na termometrze jest ponad 30 st;PPP Do miłego;PPP ...trochę posnuję się po chatce;:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 11:23 A ja wyłoze swoje ciałko gdzieś...................... Do miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 14:33 Co słonko widziało?.... taka była kiedys ksiązka wprawdzie dla dzieci,ale była...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:16 Gdyby słonko mogło mówic.to ojojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:21 Gość portalu: viviene napisał(a): > Gdyby słonko mogło mówic.to ojojojoj > - wlasnie, wieeeelka szkoda;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:22 Czy mamy cos do ukrycia Offmaat? Wstydzimy się czegoś? Ej,Ty,Ty,....... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:25 Gość portalu: viviene napisał(a): > Czy mamy cos do ukrycia Offmaat? > Wstydzimy się czegoś? > Ej,Ty,Ty,....... - Znajomym mi językiem Pani Viviene przemawia;PPP .cos w tym jest;))) A co do drugiej kwestii to skadze, zawsze uwazam ze reklama jest dzwignią handlu,więc o ewentualnym ukrywaniu mowy byc nie moze,;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:29 yes,yes............... Ogólnie rzecz ujmując nie wiem co dla Pana jest "znajomym językiem" ale czyż powinnam się nad tym zastanawiac w tak upalne popołudnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:30 Albo reklamujmy sie poprostu.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:32 Gość portalu: viviene napisał(a): > Albo reklamujmy sie poprostu.. > Nie,wykluczam,;PPP...myslę ze jest inaczej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:31 Gość portalu: viviene napisał(a): > yes,yes............... > Ogólnie rzecz ujmując nie wiem co dla Pana jest "znajomym językiem" ale czyż > powinnam się nad tym zastanawiac w tak upalne popołudnie? > własnie ,pogoda nie jest najbardziej odpowiednia aby Panią Vivienę w tajniki zagłebiać,;PPP ..ale dla mnie znajomy,to znajomy i to b.dobrze;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:33 a ja się ciesze,ze Panu jest dobrze cokolwiek by to mało znaczyc. Jak ludzie wokół mnie są szczęsliwi to ja też ja też ja też.......... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:35 Gość portalu: viviene napisał(a): > a ja się ciesze,ze Panu jest dobrze cokolwiek by to mało znaczyc. > Jak ludzie wokół mnie są szczęsliwi to ja też ja też ja też.......... > i ja, jak wyżej też...;PPP....dobrze ze masz duzo optymizmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:38 hahhahahaa,,dużo,dużo,tak juz mam,ze mam dużo ale Pan też do smutasów nie nalezy,mysle.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:43 Gość portalu: viviene napisał(a): > hahhahahaa,,dużo,dużo,tak juz mam,ze mam dużo ale Pan też do smutasów nie > nalezy,mysle.. > zgadza się, trudno Twoją tezę podwazyc;PPP ..nie,absolutnie nie widzę siebie po stronie smutasów;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 16:50 Ja tylko tak chciałam sie z Panem podroczyc,,,,,ale juz nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 16:51 Gość portalu: viviene napisał(a): > Ja tylko tak chciałam sie z Panem podroczyc,,,,,ale juz nie bede > coż doswiadczyłem paralaksy.;PPPP....moze to się nie powtorzy;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 17:17 hmm,kat wiedzenia zależy od?....no właśnie od czego....od zasobności portfela od zajmowanego stanowiska od..........chyba cos popierniczyłam,Wybacz,upał Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 17:40 Gość portalu: viviene napisał(a): > hmm,kat wiedzenia zależy od?....no właśnie od czego....od zasobności portfela o > d > zajmowanego stanowiska od..........chyba cos popierniczyłam,Wybacz,upał > a nie mozna miec poprostu słabego wzroku, bez zadnych podtekstów?;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 17:46 mozna mozna,zwłaszcza bez podtekstów a po co się złoscisz? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 17:51 Gość portalu: viviene napisał(a): > mozna mozna,zwłaszcza bez podtekstów a po co się złoscisz? - skadze,to nie mam nic wspolnego z nerwowoscią;)...byla to jedynie uwaga na marginesie;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 17:54 Witaj smutku.... Może będzie weselej???? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 17:56 Gość portalu: viviene napisał(a): > Witaj smutku.... > Może będzie weselej???? - zawsze na to trzeba liczyc....zakladanie ze nic juz nie moze się zmienić jest błedem; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:00 Błedem jest nic nie robic w tym kierunku,zeby się zmieniło na lepsze. A co mozemy zmienic,oj jak ja chce zmieniac bardzo....... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:04 Gość portalu: viviene napisał(a): > Błedem jest nic nie robic w tym kierunku,zeby się zmieniło na lepsze. > A co mozemy zmienic,oj jak ja chce zmieniac bardzo....... - Ciekawe zapewne plany ma Pani Viviena..;).. moze podzielisz się jakimis szczegolami.;))...czas ,sposob i okolicznosci,wszystko do ustalenia;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:06 wszystko chce zmieniac,wszystko co się da,wszystko chce zmieniac,i duzo i mocno..wszystko,wszystko...O,dzis wszystko pozmieniam,pozamieniam tak ,żeby było dobrze..haha Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:08 Kiedys trzeba, a w sumie kazda zmiana wnosi cos nowego, i to z reguł na lepsze.;PPP...dobrze robisz;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:10 No a Ty mój miły nie prowokuj do tych zmian bo jak się nie uda będzie płacz... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:12 Oj V.;)) Nie prowokuję,tak sobie rozwazam rozne warianty;)...ale tu masz rację,wsyzstko musi miec jakies uzasadnienie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:15 A ja chcę znac Twoje-warianty oczywiscie.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:15 A czy są jakies trudnosci?;PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:18 żadnych ale im więcej mi Offmaat powie,tym więcej bedę wiedziała a ja się szybko ucze,no.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:19 W to nie wątpię,wg mnie trochę skrywasz się za parawanikiem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:22 Ojejku,skrywam,skrywam,nie potrafie aż tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:23 Ty zresztą też,kazdy tutaj chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:24 Gość portalu: viviene napisał(a): > Ty zresztą też,kazdy tutaj chyba.. - -Masz Pani V. całkowitą rację;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 18:23 ale robisz to sympatycznie;PPP Do miłego,;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 18:28 dziękuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 19:36 Oki...wszystko wrociło do normy;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 19:47 Coooo??? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 19:48 Gość portalu: viviene napisał(a): > Coooo??? - Sympatycznie;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 19:53 co to znaczy sympatycznie czyli jak? jak? jak? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 19:57 W sposob ktory mi się podoba, tak mogę to okrslic;)) Ale moze to byc odczucie subiektywne;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:00 Ja się skrywam?? Ty się skrywasz bardziej ode mnie,no.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 20:10 Tak bym to okreslił.Pewien gosć systematycznie modlił się o to aby wygrać w totka. Pewnego dnia Bóg przemowił do niego -człowieku daj mi szansę i wyslij chociaz jeden kupon.;PPP A wracając do Ciebie, widzę analogię....pomijac juz to modlenie się;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:13 nie mysle o tym w ten sposob....ale ? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 20:14 Nie bierz tego Pani V. dosłownie..ale w szerokich granicach mozna;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:18 A niech tam,,mysl co chcesz a moze jest jak mówisz?Łatwiej kogos oceniac niz siebie-racja... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 20:19 Zle mnie zrozumialas. Nie bylo ani nie jest moją intencją ocenianie Ciebie...daleki jestem od tego.Chodziło mi o to ,ze się nie logujesz... i to wszystko........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:25 nie loguje? nie rozumie? wytłumacz,proszę,cos ze mna nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 20:40 Nie skadze ,wszystko oki.......ale to niekiedy utrudnia co nieco kontakty.;)) Nie jest to jednak nic złego.....mozesz być spokojna........ Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: przepraszam, od tego zaru 16.07.07, 20:40 Nie skadze ,wszystko oki.......ale to niekiedy utrudnia co nieco kontakty.;)) Nie jest to jednak nic złego.....mozesz być spokojna........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: przepraszam, od tego zaru IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:42 Prosze jasniej,,,,,,,,technika i leze na łopatkach,powiedz prosze..chce wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:46 czego nie wiesz? powiedz prosze i juz.... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 20:47 Mowiąc szczerze, nie wiem czego mogę nie wiedziec;PPP To moze samo się wyjasni........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 20:49 dlaczego taki jestes,powiedz,,,,,bedę beczec,,,głośno....i tupac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:00 pokazuje Ci............jezyk,,masz oj Ty,Ty.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:01 Mnie się podoba..;PPP . lubię spontanicznosc;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:05 to sobie lub............złościsz mnie bo nie chcesz nic powiedziec wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:09 przyznac?? nie do niczego,nie czytasz uważnie,ale to nic... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:10 Czytam..........ale lubie psocić.;PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:12 psocic powiadasz? wiedziałam.....zartujesz sobie a ja tu całkiem poważnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:13 wszystkiego nie mozna zrzucac na karb zartów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:17 To Pan powiedział..ja o żartach nie wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:19 Pani V......zartowalem w jednej kwestiii a więc nie mozna wszystkiego podczepiac pod tę kwestię.PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:21 żarty,żartami a zycie,zyciem,miły Panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 21:31 a wie Pan,że idzie,własnie wychodzę do parku,buuhahhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 16.07.07, 21:32 To buhahah...zyczę milego spaceru.;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 16.07.07, 23:29 Zapewniam był miły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 02:50 Witaj smutku :(:(:( Jakaś kara czy co? znowu nie spie.Mogłabym pracowac jako nocny ciec. Pamiętam refren jakiejs piosenki,ktory brzmiał: Ach te noce te noce nieprzespane,byle jak,byle gdzie z byle kim tylko nie wiem co było dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 07:10 viviene napisała: > Witaj smutku :(:(:( > Jakaś kara czy co? znowu nie spie.Mogłabym pracowac jako nocny ciec. > Pamiętam refren jakiejs piosenki,ktory brzmiał: Ach te noce te noce > nieprzespane,byle jak,byle gdzie z byle kim tylko nie wiem co było dalej.. - Kazdy moze sobie dopowiedziec zakonczenie, jakie mu odpowiada.;PPP A noc rzeczywiscie byla niedozniesienia.Kto wie czy nie najgorsza w tym roku gdyz wcale nie jest takie pewne,ze upaly takie jeszcze się powttorzą.;P Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 11:25 Akurat nie upały są powodem mojej bezsenności,rankiem za to mogłabym trolic w łózeczku,ach..... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 16:37 offmaat napisał: > viviene napisała: > > > Witaj smutku :(:(:( > > Jakaś kara czy co? znowu nie spie.Mogłabym pracowac jako nocny ciec. > > Pamiętam refren jakiejs piosenki,ktory brzmiał: Ach te noce te noce > > nieprzespane,byle jak,byle gdzie z byle kim tylko nie wiem co było dalej. > . > - > Kazdy moze sobie dopowiedziec zakonczenie, jakie mu odpowiada.;PPP > A noc rzeczywiscie byla niedozniesienia.Kto wie czy nie najgorsza w tym > roku gdyz wcale nie jest takie pewne,ze upaly takie jeszcze się powttorzą.;P niech trwaja jak najdłuzej i podsycaja zar w naszych oziebłych sercach... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 19:59 viviene napisała: > niech trwaja jak najdłuzej i podsycaja zar w naszych oziebłych sercach... - moje serce jest oki, mam na to nawet jakies dokumenty;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:08 Hmmmmmmmm.. to chyba z moim coś nie halo..e tam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:14 viviene napisała: > Hmmmmmmmm.. to chyba z moim coś nie halo..e tam nie wiem - Nie przesadzaj,jakies zawirowania serduszkowe u kazdego występują i to niekoniecznie na podlozu chorobowym;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:18 Zawirowania?powiadasz? Tak napewno masz rację...:) Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:27 viviene napisała: > Zawirowania?powiadasz? > Tak napewno masz rację...:) - Pewnie ze mam,cos tam zycia liznąłem;P ups..będę za 15 minut...muszę polac się wodą..;P Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:29 alez nie przeszkadzam,lej sobie,rób co chcesz byle by Ci dobrze było.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:47 dziwna sprawa,ale ile zadowolenia moze dac zwyczajny prysznic,oczywiscie pobrany w odpowiednim momencie;P Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:50 Ja równiez jestem po...prysznicu naturalnie i zgadzam się z Tobą Wkurza mnie tylko,ze nie mam co palic,muszę zatem isc po papieroski do jakiegos sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 20:53 viviene napisała: > Ja równiez jestem po...prysznicu naturalnie i zgadzam się z Tobą > Wkurza mnie tylko,ze nie mam co palic,muszę zatem isc po papieroski do jakiegos > sklepu - skoro musisz to biegaj;P znam ten bol...ale mnie udalo się zarzucic palenie. wcale tego nie zaluję... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: witaj smutku.;) 17.07.07, 23:02 ja tez nie musze palic,narazie chce to pale..jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 05:51 viviene napisała: > ja tez nie musze palic,narazie chce to pale..jak długo? > sluchaj to nie jest tak "chcę to palę".P nie mozna się oszukiwac,ze się nie jest uzaleznionym.Sięganie nawet po jednego papierosa jest niedobre...Ale to tyle teorii, tez paliłem i rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 07:24 offmaat napisał: > viviene napisała: > > > ja tez nie musze palic,narazie chce to pale..jak długo? > > > sluchaj to nie jest tak "chcę to palę".P > nie mozna się oszukiwac,ze się nie jest uzaleznionym.Sięganie > nawet po jednego papierosa jest niedobre...Ale to tyle teorii, > tez paliłem i rozumiem.... Wiem,ze nie muszę palic i juz i wiem ze nie będe jesli tylko zechce,nie ma mowy o uzaleznieniu w moim przypadku,znam siebie-taka ze mnie bestia,tylko musi nastąpic ten czas ale... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 07:44 viviene napisała: > o uzaleznieniu w moim przypadku,znam siebie-taka ze mnie bestia,tylko musi > nastąpic ten czas ale... - o,kobieta wamp;)) cos nowego wreszcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 07:49 offmaat napisał: > viviene napisała: > > > o uzaleznieniu w moim przypadku,znam siebie-taka ze mnie bestia,tylko mus > i > > nastąpic ten czas ale... > - > o,kobieta wamp;)) cos nowego wreszcie.... Okropna,powiadam Ci,czasami sama się zastanawiam jak ja z nia wytrzymuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 08:56 viviene napisała: > Okropna,powiadam Ci,czasami sama się zastanawiam jak ja z nia wytrzymuje.. - nie rób z lustra motta życiowego...życie na tyle uroków,ze mozna kiedy tylko się da o intelekcie zapomniec..;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 10:55 lustro nie ma tu nic do rzeczy Drogi Panie a cała reszta? Uroki zycia? Są,jednakze czasami ograniczone.. ale są.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 12:35 viviene napisała: > lustro nie ma tu nic do rzeczy Drogi Panie a cała reszta? > Uroki zycia? Są,jednakze czasami ograniczone.. ale są.. - trudno zgadnąc co może stanowic "całą resztę"...raczej można z różnym skutkiem się domyslac.;P Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 12:58 viviene napisała: > puszczaj wodze fantazji - teoretycznie mozna,ale czy to ma sens..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 14:14 nie wiem co dla Ciebie ma sens,nie powiedziałes jeszcze...i wcale nie musisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 15:24 na jednym wątku forumowym historii życia sie nie opowie jak i nie wysnuje planów i zamierzeń;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 15:31 słusznie,nie oczekuje tego,cofam poprzednia wypowiedz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 15:47 dobrze,ze dobrze bo nie chce zeby było zle.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 16:13 mozna powiedziec, ze "złote serce"...ale czy takie wogole bywają jeszcze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 16:23 moze i złote ale takie czasem obolałe,chyba czasy dla mnie nie odpowiednie albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 16:24 jedym wyjsciem jest przeczekanie kryzysu z mozliwie jak najmniejszymi stratami wlasnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 16:30 taaak,madrze powiedziane...spróbuje naturalnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 16:31 nie zawsze to się udaje, niemniej nalezy do tego dązyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 16:33 no przeciez daże i nie wychodzi,sił juz nie mam,,,,ach.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 16:36 spokojnie, nic sie nie dzieje w jednej chwili moze jdnak trzeba sprawy jakos usystmatyzowac na początek, dzialac z jakims planem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 16:51 plan???to dla mnie cos nowego,,ja to zawsze spontanicznie i moze dlatego nie wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 19:47 Nie w pełni slowa znaczeniu,ale co się chce dobrze jest wiedziec...nie mozna wszystkich spraw puszczac bez kontroli na szerokie wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 20:44 wszystkich nie,,ale niektóre to chociaż troszkę,prosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 20:48 Gość portalu: viviene napisał(a): > wszystkich nie,,ale niektóre to chociaż troszkę,prosze.... - a czy ja mogę cokolwiek tutaj decydowac,chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 20:50 dlaczego uwazasz ze nie mozesz??? bo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 20:51 Gość portalu: viviene napisał(a): > dlaczego uwazasz ze nie mozesz??? bo ?? > bo nie czuję sie upowazniony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 20:58 jakies pismo trzeba złozyc czy co????????? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 21:01 wlasnie ..zlozyc na biurku i moze się od razu rozpatrzy.;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 21:07 no to spoko,na biurku i od razu,zgadzam się.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 21:08 wlasnie ...tyle afer juz bylo ,ze jedna w tą lub w tą nic juz nie zmieni;PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 18.07.07, 21:10 po co od razu afera? wyluzuj.......Offmaat się boi? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 18.07.07, 21:11 skadze..raczej wykazuję cechy walecznosci.PPP Do miłego.......;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 09:02 A tak bez walki nie można?Waleczny Offmaaaat.. najgorzej to chyba jest wtedy jak walczysz ze sobą,gdy nie wiesz jak postąpic,a nie o wszystkim można przeciez mówic innym... Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 09:23 Traktuj to raczej w kategoriach przenosni;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 09:36 zycie to jedna wielka przenosnia Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:14 Gość portalu: viviene napisał(a): > zycie to jedna wielka przenosnia - tez..ale potrafi płatać rozne figle.;P a niekiedy i nienajlepsze niespodzianki,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 19:24 taak, ale ja już tam wole te "lepsze" od tych nie najlepszych...bo takich już dośc Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:26 Gość portalu: viviene napisał(a): > taak, ale ja już tam wole te "lepsze" od tych nie najlepszych...bo takich już d > ośc - slusznie jak jest mozliwosc wyboru to lepiej postawic na jakosc;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 19:30 zawsze na jakośc choc zdarzaja się niewypały-czasem.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:31 Gość portalu: viviene napisał(a): > zawsze na jakośc choc zdarzaja się niewypały-czasem.. - po to są "saperzy" aby takie przypadki neutralizowac;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 19:36 buhahahhahahaha,saperzy,no,no,saperzy,ładne porównanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:41 Gość portalu: viviene napisał(a): > buhahahhahahaha,saperzy,no,no,saperzy,ładne porównanie.. - ktorzy szybko sprawnie i bezpiecznie rozladują napięcia;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 19:42 prosze,podrzuc jednego,,z góry dziękuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:44 Gość portalu: viviene napisał(a): > prosze,podrzuc jednego,,z góry dziękuje.. - a ja jestem wykluczony z gry?;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 19:48 nie,jesli jestes saperem,, Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 19:53 Gość portalu: viviene napisał(a): > nie,jesli jestes saperem,, - poczytam sobie,szybko się uczę;PPP Mam klopoty z przerzucaniem stronek na forum.;)) Moze trochę przerwy..pewnie sie naprawi.;P Narazie;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 20:00 no własnie..nie wiem dlaczego rozpisujemy się aż tylu wątkach zamiast stworzy jeden,czy nie byłoby wygodniej? a może tak własnie trzeba,nie wiem,powiedz,proszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 19.07.07, 21:07 Gość portalu: viviene napisał(a): > no własnie..nie wiem dlaczego rozpisujemy się aż tylu wątkach zamiast stworzy > jeden,czy nie byłoby wygodniej? a może tak własnie trzeba,nie wiem,powiedz,pros > zę.. - mysli takie miewałrm...ale Pani V. to odpowiadalo więc nic nie mowilem. Niemniej masz rację,trzeba to jakos uporządkowac... skakanie po wątkach trochę jest uciążliwe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 19.07.07, 21:09 jestem za........za rączke i do baru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 20.07.07, 09:14 Wystraszyłem sie? Odpowiedz Link Zgłoś
offmaat Re: witaj smutku.;) 20.07.07, 09:15 Gość portalu: viviene napisał(a): > Wystraszyłem sie? -- zalozylem nowy wątek a Ty go omijasz?;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: witaj smutku.;) IP: *.crowley.pl 20.07.07, 09:29 jak sobie życzysz........... Odpowiedz Link Zgłoś