Gość: kobietaszukająca22 IP: *.centertel.pl 26.12.07, 15:26 Czy są jeszcze mężczyźni odpowiedzialni, pragnący stałego związku, słowni, dla których kobieta jest najważniejsza? Zaczynam w to wątpić......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aseksualny Re: Szukam męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 15:30 Są ;) To samo mogę się zapytać o kobietach - czy są jeszcze takie, dla których miłość jest ważniejsza niż pieniądze i seks? Widocznie oboje nie trafiliśmy jeszcze na odpowiednią osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietaszukająca22 Re: Szukam męża IP: *.centertel.pl 26.12.07, 16:04 Są kobiety atrakcyjne, dla których pieniądze i seks są ważne, ale NIE najważniejsze...... Widocznie...jeszcze na tą właściwą osobę czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Szukam męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 00:13 Obydwoje macie racje, ale kobiece hasło: szukam męża nie jest najbardziej trafione....by Pani nie urazić, oczywiście; może na samo hasło: szukam - zwłaszcza Panowie dostają ataków spazmy i doszukują się ukrytych sensów, których nie ma często. A Pan z obawą, że nie ma kobiet z miłością patrzących na mężczyznę niech się nie obawia.... my point of view:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt poniekad :) 26.12.07, 15:49 Gość portalu: kobietaszukająca22 napisał(a): > Czy są jeszcze mężczyźni odpowiedzialni, pragnący stałego związku, słowni, dla których kobieta jest najważniejsza? sa - tylko , ze Ci sa juz zonaci :) Niektorzy (wolni) na tym forum tez maja te zalety, tylko... nie maja ... KASY :))) Ci, co zas maja kase (na innych forach) nie szukaja stalego zwiazku... Mimo to, masz jakis wybor :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietaszukająca22 Re: poniekad :) IP: *.centertel.pl 26.12.07, 16:06 Zgadzam się......... tak wynika z moich doświadczeń- są, ale jak już to zajęci.. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: poniekad :) 26.12.07, 20:49 no widzisz. nie zdazysz na ekspress to jedziesz osobowym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Niby mówią... 26.12.07, 21:48 szukajcie, a znajdziecie, ale wydaje mi się, że w tym wypadku to się nie sprawdza. Jak ma się znaleźć, to sam się pojawi, szukanie nic nie pomoże, a tylko może zaszkodzić :) Wiesz jak czasami trudno pozbyć się tego znalezionego przez pomyłkę! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ By dotrzeć do źródła, trzeba płynąć pod prąd. St.J. Lec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietaszukająca22 Re: Niby mówią... IP: *.centertel.pl 28.12.07, 00:12 Zgadzam się.....szukajcie a znajdziecie nie sprawdza się... Wiem, wiem jak trudno pozbyc się tego znalezionego przez pomyłkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Szukam męża 26.12.07, 21:49 Gość portalu: kobietaszukająca22 napisał(a): > dla których kobieta jest najważniejsza? A czy nie wystarczy Ci, żeby była ważna? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ By dotrzeć do źródła, trzeba płynąć pod prąd. St.J. Lec Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Szukam męża 26.12.07, 21:55 nie wiem, jak kobiecieszukającej, ale mi by nie wystarczyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Szukam męża 26.12.07, 22:06 Wiesz, zależy jak na to patrzeć - mam na myśli, że powinna być ważna, ale nie wyłącznie najważniejsza - są inne sprawy, czy też osoby w życiu równie ważne. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ By dotrzeć do źródła, trzeba płynąć pod prąd. St.J. Lec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietaszukająca22 Re: Szukam męża IP: *.centertel.pl 28.12.07, 00:14 Mi tez nie wystarcza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
singielolsztyn Re: Szukam męża 28.12.07, 10:51 naj naj i tylko najwazniejsza bez dwoch zdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietaszukająca22 Re: Szukam męża IP: *.centertel.pl 30.12.07, 15:48 Ciesze się, że jednak są tacy mężczyźni :) I mam nadzieje ze nie tylko w słowach, ale w czynach przede wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulo Re: Szukam męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 15:48 Chcesz go mieć na wyłączność, 24h/dobę. Znam takie co własnym mężom nie dają na chwilę zajechać do własnego rodzeństwa. Ciężko Ci będzie taki gatunek, to na wymarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Szukam męża 29.12.07, 15:53 Już jej to próbowałam sugerować, ale mnie "zadziobały". Tak się nie da na dłuższą metę, ale widać każdy musi do pewnych spraw dojść sam :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ By dotrzeć do źródła, trzeba płynąć pod prąd. St.J. Lec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietaszukająca22 Re: Szukam męża IP: *.centertel.pl 30.12.07, 15:52 Ja też znam kobiety które chcą mieć mężczyzne tylko na wyłączność... Nie o to chodzi....mam na myśli to aby mężczyzna umiał pokazać kobiecie ze to ona liczy się dla niego najbardziej i żeby NIE PRZEKŁADAŁ (a nie rezygnował z...!) kolegów, imprez z nimi nad nią... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Szukam męża 30.12.07, 16:27 Z tym się zgadzam w całej rozciągłości :) Są tacy, to Cię mogę zapewnić, ale za to mają inne wady i to jest właśnie życie - jak nie urok, to przemarsz wojsk. Trochę trzeba oczy zmrużyć i się częściej uśmiechać mimo wszystko... Ideały nie istnieją zarówno wśród mężczyzn, jak też kobiet - my też jesteśmy niezłe pieronice. ................................................................. Budowałem na piasku i zawaliło się. Budowałem na skale i zawaliło się. Teraz budując, zacznę od dymu z komina. L.Staff Odpowiedz Link Zgłoś
damian_sz Re: Szukam męża 29.12.07, 17:52 jak chcesz to ja z Toba się w ciemno ozenie ( ale to chyba nie jest zbytnio odpowiedizalne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietaszukająca22 Re: Szukam męża IP: *.centertel.pl 30.12.07, 15:53 Nie no, aż tak zdesperowana nie jestem :) Ale dzięki za propozycję! Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Szukam męża 30.12.07, 17:08 Jak Ci się w końcu taki facet trafi(a mam nadzieję,że tak),daj mi znać koniecznie.Bo też jestem ciekawa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Szukam męża 30.12.07, 19:58 hmmm....czy szukam? chciałabym być z mężczyzną, którego pokocham całą sobą, zatopię się w nim, w jego uczuciu, spojrzeniu, ramionach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard37 Re: Szukam żony IP: *.opera-mini.net 31.12.07, 14:03 Jak to się dzieje, że kobieta nie może znaleźć mężczyzny a mężczyzna kobiety. Czy ten świat jest aż taki wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Szukam żony 31.12.07, 15:24 wiesz Rysiu, to chyba nie to, że świat jest zbyt wielki... może my nie potrafimy się tak naprawdę otworzyć na miłość, ujrzeć światełka, blasku, ciepła... Już sama nie wiem czy szukać jej, gonić czy czekać... ja już tak bym chciała się w nią wtulić, tak jej mi brak... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard37 Re: Szukam żony IP: *.opera-mini.net 31.12.07, 19:58 szukanie nie bardzo wychodzi, a czekanie też nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Szukam żony 31.12.07, 21:24 łepek do góry:) wiem, to nie jest łatwe, mnie też lekko nie jest, ale....wierzę, że nadejdzie ten moment, kiedy serduszko mocniej zapika, kiedy radość w nim będzie tak wielka, że aż pomieścić w nim jej nie sposób będzie:))). Ryszard - czy mamy inne wyjście niż czekanie? Chyba narazie tylko to:))). Nie rezygnuj, bo a nuż miłość gdzieś czai się za rogiem, może nawet gdzieś blisko sobie przycupnęła...:) Pozdrawiam cieplutko Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard37 Re: Szukam żony IP: *.opera-mini.net 31.12.07, 21:52 Agniesia a ty nie na balu? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Szukam żony 31.12.07, 21:59 Rysiu, a Ty co jeszcze przed kompem robisz?:) garnitur szykuj i w tany!!!. Ja w tym roku bal sobie odpuszczam, ale....przed nami karnawał, więc sukienka niepokojąco wąska, podkreślająca to i owo;))) zsunie się już pewnie niedługo z wieszaka....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard37 Re: Szukam żony IP: *.opera-mini.net 31.12.07, 22:48 karnawał w tym roku jakiś krótki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard37 Re: Szukam żony IP: *.opera-mini.net 31.12.07, 22:53 ale w tej sukience chciał bym cię zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Szukam żony 31.12.07, 23:14 zatem trzeba szybko z niego korzystać...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard37 Re: Szukam żony IP: *.opera-mini.net 31.12.07, 23:45 Już niedługo Nowy Rok, szampan popłynie strumieniami, fajerwerki wystrzela. A ty Agniesia jak przywitasz ten Nowy 2008 Rok? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Szukam żony 31.12.07, 23:50 oczywiście z kieliszkiem szampana w dłoni, z uśmiechem na ustach, w czerwonej sukience:) - ten kolor potęguje mój optymizm;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard38 Re: Szukam żony IP: *.opera-mini.net 01.01.08, 00:27 Mamy już 2008 rok. Szampan wypity, fajerwerki już rozbłysły, teraz czas na życzenia. Wszystkiego najlepszego w Tym 2008 Roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Szukam żony 01.01.08, 01:02 tak, już mamy malutką godzinkę Nowego Roczku:). Dajmy więc upust swoim marzeniom, pozwólmy im się realizować, pozwólmy biec przed siebie, one dobrze wiedzą, w którą stronę płynąć;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Szukam żony 01.01.08, 13:40 Gość portalu: ryszard37 napisał(a): > Już niedługo Nowy Rok, szampan popłynie strumieniami, fajerwerki wystrzela. > A ty Agniesia jak przywitasz ten Nowy 2008 Rok? Ech ci mężczyźni! Ty zamiast ją pytać jak przywita Nowy Rok powienieneś zaproponować, że przywitacie go razem, ech... Naleć dziewczynie szampana witrualnego, pożyczyć wszystkiego naj... Co dalej to musicie zorganizować sobie sami:) Pozdrawiam noworocznie i życzę więcej otwartości i wiecie czego :) Gini:) ................................................................. Budowałem na piasku i zawaliło się. Budowałem na skale i zawaliło się. Teraz budując, zacznę od dymu z komina. L.Staff Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Szukam żony 01.01.08, 14:01 hahaha:))), taaaaa, czy to współczesny brak inwencji czy tylko nieśmiałość;). Męzczyźni kochani nasi!! Wciągać brzuchy i do przodu - wszystko przed Wami i... nami;) Buziaki szampańskie noworoczne:* Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard38 Re: Szukam żony IP: *.opera-mini.net 01.01.08, 21:02 Agniesia z którego krańca Polski tak ładnie piszesz? Też wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardbed38 Re: Szukam żony 01.01.08, 22:24 Agniesia z którego krańca Polski tak ładnie piszesz? Też wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Szukam żony 02.01.08, 17:03 ooooo, to już nie jako gość?;) Wiesz Rysiu, to zależy z którego miejsca będziesz akurat patrzył:)) Wielkopolanka rodowita ze mnie:) Nikomu nie wolno drżeć przed nieznanym, gdyż każdy jest w stanie zdobyć to, czego pragnie i to, czego mu potrzeba. Alchemik Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Szukam żony 02.01.08, 17:06 ....a gdzie się tak pieszczotliwie imię me odmienia?;))) Nikomu nie wolno drżeć przed nieznanym, gdyż każdy jest w stanie zdobyć to, czego pragnie i to, czego mu potrzeba. Alchemik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard38 Re: Szukam żony IP: *.opera-mini.net 02.01.08, 22:33 nie chce cię straszyć, ale może się okazać że jesteśmy prawie sąsiadami Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Szukam żony 03.01.08, 05:33 ...jesssoooo....ja już się boję....;))) tymczasem do pracy tuuuptaaaam.... Dzionka miłego;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g dzień dobry w Nowym Roku:))) 01.01.08, 12:28 ..wstałam, biało na dworze...hmmm, kawa, gorąca i aromatyczna, taaaak, koniecznie, wciąż jeszcze czuję bąbelki gdzieś nad oczkami;))). Potem orzeźwiająca kąpiel w puszystej piance, potem - no, trzeba uczcić te parę młodych godzinek Nowego Roku - czerwone winko czy martini?:) Pozdrawiam ciepło, cieszmy się, uśmiechajmy i ...spełniajmy nasze marzenia:)))))) Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: dzień dobry w Nowym Roku:))) 01.01.08, 14:50 Kąpiel była, kawa była, teraz przydałby się chyba masaż, bo po całonocnym szaleństwie trochę organizm obolały, ale tak to może mnie boleć choćby codziennie. Chyba się rozbrykałam :))) Smutki wylazły ze mnie przed końcem roku i poszły precz, więc mogę znowu się uśmiechać jak zwykle :))) Oj tak trzeba pamiętać o marzeniach, bez nich życie byłoby szare i smutne. Nawet jak nie zawsze się spełnią, to fajnie je mieć. Posyłam Ci Agnieszko noworoczny uśmiech i ciepłego buziaczka z najlepszymi życzeniami :))))*** Gini ................................................................. Budowałem na piasku i zawaliło się. Budowałem na skale i zawaliło się. Teraz budując, zacznę od dymu z komina. L.Staff Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: dzień dobry w Nowym Roku:))) 01.01.08, 16:21 Dziękuję:) Z tym masażem to niezły pomysl - rzucę chyba taki temat jutro w pracy, może znajdą się jacyś chętni by ulżyć moim obolałym mięśniom i kostkom;)))) A poważnie - trzymam kciuki za naszą wytwałość, no, przynajmniej ja jutro pracę muszę nawiedzic i tak do piątku mam.... I już weekendu nie mogę się doczekać;) - rozbisurmaniła się dziewczynka....;) Pozdrowionka dla Ciebie:) Agnieszka Nikomu nie wolno drżeć przed nieznanym, gdyż każdy jest w stanie zdobyć to, czego pragnie i to, czego mu potrzeba. Alchemik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard38 Re: dzień dobry w Nowym Roku:))) IP: *.opera-mini.net 01.01.08, 20:25 Część! Zrobiło się bardzo przyjemnie w tym Nowym Roku. A czy do masażu mogę się przyłączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: dzień dobry w Nowym Roku:))) 01.01.08, 20:35 No nie wiem, nie wiem :DDD zależy czy chcesz masować, czy być masowany :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard38 Re: dzień dobry w Nowym Roku:))) IP: *.opera-mini.net 01.01.08, 20:45 wedle życzenia może być jedno i drugie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: dzień dobry w Nowym Roku:))) IP: *.crowley.pl 01.01.08, 21:11 Witajcie,,coś mi umknęło?? ja tez chcę:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard38 Re: dzień dobry w Nowym Roku:))) IP: *.opera-mini.net 01.01.08, 21:20 Jeszcze nic straconego Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: dzień dobry w Nowym Roku:))) 01.01.08, 21:24 Jeszcze nic, ale ja chyba już dzisiaj wolę nie prowokować, bo się mnie zaczną niektórzy jeszcze bać :DDD ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: a gdzie zginal? 02.01.08, 17:31 ...może wyszedł za.. za drzwi i zaraz wróci?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard38 Re: a gdzie zginal? IP: *.opera-mini.net 02.01.08, 22:41 właśnie odnalazła się zguba Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: a gdzie zginal? 03.01.08, 05:35 ...faktycznie....nacisnęłam taki czerwony guzik na pilocie i....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafiki Re: Szukam męża IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.08, 00:00 tak sa tylko trafiasz na nie odpowiednich prawdziwy romantyczny slowny facet jaest przesz czale zycie sam Odpowiedz Link Zgłoś