white.falcon 03.08.03, 15:08 Czy według Was uczucie nostalgii jest pozytywne czy negatywne? A może pomaga w czymś w Waszym życiu? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grooszek Re: Nostalgia 03.08.03, 15:10 white.falcon napisała: > Czy według Was uczucie nostalgii jest pozytywne czy negatywne? A może pomaga > w czymś w Waszym życiu? > > Pozdrv.:) musialbym zaczac odpowiedz od znienawidzonego przeze mnie "to zalezy..." :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Nostalgia 03.08.03, 15:13 grooszek napisał: > musialbym zaczac odpowiedz od znienawidzonego przeze mnie "to zalezy..." :)) > To zacznij. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Nostalgia 03.08.03, 15:15 white.falcon napisała: > grooszek napisał: > > > musialbym zaczac odpowiedz od znienawidzonego przeze mnie "to zalezy..." : > )) > > > To zacznij. :) > Pozdrv.:) > Ale ja tej fomry koszmarnie nie znosze - wole jak jest cos czarne, to jest czarne, i tyle. A tu sie tak nie da...:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Nostalgia 03.08.03, 15:28 ka_27 napisał: > Ale czarne z czasem może stać się szare ... jedynie w reklamie proszku do prania;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Nostalgia 03.08.03, 15:30 Nie ... :-) Zależy od tego, co pierze :-)))) Jak się dba, to się nosi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Nostalgia 03.08.03, 21:46 Bywa, że tak innym razem nie:)) Wiem nie o to chodziło:)) Myślę, że "nostalgia" uwrażliwia, pomaga patrzeć i czuć... a to już coś jest:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Nostalgia 04.08.03, 00:59 Pozytywne, bo uwrażliwia. Negatywne, bo uświadania brak, którego doraźnie nie można zaspokoić. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Nostalgia 04.08.03, 21:58 Dotyka obszarów, które nie zawsze lub nie wpełni sobie uświadamiamy...ale warto, warto ją w sobie pielęgnować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Nostalgia 05.08.03, 00:46 Nie, z tym to się nie zgadzam - nie warto pielęgnować tęsknoty. Wspomnienia tak, ale nie tęsknotę. A tak na zakończenie - mnie w szkole uczyli, że nostalgia to szczególny rodzaj tęskonoty, za ojczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś