swmikolaj5 18.10.07, 21:13 Tak smutno bez Ciebie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wertercom Re: Tygrysie gdzie jesteś ?? 19.10.07, 08:16 Aktualnie nie ma dostępu do internetu i w ogóle wyszła za mąż i ma dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Tygrysie gdzie jesteś ?? 19.10.07, 09:28 wertercom napisał: > Aktualnie nie ma dostępu do internetu i w ogóle wyszła za mąż i ma dzieci. Jak ją chcesz całkiem zniechęcić do tego forum -puść jej to: www.youtube.com/watch?v=c9A-SnnD5C0 Słowo daję -podziała ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Wspaniałe dziewczyny tu kiedyś bywały.. 19.10.07, 12:44 Monia,Sokółka,Khinga,Tugryska,Analityczka.. ach.. Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Wspaniałe dziewczyny tu kiedyś bywały.. 19.10.07, 13:20 To był Kwiat tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Wspaniałe dziewczyny tu kiedyś bywały.. 19.10.07, 13:33 Kwiatuszki powychodziły już za mąż i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Wspaniałe dziewczyny tu kiedyś bywały.. 19.10.07, 13:42 Niekoniecznie mają stałych partnerów z którymi uprawiają sex i nikt nie jest im do szczęścia potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Wspaniałe dziewczyny tu kiedyś bywały.. 19.10.07, 13:58 Fanka od turystyki jest świetną laską i jeszcze wolna Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Wspaniałe dziewczyny tu kiedyś bywały.. 19.10.07, 14:56 Ja rozważam perspektywę złożenia ślubów wieczystej wstrzemięźliwości w kwestiach damsko-męskich. Przeciw kobietom i zwierzętom natomiast... osobiście nic nie mam ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Fanko 21.10.07, 21:26 co Ty tu za bajki opowiadasz??!! Jeden nieodpowiedzialny facet i takie śluby? Zwyczajnie nie był Ciebie wart i już :) Wiem, wiem, teraz za wcześnie ale kiedyś do tego dojdziesz :) Cos o tym wiem... Buźka!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Wertercomie 21.10.07, 21:01 szczęście to nie tylko udany sex i jedna osoba przy boku :) także mnóstwo życzliwych osób wkoło, ale skoro Was tu nie ma to po co mam tu sama siedzieć i rozmawiać ze sobą? :)) Pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt kiedyś tu nawet bywali mężczyźni z prawdziwego zda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 14:13 a teraz tylko jakieś niekulturalne mikołaje udające świętych i obrażające resztę aktualnych uczestników forum. Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Re: kiedyś tu nawet bywali mężczyźni z prawdziweg 19.10.07, 15:01 Co masz do Mikołaja zresztą świętego?? Na pewno nikogo nie chciałem obrazić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: kiedyś tu nawet bywali mężczyźni z prawdziweg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 15:19 więc jesteś tylko mikołajem bezmyślnym w nietakcie Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Mikołaju i Wertercomie :-) 19.10.07, 22:16 Ja wciąż pojawiam się, no i póki co nie słyszałam, by reszta kwiatuszków forumowych zmieniła stan cywilny, choć kto wie - może u którejś i zanosi się. Ale pssstttt - niech same o tym powiedzą, jeśli już. Nie polegajmy na supozycjach Wertercoma. :-) Wertercom, dlaczego myślisz, że my tak hurtem i w mężatki? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Mikołaju i Wertercomie :-) 20.10.07, 01:11 Dlatego, że Was tu ostatnio nie ma i nie ukrywam, że tęskno za Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Mikołaju i Wertercomie :-) 20.10.07, 22:07 Może się z powrotem poprzywiewamy z różnych innych for? Skuś nas. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Mikołaju... 22.10.07, 14:12 Nadal jestem uczestniczką Forum,choć fakt jest faktem że rzadko.Tak to już jest że jedna "ekipa"odchodzi,druga przychodzi:) A co do zamążpójścia...cóż...nie potwierdzam,nie zaprzeczam.Jeśli będzie wiadomo datę konkretnie to dam Wam znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 MŁA?? 21.10.07, 20:51 Ja jestem tu ciągle, może ostatnio mniej ponieważ zmieniłam pracę i dostęp do netu (a nawet komputera) mam ograniczony, a kiedy wracam do domu to po prostu nie mam już sił żeby wcisnąć guziczek od kompa :) Poza tym kiedy tu zaglądam rzadko widzę znajome nicki więc nie wczytuję się za mocno w to co osoby mi obce wstukują :) Nie, nie zmieniłam stanu cywilnego, nie zanosi się na to w najbliższym czasie, dzieci też się nie pojawiły (a szkoda... :)), lato w sercu powoli topnieje albo staje się kolorową jesienią, po prostu jestem, jak zawsze :)) A Ty Piotrze? Co Ciebie tu sprowadza?? Jestem naprawdę zaskoczona... A. Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Re: MŁA?? 22.10.07, 18:09 Ja też jestem trochę zaskoczony.. Przeżyłem kolejne rozczarowanie i chciałem tak normalnie z kimś miłym porozmawiać.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Mów. 22.10.07, 18:43 Wysłucham cierpliwie, jak zawsze :) Od tego jestem :) Kto Cię tak rozczarował? Życie? Kobieta? Eh te baby, straszne są, coś o tym wiem :) Pisz do mnie śmiało, nie zmieniłam skrzynki mailowej, ani nr-u gg ani innych rzeczy też :) Zapraszam na kawkę :) z adwokatem :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska_28 No i co?! IP: *.chello.pl 21.10.07, 21:54 i co? no. znowu nic, cisza... idę spać, sama ze sobą już nie będę pisać :P Tak, wiem, wszyscy czekają na wyniki wyborów, a ja idę spać :) Kazałam się obudzić tylko w jednym wypadku wygranej żeby od razu uciekać z kraju, ale może jednak uda mi się dospać szczęśliwie i spokojnie do rana :)) Jeszcze tu wrócę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 No i co?!! 22.10.07, 21:36 czekam nadal na pełną wzruszeń historię pewnego mężczyzny i nic... eh... idę spać, nowa praca wymaga wstawania o dzikich nocnych porach kiedy Wy jeszcze smacznie pochrapujecie pod kołderką... Codziennie w drodze do pracy przypomina mi się scena z filmu Co mi zrobisz jak mnie złapiesz (chyba) kiedy pan opowiada innemu jak to on dojeżdża do pracy: - Ja, to proszę pana mam bardzo dobre połączenie: Wstaję rano, za piętnaście trzecia, latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem. Śniadanie jadam na kolację, tylko wstaję i wychodzę. - No ubierasz się pan... - Płaszcz, jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? Do PKS mam 5 kilometry. O czwartej za piętnaście jest PKS. - I zdążasz pan? - Nie. Ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się. Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa. Mleko, wisz pan, ma najszybszy transport. Inaczej się zsiada. W Szymanowie znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w elektryczny do stadionu. A potem to już mam z górki. Bo tak: w 119, przesiadka w 13, przesiadka w 345 i jestem w domu. Znaczy w robocie. I jest za piętnaście siódma. To jeszcze mam kwadrans, to sobie obiad jem w bufecie. To po fajrancie już nie muszę zostawać, żeby jeść, tylko prosto do domu. I góra 22:50 jestem z powrotem. Golę się, jem śniadanie i idę spać." A ja tylko z Bródna na Okęcie... Tramwaj, metro, autobus :DDDDDD Dobrej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś