exman 19.11.07, 16:16 w czeluści kubka herbaty, zaczyna się leśny wykład o malinowych pułapkach pewnego letniego, gorącego poranka. Lato. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szareoczymoje Re: Zapachy 19.11.07, 16:40 zmierzch zaczyna się o poranku dzień pachnie zimą dymem z kominów Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Zapachy 20.11.07, 10:21 szareoczymoje napisała: > zmierzch zaczyna się o poranku > dzień > pachnie zimą > dymem z kominów mroźny dzień, snieg i zapach dymu z komina tak zawsze kojarzą mi się zimy mojego dzieciństwa Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Zapachy 19.11.07, 16:55 Przypominają mi się zapachy... kawy...świeżo zmielonej... piernika...świeżo upieczonego... czekolady...czekoladowej:) deszczu...po burzy... róży...herbacianej... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Zapachy 19.11.07, 17:59 fanka.turystyki napisała: > Herbaty... różanej... > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Zapachy 19.11.07, 23:02 Poczuć ten zapach i niech oczami wyobraźni zaprowadzi Nas tam .. gdzie nikt jeszcze nie był ,,tam gdzie będzie Nam dobrze - bo tak czujemy... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś