exman 06.11.07, 21:03 czy każda kobieta ceni je sobie nad piwko i wesołe pogaduchy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwausmiechy Re: Kwiaty 06.11.07, 21:05 ę? piwo i plotki? a nie lepiej wino i dobry seks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Kwiaty IP: *.crowley.pl 06.11.07, 21:05 winko ,seks i bukiecik fiołków świeży:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Kwiaty 06.11.07, 21:10 czerwone wino, purpurowe róże na wieczór storczyki po południu, frezje, konwalie porannie :) seks oczywiście za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kwiaty 06.11.07, 21:10 Chyba nie każda, bo ja lubię sobie spotkać się z ludźmi na wesołych pogaduchach i piwku. A jak coś na ruszt dobrego pod to piwko można wrzucić - to wogóle jest pełnia szczęścia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Kwiaty 06.11.07, 21:13 masz rację. jeśli to ma być doniczka z paprotką, których juz mam trzy na parapecie, to ja nawet bym wolała sześciopak heinekena... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kwiaty 06.11.07, 21:17 Domyślam się, że sześciopak wygrałby też ze zdechłym tulipanem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Kwiaty 06.11.07, 21:19 ooo....zapomniałam o tulipanach :)) a w tym przypadku wszystko zależy od ....pana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Kwiaty 06.11.07, 21:26 tak właśnie :)) rozmiar kwiatka nie przekłada się wprost na potęgę miłości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kwiaty 06.11.07, 22:06 No to mi ćwieka zabiliście...nagonasienne są kobiety ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Kwiaty IP: *.crowley.pl 06.11.07, 22:24 nieeee,a powinnam?:):) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kwiaty 06.11.07, 23:04 Powiem tak, a czemu nie mam mieć wszystkiego? Kwiatki i piwko czy wino w miłym towarzystwie, przecież jedno nie wyklucza drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Kwiaty 06.11.07, 23:15 No wiec uzgodnione? W jednej lapie kwiaty (swieze) a w drugiej winko. Piwko moze byc (ale nie byle co) ale to moze byc ryzykowne - chyba ze wiemy co Pani lubi. No a teraz wino to biale? czerwone rozowe czy tez szmampan? Bo przeciez przynisimy to co Pani lubi a nie co my..... Aj no i prysznic, pefrumy oraz czyste i seksowne gacie.......bo panie zycza sobie seks i to dobry. Wg zasady: - "Myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny " - "A Wy piercie gacie - bo i Wy nie znacie" Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kwiaty 06.11.07, 23:29 Zawsze powtarzam, że Ty się znasz na rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Kwiaty 06.11.07, 23:34 No ja to jeszcze zapraszam na wczesna kolacje potem koncert czy tance. Czy to moze za duzo jak na jeden wieczor? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kwiaty 07.11.07, 15:22 To jest wersja "de luxe" - coś dla ducha, a później dla ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
0domek Re: Kwiaty 07.11.07, 15:25 Ja lubię piwko ,i to jasne i ciemne ,słabsze i to mocniejsze też.Zapraszam więc na kufelek ,może być wirtualny. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kwiaty 07.11.07, 16:40 Z przyjemnością, dzisiaj to chyba poproszę o grzane :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Kwiaty 07.11.07, 16:43 Mężczyzna z kwiatami to bywa poemat, tak ..., a tamto to może być proza. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kwiaty 07.11.07, 22:22 Mężczyzna z kwiatami to był tylko jeden - Benek Kwiaciarz..pamiętacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kwiaty 07.11.07, 22:32 A mnie się wersja "de luxe" bardzo podoba:))))A jak tancerz dobry,to kwiatek może być symboliczny nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kwiaty 07.11.07, 23:12 Tak pomarzyć dobra rzecz! Skąd wziąć dobrego tancerza, jak panowie przeważnie albo nie lubią tańczyć, albo nie potrafią. Doceniam tych, którzy przynajmniej się starają, mimo, że nie bardzo im idzie tańczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Kwiaty 07.11.07, 23:24 Mila jestes. :)) No wlasnie ja moge wlasnie to takich nalezec - z partnerkami ktore pozwola sie prowadzic i "przeskakuja" przez moje potkniecia bez zbednych komentarzy to nawet idzie mi niezle i moge caly wieczor :))) A tak nawiasem to juz niewiele czasu pozostalo.. problem w tym ze w srodku Grudnia mamy zakladowy bal i beda tance....nie ma wyjscia trzeba bedzie grzeszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kwiaty 07.11.07, 23:31 Grunt to chęci do zabawy, to bal, a nie konkurs tańca towarzyskiego. Najważniejsze bawić się gdy czas po temu, a nie siedzieć i marudzić, jak to niektórzy robią na takich imprezach. Choć u was pewnie nie, tam wszyscy mówią, że jest O.K. nawet jak świat się wali. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Kwiaty 07.11.07, 23:39 No mowia czesto ze jest Ok ale nie mozna tego ani generalizowac ani przesadzac, ludzie nie robia problemu z byle czego. U nas w praacy jak jest muzyka to sa i tancze mlodziez oczywiscie zaczyna a my starzy dolaczamy zeby nam naszych kobiet mlodziez nie poderwala - malo kto siedzi - Czesc azjatow nie tanczy - u nich to nie tradycja, wiec sobie ida do domu i wtedy wiecej miejsca. No i sa polskie tance gdzie panuja polskie zasdy ze pierwszy i ostatni z zona, przynajmniej raz z kazda Pania od stolika a potem.....z kim sie da bo zony tez nie siedza... no i potem trzeba sie tlumaczyc dlaczego to z ta czy tamta prowokacyjnie unrana tanczylismy tak dlugo... hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kwiaty 07.11.07, 23:49 Z tą młodzieżą bawiącą się to różnie bywa. Z moich obserwacji wynika, że często starsze pokolenie dużo lepiej umie się bawić, niż młodsze. Ja jestem średnie i jak się zastanawiam, to jak byłam młodsza to tak nie balowałam jak teraz :DDD Np. w sobotę mam zaproszenie na dyskotekę, a za młodu nie chadzałam na takie imprezy, a teraz owszem! Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kwiaty 08.11.07, 00:51 A ja chadzałam,bardzo lubiłam.Teraz nadal lubię,ale nie chadzam.Takie życie:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kwiaty 08.11.07, 07:46 Ja potańczyć to i owszem, chętnie ale jeden warunek musi być - przyzwoita muzyka !!! Fakt, że ostatnio się opuściłem w tych małych przyjemnościach ale zaczyna mnie już powoli nosić. Może za tydzień poniesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kwiaty 08.11.07, 08:23 O jak miło widzieć tańczącego kolegę. Trzeba życie przeplatać małymi przyjemnościami, wtedy cała reszta wydaje się weselsza. Miłej zabawy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
0domek Re: Kwiaty 08.11.07, 09:40 Dzień dobry jest nowy dzień ,to może po małym piwku na miły dzionek.Pogoda narazie tu umnie jest ładna ,więc czemu jej nie uczcić ?.Co wy na to.To raz po kufelku.Komu zpianką ,komu bez? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kwiaty 08.11.07, 09:46 Dzień dobry, Hmmm skąd nadajesz, że masz ładną pogodę??? U mnie leje jak z cebra, szaro, buro i ponuro. Ja z rana kawę popijam czarną, a piwo chętnie wypiję (bez pianki) po obiedzie. Słońce świeci zawsze to fakt, więc uczcijmy to Ty piwem, ja kawą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izm Re: Kwiaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 10:00 Zbigniew Herbert Kwiaty naręcza kwiatów przyniesione z ogrodu kwiaty nabiegłe barwą pąsowe fioletowe sine odjęte pszczołom trwonią swoje aromaty w woskowej ciszy pokoju na granicy zimy komu te hojne dary nazbyt hojne komu omdlewające ciało zamieć spadające płatki niebo przeszyte bielą wapienna cisza domu mgły się snują po polach odpływają statki Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Kwiaty 08.11.07, 11:24 Dlaczego Autor wątku każe uszeregować przyjemności od...do? Co sobie cenimy nad co?To chyba zależy od kogo, z kim i kedy... Kwiaty karmią inne zmysły od np. piwa...Chcę je dostawać od kogoś, na myśl o kim do tego kwiatu będę się uśmiechać, nie zależy mi na kwiatach danych nie tak i nie wtedy, serce mi pęka:) gdy muszą wylądować w koszu, a niektóre muszą... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kwiaty 08.11.07, 11:32 Nic nie każę ! O nic nie proszę ! Rzuciłem tylko myśl taką luźną :) Ale nie tak, aby zaraz do kosza szła jak niektore kwiaty. Pozdrawiam tręsawiska, bagna i mokradła i mgłę co się snuje po cholerę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Kwiaty 08.11.07, 11:52 O rany, nie unoś się:))) Mgla nie nuje się po cholerę , snuje się romantycznie i jest the best ze wszystkich zjawisk atmosferycznych:) Pozdrawiam w welonie z mgly i w wianku z nenufarów:) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kwiaty 08.11.07, 12:38 Dziewczyno z bagien,naprawdę wyrzucasz kwiaty do kosza? Nawet w głowie mi się to nie mieści.Oczywiście skoro tak robisz,musisz mieć powody.Bardzo wspołczuję:( Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kwiaty 08.11.07, 12:49 Mnie się też to kiedyś zdarzyło w przypływie furii, a bukiet był piękny... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Kwiaty 08.11.07, 16:15 Marijolu uwierz mi, Twoje współczucie było mi niezwykle potrzebne- czuję się lepiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Kwiaty 08.11.07, 17:05 Cieszę się,jeśli choć odrobinkę pomogłam.Nie odbieraj tylko tego przypadkiem jako złośliwości z mojej strony.Może nie obsypano mnie w życiu naręczami kwiatów,ale zawsze były zwiastunami radości,nie złości czy przykrości.Dlatego tak trudno mi sobie to wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś