Dodaj do ulubionych

Trochę jakby pada,...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:55
Obserwuj wątek
    • Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:56
      :)))
      Wyszlam z wprawy i coś mi się za szybko wymsknęło:))), a przecież miałam
      napisać, że:
      • Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:00
        POZDRAWIAM WSZYSTKICH ROMANTYKóW NIEZWYKLE SłONECZNIE:)))

Oj, naprawdę wyszłam z wprawy, skoro dopiero za trzecim razem udaje mi się
        wydukać co miałam na myśli:)))

Nic to:) liczą się intencje:))))

Buziaki dla Wszystkich , którzy mnie jeszcze trochę pamiętają:)*
        • osv Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:12
          ...ale na pewno zaraz pojawia sie na nocnym niebie gwiazdki : ))
          ....... wiec chyba pozdrawiasz Ksiezycowo? ; ))

Przy komuterze, ...wiec pamietam jak odchodzilas, mam nadzieje, ze
          zycie biegnie sobie zyczliwie obok Ciebie.
          Zawsze kojarze Cie z carusso : ) tzn dialogowo... : ))
          ... nawet, gdzies nie zdazylam odpowiedziec na jego refleksje,
          o rozmowach pod jaworem : ))

Czasami wpadamy tu po czasie...lub milczymy w zadumie... lub zyjemy
          naszym zyciem : )

Miej sie romantycznie i kasztanowo : ))

osv : )

• Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:16
            :) Witaj:)
            Z Caruzzo mamy się dialogowo OK.Na forum niekoniecznie wracam, ale w wolnej
            chwili spojrzałam, bo moje serce tu zostało,no i już nie czuję "uzależnienia",
            więc sobie pozwoliłam:)
            A życie...
            Na szczęście nie biegnie obok:)))
            Moje przepływa przeze mnie:)))

Buzia:)*
            • osv Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:26
              ... taak ....znam wolnosc wyboru i urode refleksji, brak strachu
              i sile slowa ! ; ))

To mialam na mysli, radosc w sobie...wiedzialam, ze zareagujesz na
              to "obok" : ) , choc mialam na mysli to dobre zycie, ktore biegnie
              z nami, poza tym, ze tu piszemy.
              A serce, coz nie sluga... : )) ..... bo co by nam bylo po sluzalczym
              sercu ?

osv : )

• ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:22
          Jakie słoneczne, deszczowe są bardziej romantyczne :)))) Nie
          pamiętam Cię, bo jestem tu pierwszy raz, ale buziaki sobie
          przyswoję, bo pieszczoch jestem :D
          Pozdrawiam wieczorowo :))))
          • Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:27
            :))))***
            Jak jesteś tu pierwszy raz, to te są tylko dla Ciebie:)*
            • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:38
              Mru, mru, mru... Szkoda, że nie mogę być znowu pierwszy raz :((((
              Dziękuję bardzo, czuję się doceniona :)))))
              • Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:42
                Jak będziesz grzeczna, to to forum Cię doceni-jest fajne, bo bywają tu swietni
                ludzie:)))
                Bynajmniej nie mówię o sobie, bo ja tu dziś tylko na gościnnych występach:)))

Dobranoc Ginger:)
                • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:45
                  Dobranoc, miłych snów
                  Gingi :)
              • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:46
                a coz to tak bardzo lubials ten pierwszy raz?
                • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:48
                  Podobał mi się ten pierwszy raz tutaj, bo dostałam całuska na
                  przywitanie :))))
                  • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 22:52
                    a jak sie tu daje caluski? Bo w sumie ja bardzo lubie ginger :)) (szczegolnie w restaracji)
                    • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:00
                      No nie mów, że nie wiesz jak się tutaj daje całuski. Normalnie -
                      korespondencyjnie :))))
                      P.S. Jeśli chodzi o ginger, to ja nie mam nic wspólnego z tym w
                      restauracji (raczej z fox'em).
                      • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:02
                        No wiedzisz bo mnie sie ginger skojarzyl z restauracja japonska gdzie sie zajada plasterki pomiedzy roznymi kaskami sushi aby sobie smakow nie`mieszac...
                        • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:10
                          Nie jadłam nigdy sushi...
                          • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:11
                            polecam - jest jak seks, jak sprobujesz to tylko jednego zalujesz - ze nie sprobowalas wczesniej. No i musi byc najwyzszej jakosci
                      • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:03
                        No wiec <CALUS> na dobranoc....
                        • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:07
                          Aż się zarumieniłam :) To mam już iść spać?
                          • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:08
                            Alez skad - najwyzej do lozka :))
                            • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:19
                              W łóżku to ja już jestem :PPPP
                              • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:22
                                i w lozku paluszkami przebierasz? To musi bys niewygodna pozycja pisanie w lozku - robisz to na brzuchu czy na plecach?
                                • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:27
                                  Na siedząco. Chciałeś chyba zapytać czy przebieram paluszkami po
                                  brzuchu czy po plecach... hi,hi,hi :P
                                  • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:29
                                    No juz sobie podaruje wybraznie bo akurat wyonrazilem sobie siedzaca na lozku z laptopem na brzuchu meza... i paltop na pewno "wireless".. skad wiem ? po antence
                                    • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:42
                                      Laptop na kolankach, nóżki po turecku, mąż śpi jak suseł na lewym
                                      boku. Laptop wireless, ale jakoś bez antenki, chyba wybrakowany psia
                                      kość (ale za to antenkę to mam w berecie) :))) Ale Ty to masz
                                      wyobraźnię, teraz ja powiem, że akcje rosną :))))
                                      • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:46
                                        Akcje rosna? ojej... Jak to bylo... "u dobrej gospodyni ciasto w rekach rosnie"
                                      • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:47
                                        co za chlop. spi a wlasna baba mu na necie czatuje..... ja bym tego laptopa na podloge wyrzucil..
                                        • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:54
                                          No cóż... Nie pił tyle kawy co ja, ale się martwi właśnie czy rano
                                          wstanę do pracy, jaki troskliwy :(
                                          • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 12.09.07, 23:57
                                            i co nie ma lekarstwa no dobre spanie? Moja zona dzis rano zaspala do pracy i wcale sie tym nie smucila.....
                                            • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:02
                                              Nie szuka, bo na swoje ma - nakrył się na głowę i śpi dalej. Ja nie
                                              zaśpię, mam zegar biologiczny, od lat nie używam budzika.
                                              • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:05
                                                Zegar biologoczny? i co ciagle tyka?? Tyku, Ty ku...... hahahahaha
                                                • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:09
                                                  Działa lepiej niż niejeden szwajcarski zegarek! I czemu się ze mnie
                                                  hahasz? Mam duuuuże wyczucie czasu, czasami ktoś pyta mnie o
                                                  godzinę, dziwnie się na mnie patrzy jak odpowiadam bez sprawdzania
                                                  (bo nie noszę zegarka) i się zgadza. Właśnie północ minęła, to mogę
                                                  się przyznać, że jestem czarownicą!!!
                                                  • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:14
                                                    No ja mialem na mysli tez zegar biologiczny od rodzenia dzieci....ktory sobie tyka a chlop chrapie.....to musi byc denerwujace.....
                                                  • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:18
                                                    Nie, jedno wystarczy... niech lepiej śpi, bo licho nie śpi! W tym
                                                    wieku to już niektórzy dziadkami są, jak odpowiednio wcześnie
                                                    zaczną. Ale owszem małe dziecko odmładza (moje ma 5 lat). Pozdrawiam
                                                    dobranockowo
                                              • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:06
                                                Ja podobnie, moj zegar zwykle budzi mnie o 6:58.....
                                                • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:15
                                                  Miło mi się z Tobą rozmawia, ale rozsądek każe mi przyłożyć głowę do
                                                  poduszki, bo będę miała sińce pod oczami z niewyspania i będę
                                                  brzydka buuu
                                                  Miłego popołudnia i wieczoru, pozdrawiam cieplutko
                                                  Gingi :)))
                                                  • polam5 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:18
                                                    milej i spokojnej nocy. Ja tez musze sie zbierac bo musze jeszcze odwiedzic klienta po drodze do domu - wreszcie cos pozytecznego zrobie....
                                                  • ginger43 Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:19
                                                    Owocnych rozmów z klientem!
        • rycerz.krola.artura Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 00:40
          :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • osv Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 08:32
            : ))

" U - Smiech to zdrowie!" : )))))))
            • exman Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 09:18
              Let the Sun shine !!!
              • Gość: no...no...no.... Exmanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:32
                Exmanie, zawsze kiedy się pojawiasz, świeci słońce:)))
                Nie wiem tylko dlaczego kojarzysz mi się z tym jesiennym parkiem , w którym
                liście szeleszczą pod stopami?
                Po prostu nie wiem...:)
          • Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:30
            Rycerzu, Twój uśmiech mnie rozpromienił:)))))))))))))))))))))
        • andrexx Re: Trochę jakby pada,... 13.09.07, 10:25
          Witam niezywkle ciepło :), choc nie jestem pewny czy mozna mnie
          podciagnąć do kategorii romantyków
          kawa, ciacho i buziak dla Ciebie z rana :)
          • Gość: no...no...no... Ulubiony Andrexxie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:37
            :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Zostawmy tę kategorię:)
            Kawa, ciacho i buziak - mniam!!!:)))

Wszystko to nazbyt kuszące, muszę uważać, jesteście niebezpieczni, a przecież
            nie mogę znów oszaleć na punkcie tego forum:)))))))))))))))

Buziaki wieczorne:)
    • Gość: firenziano jakby w polowie... IP: *.pools.arcor-ip.net 13.09.07, 15:03
      czuje to podskornie, zwlaszcza ze jedna nozka mokra,
      a druga sucha...
      a co, cos nierowno?
      jedna polkula mokra, a druga inaczej?
      • Gość: no...no...no... Re: jakby w polowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:38
        Tzn?:)

Wszystko równo:) Pozdrawiam:)*
      • Gość: venn_ Re: jakby w polowie... IP: *.telkonet.pl 14.10.07, 14:12
        Podobno mamy jedną półkulę sprawniejszą od drugiej ;)
        • firenziano Re: jakby w polowie... 15.10.07, 14:45
          Gość portalu: venn_ napisał(a):
          > Podobno mamy jedną półkulę sprawniejszą od drugiej ;)

I jedna raczke tez mamy sprawniejsza od drugiej...
          chyba ze dobierzemy sobie te druga (tez sprawniejsza) plec...:)))

eeh... no nic na tym swiecie po rowno.

• Gość: venn_ Re: jakby w polowie... IP: *.telkonet.pl 15.10.07, 15:26
            Powiadają, że kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa, a tak wogóle
            to podobno, przeciwieństwa sie przyciągają :) Świat byłby nudny i
            szary gdyby tak wszystko było idealne:)
    • khinga Re: Trochę jakby pada,... 16.10.07, 19:01
      Echh, spoźniłam się, ale miło Cie znów "widzieć":)))
      • Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 16:29
        Khingo, to było miesiąc temu, ale teraz ja mogę powiedzieć, że miło mi Cię
        "widzieć":))))))))))))))))))))))))))))))))
        • khinga Re: Trochę jakby pada,... 20.10.07, 11:14
          Zacytuję słynne przysłowie: "lepiej poźno, niż wcale";))
          • Gość: no...no...no... Re: Trochę jakby pada,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 12:30
            :)))Khingo, dokładnie tak:)))Miłej niedzieli:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka