Gość: no...no...no... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:56 :))) Wyszlam z wprawy i coś mi się za szybko wymsknęło:))), a przecież miałam napisać, że: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:00 POZDRAWIAM WSZYSTKICH ROMANTYKóW NIEZWYKLE SłONECZNIE:))) Oj, naprawdę wyszłam z wprawy, skoro dopiero za trzecim razem udaje mi się wydukać co miałam na myśli:))) Nic to:) liczą się intencje:)))) Buziaki dla Wszystkich , którzy mnie jeszcze trochę pamiętają:)* Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:12 ...ale na pewno zaraz pojawia sie na nocnym niebie gwiazdki : )) ....... wiec chyba pozdrawiasz Ksiezycowo? ; )) Przy komuterze, ...wiec pamietam jak odchodzilas, mam nadzieje, ze zycie biegnie sobie zyczliwie obok Ciebie. Zawsze kojarze Cie z carusso : ) tzn dialogowo... : )) ... nawet, gdzies nie zdazylam odpowiedziec na jego refleksje, o rozmowach pod jaworem : )) Czasami wpadamy tu po czasie...lub milczymy w zadumie... lub zyjemy naszym zyciem : ) Miej sie romantycznie i kasztanowo : )) osv : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:16 :) Witaj:) Z Caruzzo mamy się dialogowo OK.Na forum niekoniecznie wracam, ale w wolnej chwili spojrzałam, bo moje serce tu zostało,no i już nie czuję "uzależnienia", więc sobie pozwoliłam:) A życie... Na szczęście nie biegnie obok:))) Moje przepływa przeze mnie:))) Buzia:)* Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:26 ... taak ....znam wolnosc wyboru i urode refleksji, brak strachu i sile slowa ! ; )) To mialam na mysli, radosc w sobie...wiedzialam, ze zareagujesz na to "obok" : ) , choc mialam na mysli to dobre zycie, ktore biegnie z nami, poza tym, ze tu piszemy. A serce, coz nie sluga... : )) ..... bo co by nam bylo po sluzalczym sercu ? osv : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:22 Jakie słoneczne, deszczowe są bardziej romantyczne :)))) Nie pamiętam Cię, bo jestem tu pierwszy raz, ale buziaki sobie przyswoję, bo pieszczoch jestem :D Pozdrawiam wieczorowo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:27 :))))*** Jak jesteś tu pierwszy raz, to te są tylko dla Ciebie:)* Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:38 Mru, mru, mru... Szkoda, że nie mogę być znowu pierwszy raz :(((( Dziękuję bardzo, czuję się doceniona :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:42 Jak będziesz grzeczna, to to forum Cię doceni-jest fajne, bo bywają tu swietni ludzie:))) Bynajmniej nie mówię o sobie, bo ja tu dziś tylko na gościnnych występach:))) Dobranoc Ginger:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:45 Dobranoc, miłych snów Gingi :) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:46 a coz to tak bardzo lubials ten pierwszy raz? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:48 Podobał mi się ten pierwszy raz tutaj, bo dostałam całuska na przywitanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:52 a jak sie tu daje caluski? Bo w sumie ja bardzo lubie ginger :)) (szczegolnie w restaracji) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:00 No nie mów, że nie wiesz jak się tutaj daje całuski. Normalnie - korespondencyjnie :)))) P.S. Jeśli chodzi o ginger, to ja nie mam nic wspólnego z tym w restauracji (raczej z fox'em). Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:02 No wiedzisz bo mnie sie ginger skojarzyl z restauracja japonska gdzie sie zajada plasterki pomiedzy roznymi kaskami sushi aby sobie smakow nie`mieszac... Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:11 polecam - jest jak seks, jak sprobujesz to tylko jednego zalujesz - ze nie sprobowalas wczesniej. No i musi byc najwyzszej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:03 No wiec <CALUS> na dobranoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:07 Aż się zarumieniłam :) To mam już iść spać? Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:08 Alez skad - najwyzej do lozka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:19 W łóżku to ja już jestem :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:22 i w lozku paluszkami przebierasz? To musi bys niewygodna pozycja pisanie w lozku - robisz to na brzuchu czy na plecach? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:27 Na siedząco. Chciałeś chyba zapytać czy przebieram paluszkami po brzuchu czy po plecach... hi,hi,hi :P Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:29 No juz sobie podaruje wybraznie bo akurat wyonrazilem sobie siedzaca na lozku z laptopem na brzuchu meza... i paltop na pewno "wireless".. skad wiem ? po antence Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:42 Laptop na kolankach, nóżki po turecku, mąż śpi jak suseł na lewym boku. Laptop wireless, ale jakoś bez antenki, chyba wybrakowany psia kość (ale za to antenkę to mam w berecie) :))) Ale Ty to masz wyobraźnię, teraz ja powiem, że akcje rosną :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:46 Akcje rosna? ojej... Jak to bylo... "u dobrej gospodyni ciasto w rekach rosnie" Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:47 co za chlop. spi a wlasna baba mu na necie czatuje..... ja bym tego laptopa na podloge wyrzucil.. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:54 No cóż... Nie pił tyle kawy co ja, ale się martwi właśnie czy rano wstanę do pracy, jaki troskliwy :( Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:57 i co nie ma lekarstwa no dobre spanie? Moja zona dzis rano zaspala do pracy i wcale sie tym nie smucila..... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:02 Nie szuka, bo na swoje ma - nakrył się na głowę i śpi dalej. Ja nie zaśpię, mam zegar biologiczny, od lat nie używam budzika. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:05 Zegar biologoczny? i co ciagle tyka?? Tyku, Ty ku...... hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:09 Działa lepiej niż niejeden szwajcarski zegarek! I czemu się ze mnie hahasz? Mam duuuuże wyczucie czasu, czasami ktoś pyta mnie o godzinę, dziwnie się na mnie patrzy jak odpowiadam bez sprawdzania (bo nie noszę zegarka) i się zgadza. Właśnie północ minęła, to mogę się przyznać, że jestem czarownicą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:14 No ja mialem na mysli tez zegar biologiczny od rodzenia dzieci....ktory sobie tyka a chlop chrapie.....to musi byc denerwujace..... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:18 Nie, jedno wystarczy... niech lepiej śpi, bo licho nie śpi! W tym wieku to już niektórzy dziadkami są, jak odpowiednio wcześnie zaczną. Ale owszem małe dziecko odmładza (moje ma 5 lat). Pozdrawiam dobranockowo Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:06 Ja podobnie, moj zegar zwykle budzi mnie o 6:58..... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:15 Miło mi się z Tobą rozmawia, ale rozsądek każe mi przyłożyć głowę do poduszki, bo będę miała sińce pod oczami z niewyspania i będę brzydka buuu Miłego popołudnia i wieczoru, pozdrawiam cieplutko Gingi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:18 milej i spokojnej nocy. Ja tez musze sie zbierac bo musze jeszcze odwiedzic klienta po drodze do domu - wreszcie cos pozytecznego zrobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:40 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 08:32 : )) " U - Smiech to zdrowie!" : ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no.... Exmanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:32 Exmanie, zawsze kiedy się pojawiasz, świeci słońce:))) Nie wiem tylko dlaczego kojarzysz mi się z tym jesiennym parkiem , w którym liście szeleszczą pod stopami? Po prostu nie wiem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:30 Rycerzu, Twój uśmiech mnie rozpromienił:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 10:25 Witam niezywkle ciepło :), choc nie jestem pewny czy mozna mnie podciagnąć do kategorii romantyków kawa, ciacho i buziak dla Ciebie z rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Ulubiony Andrexxie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:37 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zostawmy tę kategorię:) Kawa, ciacho i buziak - mniam!!!:))) Wszystko to nazbyt kuszące, muszę uważać, jesteście niebezpieczni, a przecież nie mogę znów oszaleć na punkcie tego forum:))))))))))))))) Buziaki wieczorne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firenziano jakby w polowie... IP: *.pools.arcor-ip.net 13.09.07, 15:03 czuje to podskornie, zwlaszcza ze jedna nozka mokra, a druga sucha... a co, cos nierowno? jedna polkula mokra, a druga inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: jakby w polowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:38 Tzn?:) Wszystko równo:) Pozdrawiam:)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venn_ Re: jakby w polowie... IP: *.telkonet.pl 14.10.07, 14:12 Podobno mamy jedną półkulę sprawniejszą od drugiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Re: jakby w polowie... 15.10.07, 14:45 Gość portalu: venn_ napisał(a): > Podobno mamy jedną półkulę sprawniejszą od drugiej ;) I jedna raczke tez mamy sprawniejsza od drugiej... chyba ze dobierzemy sobie te druga (tez sprawniejsza) plec...:))) eeh... no nic na tym swiecie po rowno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venn_ Re: jakby w polowie... IP: *.telkonet.pl 15.10.07, 15:26 Powiadają, że kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa, a tak wogóle to podobno, przeciwieństwa sie przyciągają :) Świat byłby nudny i szary gdyby tak wszystko było idealne:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Trochę jakby pada,... 16.10.07, 19:01 Echh, spoźniłam się, ale miło Cie znów "widzieć":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 16:29 Khingo, to było miesiąc temu, ale teraz ja mogę powiedzieć, że miło mi Cię "widzieć":)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Trochę jakby pada,... 20.10.07, 11:14 Zacytuję słynne przysłowie: "lepiej poźno, niż wcale";)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 12:30 :)))Khingo, dokładnie tak:)))Miłej niedzieli:) Odpowiedz Link Zgłoś