ashaq 24.11.07, 12:29 Ze strony internetowe forum gazety otwierają się od niedawna duzo szybciej. Tak jest u mnie. Czy to potwierdzacie,czy u Was jest podobnie?.Pytam bo jest to dla mnie istotna informacja.;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dotyk_wiatru Re: Mam wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 13:31 Hmm...Nie zwróciłam na to uwagi:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mam wrażenie 24.11.07, 14:16 Jest wybitnie lepiej.Niedawno strony otwierały się ponad 30 sek. nie otwieraly sie wątki,teraz idzie gładko.Nie wiem czy to zasluga gazety ,czy mojego dostawcy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: Mam wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 14:47 Przypuszczam, że to drugie:) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:01 Ja mam tak co jakiś czas..raz jest szybciej , raz wolniej. To jednak chyba wina portalu gazety.... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:02 ja tez jestem sklonny winę zrzucic na gazetę, tym bardziej ze robili ostatnio jakies przestawienia na serwerach; Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:05 a czy zauważyłes jak niedawno poczta ślamazarnie chodziła ... dziewczyna inne portale w tym samym czasie działały bez zarzutu.. Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:07 ja malo poczty wysyłam.nikt raczej do mnie nie piszę,więc moje spostrzezenia są zadne;) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:10 rozumiem...:) dziewczyna ale zawsze chyba mogłam podzielić się swoimi , prawda?.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:12 wspaniale to zrobiłas..jestes po urokiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:17 czasami Nam sie coś w klawiaturce poprzestawia celowo , a czasami mysli są szybsze i bezwiednie palce stukaja , to co chcą... dziewczyna to zależy od...wielu ,.wielu czynników Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:19 i tutaj - nie z grzecznosci - calkowicie się z Tobą zgadzam. Nieraz poprzez szybkie pisanie narobilem sobie piekła na ziemii;D Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:22 czy aż tak pisałes co myslisz a niekoniecznie to nalezało napisac ? dziewczyna muszisz miec bujną wyobraźnię...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:24 moze nie tak. trochę za duzo napisalem swoich przemyslen,trochę uzylem nie takich jak trzeba porownań.i stało się;( Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:27 rozumiem , ale pewnie nie pisałes tego z premedytacją , ani tez złosliwie ..tylko , ze tak powiem wyrwało się , albo ktos ma małe poczucie humoru...:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:29 tak było.Zycie nauczylo mnie szybkiego postępowania,w wypowiedziach tez,a niekiedy mozna się potknąć,zupelnie nie zlosliwie,z przypadku; Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:34 znam ten ból...:) dziewczyna miło się z Tobą rozmawia - ale muszę za chwilę wyjść na Katarzynki.... do następnego razu ..:D dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:35 To impreza z konkretnym miastem związana?) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:37 prywatna Katarzyna...:) dziewczyna pa..:) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam wrażenie 24.11.07, 15:39 nie.. z żadnym miastem ; idę na imieniny Kaśki.. :) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam wrażenie 24.11.07, 21:06 dlaczego żarty ?! dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam wrażenie 24.11.07, 22:19 Wróciłam z Katarzynek..dlaczego piszesz o żartach..co sie wydarzyło ? dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: Mam wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 15:57 Tylko nie uduś Jej, bo kto zadba o prędkość netu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mam wrażenie 24.11.07, 17:05 Pani ta jest zawsze uprzejma, i wyrozniam ją czelokadkami jak zalatwiam powazniejszą spawę. Obawy na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś