Dodaj do ulubionych

Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 12:29
Juz mam dość tych Panienek z imprez z którymi nie da się za specjalnie
porozmawiać. Czy są jeszcze normalne dziewczyny o zniewalającym spojrzeniu i
normalnym wyglądzie, które w głowie nie mają tylko pustki.
Obserwuj wątek
    • xeniutka Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 12:56
      TO JA! TO JA! TO JA!
      Nie wiem tylko jak bedzie z tym spojrzeniem ;-)
      Hmmmm :)
      • Gość: Jacek DO XENIUTKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 12:15
        Czesc Xeniutka
        nie sądziłem że mój temat wywoła burzę mózgów
        tak to jest jak sie nie doprecyzuje treśći
        jednak to typowy zabieg marketingowy
        Uznając twoje pierwszeństwo czekam na dalszy kontakt
        Jacek (kaster@poczta.fm)
        • xeniutka Re: DO XENIUTKA 21.07.03, 13:59
          wow! lece na poczte pisac maila :-)
    • Gość: drak Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: *.pg.com 15.07.03, 12:57
      Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Juz mam dość tych Panienek z imprez z którymi nie da się za specjalnie
      > porozmawiać. Czy są jeszcze normalne dziewczyny o zniewalającym spojrzeniu i
      > normalnym wyglądzie, które w głowie nie mają tylko pustki.

A ja znam głównie takie normalne o normalnym wyglądzie i zniewalajacym
      spojrzeniu.
      Brak mi z kolei tych z którymi nie trzeba wogóle gadać, które mają kompletną
      pustkę w głowie i ogólnie są bezmyślne.
      Może się zamienimy - na jakis czas.
      • xeniutka Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 12:59
        jakby co to moja oferta byla pierwsza ;-)
        • ja_nek Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 13:36
          Czy impreza musi być jedynym miejscem poszukiwań? Gdzie (nie wiem ile masz lat)
          koleżanki ze studiów, pracy? Koleżanki koleżanek, koleżanki rodzeństwa czy
          koleżanki normalniejszych (nie imprezowych) znajomych?

Drak, gdzie Ty masz te nadwyżki kobiet z którymi można pogadać? Coś kręcisz:)

Pozdrawiam
          janek
          • Gość: drak Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: *.pg.com 15.07.03, 13:44
            ja_nek napisał:

> Czy impreza musi być jedynym miejscem poszukiwań? Gdzie (nie wiem ile masz
            lat)
            >
            > koleżanki ze studiów, pracy? Koleżanki koleżanek, koleżanki rodzeństwa czy
            > koleżanki normalniejszych (nie imprezowych) znajomych?
            >
            > Drak, gdzie Ty masz te nadwyżki kobiet z którymi można pogadać? Coś kręcisz:)
            >
            > Pozdrawiam
            > janek

Nie kręcę. Nie bywam na dyskotekach i w klubach dlatego nie spotykam
            bezmyślnych kobiet. Wszystkie które mialem przyjemnośc poznać są zaprzeczeniem
            tego o czym pisał autor wątku.
            Poza tym 90% dziewczyn ktore bywają na FR spełniają (tak mi się wydaje)
            poszukiwane przez autora wątku kryteria.
            Pozdrawiam
            drak
            • ja_nek SZCZERZE o odsetku 15.07.03, 14:04
              Gość portalu: drak napisał(a):

> Poza tym 90% dziewczyn ktore bywają na FR spełniają (tak mi się wydaje)
              > poszukiwane przez autora wątku kryteria.

Hmmmm:)
              Ja bym tą liczbę obniżył, ale powiem, że FR i tak cechuje się wysokim procentem
              sensownych kobiet.

Pozdrawiam
              janek
              • xeniutka Re: SZCZERZE o odsetku 15.07.03, 14:11
                hehe ;-)

ja moge byc w tych 10%... i tak nikt nie jest w stanie mnie tu poznac... wiec
                ocena czlowieka po tym co pisze w necie jest bezsensownym zajeciem...
                • Gość: drak Re: SZCZERZE o odsetku IP: *.pg.com 15.07.03, 14:31
                  xeniutka napisała:

> hehe ;-)
                  >
                  > ja moge byc w tych 10%... i tak nikt nie jest w stanie mnie tu poznac... wiec
                  > ocena czlowieka po tym co pisze w necie jest bezsensownym zajeciem...

Jeżeli ktoś pisze sensownie na FR, można przyjąć że bedzie w realu równie
                  sensownie się wysławiać stąd moje przypuszczenie że 90% dziewczyn na FR
                  to istoty rozumne .
                  Nie znaczy to nic więcej .
                  Inna sprawą są indywidualne atuty lub ich brak.
                  Pozostałe 10 % to oryginały które czasem tu zagladają.
                  • xeniutka Re: SZCZERZE o odsetku 15.07.03, 15:06
                    ech optymista :-D
    • Gość: Gosia Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 15.07.03, 13:22
      Moim zdaniem dużo jest takich dziewczyn, tylko wielu facetów szuka w
      nieodpowiednich miejscach. Na dyskotekach, wiadomo, każdej chodzi tylko o to,
      by zwrócić uwagę facetów na siebie, prześcigają się więc w pomysłach, ile by tu
      ciała nie odkryć by akurat spojrzał na mnie. W efekcie dostaje sie oczopląsu.
      Może one nie są tak puste , jak Ci sie wydaje, tylko dyskoteka ma to do siebie,
      że pogadać zbytnio nie idzie, laski idą się tam wyszaleć i często myslenie
      zostawiają na inne okazje.
      Coś mi się wydaje jacku , że chyba do tej pory leciałeś na ciałko a nie na
      intelekt- choćjedno drugiego nie wyklucza.
      Powodzenia w 'łowach"
      • Gość: Oberon Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: 195.92.39.* 15.07.03, 13:31
        Jak to mówi mój przyjacie "żeby znaleść kobietę nie chodzi się do dyskotek
        tylko do biblioteki. W dyskotekach są same dziewczynki..."
    • Gość: iberka to ja pytam..... IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 13:30
      ....dokładnie o to samo tylko,ze w stron meżczyzn:-).Czy istnieja w ogóle
      mężczyzni czy już tylko zwykli faceci w dsach,czapkach na głowach,z krokiem od
      spodni przy kolanach,słuchający wyłącznie jakiegoś umcyk -umcyk?Bo mnie się
      marzy mężczyzna, z którym usiądę i porozmawiam o tym,że dziś swieci śliczne
      słonko i o tym,ze nasze polskie prawo jest coraz gorsze, o tym,co bedziemy
      robic wieczorem;-) i o tym,ze w rzadzie jest kolejna afera.Ehh,marzenia sa
      peikne tylko gtdzie znajde takiego mężczyznę?
      iza
      • Gość: Oberon Re: to ja pytam..... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 13:32
        Gość portalu: iberka napisał(a):

> ....dokładnie o to samo tylko,ze w stron meżczyzn:-).Czy istnieja w ogóle
        > mężczyzni czy już tylko zwykli faceci w dsach,czapkach na głowach,z krokiem
        od
        > spodni przy kolanach,słuchający wyłącznie jakiegoś umcyk -umcyk?Bo mnie się
        > marzy mężczyzna, z którym usiądę i porozmawiam o tym,że dziś swieci śliczne
        > słonko i o tym,ze nasze polskie prawo jest coraz gorsze, o tym,co bedziemy
        > robic wieczorem;-) i o tym,ze w rzadzie jest kolejna afera.Ehh,marzenia sa
        > peikne tylko gtdzie znajde takiego mężczyznę?
        > iza

W bibliotece... :))
        • xeniutka Re: to ja pytam..... 15.07.03, 13:41
          nie spotkalam jeszcze nigdy zadnego faceta w bibliotece ;-)))
          • Gość: Oberon Re: to ja pytam..... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 13:43
            xeniutka napisała:

> nie spotkalam jeszcze nigdy zadnego faceta w bibliotece ;-)))

To nie byłaś w tych bibliotekach w których ja byłem, a w najmniejszym nawet
            stopniu nie przypominam kobiety :))
            • xeniutka Re: to ja pytam..... 15.07.03, 13:47
              a to pech ;-)
              • Gość: Oberon Re: to ja pytam..... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 13:50
                xeniutka napisała:

> a to pech ;-)

Jak pech to pech :))
                • xeniutka Re: to ja pytam..... 15.07.03, 13:52
                  ale moze daj mi szanse... gdzie cie szukac? fantastyka, literatura polska,
                  poezja, poradniki? ;->
                  • Gość: Oberon Re: to ja pytam..... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 13:54
                    xeniutka napisała:

> ale moze daj mi szanse... gdzie cie szukac? fantastyka, literatura polska,
                    > poezja, poradniki? ;->

Jakbyś zgadła. Właśnie skończyłem książkę. Czysta beletrystyka.
        • Gość: iberka moją biblioteką.... IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 13:51
          ...jest EMPIK na krakowskim rynku:-).To jedyna oferta ksiazkowa otwarta w
          godzinach przyjaznych dla mnie:-))))))))))
          • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 14:29

> ...jest EMPIK na krakowskim rynku:-).To jedyna oferta ksiazkowa otwarta w
            > godzinach przyjaznych dla mnie:-))))))))))

To przykre... że na krakowskim rynku :-)))
            • xeniutka Re: moją biblioteką.... 15.07.03, 14:45
              miales sie oduczac flirtowac ;-)
              • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:02
                xeniutka napisała:

> miales sie oduczac flirtowac ;-)

Nic na to nieporadzę to silniejsze ode mnie. Czy to real, czy wirtual zawsze
                jestem taki sam. :))
              • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:04
                xeniutka napisała:

> miales sie oduczac flirtowac ;-)

To poflirtujemy? ach już to robimy... ;))
                • xeniutka Re: moją biblioteką.... 15.07.03, 15:05
                  ;-) no wlasnie

ale czemu nie, ja tam zawsze chetna :)
                  • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:08
                    xeniutka napisała:

> ;-) no wlasnie
                    >
                    > ale czemu nie, ja tam zawsze chetna :)

Byle niezbyt długo, bo potem mogą być problemy ;))
                    • xeniutka Re: moją biblioteką.... 15.07.03, 15:12
                      racja :)
                      • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:14
                        xeniutka napisała:

> racja :)

Powiedz coś o sobie hyhy :))
                        • xeniutka Re: moją biblioteką.... 15.07.03, 15:17
                          jestem romantyczna i szalona, lubie zachody slonca nad morzem i trzymanie sie
                          za rece :)

hehe

NIEEEEEEEEE
                          • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:21
                            xeniutka napisała:

> jestem romantyczna i szalona, lubie zachody slonca nad morzem i trzymanie sie
                            > za rece :)
                            >
                            > hehe
                            >
                            > NIEEEEEEEEE

Czyli nie jesteś romantyczna, nie jesteś szalona. Nie lubisz słońca i męskich
                            rąk. Wnoszę po tym zaprzeczeniu na koniec... Czy to nadinterpretacja :))
                            • xeniutka Re: moją biblioteką.... 15.07.03, 15:27
                              nadinterpretacja :-)

NIE to okrzyk buntu, nie znosze opowiadac o sobie w taki sposob :>
                              • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:31
                                xeniutka napisała:

> nadinterpretacja :-)
                                >
                                > NIE to okrzyk buntu, nie znosze opowiadac o sobie w taki sposob :>

Proszę podać mi swój wiek, wzrost, wagę, wymiary (biust, talia), kolor oczu,
                                kolor włosów, rozstaw kości policzkowych, długość ust, szerokość ust, stopień
                                delikatności rysów, nieważne rzeczy pominąłem... przejdźmy do konkretów :))
                                • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:35
                                  ...ach i jeszcze ważne - stopień śliczności - skala 10 stopniowa (prosimy o nie
                                  kłamanie - ankieta jest anonimowa...) :))

To tak żebym się z Tobą umówił i potrzymał Cię za rękę ;)) Jaki ja jestem
                                  beeezpośredni...
                                  • xeniutka Re: moją biblioteką.... 15.07.03, 15:37
                                    a moze po prostu....

ja chodze do bibliotetki i Ty chodzisz do biblioteki...
                                    ... TO MOZE POJDZIEMY DO MNIE ;-DDDDDDD
                                    • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:39
                                      xeniutka napisała:

> a moze po prostu....
                                      >
                                      > ja chodze do bibliotetki i Ty chodzisz do biblioteki...
                                      > ... TO MOZE POJDZIEMY DO MNIE ;-DDDDDDD

Kusząca propozycja. Proszę odpowiedzieć wpierw na pytania ankiety, a potem
                                      pójdziemy do Pani sprawdzać jej wyniki... :))))

• Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:42
                                        Gość portalu: Oberon napisał(a):

> xeniutka napisała:
                                        >
                                        > > a moze po prostu....
                                        > >
                                        > > ja chodze do bibliotetki i Ty chodzisz do biblioteki...
                                        > > ... TO MOZE POJDZIEMY DO MNIE ;-DDDDDDD
                                        >

Mogę pokazać Ci moją kolekcję ankiet... :-)))
                                        • xeniutka Re: moją biblioteką.... 15.07.03, 15:46
                                          "bierz mnie, jam kobieta marzenie" ;-)))))

musze zakonczyc ten "flirt" bo mnie wyganiaja do domu :(

ps. jestem sliczna, zgrabna i powabna :)
                                          • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:47
                                            xeniutka napisała:

> "bierz mnie, jam kobieta marzenie" ;-)))))
                                            >
                                            > musze zakonczyc ten "flirt" bo mnie wyganiaja do domu :(
                                            >
                                            > ps. jestem sliczna, zgrabna i powabna :)

Będę tu jutro, aby specjalnie z Tobą flirtować, zaś potem zaprosić do
                                            restauracji na romantyczną kolację :-)))
                                • jmx Re: moją biblioteką.... 15.07.03, 15:38

> Proszę podać mi swój wiek, wzrost, wagę, wymiary (biust, talia), kolor oczu,
                                  > kolor włosów, rozstaw kości policzkowych, długość ust, szerokość ust, stopień
                                  > delikatności rysów, nieważne rzeczy pominąłem... przejdźmy do konkretów :))

Kurcze, to się teraz flirt nazywa... Chyba nie jestem na czasie ;-)))))
                                  • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:41
                                    jmx napisała:

> Gość portalu: Oberon napisał(a):
                                    >
                                    > > Proszę podać mi swój wiek, wzrost, wagę, wymiary (biust, talia), kolor ocz
                                    > u,
                                    > > kolor włosów, rozstaw kości policzkowych, długość ust, szerokość ust, stop
                                    > ień
                                    > > delikatności rysów, nieważne rzeczy pominąłem... przejdźmy do konkretów :)
                                    > )
                                    >
                                    > Kurcze, to się teraz flirt nazywa... Chyba nie jestem na czasie ;-)))))
                                    >

Teraz wszystko komputery za ludzi załatwiają. Wrzucasz dane, a one je
                                    weryfikują i tam takie parametry różne itd. Nikt nie wie o co chodzi, ale potem
                                    wyskakuje karteczka z napisem "bierz ją to kobieta marzenie" lub coś
                                    innego... :-)))
                                    • jmx Re: moją biblioteką.... 15.07.03, 15:48

> Teraz wszystko komputery za ludzi załatwiają. Wrzucasz dane, a one je
                                      > weryfikują i tam takie parametry różne itd. Nikt nie wie o co chodzi, ale
                                      potem
                                      >
                                      > wyskakuje karteczka z napisem "bierz ją to kobieta marzenie" lub coś
                                      > innego... :-)))

Ahaaa... a wersja męska istnieje? ;-)))
                                      • Gość: Oberon Re: moją biblioteką.... IP: 195.92.39.* 15.07.03, 15:49

> Ahaaa... a wersja męska istnieje? ;-)))
                                        >

...że mężczyzna niby marzenie. Tak istnieje. Mężczyzna marzenie = ja... ta
                                        wrodzona skromność :)))
      • ka_27 to ja pytam..... 15.07.03, 13:34
        Mężczyzny nie znajdziesz tam, gdzie chadzają faceci :-)))
        • ja_nek Re: to ja pytam..... 15.07.03, 13:39
          Jacek, jak widzisz już jedna dziewczyna jest.
      • Gość: Bart Re: to ja pytam..... IP: *.bi.hts 14.08.03, 08:09

> ....dokładnie o to samo tylko,ze w stron meżczyzn:-).Czy istnieja w ogóle
        > mężczyzni czy już tylko zwykli faceci w dsach,czapkach na głowach,z krokiem
        od
        > spodni przy kolanach,słuchający wyłącznie jakiegoś umcyk -umcyk?Bo mnie się
        > marzy mężczyzna, z którym usiądę i porozmawiam o tym,że dziś swieci śliczne
        > słonko i o tym,ze nasze polskie prawo jest coraz gorsze, o tym,co bedziemy
        > robic wieczorem;-) i o tym,ze w rzadzie jest kolejna afera.Ehh,marzenia sa
        > peikne tylko gtdzie znajde takiego mężczyznę?
        > iza
        hej:)
        powiedz gdzie Cie mozna spotkac to porozmawiamy o tym wszystkim i nie tylko o
        tym
        pzdr :)
    • Gość: rachela Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: *.elsat.net.pl / 10.2.0.* 15.07.03, 13:39

Ja myśle że to strategia- kobieta usłyszy przypadkiem od faceta że lubi
      dziewczyny z którymi nie trzeba gadac i ten ostatni mówi o tym w pozytywnym
      tego słowa znaczeniu.. więc (przepraszam za wyrazenie)pieprzy o głupotach żeby
      zatrzymac go przez chwile przy sobie. Teraz coś na obronę kobiet -faceci robią
      to samo:))tylko kobiety mają niestety tendencje do snucia długawych opowieści
      faceci mówią w większym skrócie:))Z tym można sobie poradzić- od ogółu do
      szczegółu z głupoty temat sprowadzić na coś powazniejszego...hmm niektórzy to
      mogą i pewnie brzydko nazwą sprawdzaniem kogoś może i tak jest ale z reguły
      rozmowy "nie o niczym" są przyjemne wiec cel uświeca srodki.Sprawdzone
      polecam:))
      Pozdrawiam:)))
    • jmx Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:05

Hmmmm.... jest jeden problem - z tymi co nie maja pustki w głowie trzeba umieć
      rozmawiać ;-)))
      • Gość: rachela Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: *.elsat.net.pl / 10.2.0.* 15.07.03, 14:07
        jmx napisała:

>
        > Hmmmm.... jest jeden problem - z tymi co nie maja pustki w głowie trzeba
        umieć
        > rozmawiać ;-)))
        >
        Trzeba trafić na taką która obok braku pustki w głowie jest cierpliwa i
        wyrozumiała:))i pozytywnie nastawiona do ludzi:))
      • ka_27 Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:20
        I samemu trzeba COŚ reprezentować :-P

jmx napisała:

>
        > Hmmmm.... jest jeden problem - z tymi co nie maja pustki w głowie trzeba
        umieć
        > rozmawiać ;-)))
        >
        • Gość: rachela Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: *.elsat.net.pl / 10.2.0.* 15.07.03, 14:21
          ka_27 napisał:

> I samemu trzeba COŚ reprezentować :-P
          >
          > jmx napisała:
          >
          > >
          > > Hmmmm.... jest jeden problem - z tymi co nie maja pustki w głowie trzeba
          > umieć
          > > rozmawiać ;-)))
          zgadzam sie;-)

> >
        • jmx Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:23
          ka_27 napisał:

> I samemu trzeba COŚ reprezentować :-P

Naturalnie - duży język do kontaktów werbalnych ;-D
          • Gość: rachela Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: *.elsat.net.pl / 10.2.0.* 15.07.03, 14:27
            jmx napisała:

> ka_27 napisał:
            >
            > > I samemu trzeba COŚ reprezentować :-P
            >
            > Naturalnie - duży język do kontaktów werbalnych ;-D
            >
            toruje sobie drogę do innych np fizycznych;)ale nie tak szybko;) ogłaszam
            postulat wszechstronnego zastosowania jezyka żeby go nie ograniczać z pożytkiem
            dla wszystkich:)i z zachowaniem kolejnosci;)

• delicatesca Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:29
              Gość portalu: rachela napisał(a):

> jmx napisała:
              >
              > > ka_27 napisał:
              > >
              > > > I samemu trzeba COŚ reprezentować :-P
              > >
              > > Naturalnie - duży język do kontaktów werbalnych ;-D
              > >
              > toruje sobie drogę do innych np fizycznych;)ale nie tak szybko;) ogłaszam
              > postulat wszechstronnego zastosowania jezyka żeby go nie ograniczać z
              pożytkiem
              >
              > dla wszystkich:)i z zachowaniem kolejnosci;)

No i nic z tego nie rozumiem :( Czemu ludzie nie pisza prosciej?
              • jmx Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:34
                delicatesca napisała:

> Gość portalu: rachela napisał(a):
                >
                > > jmx napisała:
                > >
                > > > ka_27 napisał:
                > > >
                > > > > I samemu trzeba COŚ reprezentować :-P
                > > >
                > > > Naturalnie - duży język do kontaktów werbalnych ;-D
                > > >
                > > toruje sobie drogę do innych np fizycznych;)ale nie tak szybko;) ogłaszam
                > > postulat wszechstronnego zastosowania jezyka żeby go nie ograniczać z
                > pożytkiem
                > >
                > > dla wszystkich:)i z zachowaniem kolejnosci;)
                >
                > No i nic z tego nie rozumiem :( Czemu ludzie nie pisza prosciej?

To tak specjanie żeby Jacek zobaczył, że dziewczyny z FR nie mają pusto w
                głowie ;-D
          • ka_27 Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:28
            Duży, czy mały,
            czerwony, czy blady?
            Nieważne jmx:),
            wazne jest to, w jaki sposób potrafimy go wykorzystać ... :-P
            • jmx Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:32
              ka_27 napisał:

> Duży, czy mały,
              > czerwony, czy blady?
              > Nieważne jmx:),
              > wazne jest to, w jaki sposób potrafimy go wykorzystać ... :-P

My? Na razie Ty go wykorzystujesz i to w nadmiarze ;-))))
              A może powinnam czuć się wyróżniona? ;-))))

Do Racheli - święte słowa!
              • ka_27 Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:37
                jmx:)

Ty dalej z tą kawą ... na ławę?? :-P

Ty nie jesteś wyróżniona,
                Ty jesteś jmx:)
                • jmx Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:45

No to teeeraz mi się rozjaśniło! ;-D

A propos - właśnie piję kawę ;-)
                  • ka_27 Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:50
                    Nalejesz mi mała filiżankę? :-)
                    • jmx Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:54
                      ka_27 napisał:

> Nalejesz mi mała filiżankę? :-)

Yhm :-) Tylko uważaj na spodnie - gorrrąca!
                      • ka_27 Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 14:55
                        Liczę na Twoją zręczność jmx:) :-P
                        • jmx Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 15:14

Taka jestem dzisiaj... roztargniona ;-)))
                          • ka_27 Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 15:16
                            Stwierdzenie godne prawdziwej kobiety, jmx:) :-))))
                            • jmx Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 15.07.03, 15:22

No cóż, sztuczności we mnie ani grama... ;-)))
                              • mala_zuchwala do Jacka 15.07.03, 15:46
                                To Wy z nas robicie nieenormalne. Chcecie bysmy byly lalki, wymalowane,
                                seksownie ubrane,zeby sie innym pochwalic.Jestesmy produktem Waszych wymagan.
                                • von-koza Re: do Jacka 15.07.03, 16:14
                                  Nie, to nie tak Mała-zuchwała, to niektóre z Was same robią się na "lalki
                                  malowane", bo chcą się podobać pewnemu sortowi facetów. Ot i cała prawda.
                                  Pozdrawiam.
                                • Gość: drak Re: do Jacka IP: *.pg.com 15.07.03, 16:20
                                  mala_zuchwala napisała:

> To Wy z nas robicie nieenormalne. Chcecie bysmy byly lalki, wymalowane,
                                  > seksownie ubrane,zeby sie innym pochwalic.Jestesmy produktem Waszych wymagan.

Jeżeli ulegacie takim tanim gustom to nie najlepiej świadczy rownież o was-
                                  mówię o tych dziwczynach w twoim poście.
                                  Aczkolwiek, o gustach się nie dyskutuje - jak ktoś lubi to jego sprawa.
                                  • ja_nek Re: do Jacka 15.07.03, 16:48
                                    Jak kobieta chce być plastikową lalką - to jej wybór. Nikt nikogo do niczego
                                    nie zmusza.
                                    Jak ktoś chce być dodatkiem i to akceptuje dokonując tych samych powielonych
                                    wyborów, tych samych beznadziejnych, płytkich partnerów (taki sort potrafi
                                    określić każdy tutejszy chłop) to powinien przeanalizować błędy lub iść do
                                    psychologa.
                                    Brutalna prawda.

Brak własnej siebie i chorobliwe potrzebowanie byle kogo, aby był, nie jest
                                    winą otoczenia tylko tej osoby.

Pozdrawiam
                                    janek
                                    • von-koza Re: do Jacka 15.07.03, 16:56
                                      Tak, tak, wszystko co złe, to przez te wstrętne chłopy. "Lale malowane",
                                      anorektyczki i co tam jeszcze. Wszystkie one takie same te chłopy w dodatku
                                      myślą tyklo o jednym. Tak, tak.
                                • Gość: Jacek Re: do Jacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 12:16
                                  W takim razie uważasz że kobieta jest słabym organizmem, która nie potrafi
                                  pokazać swojego ja - skoro uważasz że kobiety są produktem męskich wyobraźni.
                              • ka_27 Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 16.07.03, 08:26
                                Witaj dżemiksiu :-)

mam nadzieję, że rozmawiam z kobietą,
                                która jest ... kobietą :-)))))
    • white.falcon Czy istnieja jeszcze normalni faceci? :) 15.07.03, 17:27

Odbiję piłeczkę.;)
      Pozdrv.:)
      • Gość: drak Re: Czy istnieja jeszcze normalni faceci? :) IP: *.pg.com 15.07.03, 17:33
        white.falcon napisała:

> Gość portalu: Jacek napisał(a):
        >
        > > Juz mam dość tych Panienek z imprez z którymi nie da się za specjalnie
        > > porozmawiać. Czy są jeszcze normalne dziewczyny o zniewalającym spojrzeniu
        > i
        > > normalnym wyglądzie, które w głowie nie mają tylko pustki.
        >
        > Odbiję piłeczkę.;)
        > Pozdrv.:)
        >
        Są na wymarciu. Nieliczne egzemplarze ukryły się na FR.
        Wiekszość zajęta jest sobą - rzeźbią swoje "kaloryfery"* w siłowniach i wpadają
        w narcystyczne samouwielbienie.

* kaloryfer - mięśnie brzucha i klatki piersiowej.

• Gość: drak Re: Czy istnieja jeszcze normalni faceci? :) IP: *.pg.com 15.07.03, 17:39
          Zapomniałem dodać że ich głównym celem i marzeniem jest zakwalifikowanie się
          do fianału programu Sextet (egzotyczny).
          • white.falcon Re: Czy istnieja jeszcze normalni faceci? :) 15.07.03, 19:07
            No to niech tacy, jak piszesz, zajmują sie i dalej sobą oraz podnoszeniem
            kwalifikacji w celu udziału w w.w. lub podobnym programie. Byleby im się nie
            odmieniło... ;)
        • Gość: cal.....ka Słuchaj stary...... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 15.07.03, 20:24
          Są na wymarciu. Nieliczne egzemplarze ukryły się na FR.
          Wiekszość zajęta jest sobą - rzeźbią swoje "kaloryfery"* w siłowniach i wpadają
          w narcystyczne samouwielbienie.

To było do mnie?
          • Gość: cal.....ka A ja jestem jaka jestem, cos komus nie gra to nie. IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 15.07.03, 20:28

Bo ja jestem Narcyzem. Podobam sie sobie i nie musze niczym nadrabiac.
            Mam swoje zdanie i swoj prywatny swiatopoglad na zycie. Jak komus sie nie
            podoba to nie. Niech on zaluje, nie ja.
            I jeszcze jedno - nie uogolnia sie tak odrazu - bo niewiadomo co dla kogo
            znaczy ta "inteligencja"
            • white.falcon Re: A ja jestem jaka jestem, cos komus nie gra to 15.07.03, 20:37
              Gość portalu: cal.....ka napisał(a):

>
              > Bo ja jestem Narcyzem. Podobam sie sobie i nie musze niczym nadrabiac.
              > Mam swoje zdanie i swoj prywatny swiatopoglad na zycie. Jak komus sie nie
              > podoba to nie. Niech on zaluje, nie ja.
              > I jeszcze jedno - nie uogolnia sie tak odrazu - bo niewiadomo co dla kogo
              > znaczy ta "inteligencja"

Cal...ko, zwróć uwagę na tytuł tamtego postu i na to, na jaki post jego auror
              odpowiada. :)
              • Gość: cal.....ka ????? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 15.07.03, 20:51
                Normalni nie zyją, wariatki mają w głowie gerbery a Narcyzy więdną.....
                na jedno wychodzi panie auror.> Pozdrv.:)
                • white.falcon Re: ????? 15.07.03, 21:28

> Normalni nie zyją, wariatki mają w głowie gerbery a Narcyzy więdną.....
                  > na jedno wychodzi panie auror.> Pozdrv.:)

Bardzo pesymistyczna wizja świata. Dodam: będzie wojna i tą resztę, co jest
                  czegoś warta powybijają... ;(
                  • Gość: cal.....ka Re: ????? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 15.07.03, 21:53
                    > Bardzo pesymistyczna wizja świata. Dodam: będzie wojna i tą resztę, co jest
                    > czegoś warta powybijają... ;(
                    > Pozdrv.:)
                    Jaka wojna? Wlasnie dowiadujemy sie (tym razem oficjalnie) ze ano busik sie
                    znow pomylil. Byla wojna i ludziki w szpitalach umieraja a bomby nikt nie
                    widzial. Co sie stalo? No jak to mozliwe? Bedzie druga wojna? Kto tym razem
                    ukrywa bombe? No gdzie tym razem? Gdzie? Panie Buszu, wolniej, bo Narcyzów
                    zabraknie.
                    • jmx Re: ????? 15.07.03, 23:22

Jasne.... bo Husajn to był przecież dobry wujcio...
                      Przyszedł taki Busz i pogonił tego wrażliwego i czułego na swoich poddanych
                      władcę....
                      • white.falcon Re: ????? 15.07.03, 23:55
                        jmx napisała:

>
                        > Jasne.... bo Husajn to był przecież dobry wujcio...
                        > Przyszedł taki Busz i pogonił tego wrażliwego i czułego na swoich poddanych
                        > władcę....

A Ci biedacy terroryści w samolotach. Biednieńcy, źle się latać nauczyli. A Ben
                        Laden i talibowie? No tacy cacy, tak chcieli dobrze dla wszystkich, w tym dla
                        kobiet. No rajskie aniołki.... :( Moja koleżanka wyjeżdża do Iraku na jesieni.
                        Nie wiem, czy się cieszyć, czy płakać. Pesymizm mnie ogarnia na widok tego
                        świata.
                        • jmx Re: ????? 16.07.03, 00:00

Tam lubią Polaków... Trzeba być dobrej myśli :-)
                          • delicatesca Re: ????? 16.07.03, 00:42
                            jmx napisała:

>
                            > Tam lubią Polaków... Trzeba być dobrej myśli :-)

Tak tylko ze POlakow zawsze gdzies wysla na pierwsze ognie:(
                            Dobrze ze rezim Bush przepedzil, ale Husejn nadal zyje
                            • Gość: cal.....ka Re: ????? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 16.07.03, 00:55
                              > Tak tylko ze POlakow zawsze gdzies wysla na pierwsze ognie:(
                              > Dobrze ze rezim Bush przepedzil, ale Husejn nadal zyje
                              a żyje Husajenek, żyje, kto go wie. Bo kto by przedluzyl umowe naszym wojakom?
                              Kto? Ukochana Hameryka? Żolnirze amerykańscy zostana w Iraku UWAGA: na czas
                              nieokreślony
                              (dzisiejsze "wiadomości")
                      • delicatesca Re: ????? 16.07.03, 03:57
                        jmx napisała:

>
                        > Jasne.... bo Husajn to był przecież dobry wujcio...
                        > Przyszedł taki Busz i pogonił tego wrażliwego i czułego na swoich poddanych
                        > władcę....

wlasnie, takiego wrazliwego ze torturowal male dzieci na oczach rodzicow.
                        Taki Hitler Wschodu, tylko ze przesladowal swoj narod.
                        • cal-ineczka Re: ????? 16.07.03, 07:11
                          > wlasnie, takiego wrazliwego ze torturowal male dzieci na oczach rodzicow.
                          > Taki Hitler Wschodu, tylko ze przesladowal swoj narod.

Biedne dzieci, juz nie musza byc torturowane. Samoistnie umierają. Husajn juz
                          niepotrzebny. Tylko jeszcze ropa torturuje debila busza.....biedny busik.
          • Gość: drak Re: Słuchaj stary...... IP: *.pg.com 16.07.03, 09:28

> Są na wymarciu. Nieliczne egzemplarze ukryły się na FR.
            > Wiekszość zajęta jest sobą - rzeźbią swoje "kaloryfery"* w siłowniach i
            wpadają
            >
            > w narcystyczne samouwielbienie.
            >
            > To było do mnie?

Post dotyczył niektórych facetów i transwestytów.
            Nie należysz do żadnej z tych grup- mam nadzieję.
            • gosc_x Re: Słuchaj stary...... 17.07.03, 13:41
              Gość portalu: drak napisał(a):

>> Post dotyczył niektórych facetów i transwestytów.

Uffff internet niebezpieczna rzecz.
      • Gość: Jacek DO ROMATICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 12:18
        Dzięki za odbicie piłeczki
        czyli jednak są normalni ludzie na tym świecie
        może przkonamy się na wzajem poprzez rozmowę
        Jacek
        • white.falcon Re: DO ROMATICA 18.07.03, 13:25

> Dzięki za odbicie piłeczki
          > czyli jednak są normalni ludzie na tym świecie
          > może przkonamy się na wzajem poprzez rozmowę
          > Jacek

Normalni ludzie istnieją, i to niezależnie od płci. Poprostu na nich trzeba
          trafić.:) A rozmawia się nie tylko po to, by się o tym przekonać, lecz po to,
          by wysłuchać inna osobę i wiedzieć, co ma do powiedzenia. Rozmowa to nie
          monolog, a dialog dwóch lub więcej osób. I dobrze, gdy trafi się na ludzi, z
          którymi mamy wspólny język i rozumiemy się i mamy o czym porozmawiać.:)

Pozdrv. urlopowo.:)
          • Gość: Jacek Re: DO ROMATICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 13:31
            Wreszczie mozna z kims na poziomie wymienic swoje opinie
            Popatrz taki niewinny tekst na poczatku a wywolal tyle opinii i zainteresowania
            Wystarczy tylko wiedzie w co uderzyc zeby oddzwonilo.
            Spedzasz wakacje czy tylko tak z okazji pory roku pozdrawiasz.
            I co skłoniło Cię żeby odpowiedzieć czy wziąć udział w dyskusji.
            Jacek
            • white.falcon Re: DO ROMATICA 18.07.03, 17:10

> Wreszczie mozna z kims na poziomie wymienic swoje opinie
              > Popatrz taki niewinny tekst na poczatku a wywolal tyle opinii i
              zainteresowania
              > Wystarczy tylko wiedzie w co uderzyc zeby oddzwonilo.
              > Spedzasz wakacje czy tylko tak z okazji pory roku pozdrawiasz.
              > I co skłoniło Cię żeby odpowiedzieć czy wziąć udział w dyskusji.
              > Jacek

Jacku, tu jest wiele osób na poziomie, a to, iż dyskusje są czasem głupie? Cóż -
              to jest zależne od tego, czego (lub kogo) ktoś szuka na FR. Inni niech
              wypowiedzą się za siebie. Natomiast ja jestem ciekawa przemyśleń ludzi na różne
              tematy, ich samych - jako ludzi, a dodatkowo - lubię pisać. No i jak każdy
              człowiek - nie jestem śmiertelnie poważną osoba, więc też żartuję lub bredzę
              wraz innymi ludzikami na FR. Miejsce odpoczynku i zabawy.

Wakacje zaczynam spędzać od jutra - mam cały piękny tydzień urlopu i opuszczam
              na ten czas FR, by wypoczęta, z urlopowymi wrażeniami wrócić na FR i zobaczyć,
              co tu się działo, jak mnie nie było.

Co skłoniło do wypowiedzi? Riposta, która mi przyszła na myśl, bo nie zgodzę
              się z założeniem, iż wyłącznie Panie są takie - podobnych im Panów także jest
              na pęczki.:)

Jeszcze raz pozdrv. urlopowe :)
              • Gość: Jacek Re: DO ROMATICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 11:39
                Święta prawda, wśród chłopków nie brakuje wywżej wymienionych postaw.
                Aly chyba tak właśnie świat miałbyc skonstruwany. Jednak powiem Ci że
                szukanie partnera jest tak trudne i skomplikowane ze graniczy z cudem.
                Jednak warto prubować i brnąć dalej aż do osiągnięcia upragnionego celu.
                Miłego wypoczynku
                Jacek
    • psyhiatra Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 18.07.03, 07:47
      Tak, ale tylko normalny facet wyczuje ktora normalna.
      • elzbieta28 Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 18.07.03, 20:43
        psyhiatra napisała:

> Tak, ale tylko normalny facet wyczuje ktora normalna.

Mylisz się tylko tylko szalony i inteligentny z piękną duszą odkryje, która
        normalna:))))Pozdrawiam
        • oleksin Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 19.07.03, 08:15
          elzbieta28 napisała:

> psyhiatra napisała:
          >
          > > Tak, ale tylko normalny facet wyczuje ktora normalna.
          >
          > Mylisz się tylko tylko szalony i inteligentny z piękną duszą odkryje, która
          > normalna:))))Pozdrawiam

Miejmy nadzieje
    • berbik1 Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 23.07.03, 19:46

Ja nie mam w glowie pustki:-) Ale mam wrazenie, ze to tylko utrudnia kontakty z
      mezczyznami...
      Pozdrawiam,
      B.
      • Gość: Jacek Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 11:41
        nie sądzę żeby to miało utrudniać
        w moim przypadku jest to wielką zaletą
        i to własnie sprawią że chce poznać dana osobę
        Jacek
    • Gość: Agata Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: *.acn.pl 24.07.03, 12:04
      dziewczyn może nie ma... ale kobiety z pewnością są...
    • annagoryniak Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny 13.08.03, 11:49
      Są jeszcze normalne dziewczyny, uwierz mi. One się chowają przed tym głupim
      światem, który sprawia, że normalnym bardzo ciężko się żyje. Mam nadzieję, że w
      końcu znajdziesz nieplastikową kobietę i nie będziesz takim pesymistą!
      Ania
      • Gość: Ka Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: *.waw.cdp.pl / 10.0.1.* 13.08.03, 12:28
        Co za zbieg okolicznosci, a ja szukałam normalnych facetów:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=7301534
        pozdrawiam :)))))
    • Gość: gosc Re: Czy istnieją jeszcze normalne dziewczyny IP: *.nycap.rr.com 13.08.03, 20:11

W koncu sie ktos pyta o takie dziewczyny! Ale niestety czasami mam wrazenie,
      ze faceci wcale takich nie szukaja :( Ja uwazam sie za taka normalna
      dziewczyne, lubie porozmawiac, posmiac sie, pobawic, a nawet poplakac z kims
      jak trzeba. Szukam takiego normalnego faceta, ale naprawde nie moge takiego
      spotkac... czy to zwykly pech czy takich juz nie ma....
    • Gość: MONIA Re: Czy istnieja˛ jeszcze normalne dziewczyny IP: *.proxy.aol.com 14.08.03, 03:28
      SZCZERZE MOWIAC NIE WIEM BO CO RAZ WIECEJ DZIEWCZYN ZACHOWUJE SIE JAK GOWNIARY KURYM TYLKO CHODZ O FACETA Z KASA,IM MLODSZE SA
      TYM GLUPSZEI Z CZASEM TO CORAZGORZEJ JA STARAM SIE BYC JAK NAJLEPSZ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka